Ρε συ, χωρίς πλάκα, διαβάζεις τι γράφω; Για να το κλείσουμετουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Φεβ 05, 2025 1:41 pmπροσφερει στην συζητηση γιατι και αυτους ποτενσιαλ του θεωρουσανSleeperMonk έγραψε: ↑Τετ Φεβ 05, 2025 1:19 pm
Τι προσφέρουν στην συζήτηση τι έλεγαν κάποιο για τον φλιώνη και τον παπαγιάννη;
Εδώ συζητάμε για το αν ο Ρογκα έχει potential ή όχι. Εσυ τον θεωρείς μετριότητα και μπράβο σου. Τα δικά μου μάτια λένε οτι βλέπω παίχτη που αξίζει την ευκαιρία για ρόλο σε μεγάλη ομάδα. Παίχτη που αποδεικνυει οτι το euroleague επίπεδο το έχει.
Θες να με πείσεις οτι είναι μετριότητα; Γράψε μου γιατι το πιστεύεις με όρους μπασκετικους. Τι βλέπουν δηλαδή τα μάτια σου που δεν σου αρέσει. Δεν θες να με πείσεις; Cool, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε τις σάλτσες.
το καλυτερο επιχειρημα ειναι το γηπεδο,εσυ δηλαδη τον βλεπεις αυτην την στιγμη να μην ειναι μετριοτητα?
η διαφορα ειναι οτι εσυ μιλας για το τι θα γινει στο μελλον τι ειναι αυτο που θελεις να γινει δηλαδη ενω εγω μιλαω γιατυτο που γινεται στο παρον
εφοσον βλεπεις παιχτη που πρεπει να παρει ευκαιρια σε μεγαλη ομαδα πως γινεται να εισαι αντιθετος να μην υπογραψει σε μεγαλη ομαδα ?να περιμενει τι δηλαδη μηπως του χρονου τον ζητησει η ρεαλ η φενερ? εφυγε ο ιτουδης απο εκει κοπηκαν τα μπουρμπουαρ απτα ελληνικα διαβατηρια που μαζευε ,τωρα ο σαρας ουτε να τους δει θελει
1) Τώρα, όχι στο μέλλον, θεωρώ οτι έδειξε οτι έχει το euroleague επίπεδο. Τα παραδείγματα που αναφέρεις δεν το είχαν κάνει αυτό. Βέβαια δεν ξέρω γιατί είναι κακό να συζητάμε για potential του οποιουδήποτε. Επίσης δεν θυμάμαι κανέναν να ισχυρίζεται οτι ο Φλιώνης είναι για παραπάνω απο μερικά λεπτά στην Α1
2) Με αυτά που βλέπω (τα παραθέτω καπου στην αρχή αυτής της συζήτησης) θεωρώ οτι ο παίχτης έχει την δυνατότητα να πάρει ρόλο σε μεγάλη ομάδα. Διαφωνείς, μια χαρά, πάμε παρακάτω.
3) Ο παίχτης έχει συμβόλαιο. Λέω οτι σαν Ολυμπιακός θα ήθελα να υπογράψει χτες σε εμάς. Δεν μπορεί να γίνει, γιατί έχει συμβόλαιο. Ακόμα και αν μπορούσε να γίνει, όπως είπα και πιο πριν καμία ομάδα δεν θα δεσμευτεί σε κάτι που θέλει τόσο χρόνο. Με επιβεβαιώσες με το να μου αναφέρεις την ρήτρα για τα ιατρικά. Δεν έχει κίνητρο ενας παιχτης να υπογράψει τώρα, αφου οι όροι θα είναι ίδιοι η χειρότεροι απο οτι στο μέλλον. Δεν του εξασφαλίζει κάτι, όπως έμμεσα μόνος σου λες, μια υπογραφή τώρα.
4) Μάλιστα οι παίχτες γενικά προτιμούν να μείνουν εκτεθειμένοι για κάποιο διάστημα για να κερδίσουν διαπραγμτευτική δύναμη αργότερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μουσα. Παιχτάρα, σφάζονται παλληκάρια στην ποδιά του κτλ. ΔΕΝ έχει ανανεώσει με ΡΕΑΛ, βάζοντας σε κίνδυνο το επόμενο συμβόλαιο του, αν κάτσει στραβή και πάθει κανέναν χιαστό. Αυτό γίνεται συνέχεια με παίκτες σε όλα τα επίπεδα.
Ειλικρικά δεν καταλαβαίνω τελικά που θες να καταλήξεις;
Οι θέσεις σου είναι ξεκάθαρες γενικότερα στο φορουμ, σε κάποιες μάλιστα συμφωνω, σε κάποιες φυσικά διαφωνώ. Στην συζήτηση εδω, όπου μιλάμε για το potential ενός παίχτη, μας λες με πολύ περίπλοκο τρόπο οτι ο Ρογκα είναι μετριόητα και για αυτό ας υπογράψει το γρηγορότερο σε κάποια απο τις ελληνικες, μην χάσει και τα λίγα. Cool, είσαι σαφής, γιατί συνεχίζουμε;