Δεν αντιλέγω. Όμως αν η κατάσταση του Ντονσιτς είναι συζητήσιμη και θέμα πιθανοτήτων, αυτό που είναι πέρα ως πέρα αντικειμενική αλήθεια είναι ότι αν έβγαιναν στην αγορά θα έβρισκαν 5πλασια ανταλλάγματα. Πάλι δεν βγάζει νόημα η κίνηση. Πρπεει να είναι η πρώτη φορα στην ιστορία που ένας 1st team παίκτης γίνεται ανταλλαγή για έναν 2nd team.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:09 amΚαλα , το εχουν τον επομενο σουπερ σταρ για να χτισουν, θα το δουμε, πως θα ειναι ο Ντονσιτς σωματικα σε 3-4 χρονια απο τωρα,με το σωμα που εξακολουθει να εχει.
Για την ωρα,μπορει να χανουν λιγο σε αγοραστικη αξια στο Νταλας, αλλα κατ εμε κερδιζουν σε πολυ πιο ορθολογικο καταρτισμο της 5αδας τους.
Γενικα συμφωνω 100% με τον ssouliss απο πανω.
NBA - Σενάρια, Trades, Offseason 2024/25
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2730
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

- ssoulliss
- Reactions: 3993
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είσαι σίγουρος ότι ο Luka έχει μεγαλύτερο μπασκετικό ορίζοντα από τον LeBron;nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:11 amΝομίζω το πρώτο απαντιέται με τον μικρό χρονικό ορίζοντα που έχει ο Λεμπρόν μπροστά του.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:02 amΓια τους Lakers:
- Θέλω έναν φίλο να μου πει πως θα αποδεχτεί ο Doncic/LeBron να κρατάει ο έτερος Doncic/LeBron την μπάλα περισσότερη ώρα στα χέρια του και να παίρνει τις αποφάσεις στην επίθεση.
- Στο Franchise είναι μάλλον αδιάφορο το αγωνιστικό και επικεντρώνονται σε πρόσωπα. Αν έρθει και το αγωνιστικό τότε είμαστε win-win που λένε και στο χωριό μου.![]()
Εγώ ερμηνεύω την κίνηση ως μελλοντική. Δλδ οκ, ο Λουκα μπορεί να είναι οκ με το να έχει την μπάλα ο Λεμπρόν για 6 μήνες, nbd.
Εντωμεταξύ όσο πιο πολύ περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ τάσσομαι με Νασιδη που λέει για παράγκες. Οι Λέικερς ήταν 1-2 (το πολύ) χρόνια μακριά από το να γίνουν εντελώς irrelevant ομάδα για αρκετό και καιρό και ξαφνικά σκάει δωράκι top 3 - top 5 παίκτης με αντάλλαγμα τον 32χρονο Ντειβις. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, δεν το χωράει το μυαλό μου.
Για το δεύτερο, όπως ανέφερα πριν, με το εκπτωτικό μαξ του Λούκα και με τον Λεμπρόν μάλλον να φεύγει σύντομα (αυτό μου δείχνει αυτή η κίνηση), οι Λέικερς θα έχουν ευχέρεια στην αγορά από άποψη χρημάτων ώστε να χτίσουν ομάδα.

Κανείς δεν ξέρει τι έχει ο LeBron μέσα στο κεφάλι του σχετικά με το πότε θα σταματήσει. Μπορεί φέτος, μπορεί να παίξει και άλλα δύο χρόνια. Για φέτος πάντως η ομάδα έμεινε γυμνή στο καλάθι όπως σωστά ανέφερε πιο πάνω ο ggr.
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ας δεχτώ όλα όσα λέτε για το βάρος και την κατάσταση του Ντονσιτς. Γιατί πήγαν γραμμή στους Λέικερς και δεν το έκαναν γνωστό ότι θέλουν να ανταλλάξουν τον Λούκα ώστε να πάρουν το μάξιμουμ από κάποιο (πολύ πιθανό) bidding war; Πέρα από όλα τα υπόλοιπα εμένα αυτό είναι που δεν μου βγάζει νόημα.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:21 amΕίσαι σίγουρος ότι ο Luka έχει μεγαλύτερο μπασκετικό ορίζοντα από τον LeBron;![]()
Κανείς δεν ξέρει τι έχει ο LeBron μέσα στο κεφάλι του σχετικά με το πότε θα σταματήσει. Μπορεί φέτος, μπορεί να παίξει και άλλα δύο χρόνια. Για φέτος πάντως η ομάδα έμεινε γυμνή στο καλάθι όπως σωστά ανέφερε πιο πάνω ο ggr.
1
1

-
- Reactions: 1860
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο Luka πρόσεχε το σώμα του, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για παράγκες. Έτσι όπως είναι, όχι. Πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το σώμα του για να αντέξει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, μετά την ανταλλαγή, η πεντάδα των Mavericks φαντάζει πιο σωστά δομημένη. Ψηλός ποιος θα παίζει στο Λ.Α.;nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:11 amΝομίζω το πρώτο απαντιέται με τον μικρό χρονικό ορίζοντα που έχει ο Λεμπρόν μπροστά του.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:02 amΓια τους Lakers:
- Θέλω έναν φίλο να μου πει πως θα αποδεχτεί ο Doncic/LeBron να κρατάει ο έτερος Doncic/LeBron την μπάλα περισσότερη ώρα στα χέρια του και να παίρνει τις αποφάσεις στην επίθεση.
- Στο Franchise είναι μάλλον αδιάφορο το αγωνιστικό και επικεντρώνονται σε πρόσωπα. Αν έρθει και το αγωνιστικό τότε είμαστε win-win που λένε και στο χωριό μου.![]()
Εγώ ερμηνεύω την κίνηση ως μελλοντική. Δλδ οκ, ο Λουκα μπορεί να είναι οκ με το να έχει την μπάλα ο Λεμπρόν για 6 μήνες, nbd.
Εντωμεταξύ όσο πιο πολύ περνάει η ώρα τόσο πιο πολύ τάσσομαι με Νασιδη που λέει για παράγκες. Οι Λέικερς ήταν 1-2 (το πολύ) χρόνια μακριά από το να γίνουν εντελώς irrelevant ομάδα για αρκετό και καιρό και ξαφνικά σκάει δωράκι top 3 - top 5 παίκτης με αντάλλαγμα τον 32χρονο Ντειβις. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, δεν το χωράει το μυαλό μου.
Για το δεύτερο, όπως ανέφερα πριν, με το εκπτωτικό μαξ του Λούκα και με τον Λεμπρόν μάλλον να φεύγει σύντομα (αυτό μου δείχνει αυτή η κίνηση), οι Λέικερς θα έχουν ευχέρεια στην αγορά από άποψη χρημάτων ώστε να χτίσουν ομάδα.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί οι Lakers είχαν τον τύπο παίχτη που ήθελαν και ξέρουν ότι είναι ένας οργανισμός που δελεαζεται εύκολα από τα μεγάλα ονόματα. Έπαιξαν στα σίγουρα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:26 amΑς δεχτώ όλα όσα λέτε για το βάρος και την κατάσταση του Ντονσιτς. Γιατί πήγαν γραμμή στους Λέικερς και δεν το έκαναν γνωστό ότι θέλουν να ανταλλάξουν τον Λούκα ώστε να πάρουν το μάξιμουμ από κάποιο (πολύ πιθανό) bidding war; Πέρα από όλα τα υπόλοιπα εμένα αυτό είναι που δεν μου βγάζει νόημα.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:21 amΕίσαι σίγουρος ότι ο Luka έχει μεγαλύτερο μπασκετικό ορίζοντα από τον LeBron;![]()
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ με όσα λες απλά έτσι όπως το βλέπω εγώ (εκτός κι αν αλλάξει δραματικά κάτι), δεν του νοιάζει τους Λέικερς το φέτος. Είδαν την ευκαιρία να πάρουν έναν σούπερσταρ στα 25 του και το έκαναν. Και θα χτίσουν εν καιρώ. Οι Μαβς είναι σωστά δομημένοι και Ντειβις/Καιρι/Κλει έχουν το πολύ 2 χρόνια ακόμα imo. Αν αποτύχουν, σε τι θα έχουν να ελπίζουν; Στο 2029 πικ που πήραν; Τεσπα, η ιστορία θα δείξει (ως συνήθως) ποιός είναι σωστός και ποιός λάθος. Το δικό μου "πρόβλημα" (γιατί κοντεύω να ακουστώ ψυχωσικόςggr έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:26 amΑν ο Luka πρόσεχε το σώμα του, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για παράγκες. Έτσι όπως είναι, όχι. Πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το σώμα του για να αντέξει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, μετά την ανταλλαγή, η πεντάδα των Mavericks φαντάζει πιο σωστά δομημένη. Ψηλός ποιος θα παίζει στο Λ.Α.;

Συγγνώμη αλλά δεν συμφωνώ με αυτό. Αν έβγαιναν στη γύρα και αν δεν έβρισκαν κάτι καλύτερο, μπορούσαν να πάνε στους Λεικερς. Γιατί να το κάνουν εξαρχής;
0

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει βάση η συλλογιστική σου αλλά και ένα μεγάλο "αν". Το πώς θα εξελιχθεί σωματικά ο Luka. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας αυτός. Δεν είναι περίπτωση Σακίλ, που ήταν φέτες όταν πήγε στο Λ.Α. Αν συνεχίσει έτσι, θα τραυματίζεται συνεχώς. Το μόνο σίγουρο των Lakers είναι το εμπορικό κομμάτι, αφού βρήκαν έναν παίκτη που θα πουλάει φανέλες και εισιτήρια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:32 amΔεν διαφωνώ με όσα λες απλά έτσι όπως το βλέπω εγώ (εκτός κι αν αλλάξει δραματικά κάτι), δεν του νοιάζει τους Λέικερς το φέτος. Είδαν την ευκαιρία να πάρουν έναν σούπερσταρ στα 25 του και το έκαναν. Και θα χτίσουν εν καιρώ. Οι Μαβς είναι σωστά δομημένοι και Ντειβις/Καιρι/Κλει έχουν το πολύ 2 χρόνια ακόμα imo. Αν αποτύχουν, σε τι θα έχουν να ελπίζουν; Στο 2029 πικ που πήραν; Τεσπα, η ιστορία θα δείξει (ως συνήθως) ποιός είναι σωστός και ποιός λάθος. Το δικό μου "πρόβλημα" (γιατί κοντεύω να ακουστώ ψυχωσικόςggr έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:26 amΑν ο Luka πρόσεχε το σώμα του, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για παράγκες. Έτσι όπως είναι, όχι. Πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το σώμα του για να αντέξει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, μετά την ανταλλαγή, η πεντάδα των Mavericks φαντάζει πιο σωστά δομημένη. Ψηλός ποιος θα παίζει στο Λ.Α.;) είναι ότι το deal έγινε στα κρυφά ενω οι Μαβς θα μπορούσαν να έχουν σωρεία ανταλλαγμάτων αν το είχαν κάνει γνωστό.
2
2

- j-kidd13
- Reactions: 1560
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
5πλασια ανταλλαγματα δεν θα εβρισκαν γιατι πηραν ηδη εναν παικταρα οπως τον ΑD,στα 31 οχι στα 35,,αλλα ισως συνολικα σαν πακετο, να μπορουσαν να βρουν κατι καλυτερο. Ποσο δραματικα καλυτερα ανταλλαγματα θα επαιρναν για τον Ντονσιτς δηλαδη?nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:14 amΔεν αντιλέγω. Όμως αν η κατάσταση του Ντονσιτς είναι συζητήσιμη και θέμα πιθανοτήτων, αυτό που είναι πέρα ως πέρα αντικειμενική αλήθεια είναι ότι αν έβγαιναν στην αγορά θα έβρισκαν 5πλασια ανταλλάγματα. Πάλι δεν βγάζει νόημα η κίνηση. Πρπεει να είναι η πρώτη φορα στην ιστορία που ένας 1st team παίκτης γίνεται ανταλλαγή για έναν 2nd team.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:09 amΚαλα , το εχουν τον επομενο σουπερ σταρ για να χτισουν, θα το δουμε, πως θα ειναι ο Ντονσιτς σωματικα σε 3-4 χρονια απο τωρα,με το σωμα που εξακολουθει να εχει.
Για την ωρα,μπορει να χανουν λιγο σε αγοραστικη αξια στο Νταλας, αλλα κατ εμε κερδιζουν σε πολυ πιο ορθολογικο καταρτισμο της 5αδας τους.
Γενικα συμφωνω 100% με τον ssouliss απο πανω.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα είναι 32 σε 1 μήνα. Ψάχνω να βρω άλλη φορά που ένας 1st team NBA παίκτης έγινε ανταλλαγή για έναν 2nd team ΝΒΑ παίκτη και δεν βρίσκω. Η λίγκα θεωρούσε τον Λούκα untouchable και ο περισσότερος κόσμος πίστευε ότι GMs θα έπρεπε να δώσουν τα πρωτότοκα παιδιά τους για εκείνον μόλις 9 μήνες πριν και ξαφνικά μία ανταλλαγή με Anthony Davis είναι οκ; Ο Μικάλ έφυγε για 4 unprotected picks, unprotected pick swap, top-4 protected pick και ένα δεύτερου γύρου, και πιστεύεις δεν θα μπορούσαν να βρουν ομάδα που να δώσει παραπάνω για Λούκα; Πρακτικά δεν ξέρω αυτή τη στιγμή τι θα μπορούσαν να πάρουν, πρέπει να το σκεφτώ λίγο, αλλά δεν έχει λογική το ότι δεν βγήκαν στη γύρα.
0

- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω τους λεικερς υποστηριζω στο ΝΒΑ απο παιδι και χαρηκα που πηραμε τον λουκα(απο τους αγαπημενους παικτες αυτην την εποχη) αλλα αν αυτη η κινηση δεν δηλωνει παραγκα των λεικερς και του λεμπρον δεν ξερω τι να πω.. Οι αλλοι δωσαν φραντσαιζ παικτη στα 25 στους λεικερς που ψαχνουν το νεο προσωπο μετα τον λεμπρον συστημενο..Και πηρανε τον ντειβις?
Καμια λογικη δεν βρισκω για τους μαβς τετοια εποχη.. Αυτο για τα κιλα του ντονσιτς ειναι ανεκδοτο,να δωσουν και οι ντενβερ τον γιοκιτς αν ειναι ετσι.. Να δειτε που εκει στο ΛΑ θα τον πλακωσουν στα οζεμπικ και στο κλεν το καλοκαιρι και θα γινει κομματια.

3
1
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ ότι ήθελαν να τον στείλουν κάπου γρήγορα. Φαίνεται ότι η σχέση παιχτη-οργανισμου δεν ήταν ο,τι καλύτερο. Είχα ακούσει κάτι σχετικό στους underdogs αλλά δεν είχα δώσει ιδιαίτερη σημασία. Να , όμως, που μάλλον είχαν δίκιο. Η μόνη ομάδα που μπορούσε ίσως να τους δώσει ανάλογο αντάλλαγμα ήταν το Μαϊάμι (Adebayo). Δεν υπήρχε περίπτωση να τους δώσουν αυτόν, ενώ και ο Butler δεν τους έκανε. Επιπλέον, δεν ξέρω κατά πόσο ο Ράιλι θα ήθελε να μπλέξει και με άλλον ιδιόρρυθμο σταρ μετά τον Jimmy.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:32 am
Συγγνώμη αλλά δεν συμφωνώ με αυτό. Αν έβγαιναν στη γύρα και αν δεν έβρισκαν κάτι καλύτερο, μπορούσαν να πάνε στους Λεικερς. Γιατί να το κάνουν εξαρχής;
1
1

- tanasen01
- Reactions: 233
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αδιανόητο trade και από τις δύο πλευρές. Οι Mavs το πολύ να μείνουν διεκδικητές για άλλα 2 χρόνια, ποντάροντας στον 33χρονο Kyrie και στο ταλαίπωρο σώμα του 32χρονου AD , οι δε Lakers απογυμνώθηκαν τελείως στους ψηλούς, αλλά μπορούν να χτίσουν ομάδα τα επόμενα 1-2 χρόνια γύρω από τον Λούκα, πιστεύοντας ότι εξασφάλισαν (;) το μέλλον τους στη μετά Λεμπρόν εποχή.
Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο τρελό trade στην ιστορία της λίγκας. Απορώ για τον Silver.
Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο τρελό trade στην ιστορία της λίγκας. Απορώ για τον Silver.
2
2

- ssoulliss
- Reactions: 3993
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχουν ανταλλαγές πρώτων ονομάτων όπως τα θέτεις π.χ. η ανταλλαγη του Barkley στους Suns ή το πως στείλαμε εμείς τον Grant Hill στους Magic. Κατανοώ και σέβομαι το σκεπτικό σου σχετικά με τον παίκτη Doncic όμως είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι Mavericks δεν τον ήθελαν άλλο στις τάξεις τους. Τους έκατσε ο Davis και είπαν ευχαριστούμε πολύ, θα το πάρουμε. Το ερώτημα θα έπρεπε να είναι γιατί οι Lakers έκαναν αγωνιστικά την κίνηση αυτή (εξωαγωνιστικά νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι).nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 02, 2025 11:49 amΘα είναι 32 σε 1 μήνα. Ψάχνω να βρω άλλη φορά που ένας 1st team NBA παίκτης έγινε ανταλλαγή για έναν 2nd team ΝΒΑ παίκτη και δεν βρίσκω. Η λίγκα θεωρούσε τον Λούκα untouchable και ο περισσότερος κόσμος πίστευε ότι GMs θα έπρεπε να δώσουν τα πρωτότοκα παιδιά τους για εκείνον μόλις 9 μήνες πριν και ξαφνικά μία ανταλλαγή με Anthony Davis είναι οκ; Ο Μικάλ έφυγε για 4 unprotected picks, unprotected pick swap, top-4 protected pick και ένα δεύτερου γύρου, και πιστεύεις δεν θα μπορούσαν να βρουν ομάδα που να δώσει παραπάνω για Λούκα; Πρακτικά δεν ξέρω αυτή τη στιγμή τι θα μπορούσαν να πάρουν, πρέπει να το σκεφτώ λίγο, αλλά δεν έχει λογική το ότι δεν βγήκαν στη γύρα.
Π.χ. ο Reaves πλέον τι ρόλο θα έχει; Θα φύγει και αυτός;
1
1

- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
To deadline είναι σε 4 μέρες, πόσο βιάζονταν τελοσπάντων

Γενικά δεν είναι ότι εύχομαι να μην έχετε δίκιο, μου είναι συμπαθής ομάδα οι Μαβς, μακάρι να πάνε για πρωτάθλημα. Απλά ακόμα δεν έχω πειστεί για όλα αυτά που έχω αναφέρει. Αυτή τη στιγμή μοιάζει σαν το FO των Μαβς να έκανε χάρη στο FO των Λεικερς που έψαχναν τον επόμενο μεγάλο παίκτη τους.
*Θα έχει πλάκα πάντως να τον υπογράψουν και το καλοκαίρι να τον ανταλλάξουν για πολλά
1
1

- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για τους λεικερς μονο ακατανοητη επιλογη δεν ειναι..πρεπει να τραβανε και τα βυζια τους εκει στο front office..Ο οργανισμος αλλα και οι ''οπαδοι'' τους για τετοια ζουν,τετοια θελουν..ειδικα για τον λουκα που ειναι και φαντεζι παικτης..Ο λεμπρον πλεον εχει καποιον να τον κουβαλησει μπας και αφησει μεγαλυτερο λεγκασι που καιγεται γιαυτο και οι λεικερς βρηκαν το προσωπο που θα στηριχτουν για τα επομενα 10-15χρ.. Οι μαβς απο την αλλη πανε για φουντο μελλοντικα..
2
2