NBA - Σενάρια, Trades, Offseason 2024/25

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 02, 2025 5:17 pm

Harrison cited his two-decade relationship with Lakers general manager Rob Pelinka, starting when Harrison was a Nike executive and Pelinka was a player agent.

Harrison told The News that he and Pelinka began having “basketball” conversations more than a month ago.

“Then all of a sudden we’re like, ‘Would you ever do this?’

‘Nah, you’re joking, right?’

‘Hmm. Interesting. Maybe I would.’

Added Harrison: “And then it just built over time over the last three weeks.”
Για τους δυσκολοπιστους του σημερινού τρέιντ υπό τις ευλογίες του Σιλβερ που επέτρεψε αυτό το τρέιντ μεταξύ φίλων.

Πιστεύω σύντομα θα μάθουμε και άλλα διαμάντια.

Πηγή https://www.dallasnews.com/sports/maver ... -christie/

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Φεβ 02, 2025 5:37 pm

Τέτοια κακή ανταλλαγή την περίμενα από τους Μπουλς και τους AKME :D

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Stacey King.

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Κυρ Φεβ 02, 2025 6:20 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2025 5:37 pm
Τέτοια κακή ανταλλαγή την περίμενα από τους Μπουλς και τους AKME :D

Εγώ θα συμφωνήσω με τον Stacey King.

Καλά, ήθελαν να δώσουν τον Luka οι Mavs, αλλά για τους LeBron και Bronny είναι σαν να διεκδικούν το βραβείο μ@λ@κι@ς.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Φεβ 02, 2025 7:18 pm

GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2025 4:08 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2025 3:32 pm
Ούτε έχει να κάνει με εμπάθειες. Μπορεί να μην σου αρέσει ο Λούκα. Δεκτό, όλοι έχουμε διαφορετικό τρόπο που μας διασκεδάζει το μπάσκετ, αλλά αν δεις αυτή την ανταλλαγή αναλογικά με άλλες που γίνονται...ε κάτι δεν κολλάει.

Ίσως στο βίντεο να το εξηγεί οπότε ίσως πάρω την απάντηση μου, αλλά προς το παρόν δεν έχω δει ούτε μισή ικανοποιητική εξήγηση για το γιατί οι Μαβς δεν βγήκαν στην αγορά.
Νικόλα, πάρα πολλοί από τους NBA reporters του ESPN έχουν πάρει θέση υπέρ του Dallas σε αυτήν την ανταλλαγή.

Μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα του "γιατί οι Mavs δεν βγήκαν στην αγορά" είναι το γεγονός πως στόχευαν εξαρχής τον AD. Τα ρεπορτάζ λένε πως οι Mavs ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την ανταλλαγή, καλώντας τους Lakers και προσφέροντας τον Luka αντί του AD.

Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει να βλέπει τον Doncic να παίζει (στην επίθεση βασικά διότι στην άμυνα δεν υπάρχει) αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν υποφήψιο για supermax συμβόλαιο, ο οποίος αρνείται επανειλλημένα να πάρει στα σοβαρά τη φυσική του κατάσταση. Η προσωπική μου άποψη είναι πως εφόσον ο Luka δεν αλλάξει νοοτροπία, στα 30 του θα μοιάζει παλαίμαχος.

Οι Mavs μας έχουν συνηθίσει να ανακατεύουν την τράπουλα με ηχηρό τρόπο τα τελευταία χρόνια και συνήθως δεν βγαίνουν χαμένοι από τις ανταλλαγές τους.
Ναι όντως πολλοί μπασκετικοί αναλυτές λένε πως το Νταλας κέρδισε το trade. Συμφωνώ κι εγώ πως τουλάχιστον για την επομενη 2ετια εχουν βγει κερδισμενοι οι Μαβς, αλλα μακροπρόθεσμα μιλάμε για τεράστια κλοπή από τους Λεικερς, ειδικά απο τη στιγμή που χρειάστηκε να δώσουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ πικ.

Εκτος κι αν ο Ντονσιτς καταλήξει Τζαμπαρι Παρκερ.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2025 8:26 pm

JohnnyPao έγραψε:
GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2025 4:08 pm

Νικόλα, πάρα πολλοί από τους NBA reporters του ESPN έχουν πάρει θέση υπέρ του Dallas σε αυτήν την ανταλλαγή.

Μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα του "γιατί οι Mavs δεν βγήκαν στην αγορά" είναι το γεγονός πως στόχευαν εξαρχής τον AD. Τα ρεπορτάζ λένε πως οι Mavs ξεκίνησαν τις συζητήσεις για την ανταλλαγή, καλώντας τους Lakers και προσφέροντας τον Luka αντί του AD.

Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει να βλέπει τον Doncic να παίζει (στην επίθεση βασικά διότι στην άμυνα δεν υπάρχει) αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν υποφήψιο για supermax συμβόλαιο, ο οποίος αρνείται επανειλλημένα να πάρει στα σοβαρά τη φυσική του κατάσταση. Η προσωπική μου άποψη είναι πως εφόσον ο Luka δεν αλλάξει νοοτροπία, στα 30 του θα μοιάζει παλαίμαχος.

Οι Mavs μας έχουν συνηθίσει να ανακατεύουν την τράπουλα με ηχηρό τρόπο τα τελευταία χρόνια και συνήθως δεν βγαίνουν χαμένοι από τις ανταλλαγές τους.
Ναι όντως πολλοί μπασκετικοί αναλυτές λένε πως το Νταλας κέρδισε το trade. Συμφωνώ κι εγώ πως τουλάχιστον για την επομενη 2ετια εχουν βγει κερδισμενοι οι Μαβς, αλλα μακροπρόθεσμα μιλάμε για τεράστια κλοπή από τους Λεικερς, ειδικά απο τη στιγμή που χρειάστηκε να δώσουν ΜΟΝΟ ΕΝΑ πικ.

Μπορείς να μου γράψεις ποιοι αναλυτές το λένε αυτό;
Μόνο τον Perkins άκουσα να το λέει

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Κυρ Φεβ 02, 2025 8:41 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2025 4:29 pm
Αν θα μπορούσες να μου παραθέσεις μερικούς θα σου ήμουν ευγνώμων. Δεν βρίσκω κάτι με κάποια γρήγορα ψαξίματα. Προς το παρόν πάρα πολλοί παίκτες στο ΝΒΑ έχουν εκφράσει κάποιου είδους απορία/έκπληξη.

Το να έιχαν στοχεύσει τον AD χωρίς να έχουν ιδέα τι θέλουν να προσφέρουν άλλες ομάδες μου φαίνεται τρελό. Ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν απορείτε. Εδώ εγώ πρόσφατα ήθελα να πουλήσω την τηλεόραση μου και την έβαλα σχετικά φθηνά για να φύγει γρήγορα. Όταν άρχισα να έχω προτάσεις για αρκετά παραπάνω με έκανε να σκεφτώ μήπως την κοστολόγησα πολύ χαμηλά :D

Το All Star game είναι beauty pageant, δεν λέει πολλά. Καλύτερο είναι το framing του ο ένας είναι 25 χρονών 1st teamer και ο άλλος είναι 32 χρονών 2nd teamer. Η ηλικία λέει πολλά για τα franchises όπως ξέρεις καλύτερα από μένα. Πρόσφατα trades έχουν δείξει ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο ΝΒΑ. Οι Μαβς δεν έψαξαν να βρουν κανένα.
Η διατύπωση μου δεν ήταν σωστή, αν εξαιρέσεις τον Perk κανείς δεν βγήκε να πει ξεκάθαρα πως οι Mavs είναι οι κερδισμένοι του trade. Αρκετοί όμως εξήγησαν το σκεπτικό του πίσω από αυτήν την κίνηση, χωρίς όμως να κάνουν λόγο για τρελή ή παράλογη κίνηση του Dallas. Πιο συγκεκριμένα, στο έκτακτο σημερινό podcast του Windhorst, ακούστηκαν τα παρακάτω λόγια:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Φεβ 02, 2025 8:57 pm

GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2025 8:41 pm
Πιο συγκεκριμένα, στο έκτακτο σημερινό podcast του Windhorst, ακούστηκαν τα παρακάτω λόγια:
r/basketforumsniper :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2025 9:08 pm

SteveNashidis έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Ισχύει όμως αυτό. Οι Mavericks αυτή τη στιγμή είναι πιο ισορροπημένοι από τους Lakers . Αν με έβαζες να επιλέξω ανάμεσα στις δύο ομάδες για το ποια έχει την πιθανότητα μακρυτερης πορείας στα πλέι οφ, θα έλεγα τους Mavericks. Πιθανόν το ίδιο και για του χρόνου. Σε βάθος χρόνου θα σου πω Lakers.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2025 9:21 pm

ggr έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Ισχύει όμως αυτό. Οι Mavericks αυτή τη στιγμή είναι πιο ισορροπημένοι από τους Lakers . Αν με έβαζες να επιλέξω ανάμεσα στις δύο ομάδες για το ποια έχει την πιθανότητα μακρυτερης πορείας στα πλέι οφ, θα έλεγα τους Mavericks. Πιθανόν το ίδιο και για του χρόνου. Σε βάθος χρόνου θα σου πω Lakers.
Μα δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό. Αυτό έλειπε, φαντάσου να ήταν τόσο τραγικό το τρειντ που δεν θα ήταν καλοί ούτε φέτος. Το πρόβλημα είναι ότι έστειλαν ένα παίκτη που θεωρητικά μπορεί να πρωταγωνιστεί για 10 ακόμα χρόνια, για 2 χρόνια πιθανότητας να κάνουν κάτι *χωρίς* ανταλλάγματα για το μέλλον. Αν είχαν πάρει 4 πικς, δεν θα ήταν τέτοια η αντίδραση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2025 9:25 pm

ggr έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Δεν διαφωνώ στο αγωνιστικό,της φετινής χρονιάς. Αλλά ένα trade δεν κρίνεται μόνο για το αύριο του Ιουνίου του 2025.

Προσωπικά οι Μαβς πιστεύω θα διαλυθούν μετά από αυτό. Ήδη υπάρχουν δονήσεις σε φιλάθλους και λογικά σε χορηγούς που βλέπουν μια ομάδα σε σοκ. Άνετα Irving ή Davis μπορούν να ζητήσουν trade out ή να γίνουν αδιάφοροι.

Οι Lakers αυτήν την στιγμή κυνηγάνε rim protector.

Το καλοκαίρι θα προστεθούν δύο βασικοί βετεράνοι για πεντάδα και φυσικά αρκετοί καλοί παίκτες σε minimum για πάγκο. Ο Ριβς θα χαιρετήσει σύντομα δεν ταιριάζει.

Προβλέπω επίσης ότι ο Λεμπρον θα πάρει ένα πρωτάθλημα με Λούκα εφόσον αυτό είναι προς το συμφέρον να ανεβουν τα ratings της λίγκας.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Κυρ Φεβ 02, 2025 9:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Αν θα μπορούσες να μου παραθέσεις μερικούς θα σου ήμουν ευγνώμων. Δεν βρίσκω κάτι με κάποια γρήγορα ψαξίματα. Προς το παρόν πάρα πολλοί παίκτες στο ΝΒΑ έχουν εκφράσει κάποιου είδους απορία/έκπληξη.

Το να έιχαν στοχεύσει τον AD χωρίς να έχουν ιδέα τι θέλουν να προσφέρουν άλλες ομάδες μου φαίνεται τρελό. Ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν απορείτε. Εδώ εγώ πρόσφατα ήθελα να πουλήσω την τηλεόραση μου και την έβαλα σχετικά φθηνά για να φύγει γρήγορα. Όταν άρχισα να έχω προτάσεις για αρκετά παραπάνω με έκανε να σκεφτώ μήπως την κοστολόγησα πολύ χαμηλά :D

Το All Star game είναι beauty pageant, δεν λέει πολλά. Καλύτερο είναι το framing του ο ένας είναι 25 χρονών 1st teamer και ο άλλος είναι 32 χρονών 2nd teamer. Η ηλικία λέει πολλά για τα franchises όπως ξέρεις καλύτερα από μένα. Πρόσφατα trades έχουν δείξει ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο ΝΒΑ. Οι Μαβς δεν έψαξαν να βρουν κανένα.
Η διατύπωση μου δεν ήταν σωστή, αν εξαιρέσεις τον Perk κανείς δεν βγήκε να πει ξεκάθαρα πως οι Mavs είναι οι κερδισμένοι του trade. Αρκετοί όμως αιτιολόγησαν το σκεπτικό τους πίσω από αυτήν την κίνηση, χωρίς να κάνουν λόγο για τρελή ή παράλογη κίνηση του Dallas. Ρισκαδόρικη κίνηση σίγουρα αλλά όχι παράλογη και σίγουρα όχι "στημένη". Πριν το ρίξουμε στη ...συνωμοσιολογία ας θυμηθούμε πως τη σεζόν 2022-23, οι Mavs του Luka δεν μπήκαν στα playoffs. Στη συνέχεια ο Nico Harrison έφερε στην ομάδα τον Kyrie, ντράφταρε τον Lively και έφερε πριν το περσινό trade deadline τους Washington και Gafford, οι οποίοι βελτίωσαν σημαντικά την αμυντική εικόνα της ομάδας. Φυσικά ο ηγέτης τους πέρυσι ήταν ο Luka αλλά χωρίς τις παραπάνω κινήσεις του GM δεν θα είχαν φτάσει στους τελικούς της Δύσης.

Συγκεκριμένα, στο έκτακτο σημερινό podcast του Windhorst, ειπώθηκαν τα παρακάτω λόγια:

"He was in the high 260s (pounds) this season, they shed him down and he shed some weight. He had a really nice run; there was a game in San Francisco where he absolutely looked MVP candidate. Then gets hurt again; these calf injuries... Number one: he strained his calf before training camp. There was a contusion, that's what they reported. There was also a strain, I am telling you that as a fact. So, this calf srain happened four times, same calf, in the last three years, twice this season. The reaction within the Mavs was extreme frustration that this is the result of not caring or not taking the actions that show you care about things like diet, conditioning and lifestyle."

O Tim McMahon, συνεργάτης του Windhorst, έγραψε επίσης το παρακάτω:

Οι προβληματισμοί των Mavs σχετικά με τον Luka είναι 100% δικαιολογημένοι, κατά την άποψή μου. Ειδικά από τη στιγμή που ο Luka ήταν διαθέσιμος για supermax 5ετές συμβόλαιο, συνολικής αξίας 350 εκατομμυρίων, φέτος το καλοκαίρι. Το Dallas λοιπόν αποφάσισε πως δεν αξίζει να σπαταλήσει τόσα χρήματα για τον Luka, θεωρώντας, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω, ότι την επόμενη 5ετία ο Luka δεν θα είναι ο παίκτης που ήταν τις προηγούμενες σεζόν ή δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αριθμό ματς που απαιτούνται για να δικαιολογήσουν ένα τόσο τεράστιο συμβόλαιο. Ναι το ρίσκο είναι μεγάλο αλλά νομίζω ότι οι Mavs είχαν όλα τα δεδομένα και τις αναλύσεις που χρειάζονταν για να πάρουν μια τόσο σοβαρή απόφαση.

Υ.Γ.: Αν μπορεί κάποιος mod ας σβήσει το αμέσως προηγούμενο post μου, δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίχτηκε και πόσταρα πριν ολοκληρώσω την απάντησή μου :peace:

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2025 9:41 pm

Nαι αγαπητέ GK23 συμφωνούμε στο αγωνιστικό αλλά στο ίδιο podcast o Windhorst άκουσα να λέει ότι παίκτες σαν τον Λούκα, στα 25 χρόνια του με 5 συμμετοχές στην All NBA Team δεν γίνονται Trade. Και το είπε με στόμφο και σιγουριά. Μετά απλά ανέλυσαν τα όποια θετικά υπάρχουν

Μόλις πριν 5 λεπτά ο Νicko των Ντάλας δήλωσε τα εξής τραγικά, ότι "μίλησε μόνο με Lakers" και "ποιος ζει ποιος πεθαίνει σε 5 χρόνια":

[media]
[/media]

Δηλαδή ότι το έργο του ξέρει ότι θα ολοκληρωθεί σύντομα διότι σε 4-5 χαιρετάει.

Ευτυχώς δηλαδή που ανέφεραν στην αμερική ότι το τρέιντ ήταν μεταξύ φίλων γιατί μας έχουν πέσει το πρωί τα μαλλιά από αυτά που διαβάζουμε από τον Περκινς.

Επίσης άλλη αναλυση αποκαλύπτει ότι αυτά περί άμυνας του Nicko είναι ανεδαφικά

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2025 9:48 pm

GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2025 9:28 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Η διατύπωση μου δεν ήταν σωστή, αν εξαιρέσεις τον Perk κανείς δεν βγήκε να πει ξεκάθαρα πως οι Mavs είναι οι κερδισμένοι του trade. Αρκετοί όμως αιτιολόγησαν το σκεπτικό τους πίσω από αυτήν την κίνηση, χωρίς να κάνουν λόγο για τρελή ή παράλογη κίνηση του Dallas. Ρισκαδόρικη κίνηση σίγουρα αλλά όχι παράλογη και σίγουρα όχι "στημένη". Πριν το ρίξουμε στη ...συνωμοσιολογία ας θυμηθούμε πως τη σεζόν 2022-23, οι Mavs του Luka δεν μπήκαν στα playoffs. Στη συνέχεια ο Nico Harrison έφερε στην ομάδα τον Kyrie, ντράφταρε τον Lively και έφερε πριν το περσινό trade deadline τους Washington και Gafford, οι οποίοι βελτίωσαν σημαντικά την αμυντική εικόνα της ομάδας. Φυσικά ο ηγέτης τους πέρυσι ήταν ο Luka αλλά χωρίς τις παραπάνω κινήσεις του GM δεν θα είχαν φτάσει στους τελικούς της Δύσης.

Συγκεκριμένα, στο έκτακτο σημερινό podcast του Windhorst, ειπώθηκαν τα παρακάτω λόγια:

"He was in the high 260s (pounds) this season, they shed him down and he shed some weight. He had a really nice run; there was a game in San Francisco where he absolutely looked MVP candidate. Then gets hurt again; these calf injuries... Number one: he strained his calf before training camp. There was a contusion, that's what they reported. There was also a strain, I am telling you that as a fact. So, this calf srain happened four times, same calf, in the last three years, twice this season. The reaction within the Mavs was extreme frustration that this is the result of not caring or not taking the actions that show you care about things like diet, conditioning and lifestyle."

O Tim McMahon, συνεργάτης του Windhorst, έγραψε επίσης το παρακάτω:

Οι προβληματισμοί των Mavs σχετικά με τον Luka είναι 100% δικαιολογημένοι, κατά την άποψή μου. Ειδικά από τη στιγμή που ο Luka ήταν διαθέσιμος για supermax 5ετές συμβόλαιο, συνολικής αξίας 350 εκατομμυρίων, φέτος το καλοκαίρι. Το Dallas λοιπόν αποφάσισε πως δεν αξίζει να σπαταλήσει τόσα χρήματα για τον Luka, θεωρώντας, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω, ότι την επόμενη 5ετία ο Luka δεν θα είναι ο παίκτης που ήταν τις προηγούμενες σεζόν ή δεν θα είναι διαθέσιμος για τον αριθμό ματς που απαιτούνται για να δικαιολογήσουν ένα τόσο τεράστιο συμβόλαιο. Ναι το ρίσκο είναι μεγάλο αλλά νομίζω ότι οι Mavs είχαν όλα τα δεδομένα και τις αναλύσεις που χρειάζονταν για να πάρουν μια τόσο σοβαρή απόφαση.

Υ.Γ.: Αν μπορεί κάποιος mod ας σβήσει το αμέσως προηγούμενο post μου, δεν κατάλαβα ακριβώς τι παίχτηκε και πόσταρα πριν ολοκληρώσω την απάντησή μου :peace:
Αυτά που αναφέρονται για τους τραυματισμούς είναι άξια προβληματισμού. Για να προβεί η ομάδα σε μια τέτοια κίνηση υψηλού ρίσκου, σίγουρα κάτι έπαιξε στα παρασκήνια. Ακόμη κι αν υπήρξε πίεση από ψηλά, δεν παίρνεις εύκολα μια τέτοια απόφαση.
Σχετικά με τα ratings, δεν μπορώ να πω ότι παίζει πάντα ρόλο η υψηλή θέση των Lakers ή των Celtics. Στα 90s η Βοστώνη ήταν μέτρια ως κακή αλλά τα ratings ήταν στα ύψη. Ακόμη και οι Lakers τότε ήταν καλοί από το 1996 και μετά (πλην 1991). Ούτε από το 2014 ως το 2019 , που ήταν μέτριοι ως κακοί οι Lakers, θυμάμαι να είχε τεθεί τέτοιο ζήτημα τόσο έντονα. Είναι πολυσύνθετο αυτό το κομμάτι.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2025 9:49 pm

Συμφωνώ με Νασιδη φίλε GK οπότε δεν θα σπαμάρω replies. Οκ βρέθηκαν κάποιοι να πουν 2-3 θετικά που προκύπτουν.

Μπορεί με κάποιο μαγικό τρόπο να βγει απίστευτος προφήτης ο Χάρισον και να φάω το καπέλο μου. Γνώμη μου είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του. Και καλά να έκανε στην κρίση του για τον Λούκα πάντως, νομίζω είναι αδιαπραγμάτευτο ότι θα έπρεπε να ψάξει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί αντί να έχει tunnel vision.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Κυρ Φεβ 02, 2025 10:02 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Φεβ 02, 2025 9:49 pm
Συμφωνώ με Νασιδη φίλε GK οπότε δεν θα σπαμάρω replies. Οκ βρέθηκαν κάποιοι να πουν 2-3 θετικά που προκύπτουν.

Μπορεί με κάποιο μαγικό τρόπο να βγει απίστευτος προφήτης ο Χάρισον και να φάω το καπέλο μου. Γνώμη μου είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του. Και καλά να έκανε στην κρίση του για τον Λούκα πάντως, νομίζω είναι αδιαπραγμάτευτο ότι θα έπρεπε να ψάξει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί αντί να έχει tunnel vision.
Αν όμως ο στόχος του ήταν ένα two way τεσσαρι πρώτης γραμμής, οι επιλογές ήταν μετρημένες:
- Giannis
- Adebayo
- Davis

Δεν υπάρχει άλλος. Ο πρώτος είναι untouchable προς το παρόν. Ο δεύτερος δύσκολα θα έφευγε, αφού υπέγραψε επέκταση και προηγείται ο Butler για την πόρτα της εξόδου. Ο τρίτος ήταν η πιο εύκολη προσέγγιση για τους εξής λόγους:
- φιλική σχέση ανάμεσα στους gm
- η ομάδα του Λ.Α. "τσιμπάει" πάντα στα μεγάλα ονόματα

Θα μπορούσαν να ζητήσουν κάποια πικ επιπλέον; Πιθανότατα. Ας μην υπερενθουσιαζομαστε όμως με την προοπτική των Lakers. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά κάτι δε μου αρέσει σε όλο αυτό και δεν το πάω συνομωσίολογικα. Κάποιον λάκκο έχει η φάβα. Ίσως και να κάνω λάθος. Το μέλλον θα δείξει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”