Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

SleeperMonk

senior
Reactions: 493
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 05, 2025 1:58 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 05, 2025 1:41 pm
SleeperMonk έγραψε:
Τετ Φεβ 05, 2025 1:19 pm

Τι προσφέρουν στην συζήτηση τι έλεγαν κάποιο για τον φλιώνη και τον παπαγιάννη;
Εδώ συζητάμε για το αν ο Ρογκα έχει potential ή όχι. Εσυ τον θεωρείς μετριότητα και μπράβο σου. Τα δικά μου μάτια λένε οτι βλέπω παίχτη που αξίζει την ευκαιρία για ρόλο σε μεγάλη ομάδα. Παίχτη που αποδεικνυει οτι το euroleague επίπεδο το έχει.

Θες να με πείσεις οτι είναι μετριότητα; Γράψε μου γιατι το πιστεύεις με όρους μπασκετικους. Τι βλέπουν δηλαδή τα μάτια σου που δεν σου αρέσει. Δεν θες να με πείσεις; Cool, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε τις σάλτσες.
προσφερει στην συζητηση γιατι και αυτους ποτενσιαλ του θεωρουσαν

το καλυτερο επιχειρημα ειναι το γηπεδο,εσυ δηλαδη τον βλεπεις αυτην την στιγμη να μην ειναι μετριοτητα?

η διαφορα ειναι οτι εσυ μιλας για το τι θα γινει στο μελλον τι ειναι αυτο που θελεις να γινει δηλαδη ενω εγω μιλαω γιατυτο που γινεται στο παρον

εφοσον βλεπεις παιχτη που πρεπει να παρει ευκαιρια σε μεγαλη ομαδα πως γινεται να εισαι αντιθετος να μην υπογραψει σε μεγαλη ομαδα ?να περιμενει τι δηλαδη μηπως του χρονου τον ζητησει η ρεαλ η φενερ? εφυγε ο ιτουδης απο εκει κοπηκαν τα μπουρμπουαρ απτα ελληνικα διαβατηρια που μαζευε ,τωρα ο σαρας ουτε να τους δει θελει
Ρε συ, χωρίς πλάκα, διαβάζεις τι γράφω; Για να το κλείσουμε

1) Τώρα, όχι στο μέλλον, θεωρώ οτι έδειξε οτι έχει το euroleague επίπεδο. Τα παραδείγματα που αναφέρεις δεν το είχαν κάνει αυτό. Βέβαια δεν ξέρω γιατί είναι κακό να συζητάμε για potential του οποιουδήποτε. Επίσης δεν θυμάμαι κανέναν να ισχυρίζεται οτι ο Φλιώνης είναι για παραπάνω απο μερικά λεπτά στην Α1
2) Με αυτά που βλέπω (τα παραθέτω καπου στην αρχή αυτής της συζήτησης) θεωρώ οτι ο παίχτης έχει την δυνατότητα να πάρει ρόλο σε μεγάλη ομάδα. Διαφωνείς, μια χαρά, πάμε παρακάτω.
3) Ο παίχτης έχει συμβόλαιο. Λέω οτι σαν Ολυμπιακός θα ήθελα να υπογράψει χτες σε εμάς. Δεν μπορεί να γίνει, γιατί έχει συμβόλαιο. Ακόμα και αν μπορούσε να γίνει, όπως είπα και πιο πριν καμία ομάδα δεν θα δεσμευτεί σε κάτι που θέλει τόσο χρόνο. Με επιβεβαιώσες με το να μου αναφέρεις την ρήτρα για τα ιατρικά. Δεν έχει κίνητρο ενας παιχτης να υπογράψει τώρα, αφου οι όροι θα είναι ίδιοι η χειρότεροι απο οτι στο μέλλον. Δεν του εξασφαλίζει κάτι, όπως έμμεσα μόνος σου λες, μια υπογραφή τώρα.
4) Μάλιστα οι παίχτες γενικά προτιμούν να μείνουν εκτεθειμένοι για κάποιο διάστημα για να κερδίσουν διαπραγμτευτική δύναμη αργότερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μουσα. Παιχτάρα, σφάζονται παλληκάρια στην ποδιά του κτλ. ΔΕΝ έχει ανανεώσει με ΡΕΑΛ, βάζοντας σε κίνδυνο το επόμενο συμβόλαιο του, αν κάτσει στραβή και πάθει κανέναν χιαστό. Αυτό γίνεται συνέχεια με παίκτες σε όλα τα επίπεδα.

Ειλικρικά δεν καταλαβαίνω τελικά που θες να καταλήξεις;
Οι θέσεις σου είναι ξεκάθαρες γενικότερα στο φορουμ, σε κάποιες μάλιστα συμφωνω, σε κάποιες φυσικά διαφωνώ. Στην συζήτηση εδω, όπου μιλάμε για το potential ενός παίχτη, μας λες με πολύ περίπλοκο τρόπο οτι ο Ρογκα είναι μετριόητα και για αυτό ας υπογράψει το γρηγορότερο σε κάποια απο τις ελληνικες, μην χάσει και τα λίγα. Cool, είσαι σαφής, γιατί συνεχίζουμε;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5065
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Φεβ 05, 2025 2:09 pm

SleeperMonk έγραψε:
γιατί συνεχίζουμε;
γιατι μου απαντας οποτε ανταπαντω
αν ειναι να τσαντιζεσαι η αν θεωρεις οτι δεν αξιζει να απαντησεις απλα μην μου απαντας

0
SleeperMonk

senior

Τετ Φεβ 05, 2025 2:12 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 05, 2025 2:09 pm
SleeperMonk έγραψε:
γιατί συνεχίζουμε;
γιατι μου απαντας οποτε ανταπαντω
αν ειναι να τσαντιζεσαι η αν θεωρεις οτι δεν αξιζει να απαντησεις απλα μην μου απαντας
δεν τσαντίζομαι, απλά έχει λήξει η συζήτηση εδώ και αρκετά ποστς και προσπαθώ να καταλάβω αν συνεχίζεις για να καταλήξουμε κάπου ή απλά γίνεται για να γίνεται

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Φεβ 05, 2025 2:19 pm

SleeperMonk έγραψε:

δεν τσαντίζομαι, απλά έχει λήξει η συζήτηση εδώ και αρκετά ποστς και προσπαθώ να καταλάβω αν συνεχίζεις για να καταλήξουμε κάπου ή απλά γίνεται για να γίνεται
Γιατι εγω δεν κουραστηκα ουτε τσαντιστηκα οποτε γιατι να μην το συνεχισω?
αν δεν θες εσυ αλλο απλα σταματα να απαντας
αυτονοητο δεν ειναι?
και αν συνεχισω να σε παραθετω γιαυτη την συζητηση διχως να απαντας κανε ξερω γω ριπορτ για παρενοχληση η κατι τετοιο :welcome:

0
SleeperMonk

senior

Τετ Φεβ 05, 2025 2:25 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 05, 2025 2:19 pm
SleeperMonk έγραψε:

Γιατι εγω δεν κουραστηκα ουτε τσαντιστηκα οποτε γιατι να μην το συνεχισω?
αν δεν θες εσυ αλλο απλα σταματα να απαντας
αυτονοητο δεν ειναι?
και αν συνεχισω να σε παραθετω γιαυτη την συζητηση διχως να απαντας κανε ξερω γω ριπορτ για παρενοχληση η κατι τετοιο :welcome:
ΟΚ κατάλαβα.
Το "γιατί συνεχίζουμε" δεν έχει να κάνει με τσαντίλα/κόπωση/παρενόχληση και για αυτό δεν έχω λόγο να κάνω report.
Απλά αν σε μια συζήτηση δεν προστίθεται νέα πληροφορία δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να συνεχίζεται και εκεί πήγαινε το ερώτημα μου. Νόμιζω οτι έχουμε διαφορετική οπτική για το τι είναι μια συζήτηση, για όπως λες όσο σου απαντάω θα ανταπαντας και θα το κάνεις όσο δεν κουράζεσαι.
Νομίζω είναι σαφείς οι θέσεις και των δύο. Over and out

Ο ΡΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο 666

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2741
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Φεβ 05, 2025 5:04 pm

Κωστακούμπο αντί για Μένσα τι θα λέγαμε; Ναι μεν είναι γυάλινος, ναι μεν μάλλον έχει κάποια προβλήματα, ναι μεν δεν είναι πολύ καλύτερος του (θα έλεγα κάπου ανάμεσα σε Μένσα και Ράιτ βρίσκεται), αλλά έχει και το πολύτιμο ελληνικό διαβατήριο. Που ίσως μας φαινόταν χρήσιμο, αφού έτσι μας δίνει την ευχέρεια να μπει και στην Α1 ο ΜακΚισικ για παράδειγμα, καθώς και το καλοκαίρι να μπορούμε να κινηθούμε για ξένο γκαρντ για αντί-Ντορσει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3447
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Φεβ 05, 2025 5:11 pm

kojito έγραψε:
Κωστακούμπο αντί για Μένσα τι θα λέγαμε; Ναι μεν είναι γυάλινος, ναι μεν μάλλον έχει κάποια προβλήματα, ναι μεν δεν είναι πολύ καλύτερος του (θα έλεγα κάπου ανάμεσα σε Μένσα και Ράιτ βρίσκεται), αλλά έχει και το πολύτιμο ελληνικό διαβατήριο.
Με το μυαλό που κουβαλάει αυτό το παιδί τι να τον κάνεις; Καλύτερα ένας οποιοσδήποτε ψηλός Έλληνας με αίσθηση των ικανοτήτων του τουλάχιστον.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Φεβ 05, 2025 5:11 pm

kojito έγραψε:
Κωστακούμπο αντί για Μένσα τι θα λέγαμε; Ναι μεν είναι γυάλινος, ναι μεν μάλλον έχει κάποια προβλήματα, ναι μεν δεν είναι πολύ καλύτερος του (θα έλεγα κάπου ανάμεσα σε Μένσα και Ράιτ βρίσκεται), αλλά έχει και το πολύτιμο ελληνικό διαβατήριο. Που ίσως μας φαινόταν χρήσιμο, αφού έτσι μας δίνει την ευχέρεια να μπει και στην Α1 ο ΜακΚισικ για παράδειγμα, καθώς και το καλοκαίρι να μπορούμε να κινηθούμε για ξένο γκαρντ για αντί-Ντορσει.
υπομονη ως το καλοκαιρι τωρα το λαβρακι το προλαβε η μουρθια οπως γραφουν

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 1049

Τετ Φεβ 05, 2025 5:12 pm

kojito έγραψε:
Νομίζω ακούγεται ήδη. Αντί για Μενσά καλύτερα είναι.

0
Leo_98

euroleague
Reactions: 561
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Φεβ 05, 2025 5:14 pm

kojito έγραψε:
Εγώ θα το έβλεπα. Έλληνας είναι και χειρότερος του Μένσα δεν είναι όπως είπες κι εσύ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο χαρακτήρας του... νομίζω πως το επώνυμό του του έχει...φουσκώσει λίγο τα μυαλά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7350
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 05, 2025 5:16 pm

σιγα μην τον αφηνε ο παο να ρθει σε μας..Αλλα θεωρητικα ειναι καλη λυση για αυτην την εποχη τουλαχιστον να παιζει α1 και μην πιανει θεση ξενου.Και για τους τελικους δλδ να μπαινει 3-4 λεπτα μεσα,αφου θα χει και κινητρο καλος ειναι.

τι εγινε και τον εδιωξαν ξερουμε?

0
BillyPao

champion
Reactions: 2671
Αγαπημένη θέση: PG

Leo_98 έγραψε:
Τετ Φεβ 05, 2025 5:14 pm
kojito έγραψε:
Εγώ θα το έβλεπα. Έλληνας είναι και χειρότερος του Μένσα δεν είναι όπως είπες κι εσύ.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο χαρακτήρας του... νομίζω πως το επώνυμό του του έχει...φουσκώσει λίγο τα μυαλά.
Το μόνο που θα έπρεπε να σε προβληματίζει είναι ότι ένα "φου" να του κάνεις, τραυματίζεται... :D

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3447
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Φεβ 05, 2025 5:22 pm

shaq7 έγραψε:
σιγα μην τον αφηνε ο παο να ρθει σε μας..Αλλα θεωρητικα ειναι καλη λυση για αυτην την εποχη τουλαχιστον να παιζει α1 και μην πιανει θεση ξενου.Και για τους τελικους δλδ να μπαινει 3-4 λεπτα μεσα,αφου θα χει και κινητρο καλος ειναι.

Δεν νομίζω πως θα μπορούσε να παίξει Α1.

Από τα λίγα που έχω διαβάσει νομίζω σπάστηκε με κάποια παρατήρηση που του έγινε σε προπόνηση και το τράβηξαν στα άκρα. Λογικά δεν είναι μεμονωμένο συμβάν, δεν διώχνεις κάποιον στα καλά καθούμενα. Μάλλον ο Κώστας έχει εδώ και καιρό πρόβλημα με τον χρόνο του και τον τρόπο που χρησιμοποιείται και τώρα έσκασε η φάση.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7350
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 05, 2025 5:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Από τα λίγα που έχω διαβάσει νομίζω σπάστηκε με κάποια παρατήρηση που του έγινε σε προπόνηση και το τράβηξαν στα άκρα. Λογικά δεν είναι μεμονωμένο συμβάν, δεν διώχνεις κάποιον στα καλά καθούμενα. Μάλλον ο Κώστας έχει εδώ και καιρό πρόβλημα με τον χρόνο του και τον τρόπο που χρησιμοποιείται και τώρα έσκασε η φάση.
τι προβλημα να εχει με τον χρονο του αφου ηταν μονιμως τραυματιας :roofl:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Φεβ 05, 2025 5:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:

ουτε ευρωλιγκα μπορει να παιξει με αλλη ομαδα φετος

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”