Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιαν 25, 2025 10:16 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 9:33 pm
reignman έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 9:14 pm
Τους mardy collins, jamario moon, begic, simmons, petway, perkins, Powell, Acy, Lafayette, Ellis, Buycks, harrison, jenkins, livio, hassan, brazdeikis, sikma τους πιστωνεται ο coach ή μονο οσους βγηκαν?
Ο Πέτγουει μου άρεσε:)
Και οι Ελιές, Λαφαγιέτ, Λιβιο σε συνάρτηση με την χρηματική τους αξία και τον ρόλο τους.

Καλά, για Πάουελ δε χρειάζεται να πω. Έδωσε ώθηση σε Game 5 για πρόκριση στο φ4. Τουλάχιστον τίμια μεταγραφή. Όπως και ο Χασάν Μάρτιν. Αν δεν είχε τραυματισμούς και δεν έφευγε για Κίνα, ακόμα στην Ευρωλίγκα θα έπαιζε. Και μάλιστα σε μικρομεσαία ομαδα.

Οι υπολοιποι ούτε απ'εξω, που λέμε.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 25, 2025 11:12 pm

Μετα την τρομερη του χρονια με τον ερυθρο πηγε Ιαπωνια (ξανα) περσυ και μαγεψε (δεν).
Φετος ειναι χωρις ομαδα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιαν 26, 2025 12:35 am

αν αναλογιστουμε και τι λεφτα του διναν να παρει παικτες εχει πολυ θετικο προσημο παντως..Τωρα δηλαδη αν ειχε 100χιλ να φερει παικτη δεν φταιει που εφερε τον μενσα..Με 8 και 10εκ μπατζετ μας πηγε ποσα φ4..Προφανως εχει κανει και αυτος μεγαλες πατατες μερικες φορες οπως ο σικμα πχ αλλα ποιος δεν εχει κανει.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Κυρ Ιαν 26, 2025 12:40 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 9:16 pm
SteveNashidis έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 4:37 pm
Τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παραδείγματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι ότι οι ΨΗΛΟΙ είναι πάντα το ΔΥΝΑΤΟ σημείο του κόουτς Μπαρτζώκα στις μεταγραφές.
Αν ένας οργανισμός έχει ποσοστό ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ πάνω απο 70% στις μεταγραφές του , δεν είναι ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Δεν ΕΓΙΝΑΝ ξαφνικά κακοί οι παίκτες μιας ομάδας ΕΠΕΙΔΗ έχασαν 2 συνεχόμενα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Συζητάμε για τον τρίτο ψηλό που θα έχει μάξιμουμ 10 λεπτά συμμετοχής σε Α1.
Οφφτοπικ αλλά γιατί σε κάποια τελευταία posts σου έχεις κάτι άκυρα κεφαλαία;
Ο φιλτατος shaq7 θα με καταλάβει και το προέβλεψε τις προάλλες στο νήμα για την τεχνική αναβάθμιση.
Όλα καλά συνεχίζουμε μπασκετικά!

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Ιαν 26, 2025 1:34 am

Πότε επιστρέφει είπαμε ο Ράιτ?

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Ιαν 26, 2025 9:09 am

shaq7 έγραψε:
αν αναλογιστουμε και τι λεφτα του διναν να παρει παικτες εχει πολυ θετικο προσημο παντως..Τωρα δηλαδη αν ειχε 100χιλ να φερει παικτη δεν φταιει που εφερε τον μενσα..Με 8 και 10εκ μπατζετ μας πηγε ποσα φ4..Προφανως εχει κανει και αυτος μεγαλες πατατες μερικες φορες οπως ο σικμα πχ αλλα ποιος δεν εχει κανει.
Δεν είναι μόνο ο Σίκμα. Ο Γκός στον coach πιστώνεται ως επιλογή. Και ο Βιλτόζα. Έχει να φέρει καλό παίχτη στην ομάδα από την μεταγραφή Μακίσικ. Ντάξει για να μην είμαι άδικος και ο Κάνααν τίμιος ήταν.

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιαν 26, 2025 9:55 am

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Δεν είναι μόνο ο Σίκμα. Ο Γκός στον coach πιστώνεται ως επιλογή. Και ο Βιλτόζα. Έχει να φέρει καλό παίχτη στην ομάδα από την μεταγραφή Μακίσικ. Ντάξει για να μην είμαι άδικος και ο Κάνααν τίμιος ήταν.
Από προπερσι βασικά. Μετά τον Μακκισικ ήρθαν ένα σωρό παίκτες. Γουοκαπ, Φαλ, Ντορσευ κλπ
Επίσης Ράιτ και Πετρουσεφ ποιος τους πιστώνεται;

Αν είναι συγκυριακό, προϊόν κακης νοοτροπίας του τεχνικού τιμ ή προϊόν των αυξημένων απαιτήσεων, θα φανεί.

Εγώ έχω πει την άποψη μου. Όταν λειτουργείς στις μεταγραφές με συναισθηματισμούς, ρισκάρεις να εκτεθείς. Γκος δικο μας παιδί, Μιλουτινοφ δικό μας παιδί, Πίτερς δικό μας παιδί κλπ Μόνο ο Μακκισικ έχει ανταποδώσει πλήρως την εμπιστοσύνη μας. Και ο Πίτερς εν μερει, απλα ίσως δεν ταίριαζε στο παζλ τόσο.

Το πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται ένας παίκτης ίσως παίζει και το μεγαλύτερο ρόλο. Ατομικά όλοι έχουν προτερήματα.
Αλλη εικόνα είχε ο Γουόκαπ με έναν σκόρερ δίπλα του και άλλη ο περσινός Γουοκαπ που προσπαθούσε να βγάλει λαγούς από το καπελο

tarp7

champion
Reactions:

Κυρ Ιαν 26, 2025 10:57 am

Τον Μένσα ο κοουτς τον θέλει ως τρίτο και για την Α1 να ξεκουράζει τους άλλους 2,, ο Ράιτ ήταν εξαίρεση. Και είναι λογικό από τη στιγμή που έχεις 2 σέντερ που παίρνουν πάνω απο 3 εκ και οι δύο, άσχετα αν δεν αποδιδουν αυτό που έπρεπε. Όπως λέτε οι περισσότεροι και εγώ πιστεύω χρειαζόμασταν έναν σέντερ που θα είναι δευτεροτριτος

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Ιαν 26, 2025 11:27 am

chainsaw έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 9:55 am
Dimmitz έγραψε:

Από προπερσι βασικά. Μετά τον Μακκισικ ήρθαν ένα σωρό παίκτες. Γουοκαπ, Φαλ, Ντορσευ κλπ
Επίσης Ράιτ και Πετρουσεφ ποιος τους πιστώνεται;

Αν είναι συγκυριακό, προϊόν κακης νοοτροπίας του τεχνικού τιμ ή προϊόν των αυξημένων απαιτήσεων, θα φανεί.

Εγώ έχω πει την άποψη μου. Όταν λειτουργείς στις μεταγραφές με συναισθηματισμούς, ρισκάρεις να εκτεθείς. Γκος δικο μας παιδί, Μιλουτινοφ δικό μας παιδί, Πίτερς δικό μας παιδί κλπ Μόνο ο Μακκισικ έχει ανταποδώσει πλήρως την εμπιστοσύνη μας. Και ο Πίτερς εν μερει, απλα ίσως δεν ταίριαζε στο παζλ τόσο.

Το πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται ένας παίκτης ίσως παίζει και το μεγαλύτερο ρόλο. Ατομικά όλοι έχουν προτερήματα.
Αλλη εικόνα είχε ο Γουόκαπ με έναν σκόρερ δίπλα του και άλλη ο περσινός Γουοκαπ που προσπαθούσε να βγάλει λαγούς από το καπελο
Έχεις δίκιο, δεν θυμόμουν με ποια χρονολογική σειρά ήρθαν οι παραπάνω. Απλά να αναφέρω για Πετρούσεφ και Ράιτ, ο πρώτος δεν είναι πλέον στην ομάδα και ο δεύτερος έπαιξε πολύ λίγο καιρό για να αξιολογηθεί.

Αναφορικά με τον Πετρούσεφ δεν είναι μόνο αν ο παίκτης είναι ταλαντούχος ή πραγματικά καλός, αλλά και πως τον αξιοποιείς. Και για τους Χ-Ψ λόγους που έχουν αναλυθεί εκτενώς, ο Πετρούσεφ δεν αξιοποιήθηκε από το τεχνικό τιμ. Δλδ και τον Μπολομποι ο coach τον έφερε, σε εμάς κατέληξε να είναι τρίτο Σέντερ με μηδαμινό impact και στον Ερυθρό κάνει όργια.

Το ίδιο κινδυνεύει να συμβεί και με τον Μιλουτίνοφ, ο οποίος ενδέχεται να μην ανανεώσει το καλοκαίρι και στην επόμενη ομάδα που θα πάει να έχει stats dominant ψηλού.

Πχ, από τον Κάνααν θεωρώ ότι πήρε το μάξιμουμ και φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία του στον Ερυθρό. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να παίζει σε εμάς 30 λεπτά.

Rice

a1greece
Reactions:

Κυρ Ιαν 26, 2025 11:50 am

Ο Πετρούσεφ είναι ένας από τους παίχτες που η αμάδα θα πρέπει να βασιστεί τα επόμενα χρόνια.Ηταν λογικό να θέλει να φύγει όταν στις θέσεις που παίζει είχε μπροστά του 4 παίχτες με συμβόλαια από 1,5m και πάνω και θα έπρεπε να υπάρχουν τραυματισμοί για να παίξει.

Έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα 4αρια μας αλλά και τα 5αρια μας και πιστεύω ότι είναι απαραίτητος.Φετος η αλήθεια είναι ότι η απόκτηση του Βεζενκοφ ανέτρεψε τον σχεδιασμό και ήταν δύσκολο να βρεθεί λύση.

Του χρόνου θεωρώ ότι ο Πίτερς θα πρέπει να φύγει αφού έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Σασα αλλά να φύγει και ο Μιλουτίνοφ που είναι μόλις 30 χρονών αλλά θυμίζει πρώην αθλητή…

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιαν 26, 2025 12:26 pm

Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιαν 25, 2025 1:10 pm
Αν ειναι να παρει παικτη να παρει για 2ο και να ειναι αθλητικος οχι για νεροκουβαλητη που μπορει να παιζει λιγο παραπανω απο τον Μενσα στην Α1 και καθολου ευρωλιγκα.
να φαει παγκο λιγο ο μιλου να δει την γλυκα αντε γιατι παραγνωριστηκαμε με τους συναισθηματισμους.
θεωρω οτι δεν πηρε καλυτερο σεντερ μη τυχον και στεναχωρεθουν οι βροντοσαυροι αλλα μακαρι να ειδε οτι εκανε λαθος..
Αυτόν τον παίκτη που λες για 2ο, νομίζω πως αν είναι ν' ασχοληθούμε, πρέπει να είναι το καλοκαίρι με όλες τις επιλογές διαθέσιμες.
Για φέτος το ρόστερ (καλώς ή κακώς, μας αρέσει-δεν μας αρέσει) είναι με Μιλού και Φαλ. Ο Μενσά σε ρόλο Κ. Αντετονκούμπο.
Και όλα αυτά, βέβαια, θα κριθούν από τη σούμα στο τέλος της σεζόν.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Ιαν 26, 2025 12:51 pm

Εδώ δεν βρίσκει Σέντερ ο ΠΑΟ που έχει μένει με έναν, η Φενερ κ.ο.κ., θα βρούμε εμείς και μάλιστα για δεύτερο ενώ πήραμε Σέντερ πριν 1 μήνα;

Όπως προείπε σωστά ο montecristo, το ρόστερ για φέτος αυτό είναι είτε σας αρέσει είτε όχι. Μπορεί να λέτε ότι ο Μίλου είναι πρώην αθλητής, αλλά εγώ τον πιστεύω ακόμα. Έχει χαρακτήρα πρωταθλητή και έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες. Στα κρίσιμα πιστεύω θα εμφανιστεί ο Μίλου της Ρεάλ και όχι αυτό που βλέπουμε στις περισσότερες αγωνιστικές.

Το φίναλ φουρ είναι δυο παιχνίδια, η κόπωση και η σωματική αντοχή δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Οκ, στους τελικούς της Α1 φοβάμαι μην γίνουν τα περσινά, αλλά ο μεγάλος στόχος για την ομάδα είναι η Ευρωκουπα.

tarp7

champion
Reactions:

Κυρ Ιαν 26, 2025 5:51 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 1:34 am
Πότε επιστρέφει είπαμε ο Ράιτ?
Φέτος δεν υπάρχει περίπτωση και γενικά υπάρχει θέμα ποτέ κι ;ν θα ξαναπαίξει

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Ιαν 26, 2025 6:03 pm

ας πουμε οτι ο χρονος απουσιας του Wright ειναι "indefinitely".

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιαν 26, 2025 10:10 pm

reignman έγραψε:
Κυρ Ιαν 26, 2025 6:03 pm
ας πουμε οτι ο χρονος απουσιας του Wright ειναι "indefinitely".
Ρώτησα τον αρχαιολάτρη παππού μου που κατέχει από αυτά και μου είπε:
"Πραγματικῶς μένει μυστήριον πότε ἀναστρέψει ὁ Ράιτ. Ἔστι δὲ καὶ ἔλλειμμα ἀξιοπίστου ἐνημερώσεως, ὅτι ἐὰν προσδοκᾷς ἀπὸ τῶν δημοσιογράφων, κλάψον Χαράλαμπε. Δεῖ ἡμᾶς ἐρωτᾶν τὸ μαντεῖον τῶν Δελφῶν".

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”