GBL 15η Αγωνιστική, Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1793
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Φέτος δεν υπάρχει τρίτος γύρος, οπότε χαλάνε εξ ορισμού τα γούρια. Στον τελικό δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά ο Μπαρτζώκας θα φάει τα λυσσακά του για τη νίκη και δεν θα έχει άδικο. Κάθε ήττα σε ματς τίτλου είναι καταστροφική για την ψυχολογία. Του κόουτς πρώτα απ' όλα και μετά της ομάδας... Πιθανότητες εσωστρέφειας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν είναι καταστροφική συνθήκη...plo koon έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 10:55 pmΤου τα ψάλλανε στο τέλος στο ΟΑΚΑΕλπίζω να του το μεταφράσουν το σύνθημα να μπει με το μαχαίρι στο δόντια την επόμενη φορά.
Στα "κακά" για τον Ολυμπιακό έχουμε ότι συνεχίζει το περσυνό γούρι.
→ Ήττα του Ολυμπιακού στο δεύτερο γύρο της basketleague
→ Τραυματίζεται πεντάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα
Φιλαράκια μου, δυστυχώς πρέπει να θυσιάσουμε το κύπελλο στο βωμό του γουριού.

0
- eddiedimitris
- Reactions: 685
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οπως το έλεγα πριν το ματς ήταν φαβορί ο Παναθηναϊκός...
1)Για άλλον έναν αγώνα επιβεβαιώνεται ότι δεν έχουμε τόσο καλούς σεντερ όσο νομίζουμε...
2)Αν η χρονιά τελειώσει χωρίς τον Έβανς να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση θα είναι δύσκολα τα πράγματα...χρειαζόμαστε ένα καλό γκαρντ...αυτή τη στιγμή γκαρντ αξίας Γραντ δεν έχουμε...
Νταξει ίσως στην τελική μας κάνει και καλό η ήττα γιατί θα πηγαίναμε στο κύπελλο με πολύ αέρα...
Υ.Γ.Διαιτησια συνολικά απαράδεκτη και για τις δύο ομάδες...έπαιξε έδρα εννοείται αλλά έκανε γενικά πολλά λάθη
1)Για άλλον έναν αγώνα επιβεβαιώνεται ότι δεν έχουμε τόσο καλούς σεντερ όσο νομίζουμε...
2)Αν η χρονιά τελειώσει χωρίς τον Έβανς να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση θα είναι δύσκολα τα πράγματα...χρειαζόμαστε ένα καλό γκαρντ...αυτή τη στιγμή γκαρντ αξίας Γραντ δεν έχουμε...
Νταξει ίσως στην τελική μας κάνει και καλό η ήττα γιατί θα πηγαίναμε στο κύπελλο με πολύ αέρα...
Υ.Γ.Διαιτησια συνολικά απαράδεκτη και για τις δύο ομάδες...έπαιξε έδρα εννοείται αλλά έκανε γενικά πολλά λάθη
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα είπαμε πριν για την «σημαντικότητα» του ματς οπότε δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Νομίζω ψιλοσυμφωνούμε όλοι ότι…meh.
Μπράβο στην ομάδα για τον χαρακτήρα που έβγαλε παρά τις αναποδιές. Αυτό που θέλαμε οι περισσότεροι ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς κάτι που δυστυχώς δεν αποφύγαμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση αλλά το να πάρουμε 5ο σεντερ μου φαίνεται λίγο έξτρα. Λογικά θα πάμε με Γκαμπριέλ και Κώστα με μόνιμο line παυσίπονα στη φλέβα.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το game plan του Ολυμπιακού. Περίμενα Μιλου/Φαλ να έχουν εύκολο 15-10 ο καθένας αλλά ο κοουτς είχε άλλες ιδέες. Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση το παιχνίδι του Φουρνιέ. Τεσπα, όλοι έχουν δικαίωμα για ένα κακό φεγγάρι ή ένα κακό ματς.
Τρομερό ματς από Grant, Osman, από κοντά και ο Χουάντσο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Τσεντι φτου φτου. Αχρείαστα νεύρα από Ναν πάλι.
Δεν νομίζω πως μας έκανε σοφότερους το παιχνίδι. Απλά επιβεβαίωσε ότι τα εγχώρια ντέρμπι είναι αλλιώς και δεν μπορείς ποτέ ποτέ να είσαι ήσυχος ότι είσαι καλύτερος/είσαι σε καλύτερη φόρμα/λείπουν παίκτες του αντιπάλου κλπ. Αυτό το λέω και για τις δύο ομάδες.
Άντε να δούμε τι θα δούμε.
Μπράβο στην ομάδα για τον χαρακτήρα που έβγαλε παρά τις αναποδιές. Αυτό που θέλαμε οι περισσότεροι ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς κάτι που δυστυχώς δεν αποφύγαμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση αλλά το να πάρουμε 5ο σεντερ μου φαίνεται λίγο έξτρα. Λογικά θα πάμε με Γκαμπριέλ και Κώστα με μόνιμο line παυσίπονα στη φλέβα.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το game plan του Ολυμπιακού. Περίμενα Μιλου/Φαλ να έχουν εύκολο 15-10 ο καθένας αλλά ο κοουτς είχε άλλες ιδέες. Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση το παιχνίδι του Φουρνιέ. Τεσπα, όλοι έχουν δικαίωμα για ένα κακό φεγγάρι ή ένα κακό ματς.
Τρομερό ματς από Grant, Osman, από κοντά και ο Χουάντσο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Τσεντι φτου φτου. Αχρείαστα νεύρα από Ναν πάλι.
Δεν νομίζω πως μας έκανε σοφότερους το παιχνίδι. Απλά επιβεβαίωσε ότι τα εγχώρια ντέρμπι είναι αλλιώς και δεν μπορείς ποτέ ποτέ να είσαι ήσυχος ότι είσαι καλύτερος/είσαι σε καλύτερη φόρμα/λείπουν παίκτες του αντιπάλου κλπ. Αυτό το λέω και για τις δύο ομάδες.
Άντε να δούμε τι θα δούμε.

0

- yawn.brigade
- Reactions: 795
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Φαντάζομαι πως όταν λες "Κώστα" εννοείς τον Μήτογλου, γιατί δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σοβαρά στη βοήθεια του Αντετοκούνμπο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:04 pmΤα είπαμε πριν για την «σημαντικότητα» του ματς οπότε δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Νομίζω ψιλοσυμφωνούμε όλοι ότι…meh.
2
2

- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λολ τον Αντετοκουμπο εννοούσα, ξέχασα εντελώς τον Μήτογλου. Ναι, λογικά θα κουβαλήσει και αυτός λίγο. Όπως έγραψε και ένας πιο πάνω, δεν γίνεται να πάρουμε παίκτη τύπου Φερνάντεζ για ένα μήνα.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:06 pmΦαντάζομαι πως όταν λες "Κώστα" εννοείς τον Μήτογλου, γιατί δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σοβαρά στη βοήθεια του Αντετοκούνμπο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:04 pmΤα είπαμε πριν για την «σημαντικότητα» του ματς οπότε δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Νομίζω ψιλοσυμφωνούμε όλοι ότι…meh.
0

-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Θα πάρουμε έναν παίκτη για 2 μήνες, δεν ξέρω τι τύπου και τι κασέ, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:11 pmΛολ τον Αντετοκουμπο εννοούσα, ξέχασα εντελώς τον Μήτογλου. Ναι, λογικά θα κουβαλήσει και αυτός λίγο. Όπως έγραψε και ένας πιο πάνω, δεν γίνεται να πάρουμε παίκτη τύπου Φερνάντεζ για ένα μήνα.
1
1

-
- Reactions: 839
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο δικος μας Γκραντ λεγεται Μακισικ αλλα...αλλα.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:04 pmχρειαζόμαστε ένα καλό γκαρντ...αυτή τη στιγμή γκαρντ αξίας Γραντ δεν έχουμε...
Πρεπει οπωσδηποτε να επανελθει στα εγχωρια, ειδικα στη κατασταση που ειναι τώρα. Αυτός, κατα τη γνωμη μου, ήταν η ουσιαστική απουσία για τις δύο ομάδες απόψε (εξαιρω τον Λεσόρ βεβαιως που ο Παναθηναικος θα ζησει χωρις αυτον 3 μηνες) και οχι οι Μητογλου ή Αντετοκουμπο π.χ. που ειναι ούτως ή άλλως φαντασματα φετος.
Α και για να μη παρεξηγηθω, μιλαω για πριν το ματς, πριν δηλαδη τον τραυματισμό του Τούρκου.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Δευ Ιαν 20, 2025 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kojito
- Reactions: 2734
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω να κινηθεί για πεντάρι ο Παναθηναϊκός. Η Euroleague έχει ακόμα 3 ματς (ένα αυτή την εβδομάδα και δύο την επόμενη) και μετά διακοπή για 3 εβδομάδες. Είναι λίγα τα ματς. Να πάρει πεντάρι για 3-4 παιχνίδια ουσιαστικά; Μόνο αν έρθει κανείς με συμβόλαιο 1-2 μηνών.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:06 pmΦαντάζομαι πως όταν λες "Κώστα" εννοείς τον Μήτογλου, γιατί δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σοβαρά στη βοήθεια του Αντετοκούνμπο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:04 pmΤα είπαμε πριν για την «σημαντικότητα» του ματς οπότε δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Νομίζω ψιλοσυμφωνούμε όλοι ότι…meh.
Συν ότι όταν γυρίσουν και οι Grigonis-Lessort, ο ΠΑΟ θα έχει 10 ξένους αν δεν κάνω λάθος. Θα πρέπει να κοπούν 3 από την Ελλάδα και ένας να μένει εκτός σε κάθε ματς.
1
1

-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν πρόκειται να αφεθεί τέτοιο πρότζεκτ και να ρισκάρεις να πας για 1 μήνα με Γκάμπριελ και Μήτογλου στο "5". Επίσης ο Αταμαν είπε πως ο Ομέρ θα μείνει εκτός για 1-2 μήνες, όχι 1 μήνα απλά. Και ο Γιουρτσεβεν δεν ειναι Λεσσορ που ξέρεις ότι θα γυρίσει ακόμα καλύτερος, μπορεί να γυρίσει τελείως εκτός φόρμας.
3
3