Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 26, 2025 9:09 am
shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 26, 2025 12:35 am
αν αναλογιστουμε και τι λεφτα του διναν να παρει παικτες εχει πολυ θετικο προσημο παντως..Τωρα δηλαδη αν ειχε 100χιλ να φερει παικτη δεν φταιει που εφερε τον μενσα..Με 8 και 10εκ μπατζετ μας πηγε ποσα φ4..Προφανως εχει κανει και αυτος μεγαλες πατατες μερικες φορες οπως ο σικμα πχ αλλα ποιος δεν εχει κανει.
Δεν είναι μόνο ο Σίκμα. Ο Γκός στον coach πιστώνεται ως επιλογή. Και ο Βιλτόζα. Έχει να φέρει καλό παίχτη στην ομάδα από την μεταγραφή Μακίσικ. Ντάξει για να μην είμαι άδικος και ο Κάνααν τίμιος ήταν.
Από προπερσι βασικά. Μετά τον Μακκισικ ήρθαν ένα σωρό παίκτες. Γουοκαπ, Φαλ, Ντορσευ κλπ
Επίσης Ράιτ και Πετρουσεφ ποιος τους πιστώνεται;
Αν είναι συγκυριακό, προϊόν κακης νοοτροπίας του τεχνικού τιμ ή προϊόν των αυξημένων απαιτήσεων, θα φανεί.
Εγώ έχω πει την άποψη μου. Όταν λειτουργείς στις μεταγραφές με συναισθηματισμούς, ρισκάρεις να εκτεθείς. Γκος δικο μας παιδί, Μιλουτινοφ δικό μας παιδί, Πίτερς δικό μας παιδί κλπ Μόνο ο Μακκισικ έχει ανταποδώσει πλήρως την εμπιστοσύνη μας. Και ο Πίτερς εν μερει, απλα ίσως δεν ταίριαζε στο παζλ τόσο.
Το πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται ένας παίκτης ίσως παίζει και το μεγαλύτερο ρόλο. Ατομικά όλοι έχουν προτερήματα.
Αλλη εικόνα είχε ο Γουόκαπ με έναν σκόρερ δίπλα του και άλλη ο περσινός Γουοκαπ που προσπαθούσε να βγάλει λαγούς από το καπελο