Euroleague Round 23, Panathinaikos AKTOR Athens vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω έτσι είναι το στυλ του και το βλέμμα του γενικότερα.slok έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:40 pmΚάτσε δεν είναι ακριβώς έτσι , μπήκε μέσα και βαριόταν ,φαινόταν , δεν είναι ότι έχασε ένα δυο σουτ μόνο ...αν έμπαινε με πάθος και ενέργεια θα έπαιζε φουλ.HackerBaby έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:37 pm
Δυστυχώς ο Μπράουν πάει να γίνει Βιλντοζα, αν δεν έχει γίνει ήδη. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να τους έχει όλους χαρούμενους ο Αταμάν όπως κάνει επιτυχημένα ο Μπαρτζώκας φαίνεται ότι ήταν λάθος επιλογή και ήθελε κάποιον ρολιστα.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3102
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στην ομάδα για την αντίδραση που έβγαλε στο 4ο δεκάλεπτο. Το μπάζερ του Ναν και η άδικη αποβολή τιυ Αταμάν λειτούργησαν ευεργετικά για την ένταση και την ενέργειά μας. Τρομεροί Γκάπριελ και Χουάντσο. Ελπίζω όσο νιώθει πιο άνετα ο Γκάμπριελ να προσφέρει αυτό που έδωσε πιο γρήγορα.
Ε κάποια στιγμή αρχίσαμε να βάζουμε κιόλας οπότε έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα. Οι άλλοι έβαλαν 51 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 25 στο δεύτερο (6 στο 4ο). Αυτό τα λέει όλα νομίζω για πως αλλάξαμε τσιπάκι. Λες και ξεμεθύσαμε ξαφνικά ήταν η διαφορά.
Ε κάποια στιγμή αρχίσαμε να βάζουμε κιόλας οπότε έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα. Οι άλλοι έβαλαν 51 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και 25 στο δεύτερο (6 στο 4ο). Αυτό τα λέει όλα νομίζω για πως αλλάξαμε τσιπάκι. Λες και ξεμεθύσαμε ξαφνικά ήταν η διαφορά.
Νομίζω μόνο βολές.
1
1

-
- Reactions: 2485
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μια από τις καλύτερες ανατροπές που έχω δει στη ζωή μου. Κατά τη γνώμη μου η σεζόν ξεκινάει σήμερα, θα ήταν πολύ βαρύ το να χάναμε από τη Ζαλγκιρις στο ΟΑΚΑ, πολύ σημαντική νίκη τελικά για τη ψυχολογία της ομαδας. Η διαιτησία ήταν ντροπή, το λέω γενικά, όχι εις βάρος του ΠΑΟ μόνο. Κατά τα άλλα Σλουκας είδε το ημερολόγιο του και ξέρει τι κάνει, ο Ναν φαίνεται να επιστρέφει και ο Γκάμπριελ αποδεικνύει σε όλους γιατί φώναζα από το καλοκαίρι πως είναι ο ιδανικός μπακαπ του Λεσσορ (γατάκια
).
ΥΓ. Επιμένω πως ο Λορενζο είναι για διακοπή συμβολαίου. Ο Αταμαν πρέπει να βρει τρόπο να παίρνει περισσότερα πράγματα από τον υπόλοιπο πάγκο του.
ΥΓ1. Τελικά με τον Σερελη τα βγάλαμε και τα 2 ματς με τη Ζαλγκιρις.

ΥΓ. Επιμένω πως ο Λορενζο είναι για διακοπή συμβολαίου. Ο Αταμαν πρέπει να βρει τρόπο να παίρνει περισσότερα πράγματα από τον υπόλοιπο πάγκο του.
ΥΓ1. Τελικά με τον Σερελη τα βγάλαμε και τα 2 ματς με τη Ζαλγκιρις.
4
4

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι ενώ σαν 4αρι πετάει φέτος...gkostas37 έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:38 pmΓια Ντίνο νομίζω τον εκθέτουν σαν 5αρι. Δυστυχώς δείχνει ότι δεν μπορεί σε αυτή την θέση. Επιπλέον δεν του μπαίνουν και τα μακρινά σουτ, δυστυχώς πάλι δεν πάει τοσο στην επαφή (όπως πχ έκανε ο Τσαρτσαρης που είναι περίπου ίδια κορμιά) όσο στα μακρινά σουτ και όταν δεν τα βάζει πάλι δείχνει κακός.nikosvip έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 23, 2025 11:34 pmΠραγματικά Μπράουν φαινεται αδιάφορος, ξενερωμενος είναι κρίμα.
Μητογλου δε ξέρω τι έχει πάθει, είναι ασύλληπτη η διαφορά με πέρσι.
Μπράβο στην ομάδα που μετά από μια δύσκολη βδομάδα, βρήκε τα αποθέματα και έκανε τέτοια ανατροπή.
Με το καλο και ένα 5αρι τωρα, γιατί με την ατυχία που μας δερνει μας βλέπω με 5αρι το Σαμοντουροφ.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4629
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
στον μητογλου δινουμε 1.2 τον χρονο αλλα τσιναρει του φαινονται λιγα
ολοι αυτοι να αναβουν ενα κερακι στην ομοσπονδια με τους γελοιους κανονισμους ωστε να βγαζουν μεροκαματο
1
1

- brandon_roy
- Reactions: 575
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνώ, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο το βλέμμα του, εκεί στη ταπα που έφυγε από τον Φρανσίσκο ξαναλέω είναι για διακοπή συμβολαίου.
3
3