Πες τα γιατί έχουμε δημιουργήσει θέμα εκεί που δεν υπάρχει.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 29, 2024 6:51 amσιγα το σοβαρο θεμα ρε παιδια οκ βριστηκαν οι παγκοι των ομαδων ε και?
πρωτη φορα θα ειναι?ποσες φορες αλληλοβριζονται παιχτες με προπονητες
για τον οπαδο θα φαει κανα προστιμο η παρτιζαν στυλ 5.000 ευρω και τελος η ιστορια
δηλαδη τι περιμενετε να γινει?θα ακυρωσουν το παιχνιδι η να το χασει η παρτιζαν στα χαρτια?
1ον ο Μπαρτζώκας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι κύριος κατά την διάρκεια των αγώνων, έχει καταφέρει να το διαχειριστεί πολύ καλά φέτος, πρέπει να είναι και από τους πιο ήρεμους προπονητές φέτος από τους γνωστούς...ταραξίες (Μπαρτζώκας, Ζοτς, Σάρας, Αταμάν και σια)
2ον μου φαίνεται αστείο και συγγνώμη για όσους προαβάλλω να θεωρούν κάποιον αναγκασμένο να δέχεται προσβολές και βρισιές για να μην προκαλέσει όπως αστεία βρίσκω και την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που δικαιολογούσε τους φιλάθλους.
3ον μου φαίνεται επίσης απαράδεκτο να δικαιολογούμε συμπεριφορές επειδή έτσι κάνουμε κι εμείς ή οι άλλοι.
Αν στο ΣΕΦ έβριζαν τον Σλούκα στα αποδυτήρια, έξω μέσα και δεν ξέρω που αλλού είναι εξίσου καταδικαστέο με το να βρίζουν τον Μπαρτζώκα.
Αν ο Μπαρτζώκας πάει και βρίσει έναν άλλον παίκτη, προπονητή θα είναι εξίσου καταδικαστέο, οι πράξεις του ενός δεν δικαιολογούν τις συμπεριφορές ενός άλλου.
4ον η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε και τίποτα στην τελική, υπήρξε λίγο ένταση, ο Ζοτς ούτε που έδωσε σημασία, οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν και το ότι μπήκε αυτός ο φίλαθλος μέσα οκ, έγινε, δεν φταίει στην τελικη΄και η ομάδα (στο συγκεκριμένο περιστατικό), κανονικά πρέπει να απαγορεύσουν στον φίλαθλο να μπει ξανά στο γήπεδο για κάποιο διάστημα και τέλος.