Euroleague Round 25, Paris Basketball vs Olympiakos Piraeus B.C.

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 06, 2025 8:55 am

plo koon έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 12:29 am
nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 12:08 am

Δεν πιστεύω ότι είναι το «μπάσκετ του μέλλοντος». Υπάρχουν ομάδες που έχουν παίξει έτσι πριν 25 χρόνια. Μέχρι και η δική μου ομάδα έπαιζε έτσι (μεγάλε Σγουρίτσα) :lol:

Το «ελεύθερο» μπάσκετ έχει πάρα πολλούς κανόνες, γεωμετρία, και αρμονία και το εκτιμάω. Απλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι πολύ πιο consistent στο σκορ και να παίζεις πολύ πιο πιεστική άμυνα από αυτό που κάνει η Παρί.
Περί Παρί. Οι επιλογές της και το πλάνο της μου φαίνεται ότι βγήκε από κάποια βαθιά μελέτη advanced stats. Το μπάσκετ ήδη αντιμετωπίζει πρόβλημα με το 3ποντο και την επηροή του, δε χρειάζεται να γεμίσουμε ομάδες με κοντορεβυθούλιδες τρεχαντίρια που θα την πετάξουν 50 φορές από το τρίποντο και αν μπουν οι 10 χάνουν, ενώ αν μπουν οι 20 κερδίζουν.

Καλύτερα να μαζευόμαστε στη σέντρα, να παίζουμε 100 πέτρα, ψαλίδι, χαρτί και αν μη χάνουμε και το χρόνο μας.

Μου φαίνεται ότι αυτό που κάνει η Παρί είναι κάτι που εύκολα μπορεί να γίνει ρεπλικα και να καταλήξουν όλες οι ομάδες ίδιες.
Είμαι κι εγώ απ' αυτούς που δεν τους αρέσει αυτό που γίνεται με τα τρίποντα και χειροτερεύει κάθε χρόνο αλλά για την Παρί διαφωνώ. Μπορεί να μην ψάχνει τα μισματς ή να γυρίσει την μπάλα μέχρι να βρεθεί το τέλειο σουτ αλλά οι παίκτες δεν τρέχουν απλώς και σουτάρουν. Το έχω γράψει ξανά ότι εμένα μ αρέσει ως ένα βαθμό, είναι μια ομάδα που παίζει απλά αλλά όχι άναρχα, οι παίκτες είναι προσανατολισμένοι να δημιουργήσουν χώρους στον παίκτη που έχει την μπάλα είτε είναι ο σορτς είτε άλλος και αυτός να πάει σε επίθεση και αν τον μαρκάρουν περισσότεροι από 2 να βρει με πάσα τον ελεύθερο παίκτη, συχνά μέσα στην ρακέτα.
Μάλιστα από τις ομάδες που φέτος έχουν "ξεφύγει" στον αριθμό των τριπόντων που εκτελούν η Παρί έχει την μικρότερη αναλογία εκτελεσμένων τρίπόντων προς δίποντα. (Από Μπάγερν, Ρεάλ, Φενέρ, Ζαλγκίρις)

Για το ματς τώρα ο Ολυμπιακός ήταν διαβασμένος, αποφάσισε για άλλη μια διαβολοβδομάδα να παίξει καλή άμυνα και σε 3 περιόδους, 1η, 2η, 4η κράτησε την Παρί στους 15, 16 και 14 πόντους αντίστοιχα! Εντυπωσιακό.
Ο Μιλού είχε διάθεση και μου έκανε εντύπωση πόσο ψηλά πηδούσε συχνά στην προσπάθεια του να κόψει τους αντιπάλους έστω και ανεπιτυχώς, φοβήθηκα σε κάποιες φάσεις βλέποντας τον ότι θα χτυπούσε στην προσγείωση, δεν ξέρω αν κάποιος άλλος είχε την ίδια αίσθηση.
Ο Λαρεντζάκης άξιζε μεν χρόνο παραπάνω αλλά από την άλλη γλύτωσε τα ...μπινελίκια όταν αναπόφευκτα θα έκανε καμία γκάφα. :D
Δεν απειληθήκαμε στην ουσία ποτέ και τώρα πάμε για την Μπάρτσα, που δεν τρομάζει μεν, αλλά στην έδρα της δεν είναι και ο ευκολότερος αντίπαλος

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 06, 2025 9:11 am

Γράφω το post αυτό, αναμένοντας στο αεροδρόμιο για την επιστροφή από το Paris :D :D :D :D.
1. Mεγάλη νίκη και κατάθεση ψυχής εχθές.Πλέον σταματάμε κάθε κουβέντα για πλεονέκτημα έδρας και στοχεύουμε οπωσδήποτε στην ομαλή ένταξη του Keenan και οπωσδήποτε ………στην αγορά ενός mobile center που να εξυπηρετεί άμυνα με αλλαγές!!!
2. Χαίρομαι που επαληθεύτηκε η άποψη μου για τον Γκος, (είχα γράψει πως όταν ξέρει ότι θα πάρει πολύ χρόνο και θα ξεκινάει είναι άλλος παίκτης). Δεν ξέρω τι αποκομίσατε εχθές από την τηλεοπτική εικόνα, αλλά στο γήπεδο φάνηκε ότι ήταν με τον Σάσα οι αδιαμφισβήτητοι MVP της ομάδας!!!
3. Είναι απόλαυση ο DJ Shorts…….πραγματικά είναι turbo ο τύπος , καλός χαρακτήρας και μεγάλο μπασκετικό μυαλό!!! …..και κάτι μου λέει ότι θα τον δούμε στα ερυθρόλευκα!!!Ευσεβής πόθος? Ίσως……
4. Πάνω από 2500 Έλληνες είχε η Adidas Arena……Μεγαλείο!!!
5. Coach είμαι της άποψης ότι στις χαρές πρέπει να τα λέμε όλα που είναι και χαλαρό το κλίμα , οπότε …..ΝΑΙ, αριστούργημα το στήσιμο της χθεσινής ελλιπούς ομάδας, αλλά γιατί συνεχίζεις αυτή την εμμονική στάση βρε κόουτς με τον ΜακΚίσικ ακόμα και όταν είναι επιζήμιος σε βαθμό κακουργήματος για την ομάδα …….(και ειδικά όπως εχθές που τόσο η κόμπρα, όσο και ο Άλεκ δώσανε πράγματα όταν μπήκανε!!) Μιλάμε ο άνθρωπος παραλίγο να γυρίσει το παιχνίδι μόνος του με τις γκάφες του!!!
6. Παρασκευή πλέον…..τηλεορασούλα και παρακολούθηση χ-α-λ-α-ρ-ά του παιχνιδιού με την Barca…..Αποστολή εξετελέσθη!!!

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Πέμ Φεβ 06, 2025 10:42 am

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 8:55 am
plo koon έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 12:29 am

Περί Παρί. Οι επιλογές της και το πλάνο της μου φαίνεται ότι βγήκε από κάποια βαθιά μελέτη advanced stats. Το μπάσκετ ήδη αντιμετωπίζει πρόβλημα με το 3ποντο και την επηροή του, δε χρειάζεται να γεμίσουμε ομάδες με κοντορεβυθούλιδες τρεχαντίρια που θα την πετάξουν 50 φορές από το τρίποντο και αν μπουν οι 10 χάνουν, ενώ αν μπουν οι 20 κερδίζουν.

Καλύτερα να μαζευόμαστε στη σέντρα, να παίζουμε 100 πέτρα, ψαλίδι, χαρτί και αν μη χάνουμε και το χρόνο μας.

Μου φαίνεται ότι αυτό που κάνει η Παρί είναι κάτι που εύκολα μπορεί να γίνει ρεπλικα και να καταλήξουν όλες οι ομάδες ίδιες.
Είμαι κι εγώ απ' αυτούς που δεν τους αρέσει αυτό που γίνεται με τα τρίποντα και χειροτερεύει κάθε χρόνο αλλά για την Παρί διαφωνώ. Μπορεί να μην ψάχνει τα μισματς ή να γυρίσει την μπάλα μέχρι να βρεθεί το τέλειο σουτ αλλά οι παίκτες δεν τρέχουν απλώς και σουτάρουν. Το έχω γράψει ξανά ότι εμένα μ αρέσει ως ένα βαθμό, είναι μια ομάδα που παίζει απλά αλλά όχι άναρχα, οι παίκτες είναι προσανατολισμένοι να δημιουργήσουν χώρους στον παίκτη που έχει την μπάλα είτε είναι ο σορτς είτε άλλος και αυτός να πάει σε επίθεση και αν τον μαρκάρουν περισσότεροι από 2 να βρει με πάσα τον ελεύθερο παίκτη, συχνά μέσα στην ρακέτα.
Μάλιστα από τις ομάδες που φέτος έχουν "ξεφύγει" στον αριθμό των τριπόντων που εκτελούν η Παρί έχει την μικρότερη αναλογία εκτελεσμένων τρίπόντων προς δίποντα. (Από Μπάγερν, Ρεάλ, Φενέρ, Ζαλγκίρις)

Για το ματς τώρα ο Ολυμπιακός ήταν διαβασμένος, αποφάσισε για άλλη μια διαβολοβδομάδα να παίξει καλή άμυνα και σε 3 περιόδους, 1η, 2η, 4η κράτησε την Παρί στους 15, 16 και 14 πόντους αντίστοιχα! Εντυπωσιακό.
Ο Μιλού είχε διάθεση και μου έκανε εντύπωση πόσο ψηλά πηδούσε συχνά στην προσπάθεια του να κόψει τους αντιπάλους έστω και ανεπιτυχώς, φοβήθηκα σε κάποιες φάσεις βλέποντας τον ότι θα χτυπούσε στην προσγείωση, δεν ξέρω αν κάποιος άλλος είχε την ίδια αίσθηση.
Ο Λαρεντζάκης άξιζε μεν χρόνο παραπάνω αλλά από την άλλη γλύτωσε τα ...μπινελίκια όταν αναπόφευκτα θα έκανε καμία γκάφα. :D
Δεν απειληθήκαμε στην ουσία ποτέ και τώρα πάμε για την Μπάρτσα, που δεν τρομάζει μεν, αλλά στην έδρα της δεν είναι και ο ευκολότερος αντίπαλος
Συμφωνώ κι εγώ η Παρί δεν παίζει άναρχο μπάσκετ. Μπορεί να μην έχει πολύ ταλέντο κυρίως στους ψηλούς αλλά παίζει γρήγορα και άμυνα παίζει. Δεν συμφωνώ ότι μοιάζει το παιχνίδι της με το στυλ ομάδων ΝΒΑ.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1243

Πέμ Φεβ 06, 2025 11:45 am

Slow horses 7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 9:11 am
Γράφω το post αυτό, αναμένοντας στο αεροδρόμιο για την επιστροφή από το Paris :D :D :D :D.
1. Mεγάλη νίκη και κατάθεση ψυχής εχθές.Πλέον σταματάμε κάθε κουβέντα για πλεονέκτημα έδρας και στοχεύουμε οπωσδήποτε στην ομαλή ένταξη του Keenan και οπωσδήποτε ………στην αγορά ενός mobile center που να εξυπηρετεί άμυνα με αλλαγές!!!
2. Χαίρομαι που επαληθεύτηκε η άποψη μου για τον Γκος, (είχα γράψει πως όταν ξέρει ότι θα πάρει πολύ χρόνο και θα ξεκινάει είναι άλλος παίκτης). Δεν ξέρω τι αποκομίσατε εχθές από την τηλεοπτική εικόνα, αλλά στο γήπεδο φάνηκε ότι ήταν με τον Σάσα οι αδιαμφισβήτητοι MVP της ομάδας!!!
3. Είναι απόλαυση ο DJ Shorts…….πραγματικά είναι turbo ο τύπος , καλός χαρακτήρας και μεγάλο μπασκετικό μυαλό!!! …..και κάτι μου λέει ότι θα τον δούμε στα ερυθρόλευκα!!!Ευσεβής πόθος? Ίσως……
4. Πάνω από 2500 Έλληνες είχε η Adidas Arena……Μεγαλείο!!!
5. Coach είμαι της άποψης ότι στις χαρές πρέπει να τα λέμε όλα που είναι και χαλαρό το κλίμα , οπότε …..ΝΑΙ, αριστούργημα το στήσιμο της χθεσινής ελλιπούς ομάδας, αλλά γιατί συνεχίζεις αυτή την εμμονική στάση βρε κόουτς με τον ΜακΚίσικ ακόμα και όταν είναι επιζήμιος σε βαθμό κακουργήματος για την ομάδα …….(και ειδικά όπως εχθές που τόσο η κόμπρα, όσο και ο Άλεκ δώσανε πράγματα όταν μπήκανε!!) Μιλάμε ο άνθρωπος παραλίγο να γυρίσει το παιχνίδι μόνος του με τις γκάφες του!!!
6. Παρασκευή πλέον…..τηλεορασούλα και παρακολούθηση χ-α-λ-α-ρ-ά του παιχνιδιού με την Barca…..Αποστολή εξετελέσθη!!!
κατ αρχην σε ζηλευω βρε φιλε που πηγες και ειδες παιχνιδαρα ,κατα δευτερο λογο ενα μεγαλο μπραβο σε εσενα και στους υπολοιπους 2499 που κανατε Φ ο Β ε Ρ η εξεδρα ,και τριτο και τελευταιο ακριβως επειδη θα παμε στη Βαρκελωνη χαλαροι αφου ουσιαστικα κλειδωσαμε το πλεονεκτημα εδρας ,μπορει να δουμε και δευτερη σερι παιχνιδαρα αφου θα παιξουν τα παιδια απελευθερωμενα απο το αγχος του must win .

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Φεβ 06, 2025 12:03 pm

Και εγώ διαφωνώ με τους φίλους που θεωρούν άναρχο και ‘πουτανα ολα’ το μπάσκετ της Παρί. Πιστεύω ακριβώς το αντίθετο είναι. Γρήγορο τέμπο, εκτελέσεις στα 8 δευτερόλεπτα (όχι πάντα), οργιώδης διάθεση για τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο δε σημαίνει αναρχία. Ίσα ίσα που αυτή η ομάδα δουλεύει αυτό τον τρόπο παιχνιδιού σε βάθος τριετίας από τις εποχές της Βόννης. Ακόμα και οι αλλαγές είναι στάνταρ. Το είπε και ο Ζελικο στο προηγούμενο ματς. Θέλουν να έχουν το ίδιο επίπεδο ενέργειας σε όλο το παιχνίδι, πάνε σχεδόν όλοι στο επιθετικό ριμπάουντ και σουτάρουν πολύ. Πιστεύω ότι έχουν κάτσει λίγο λόγω βάθους ρόστερ. Αν του χρόνου ενισχυθούν λίγο ποσοτικά πιστεύω ήρθαν για να μείνουν.
Εμένα προσωπικά με αρρωσταίνει το μπάσκετ σάρας και Ομπράντοβιτς. Αναζήτησή του miss Match νέφτι να σβήσει ο ήλιος. Κουράστηκα

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Φεβ 06, 2025 12:15 pm

Παρά το εξωφρενικό ξεκίνημα του Vezenkov, για μένα ο Goss είναι ο ξεκάθαρος MVP του παιχνιδιού. Έπαιξε 36' χωρίς να χάσει την συγκέντρωσή του, σκόραρε, οργάνωσε, έβγαλε άμυνες. Αψεγάδιαστο ματς θα έλεγα. Φάνηκε το πόσο απαραίτητος ήταν όταν ήπιαμε θάλασσα με το που βγήκε λίγο να ξεκουραστεί. Ότι θα φτάναμε στο σημείο να στηριζόμαστε αποκλειστικά σε αυτόν δεν θα το πίστευα, όποιος και να μου το λεγε.

Μπράβο στο παιδί που έχει φάει άπειρο κράξιμο (κι από μένα) μέσα στη χρονιά, όταν παρουσιαζόταν μέτριος ή κακός. Ίσως τώρα στην διακοπή να αξίζει να δοκιμάσει ο Β κάποιες προσαρμογές στις πεντάδες στις προπονήσεις, περνώντας τον Θωμά στην δεύτερη, αν δει ότι λειτουργεί καλύτερα έτσι.

Νιώθω ότι αδικήθηκαν η κόμπρα και ο Peters, που προσέφεραν όσο έπαιξαν. Ειδικά ο Λάρρυ έδωσε παράδειγμα. Η επιμονή/ασυλία στον Σάκη που ήταν αρνητικότατος ήταν κάπως ανεξήγητη.

Αναπάντεχη νίκη για μένα, η οποία ήρθε σε πολύ μεγάλο βαθμό επειδή ο Goss κάλυψε στο απόλυτο τις απουσίες μας.

Μας δίνει και αέρα για αύριο να παίξουμε με λιγότερο άγχος. Το να βγάλει βέβαια δεύτερο συνεχόμενο 35' ο Goss σε τέτοιο επίπεδο θα ναι αρκετά ακραίο.

Σχετικά με την Paris, νομίζω ότι το μπασκετ που παίζει είναι μονόδρομος με βάση το υλικό που διαθέτει. Το να πήγαινε σε σετ παιχνίδι με λίγες κατοχές θα ταν αυτοκτονικό. Δεν έχει ούτε την ποιότητα, ούτε το μέγεθος, ούτε την εμπειρία να το υποστηρίξει.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague

Πέμ Φεβ 06, 2025 12:34 pm

golitog7 έγραψε:
Και εγώ διαφωνώ με τους φίλους που θεωρούν άναρχο και ‘πουτανα ολα’ το μπάσκετ της Παρί. Πιστεύω ακριβώς το αντίθετο είναι. Γρήγορο τέμπο, εκτελέσεις στα 8 δευτερόλεπτα (όχι πάντα), οργιώδης διάθεση για τρέξιμο στο ανοιχτό γήπεδο δε σημαίνει αναρχία. Ίσα ίσα που αυτή η ομάδα δουλεύει αυτό τον τρόπο παιχνιδιού σε βάθος τριετίας από τις εποχές της Βόννης. Ακόμα και οι αλλαγές είναι στάνταρ. Το είπε και ο Ζελικο στο προηγούμενο ματς. Θέλουν να έχουν το ίδιο επίπεδο ενέργειας σε όλο το παιχνίδι, πάνε σχεδόν όλοι στο επιθετικό ριμπάουντ και σουτάρουν πολύ. Πιστεύω ότι έχουν κάτσει λίγο λόγω βάθους ρόστερ. Αν του χρόνου ενισχυθούν λίγο ποσοτικά πιστεύω ήρθαν για να μείνουν.
Εμένα προσωπικά με αρρωσταίνει το μπάσκετ σάρας και Ομπράντοβιτς. Αναζήτησή του miss Match νέφτι να σβήσει ο ήλιος. Κουράστηκα
Μπασκετάρα παίζει η Παρί φίλε……και με περιορισμένο ταλέντο πλην Χορντ και Σορτς βέβαια!!! Μόνο άναρχο δεν είναι το παιχνίδι της!!!

0
Slow horses 7

euroleague

Πέμ Φεβ 06, 2025 12:34 pm

golitog7 έγραψε:
Μπασκετάρα παίζει η Παρί φίλε……και με περιορισμένο ταλέντο πλην Χορντ και Σορτς βέβαια!!! Μόνο άναρχο δεν είναι το παιχνίδι της!!!

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Φεβ 06, 2025 12:37 pm

Sokos έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 12:15 pm

Μπράβο στο παιδί που έχει φάει άπειρο κράξιμο (κι από μένα) μέσα στη χρονιά, όταν παρουσιαζόταν μέτριος ή κακός. Ίσως τώρα στην διακοπή να αξίζει να δοκιμάσει ο Β κάποιες προσαρμογές στις πεντάδες στις προπονήσεις, περνώντας τον Θωμά στην δεύτερη, αν δει ότι λειτουργεί καλύτερα έτσι.

Να δούμε και ποιοι παίκτες θα παίξουν στα προκριματικά,
Ο Φαλ δεν κλήθηκε στην Γαλλία και ο Γουόκαπ με το πρόβλημα στην μέση προφανώς δεν θα παίξει.
Άρα θα έχουμε πιθανότατα:
Φουρνιέ, Παπ, Σάσα, Μιλού, Λάρε και ένα εκ των Ντόρσει, Λονγκ.
Δεδομένου ότι η πρώτη μας πεντάδα είναι ο Γουόκαπ, Φουρνιέ, Παπ, Σάσα, Φαλ μετά που θα φύγουν οι παίκτες για τις Εθνικές δεν θα μπορεί να δουλέψει και πολύ το βασικό σχήμα.
Ξέρουμε πότε θα γίνουν οι συγκεντρώσεις των Εθνικών δεδομένου ότι για τα πρώτα παιχνίδια μεσολαβούν 2 εβδομάδες σχεδόν;

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 06, 2025 12:43 pm

Κι εγω συντασσομαι μ αυτους που πιστευουν οτι μια χαρα μπασκετ παιζει η Παρι κι οχι μπασκετ αναρχο.....παιζουν γρηγορα,με ενεργεια στην αμυνα,με αρχες στην επιθεση,βασιζονται σιγουρα στο ατομικο ταλεντο αλλα πού το κακο;;;;;;Παιζουν αυτο το στυλ μπασκετ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,οχι αναρχα........ειναι απ τις ομαδες που παρακολουθω συχνα,σιγα μη δω Παρτιζαν ή Φενερ ή Αρμανι που ψαχνουν ακομα το 2025 να βρουν μιση ωρα το καταλληλο missmatch.....

Στα της ομαδας μας ειμασταν καλοι εχθες,συγκεντρωμενοι,δημιουργικοι και με φουλ ενεργεια.......αν πρεπει να βρω ενα μελανο σημειο αυτο ειναι- και θα συμφωνησω με καποιους φιλους - οτι μετα απο τετοιο 1ο ημιχρονο δε γινεται ρε συ coach στο 2ο να παιζει 10 λεπτα ο Σακ και 0 ο Λαρι.......ΑΔΙΚΙΑ(εκτος αν επαιζε καποιο θεμα υγειας που δεν το ξερω)

ΥΓ το δυσκολο παιχνιδι της εβδομαδας ηταν το χθεσινο,αν εχουμε παρομοια εμφανιση θα κανουμε παρελαση στη Βαρκελωνη......αλλα δεν το νομιζω,θα ειμαστε πιο χαλαροι(πρεπει να τους βοηθησουμε να βγουν 8οι στη ρεγκιουλαρ...... :D :D :D )

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Φεβ 06, 2025 12:57 pm

Να πω κατι κιας πεσετε να με φατε. ενω πραγματικα χαρηακ το παιχνιδι χτες εκεινο το 3/10 τριποντα του φουρνιε με χαλασε λιγακι... ευτυχως δεν το κανει συνεχεια αλλα μου φανηκε οτι χτες το τραβηξε λιγο περισσοτερο απο οτι επρεπε. εχοντας μαλιστα ειτε καποιον απο τους δυο ψηλους σε μις ματς μεσα ειτε ελευθερο συμπαικτη διπλα του. απο την αλλη βεβαια παικτες τετοιυ βεληνεκους ειναι δυσκολο να μην ακολουθησουν το ενστικτο τους ,ιδιαιτερα οταν νιωθουν οτι το εχουν . Γκρινιαρη θα με πειτε και ειμαι αλλα ετσι το νιωσα ετσι το εγραψα.

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7273
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Φεβ 06, 2025 12:58 pm

assistant έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 12:43 pm
Κι εγω συντασσομαι μ αυτους που πιστευουν οτι μια χαρα μπασκετ παιζει η Παρι κι οχι μπασκετ αναρχο.....παιζουν γρηγορα,με ενεργεια στην αμυνα,με αρχες στην επιθεση,βασιζονται σιγουρα στο ατομικο ταλεντο αλλα πού το κακο;;;;;;Παιζουν αυτο το στυλ μπασκετ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ,οχι αναρχα........ειναι απ τις ομαδες που παρακολουθω συχνα,σιγα μη δω Παρτιζαν ή Φενερ ή Αρμανι που ψαχνουν ακομα το 2025 να βρουν μιση ωρα το καταλληλο missmatch.....
Συμφωνω..και μην ξεχναμε οτι η παρι εχει 5-6εκ μπατζετ..αν μπορουσαν να φερουν πιο ταλαντουχους παικτες να αντεχουν σε ολο το ματς αυτο το μπασκετ θα γινοταν χαμος..Προφανως και θα κατσω να δω αυτο το μπασκετ παρα του σαρας με τα ποσταρισματα και το τσουκου τσουκου η του ομπραντοβιτς που εχει σχεδιασει μεχρι και ποτε πρεπει να κλασουν οι παικτες.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Πέμ Φεβ 06, 2025 1:02 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Να πω κατι κιας πεσετε να με φατε. ενω πραγματικα χαρηακ το παιχνιδι χτες εκεινο το 3/10 τριποντα του φουρνιε με χαλασε λιγακι... ευτυχως δεν το κανει συνεχεια αλλα μου φανηκε οτι χτες το τραβηξε λιγο περισσοτερο απο οτι επρεπε. εχοντας μαλιστα ειτε καποιον απο τους δυο ψηλους σε μις ματς μεσα ειτε ελευθερο συμπαικτη διπλα του. απο την αλλη βεβαια παικτες τετοιυ βεληνεκους ειναι δυσκολο να μην ακολουθησουν το ενστικτο τους ,ιδιαιτερα οταν νιωθουν οτι το εχουν . Γκρινιαρη θα με πειτε και ειμαι αλλα ετσι το νιωσα ετσι το εγραψα.
Ισχύει, κάπου στην τρίτη περιοδο κόλλησε το μυαλό του. Έκατσε όμως πάγκο και γύρισε στην τέταρτη με καθαρότατο μυαλό και καθάρισε. Ένα απο τα αρνητικά του Φουρνιέ, με βάση αυτους που το είχαν δει, ήταν το τουνελ βιζιον. Εγω βλέπω μέχρι στιγμής, οτι όταν το χάνει, μόλις κάτσει πάγκο επιστρέφει με καθαρότατο μυαλό. Είναι εκπληκτικό χάρισμα αυτό και ελπίζω να συνεχίσει να το δείχνει

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1793
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Φεβ 06, 2025 1:13 pm

Η Παρί δεν παίζει άναρχο μπάσκετ (απορώ από που προέκυψε αυτή εντύπωση αφού δεν το έχει αναφέρει κανένας στη συζήτηση). Παίζει σίγουρα αντισυμβατικό μπάσκετ. Είναι αυτό το στυλ όμορφο; Εντάξει κάποιοι απολαμβάνουν να τρώνε πατατάκια με μερέντα, στο μπάσκετ της Παρί θα κολλήσουμε; :roll:

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Φεβ 06, 2025 1:27 pm

SleeperMonk έγραψε:
Πέμ Φεβ 06, 2025 1:02 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Ισχύει, κάπου στην τρίτη περιοδο κόλλησε το μυαλό του. Έκατσε όμως πάγκο και γύρισε στην τέταρτη με καθαρότατο μυαλό και καθάρισε. Ένα απο τα αρνητικά του Φουρνιέ, με βάση αυτους που το είχαν δει, ήταν το τουνελ βιζιον. Εγω βλέπω μέχρι στιγμής, οτι όταν το χάνει, μόλις κάτσει πάγκο επιστρέφει με καθαρότατο μυαλό. Είναι εκπληκτικό χάρισμα αυτό και ελπίζω να συνεχίσει να το δείχνει
αυτο που λες ισχυει , οτανμπλοκαρει ,αν κατσει για λιγο παγκο ξελαμπικαρει σχετικα γρηγορα κι επανερχεται στα γνωστα του επιπεδα . Χτες πχ με τοσο καλο λαρυ θα μπορουσε να τον τραβηξει εξω λιγο νωριτερα αλλα ο,τι εγινε εγινε . το σημαντικο ειναι οτι πηραμε τη νικη και μαλιστα καλυψαμε και τη διαφορα .παρακαλαμε να μην διασταυρωθουμε με ρεαλ στα πλευ οφ κι ολα καλα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”