Ρε παιδιά θα πιασουμε από τώρα τα μεταγραφικά; Ημαρτον...Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 10:21 pmο μακ κισικ το καλοκαιρι γινεται 35 για ποιο λογο να του κανεις συμβολαιο καινουργιο? να εχουμε δυο 35αρηδες μακ και παπ?vulkanraven έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 10:04 pmΕντωμεταξυ, τελευταία ακούγεται ότι το καλοκαίρι θα κατηφορίσει ο Τολιοπουλος. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον ένας εκ των Ντόρσεϊ, Μητρου-Λονγκ θα αποχωρήσει. Όσο κι αν απογοητεύει ο πρώτος, προσωπικά θα προτιμούσα να φύγει ο δεύτερος(τουλάχιστον ο Ντόρσεϊ έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να προσφέρει αν βρεις το κουμπί του, σε αντίθεση με Μητρου-Λονγκ που δεν έχει δείξει τίποτα από την ημέρα που ήρθε).
Επίσης, ακούγεται ότι ο Μακισικ θα υπογράψει καινούριο 1+1. Αν ισχύει αυτό, δεν βλέπω να κάνουμε κίνηση για Μούσα.
πραγματικα δεν καταλαβαινω καποια πραγματα. αντι να ανανεωσουν την ομαδα και να χτυπησουν π.χ Ντιαλο(τελειωνει το συμβολαιο του το καλοκαιρι) ξερω γω παμε να γεμισουμε 35αρηδες.
και τωρα θα μου πειτε μα ο μακισικ δινει ενεργεια και φετος παιζει καλα και τετοια.
Βέβαια συμφωνώ, δεν έχω πρόβλημα να μείνει ο Μακ αλλά θα πρέπει να πάρουμε τριάρι. Ο Ντιαλό είναι ορισμός 3D και ότι πρέπει για διάδοχη κατάσταση. Θεωρώ ότι θα πρέπει όμως να σκεφτούμε και τον Ρογκα. Σε 4-5 παιχνίδια που τον έχω δει είναι θεωρώ έτοιμος για σοβαρό ρόλο στην ομάδα. Γρήγορος, καλός στο ριμπάουντ, μια χαρά στην άμυνα, ταχύτατο release και κυρίως δεν κολωνει.
Επίσης μου είναι αδύνατο να χωνεψω ότι έχουμε με συμβόλαιο με το σερβικό άτι και δεν παίζει για εμάς και ακόμα χειρότερα είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να μην παίξει ποτέ ξανά για εμάς. Θα ελπίζω μέχρι τελευταία στιγμή...