Ακριβώς. Το Seattle υποτίθεται ότι θα έπαιρνε σύντομα ομάδα και έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τη φυγή των Sonics και ακόμη περιμένουν. Είναι σαν τη διαφήμιση , που έλεγε ότι στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν (δεν ξέρω αν τη θυμάσαι). Τους θεωρώ αρκετά αδίστακτους ώστε να ξαναστήσουν το ίδιο παιχνίδι και είναι κρίμα, γιατί μιλάμε για μια ομάδα που έχει κερδίσει πρωτάθλημα και μάλιστα ένα από τα πιο παλικαρίσια. Μπορεί να σου έγραψα και το πιστεύω ότι ο Σίλβερ δεν έχει καμιά δουλειά να μιλήσει για την ανταλλαγή αλλά, αν με βάση το παρελθόν του περίμενες ότι θα το έκανε, τότε η σιωπή του θα κρύβει κάτι μεγάλο, ίσως την συμφωνία για μετακίνηση. Θα το ξαναγράψω, μακάρι να πέφτω 1.000% έξω.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 09, 2025 7:34 pmΣυμφωνώ με τον φόβο σου για μετακίνηση της ομάδας στο Βεγκας. Τo expansion δεν βλέπω να γίνεται και το Βεγκας πιέζει να πάρει ομάδα.ggr έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 09, 2025 7:32 pm
ΟΚ, εκεί είχε πάρει θέση. Εδώ όμως δεν υπήρξε αίτημα ανταλλαγής ή μετακίνηση στη free agency. Κακά τα ψέματα, η μετακίνηση του Durant ήταν σαν cheat code σε βιντεοπαιχνίδι. Οι Warriors του 2017 και του 2018 ήταν απλά ανίκητοι και το 2019 έχασαν λόγω τραυματισμών. Η μετακίνηση του Luka θα βοηθήσει σε βάθος χρόνου και αν χτιστεί σωστά η ομάδα γύρω του. Λογικά θα συμβεί αλλά περιμένω να το δω πρώτα. Οι φετινοί Lakers δε μου φαίνονται φαβορί για τίτλο, ειδικά χωρίς ψηλό.
Τι να σου πω ρε συ, πολλά ακούγονται. Εμένα σου είπα τι με φοβίζει περισσότερο και πολύ μάλιστα. Η ενδεχόμενη μετακίνηση της ομάδας και ελπίζω να μη συμβεί. Μακάρι να έχεις πέσει μέσα εσύ και όχι εγώ.
Ο χρόνος θα δείξει. Αν πάει καλά το Ντάλας και πάρει και τίτλο (δύσκολο βέβαια με τόσο ανταγωνισμό), αυτό που έγραψα παραπάνω θα είναι πιθανότατα ουτοπικό.