GBL 15η Αγωνιστική, Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1793
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Εν τω μεταξύ η έξοδος του Γιουρτσεβέν από το ματς ήταν περισσότερο (ψιλο)κακή)εξέλιξη για τον Ολυμπιακό παρά για τον Παναθηναϊκό. Αφαιρέθηκε ο παράγοντας της κάκιστης άμυνάς του και αποδιοργάνωσε τα σχέδια του Μπαρτζώκα όσον αφορά το παιχνίδι με τους σέντερς και τις όποιες συναργασίες θα μπορούσαν να βγάλουν με τα γκαρντ. Ο Μπαρτζώκας έπαθε Βασίλη Δανιήλ σαν εκείνο το αλήστου μνήμης παιχνίδι με τη Γερμανία... 

2
1
1

-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τι διακοπή είναι αυτή για 3 βδομάδες?kojito έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:14 pmΔεν νομίζω να κινηθεί για πεντάρι ο Παναθηναϊκός. Η Euroleague έχει ακόμα 3 ματς (ένα αυτή την εβδομάδα και δύο την επόμενη) και μετά διακοπή για 3 εβδομάδες. Είναι λίγα τα ματς. Να πάρει πεντάρι για 3-4 παιχνίδια ουσιαστικά; Μόνο αν έρθει κανείς με συμβόλαιο 1-2 μηνών.
Συν ότι όταν γυρίσουν και οι Grigonis-Lessort, ο ΠΑΟ θα έχει 10 ξένους αν δεν κάνω λάθος. Θα πρέπει να κοπούν 3 από την Ελλάδα και ένας να μένει εκτός σε κάθε ματς.
0
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και να παίξει ο Σακιλ, ποιος θα μείνει έξω; Ο Πίτερς ή καποιος από Βιλντόζα-Γκος με την ομάδα να παίζει με 2 PG στο τέλος; Βασικά μεγαλύτερη σπαζοκεφαλιά είναι ποιον θα αφήσεις εκτός στην Α1 όταν επιστρέψει και ο Εβανς και θες να βάλεις και Σακιλ. Γενικά ο Ολυμπιακός νομίζω έχει φτιάξει ομάδα με γνώμονα την EL και πολύ λίγο το ελληνικό πρωτάθλημα.redcard έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:13 pmΟ δικος μας Γκραντ λεγεται Μακισικ αλλα...αλλα.eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:04 pmχρειαζόμαστε ένα καλό γκαρντ...αυτή τη στιγμή γκαρντ αξίας Γραντ δεν έχουμε...
Πρεπει οπωσδηποτε να επανελθει στα εγχωρια, ειδικα στη κατασταση που ειναι τώρα. Αυτός, κατα τη γνωμη μου, ήταν η ουσιαστική απουσία για τις δύο ομάδες απόψε (εξαιρω τον Λεσόρ βεβαιως που ο Παναθηναικος θα ζησει χωρις αυτον 3 μηνες) και οχι οι Μητογλου ή Αντετοκουμπο π.χ. που ειναι ούτως ή άλλως φαντασματα φετος.
Α και για να μη παρεξηγηθω, μιλαω για πριν το ματς, πριν δηλαδη τον τραυματισμό του Τούρκου.
0
- kojito
- Reactions: 2734
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Παράθυρα εθνικών ομάδων και final-8 Κυπέλλου.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:16 pmΤι διακοπή είναι αυτή για 3 βδομάδες?kojito έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:14 pm
Δεν νομίζω να κινηθεί για πεντάρι ο Παναθηναϊκός. Η Euroleague έχει ακόμα 3 ματς (ένα αυτή την εβδομάδα και δύο την επόμενη) και μετά διακοπή για 3 εβδομάδες. Είναι λίγα τα ματς. Να πάρει πεντάρι για 3-4 παιχνίδια ουσιαστικά; Μόνο αν έρθει κανείς με συμβόλαιο 1-2 μηνών.
Συν ότι όταν γυρίσουν και οι Grigonis-Lessort, ο ΠΑΟ θα έχει 10 ξένους αν δεν κάνω λάθος. Θα πρέπει να κοπούν 3 από την Ελλάδα και ένας να μένει εκτός σε κάθε ματς.
Επίσης κάθε ομάδα δικαιούται αν δεν κάνω λάθος 3 αλλαγές ξένων σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος. Αν γίνει τώρα μια για να μπει ξένος στην θέση του Yurtseven, μένουν άλλες δύο μετά. Η μια θα είναι για να μπει ο Lessort όταν γυρίσει. Οπότε θα μένει μόνο μια ακόμα, έχοντας ήδη Yurtseven-Grigonis έξω. Αν ξεκινήσουν τα play-offs νομίζω δεν επιτρέπονται αλλαγές μετά (όπως την έπαθε ο Ολυμπιακός πέρσι με τον Fall).
0
- yawn.brigade
- Reactions: 795
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
είναι ζόρικη απόφαση το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:11 pmΛολ τον Αντετοκουμπο εννοούσα, ξέχασα εντελώς τον Μήτογλου. Ναι, λογικά θα κουβαλήσει και αυτός λίγο. Όπως έγραψε και ένας πιο πάνω, δεν γίνεται να πάρουμε παίκτη τύπου Φερνάντεζ για ένα μήνα.
αν οι Λεσόρ - Γιουρτσεβέν επιστρέψουν στην αρχή των playoff μάλλον δε θα πάρετε Καλό παίκτη. αλλά είναι αρκετοί οι Γκέιμπριελ - Μήτογλου να σας κουβαλήσουν μέχρι εκεί; δε ξέρω.
ιδανικά θα παίρνατε παίκτη τύπου Φερνάντεζ και θα καίγατε Γκέιμπριελ - Κωστακούμπο αλλά τον πρώτο τον χρυσοπληρώσατε για να τον πάρετε πριν κάνα μήνα, δύσκολο το βλέπω να πάρετε κι άλλο παίκτη μπροστά του.
0
gkostas37 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:20 pmΚαι να παίξει ο Σακιλ, ποιος θα μείνει έξω; Ο Πίτερς ή καποιος από Βιλντόζα-Γκος με την ομάδα να παίζει με 2 PG στο τέλος; Βασικά μεγαλύτερη σπαζοκεφαλιά είναι ποιον θα αφήσεις εκτός στην Α1 όταν επιστρέψει και ο Εβανς και θες να βάλεις και Σακιλ. Γενικά ο Ολυμπιακός νομίζω έχει φτιάξει ομάδα με γνώμονα την EL και πολύ λίγο το ελληνικό πρωτάθλημα.redcard έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:13 pm
Ο δικος μας Γκραντ λεγεται Μακισικ αλλα...αλλα.
Πρεπει οπωσδηποτε να επανελθει στα εγχωρια, ειδικα στη κατασταση που ειναι τώρα. Αυτός, κατα τη γνωμη μου, ήταν η ουσιαστική απουσία για τις δύο ομάδες απόψε (εξαιρω τον Λεσόρ βεβαιως που ο Παναθηναικος θα ζησει χωρις αυτον 3 μηνες) και οχι οι Μητογλου ή Αντετοκουμπο π.χ. που ειναι ούτως ή άλλως φαντασματα φετος.
Α και για να μη παρεξηγηθω, μιλαω για πριν το ματς, πριν δηλαδη τον τραυματισμό του Τούρκου.
θΑ μείνει ο Βιλντοζα . Έχει walkup/Goss/Lare/Ntorsey/Long/Fournier για θεσεις 1-2
Ο Σακίλ είναι ο συδετικος κρίκος του φετινού Ολυμπιακου ειδικά με τον Παπ σε τέτοια κατάσταση.
Και ο Παο αφήνει έξω τον Μπραουν αναγκαστικά
0
-
- Reactions: 917
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι, όντως αυτό βλέπω και εγώ εξαρχής!!gkostas37 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:20 pmΚαι να παίξει ο Σακιλ, ποιος θα μείνει έξω; Ο Πίτερς ή καποιος από Βιλντόζα-Γκος με την ομάδα να παίζει με 2 PG στο τέλος; Βασικά μεγαλύτερη σπαζοκεφαλιά είναι ποιον θα αφήσεις εκτός στην Α1 όταν επιστρέψει και ο Εβανς και θες να βάλεις και Σακιλ. Γενικά ο Ολυμπιακός νομίζω έχει φτιάξει ομάδα με γνώμονα την EL και πολύ λίγο το ελληνικό πρωτάθλημα.redcard έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:13 pm
0
-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Στους τελικούς της Α1 πλέον η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει απεριόριστες αλλαγές ξένων.kojito έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:22 pmΠαράθυρα εθνικών ομάδων και final-8 Κυπέλλου.
Επίσης κάθε ομάδα δικαιούται αν δεν κάνω λάθος 3 αλλαγές ξένων σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος. Αν γίνει τώρα μια για να μπει ξένος στην θέση του Yurtseven, μένουν άλλες δύο μετά. Η μια θα είναι για να μπει ο Lessort όταν γυρίσει. Οπότε θα μένει μόνο μια ακόμα, έχοντας ήδη Yurtseven-Grigonis έξω. Αν ξεκινήσουν τα play-offs νομίζω δεν επιτρέπονται αλλαγές μετά (όπως την έπαθε ο Ολυμπιακός πέρσι με τον Fall).
ΥΓ. Και να μην ίσχυε αυτό, 1 αλλαγή ξένου ο ψηλός που θα ρθει αντι του Γιουρτσεβέν, δεύτερη αλλαγή ή επιστροφή Λεσσορ και τρίτη αλλαγή για την επιστροφή Γκριγκονις ΙΣΩΣ. Ο Γιουρτσεβεν δεν υπάρχει λόγος να ξαναδωλωθει.
2
2

- forest79
- Reactions: 344
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Οσμαν ήταν καταλυτικός στην εξέλιξη του παιχνιδιού ,τρομερή ενέργεια και κυρίως εκπληκτικη άμυνα ,σαΐτα στον αιφνιδιασμό ,αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη «μεταγραφή» της φετινής ομάδας μας.
18 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 κλεψ-μπλοκ
Ο Γκραντ που έπαιξε με ενοχλήσεις στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταλύτης στον να πάρει η ομάδα ένα σημαντικό προβάδισμα ,εκπληκτικές άμυνες και έβαλε μεγάλα ΕΛΕΥΘΕΡΑ τρίποντα που του έδωσε η ομάδα του ΟΣΦΠ δεν ξέρω αν ήταν λόγω καλής κυκλοφορίας της ομάδας ή επιλογή του προπονητή Μπαρτζωκα.
Ο Σλούκας ήταν αυτός που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη για την ομάδα μας ,στα κρίσιμα τελευταία λεπτά όταν είχε βραχυκυκλώσει η ομάδα μας επιθετικά σωματικά και πνευματικά ,ο Κωστής έδωσε αυτό που θέλει η ομάδα από αυτόν 10-15 ποιοτικά λεπτά και μεγάλα σουτ.
Απαράδεκτο «κράξιμο» και κυρίως άνευ λόγου και αιτίας στον Λαρεντζακη από τον Μπαρτζωκα ,πραγματικά βγάζω το καπέλο στους παίκτες του ΟΣΦΠ για την τεράστια ανοχή που δείχνουν πολλές φορές στα εμετικά ξεσπάσματα κατά των παικτών του.
Κάνε παρατήρηση ,κάνε τον αλλαγή πες του κάτι σε έντονο ύφος αλλά το παραταταμενο έντονο κραξιμο που συνοδεύετε με ακατανόμαστες εκφράσεις είναι επιεικώς απαράδεκτο από οποιοδήποτε προϊστάμενο εργασίας.
Το παράδοξο για εμένα ήταν ότι ο Λαρεντζακης όσο αγωνίστηκε ,αρχικά πέτυχε το πρώτο τρίποντο του ΟΣΦΠ έπαιξε 8 λεπτά ,είχε 2 ρ και 2 ασίστ και 0 λαθη (ενώ η ομάδα του ΟΣΦΠ με παρουσία του Γιαννουλη στη πεντάδα ήταν +5)
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί του μίλησε τόσο άσχημα αποτελώντας το εξιλαστήριο θύμα της κακής σημερονησ εμφάνισης του ΟΣΦΠ .
Στο παραπάνω σκηνικό αντέδρασε προς τιμή του ο αρχηγός της ομάδας Παπανικολάου .
Και είναι ακόμα πιο ενοχλητικό στο σύνολο του σαν συμπεριφορά όταν ουσιαστικά ο κύρος Μπαρτζωκας έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι στο τελευταίο τροχό της αμάξης στους μεγάλους σταρ ή στους πραγματικούς υπαίτιους της σημερινής εμφάνισης απλά δεν τολμά να μιλήσει κατ αυτό το τρόπο.
Αν κάποιος σήμερα πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο δεν είναι οι παίκτες που αναφέρει ένα μέλος του φόρουμ παραπάνω αλλά ο προπονητής της ομάδας.
Τεχνικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πέρασε ελάχιστες φορές η μπάλα κοντά στο καλάθι ,μη εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του κοντά σε αυτό και ποιοτικά και ποσοτικά και κυρίως την τρομερή έμπνευση που είχε όταν βγήκε με πέντε φάουλ ο Γκαμπριέλ να παίξει και ο ΟΣΦΠ με χαμηλό σχήμα (στο τέσσερα και πέντε Πίτερς με Βεζενκοφ) αξίζει το βραβείο fair play της χρονιάς .
18 πόντους με 6 ριμπάουντ και 2 κλεψ-μπλοκ
Ο Γκραντ που έπαιξε με ενοχλήσεις στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταλύτης στον να πάρει η ομάδα ένα σημαντικό προβάδισμα ,εκπληκτικές άμυνες και έβαλε μεγάλα ΕΛΕΥΘΕΡΑ τρίποντα που του έδωσε η ομάδα του ΟΣΦΠ δεν ξέρω αν ήταν λόγω καλής κυκλοφορίας της ομάδας ή επιλογή του προπονητή Μπαρτζωκα.
Ο Σλούκας ήταν αυτός που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη για την ομάδα μας ,στα κρίσιμα τελευταία λεπτά όταν είχε βραχυκυκλώσει η ομάδα μας επιθετικά σωματικά και πνευματικά ,ο Κωστής έδωσε αυτό που θέλει η ομάδα από αυτόν 10-15 ποιοτικά λεπτά και μεγάλα σουτ.
Απαράδεκτο «κράξιμο» και κυρίως άνευ λόγου και αιτίας στον Λαρεντζακη από τον Μπαρτζωκα ,πραγματικά βγάζω το καπέλο στους παίκτες του ΟΣΦΠ για την τεράστια ανοχή που δείχνουν πολλές φορές στα εμετικά ξεσπάσματα κατά των παικτών του.
Κάνε παρατήρηση ,κάνε τον αλλαγή πες του κάτι σε έντονο ύφος αλλά το παραταταμενο έντονο κραξιμο που συνοδεύετε με ακατανόμαστες εκφράσεις είναι επιεικώς απαράδεκτο από οποιοδήποτε προϊστάμενο εργασίας.
Το παράδοξο για εμένα ήταν ότι ο Λαρεντζακης όσο αγωνίστηκε ,αρχικά πέτυχε το πρώτο τρίποντο του ΟΣΦΠ έπαιξε 8 λεπτά ,είχε 2 ρ και 2 ασίστ και 0 λαθη (ενώ η ομάδα του ΟΣΦΠ με παρουσία του Γιαννουλη στη πεντάδα ήταν +5)
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί του μίλησε τόσο άσχημα αποτελώντας το εξιλαστήριο θύμα της κακής σημερονησ εμφάνισης του ΟΣΦΠ .
Στο παραπάνω σκηνικό αντέδρασε προς τιμή του ο αρχηγός της ομάδας Παπανικολάου .
Και είναι ακόμα πιο ενοχλητικό στο σύνολο του σαν συμπεριφορά όταν ουσιαστικά ο κύρος Μπαρτζωκας έχει τέτοια συμπεριφορά απέναντι στο τελευταίο τροχό της αμάξης στους μεγάλους σταρ ή στους πραγματικούς υπαίτιους της σημερινής εμφάνισης απλά δεν τολμά να μιλήσει κατ αυτό το τρόπο.
Αν κάποιος σήμερα πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο δεν είναι οι παίκτες που αναφέρει ένα μέλος του φόρουμ παραπάνω αλλά ο προπονητής της ομάδας.
Τεχνικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πέρασε ελάχιστες φορές η μπάλα κοντά στο καλάθι ,μη εκμεταλλευόμενος την υπεροχή του κοντά σε αυτό και ποιοτικά και ποσοτικά και κυρίως την τρομερή έμπνευση που είχε όταν βγήκε με πέντε φάουλ ο Γκαμπριέλ να παίξει και ο ΟΣΦΠ με χαμηλό σχήμα (στο τέσσερα και πέντε Πίτερς με Βεζενκοφ) αξίζει το βραβείο fair play της χρονιάς .
5
4
1

-
- Reactions: 839
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για μενα οποιονδηποτε εκ των Γκος-Βιλντοζα αφησεις εξω ειναι το ιδιο με τα σχετικα παντα συν και πλην. Καλοι παίχτες και οι δυο, χρήσιμοι σαφώς αλλά κανενας απο τους δυο δε μπορει να ειναι x-factor σε ματς με τον Παναθηναικο με τον τροπο που ειναι ο Μακισικ. Οπως αποδείχτηκε σήμερα, η ποιότητα και η συγκέντρωση μετράνε περισσότερο από την ποσότητα και ο Μακισικ σ αυτα τα ματς ειναι σταθερά παρών. Ας πας και με 2 pointguard αν ειναι να χασεις εναν παιχτη με τα χαρακτηριστικα του Σακ.gkostas37 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:20 pmΚαι να παίξει ο Σακιλ, ποιος θα μείνει έξω; Ο Πίτερς ή καποιος από Βιλντόζα-Γκος με την ομάδα να παίζει με 2 PG στο τέλος; Βασικά μεγαλύτερη σπαζοκεφαλιά είναι ποιον θα αφήσεις εκτός στην Α1 όταν επιστρέψει και ο Εβανς και θες να βάλεις και Σακιλ. Γενικά ο Ολυμπιακός νομίζω έχει φτιάξει ομάδα με γνώμονα την EL και πολύ λίγο το ελληνικό πρωτάθλημα.redcard έγραψε: ↑Δευ Ιαν 20, 2025 11:13 pm
Οσο για τον Εβανς, ας περιμένουμε και βλέπουμε. Αν και όποτε εμφανιστεί ο Εβανς που ξερουμε, ναι, εκει θα εχεις πραγματικό δίλημμα.
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eμενα δεν μου κανει εντυπωση η εικονα του γιατι ηξερα τι παικτη πηραμε.
Ωστοσο στα πρωτα παιχνιδια που ο Οσμαν ηταν σε ρηχα νερα, το τι διαβαζαμε εδω δεν λεγεται, ασχετος, μεταγραφη απατη,αυτη ηταν η μεταγραφαρα που μας πλασαρανε,δεν κανει δεν ταιριαζει δεν κολλαει.
Ανανεωση αμεσα στον παικταρα Οσμαν.
1
1

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1793
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Πίτερς έριξε ένα δυνατό νιαουρισματάκι σήμερα και ξύπνησε περσινές μνήμες ή εφιάλτες... Με αυτόν βασικό στο 4 φέτος ο Ολυμπιακός θα ήταν κάπου στο νο15-ν10 της Ευρωλίγκας και πέντε-έξι λιγότερες νίκες. Καλός σουτέρ, δεν διαφωνεί κανείς αλλά... για να έχει ρόλο (spot shooter πάντα) πρέπει να έχει τον Μποντιρόγκα δίπλα να τραβάει πάνω του όλη την αντίπαλη άμυνα και να παίρνει μόνο ελεύθερα σουτ. Οτιδήποτε άλλο είναι ζαριά στη ρουλέτα.
1
1