Κύπελλο Ελλάδος 2024-25, Final-8

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2778
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:59 pm

tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pm
Δεν χάθηκε κάτι με το κύπελλο, ελπίζω να αλλάξει και το γούρι φέτος μετά τα 3 συνεχόμενα.
Εγώ αυτό φοβάμαι πιο πολύ απ'όλα να σου πω τη αλήθεια :D

1
1 Εικόνα
Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:01 pm

tokalytero3d έγραψε:
Ο παο πιο έτοιμος πνευματικά/ψυχολογικα, προφανώς οι δηλώσεις αταμαν πριν το κύπελο ήταν mind games δείξανε ότι το θέλανε περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός δεν μου άρεσε η νοοτροπία του, οι χαμένες βολές το αποδεικνύουν.
Επίσης δεν μου αρέσε και η νοοτροπία του φουρνιε ο οποίος μετά τα όργια στο οακα είναι κακός με τον παο.

Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα του Παναθηναϊκού, σε κάθε μα σε κάθε φάση διαμαρτύρονται
Προφανώς αυτήν την νοοτροπία την έχει περάσει ο Αταμάν(που παλι μπήκε στο γήπεδο 5 μέτρα μέσα) και στους παίκτες αλλά δεν πρέπει να κερδίζονται έτσι τα ματς αλλά μέσα στο γήπεδο, όπως σήμερα που ο παο ήταν καλύτερος, δεν χρειαζόταν τόση γκρίνια.

Δεν χάθηκε κάτι με το κύπελλο, ελπίζω να αλλάξει και το γούρι φέτος μετά τα 3 συνεχόμενα.
Ο Φουρνιέ είναι κακός πιστεύω γιατί του έπεσε πολύ βαρος επιθετικά . Γουόκαπ και Γκος το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να τον ψάχνουν να πάρει τη μπαγκέτα για το σκοράρισμα..

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:02 pm

kite26 έγραψε:
Αφού έκανα ένα μπάνιο και ηρέμησα λίγο θα σας πω τι με πείραξε. Και δεν είναι ότι χάσαμε. Ή ότι ο Παναθηναϊκός μας πετυχαίνει ΠΑΝΤΑ με σοβαρές απουσίες.

-Βλέπεις ότι ο Λάρρυ είναι καυτός στο ά'. Τον ξεχνάς εντελώς στο β'. Χίλια δίκια έχει ο Λάρρυ να γκρινιάζει! Χίλια δίκια!
-Δεν μπορώ να δεχτώ να πουλιέται η μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θέμα ψυχολογίας; Προπονητή; Δεν ξέρω! It's unacceptable!
-Τι θα γίνει με Ντόρσεϊ; Πρέπει να βρεθεί λύση. Αν και τώρα είναι αργά, το καλοκαίρι τώρα...
-Δεν είπαμε να μη χάσεις. Χάσε, αλλά όχι έτσι!!! Όχι έτσι!!!

Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία στα δύο επόμενα κύπελλα, που είναι και τα πιο σημαντικά. Εάν δεν γίνει κάτι, δεν ξέρω θα πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Θα τα καταφέρουν; Δεν το πιστεύω.

Αν ήμουν πρόεδρος τι θα έκανα; Ούτε παίκτες ούτε τίποτα. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν να υπογράψω ομάδα διακεκριμένων αθλητικών ψυχολόγων και ψυχιάτρων. Μόνο έτσι θα δούμε φως!!!!
Συμφωνώ. Γενικά μετά τον Έβανς και την αχρήστευση του Ντόρσι ήρθαν και οι τραυματισμοί τον Γουόκαπ και Βιλντόζα και ταβανιάσαμε επικίνδυνα στα γκαρντ.

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:04 pm

Για μένα αν δεν πάρουμε Ευρωλίγκα και πρωταθλήμα κλείνει ο κύκλος του Μπαρτζώκα. Ξεκάθαρα η στελέχωση είναι λάθος. 20.000.000 μπάτζετ και έχουμε Γκος, Βιλντοζα και Γουοκαπ στο 1. Ούτε ένα παίχτη με προσωπικότητα με τέτοιο μπάτζετ.

Αν μείνουμε με άδεια χέρια δεν θέλω Σπανούλη η κάποιον άλλο προπονητή ομάδα Ευρωλίγκας. Θα πλευριζα τον Πασκουάλ και θα φερνα και Μίσιτς άμεσα. Θεωρώ τον Πασκουάλ πολύ καλό προπονητή.

Σπανούλης τεχνικά είναι πολύ άπειρος. Μόνο η εμψύχωση δε νομίζω να φέρει αποτέλεσμα

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1443
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δεν είναι πνευματικό το θέμα, ούτε υπάρχει ζήτημα γρουσουζιάς για να μιλάμε για γούρια. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας σε αυτό το σημείο (γραμμή γκαρντ) που κάνει τη διαφορά.

Η φροντ λάιν του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αντισταθμίσει αυτό το μειονέκτημα αν αποτελούνταν από αυτόφωτους σταρ που είχαν σταθερά σε κάθε ματς 20 πόντους και δέκα ριμπάουντ με προσωπικές προσπάθειες. Τέτοιοι σέντερ δεν υπάρχουν στην Ευρώπη τα τελευταία 20-25 χρόνια.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:06 pm

1)Δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού...

2)Ο Φουρνιε μέχρι στιγμής είναι προφανώς ένας καλός παίκτης αλλά καμία σχέση με τον φοβερό παιχταρα που θα αλλάξει τις ισσοροπιες κλπ...Ειδικά τα μπασίματα του με εξαίρεση αυτό στην Μπαρτσελονα είναι τραγικά...δεν το έχω κοιτάξει αλλά είμαι σίγουρος ότι τα ποσοστά του μέσα απ το τρίποντα τηρουμένων των αναλογιών είναι τραγικά...,επίσης πολύ μέτριος χειριστής μπάλας...

3)Αν κάτι χρεώνω στο προπονητικό team είναι πως 2 χρόνια τώρα δεν πήγαν να χτυπήσουν 2 πολύ δυνατά Γκαρντ ....και ναι τον Έβανς απ τη στιγμή που τραυματίστηκε δε θεωρώ ότι είναι κάτι απ το παραπάνω ...

Όποτε καταφέραμε σημαντικά πράγματα είχαμε καλά και ηγετικά Γκαρντ...τι στο καλό δε το βλέπουν...ειδικά το 12-13 με Σπανούλη-Λο-Σλουκα κλπ αλλά ακόμα και το 97 με Ρίβερς...Δε ξέρω γιατί δεν μπορούν να λύσουν το θέμα αυτό...

4)Πιπιλαμε για υπεροπλία στους ψηλούς..,Μπούρδες....Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί καθόλου...Ο Μιλουτινοφ δε ξέρω αν περνάει φάση Σλουκα και δε του κάνει κέφι η ομάδα αλλά δε δείχνει όρεξη...

5)Απ τη στιγμή που ο Ντορσει δεν παίζει θα πρέπει να τον αντικαταστήσει...δεν είναι λογικό να μην παίζει καθόλου παίκτης του 1,5 εκατομμύριου...

Τι να πω μακάρι να μπει ο Έβανς και συνδυαστικά με Γουοκαπ και Γκος να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά δύσκολο ...

Το κάρο το τραβάνε τα γκαρντ και εμείς για κάποιο λογο το αγνοούμε φοβάμαι θα το πληρώσουμε,,,,

Υ.Γ.Τραβατε πάρτε το Μπεβερλι ρε γμτ...ας έχουμε έναν ζόρικο και απρόβλεπτο εκεί έστω για το τρίμηνο που μένει...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:07 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:02 pm
kite26 έγραψε:
Αφού έκανα ένα μπάνιο και ηρέμησα λίγο θα σας πω τι με πείραξε. Και δεν είναι ότι χάσαμε. Ή ότι ο Παναθηναϊκός μας πετυχαίνει ΠΑΝΤΑ με σοβαρές απουσίες.

-Βλέπεις ότι ο Λάρρυ είναι καυτός στο ά'. Τον ξεχνάς εντελώς στο β'. Χίλια δίκια έχει ο Λάρρυ να γκρινιάζει! Χίλια δίκια!
-Δεν μπορώ να δεχτώ να πουλιέται η μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θέμα ψυχολογίας; Προπονητή; Δεν ξέρω! It's unacceptable!
-Τι θα γίνει με Ντόρσεϊ; Πρέπει να βρεθεί λύση. Αν και τώρα είναι αργά, το καλοκαίρι τώρα...

Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία στα δύο επόμενα κύπελλα, που είναι και τα πιο σημαντικά. Εάν δεν γίνει κάτι, δεν ξέρω θα πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Θα τα καταφέρουν; Δεν το πιστεύω.

Αν ήμουν πρόεδρος τι θα έκανα; Ούτε παίκτες ούτε τίποτα. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν να υπογράψω ομάδα διακεκριμένων αθλητικών ψυχολόγων και ψυχιάτρων. Μόνο έτσι θα δούμε φως!!!!
Συμφωνώ. Γενικά μετά τον Έβανς και την αχρήστευση του Ντόρσι ήρθαν και οι τραυματισμοί τον Γουόκαπ και Βιλντόζα και ταβανιάσαμε επικίνδυνα στα γκαρντ.
Φίλε έχω καταμαυρίσει, νταουνιάσει φουλ. Πωπω δεν μπορώ. Για λίγο καιρό θα βλέπω ποδόσφαιρο να ηρεμήσω, πραγματικά σου μιλάω. Υπάρχουν θέματα μέσα στην ομάδα που τα λέμε και τα ξαναλέμε και δεν λύνονται.
Βέβαια, θα μου πεις δε βαραίνει τον κοουτς 100%η κατάσταση του Ντόρσεϊ, αλλά δεν φταίει και αυτός; Του έβγαλε συστήματα; Το ότι δεν κατάφερε να κερδίσει θέση ο Τάιλερ είναι ΚΑΙ ευθύνη του κοουτς. Για αυτό είναι και κοουτς, για να παίρνει την ευθύνη. Αυτό με το τρίτο σέντερ. Δεν μπορώ να το δεχτώ. Μη μιλήσω περί φυσικής κατάστασης του Μιλου. Άσε μη θυμηθώ τις ώρες που κόντευα να τρελαθώ που λέει και η Σαττυ...

Το ξέρω το εργο, θα μας παραμυθιασουν την υπόλοιπη περίοδο με κάποιες ανούσιες νίκες και στα καυτά (φ4, πρωτάθλημα) τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Φεβ 16, 2025 11:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2549
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:08 pm

kein έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:35 pm
kojito έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:28 pm
Σε κάποια φάση ο Milutinov άλλαξε τον Fall στα τέλη του 3ου δεκαλεπτου και μετά από 5 λεπτά ζήτησε ξανά αλλαγή. Δεν ξέρω αν το έκανε επειδή δεν είχε αντοχές ή επειδή είδε ότι ήταν αρνητικός για την ομάδα και τους συμπαίκτες του.
Πίστευα ότι στους τελικούς και στα playoffs της Euroleague (και στο Final-4 ελπίζω) μπορούμε εύκολα να πάμε με δύο πενταρια, αλλά βλέποντας τον Milutinov μου φαίνεται απίθανο να αντέξει να παίζει σε τέτοιους ρυθμούς. Και δεν είχε κιόλας κανέναν αθλητικό ψηλό απέναντι του, σχεδόν όλη την ώρα τον Μητογλου είχε. Τουλάχιστον ας μην τον βάζει ο κόουτς να παίζει άμυνα με αλλαγές, και για να μην τον περνάνε σαν σταματημένο και για να έχει λίγο παραπάνω αντοχές.

Ο Μπαρτζώκας αδίκησε και τον Λαρυ σήμερα. Ήταν από τους λίγους που πέρα από την αγωνιστική εικόνα, όσο έπαιξε φάνηκε να έχει και την απαιτούμενη πνευματική ετοιμότητα για αυτό το ματς.
Την πρώτη απορία με τον μιλουτίνοφ την έχω καιρό κι εγώ , μάλιστα το χω γράψει παλαιότερα, γιατί δηλαδή ο κόουτς δεν προσαρμόζει την άμυνα σε 4-1 όταν παίζει μέσα ο Σέρβος. Τον εκθέτει ανεπανόρθωτα με τις αλλαγές και χάνει και η ομάδα όταν οι άλλοι 4 έχουν άψογη αμυντική λειτουργία και τους χαλάει το αποτέλεσμα.
Την δεύτερη απορία με τον Λάρε, την είχα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί τον ξέχασε ? παίχτηκε κάτι που δεν το είδα?
Ο Μπαρτζώκας γενικά είτε τον Hines να είχε στο 5 είτε τον Fall, θα παίζει άμυνα με αλλαγές για να βγάζει τον ψηλό πάνω στον κοντό. Ο Fall σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αμυνθεί καλά γιατί έχει καλά πλάγια βήματα, αλλά ο Milutinov είναι αρκετά αργός και αν του πάρουν το πρώτο βήμα, τελείωσε.

Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, στα περισσότερα ματς η αλήθεια είναι ότι έτσι παίζει ο Μπαρτζώκας. Στο πρώτο μέρος ανοίγει το rotation, μπορεί να παίξουν και οι 12 παίκτες ίσως, στο δεύτερο όμως σχεδόν πάντα πάει με ένα rotation 8-9 παικτών το πολύ.

Πέρα από αυτό, ο ΠΑΟ και σήμερα ήταν πιο έτοιμος πνευματικά από τον Ολυμπιακό. Νομίζω από το 3ο ματς των τελικών πέρσι και έπειτα, σε όλα τα ματς το μάτι των παικτών του ΠΑΟ γυαλιζε περισσότερο. Μοναδική εξαίρεση ίσως το Σούπερ Καπ (που βέβαια δεν ήταν για πολλά συμπεράσματα τόσο νωρίς στη σεζόν) και το διπλό στο ΟΑΚΑ του Ολυμπιακού, το οποίο όμως περισσότερο το πήρε λόγω της κλάσης του Fournier.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:09 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:45 pm
slok έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:40 pm

Ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος προπονητής από τον Τούρκο τεχνικά . Αλλά ο Τούρκος έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα στον πάγκο πάντα φυσικά.

Όσο καλά και να έχεις στήσει την ομάδα... όταν οι παίχτες σου σε βλέπουν αγχωμένο , να τρώγεσαι δεν είναι ότι καλύτερο.

Ο Αταμαν από την άλλη κάνει κάτι καραγκιοζιες αλλά όταν η μπάλα καίει δε λέει πολλά (ούτε κράζει ούτε συγχαίρει μέσα στο ματς ) αφήνει τους παίχτες να μιλήσουν .. και νομίζω αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση
Ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος στο να ανακατεύει τράπουλα και τεχνικά όπως είπες. Απλά τα χάνει από το πολύ άγχος πιστεύω στα κρίσιμα ματς. Οι ομάδες του πνευματικά μπαίνουν πίσω στο ματς πολλές φορές. Θέλω να μείνει στον Ολυμπιακό γιατί δεν υπάρχει καλύτερος αυτή τη στιγμή. Απλά δεν νομίζω να μπορεί να κερδίσει τον Τούρκο πέρα από ματς regular season στην Ευρωλίγκα όπου εκεί δεν παίζεται τίποτα ουσιαστικά..
Βρε παίδες……δεν ισχύουν αυτά που γράφετε!!! Μην μας παίρνει ένα ευκαιριακό αποτέλεσμα είτε νίκη είναι είτε ήττα, να πετάμε τέτοιες αοριστολογίες!!! Ένα σουτ από τα τρία εύκολα για την κλάση τους να έβαζαν ο Εβάν και ο Σάσα που τους τα έδωσε η άμυνα «με τα μάτια» του Αταμάν στο τελευταίο δίλεπτο που τώρα αποθεώνεις….θα έλεγες άλλα!!! Και οι δύο προπονητές είναι κορυφές, κάνουνε και λάθη, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!! Με την ίδια λογική ο Σφαιρόπουλος που έχει στο 12-3 τον Ομπράντοβιτς δεν τον βλέπει καν, έτσι δεν είναι??? Ήμαρτον βρε παιδιά, δεν κρίνουμε έτσι τα παιχνίδια…….και ειδικά απέναντι σε δύο υπερομάδες!!! Αναγνωρίζουμε την ήττα μας, δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, διορθώνουμε τα λάθη μας και κοιτάμε μπροστά!!! Ναι…..και για μένα ο coach B σήμερα τα θαλάσσωσε!!Είχε όμως και 3 Γκαρντ λιγότερα, οπότε ας το δούμε λίγο πιο χαλαρά……….

0
redcard

senior
Reactions: 555
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:10 pm

GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:43 pm
Έχω συγκρουστεί δεκάδες φορές με άλλους φίλους του ΟΣΦΠ εδώ μέσα στην προσπάθειά μου να υποστηρίξω ότι η ανάδειξη μιας μετριότητας σε κεντρική προσωπικότητα του οργανισμού δεν θα εξελιχθεί πολύ καλά, όπως άλλωστε δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά τη διετία 2012-2014.
Τη διετια 2012-14 ηταν η τελευταια σου Ευρωλιγκα καλως ή κακως, μπορει να μην εξελιχθηκε ιδανικα η τελευταια της χρονια, οκ, αλλα συνολικα δε τον λες και παρα πολυ ασχημο τον απολογισμο.

Αλλα ας παμε στο σημερα, εγω σου δινω τα κλειδια της ομαδας και το ελευθερο να κανεις ο,τι θελεις. Με ποιον αλλαζεις τον Μπαρτζωκα; Ποιος ειναι η προπονητικη ευφυια αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη που να αποτελει τη προφανη απαντηση στη μετριοτητα του κοουτς; Θελω ρεαλιστικη απαντηση εδω, οχι τον Ομπραντοβιτς και τον Αταμαν. Ο Σαρας π.χ. που φετος τα παει καλα στη Φενερ, ειναι 10 χρονια προπονητης και τα τελευταια 5 που ειναι σε ομαδες final4 εχει μετρησει ουκ ολιγα χαστουκια οταν φτανει η τελικη ευθεια της σαιζον. Ο Σπανουλης μεχρι περσι προπονουσε το Περιστερι, ας του δωσουμε λιγο χρονο.

Ποιος ειναι ο "μη μετριος"; Ο Μεσινα; Ο Τρινκιερι; Ο Σφαιροπουλος;

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Κυρ Φεβ 16, 2025 11:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tsilarxos

a1greece

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:11 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Δεν είναι πνευματικό το θέμα, ούτε υπάρχει ζήτημα γρουσουζιάς για να μιλάμε για γούρια. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας σε αυτό το σημείο (γραμμή γκαρντ) που κάνει τη διαφορά.

Η φροντ λάιν του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αντισταθμίσει αυτό το μειονέκτημα αν αποτελούνταν από αυτόφωτους σταρ που είχαν σταθερά σε κάθε ματς 20 πόντους και δέκα ριμπάουντ με προσωπικές προσπάθειες. Τέτοιοι σέντερ δεν υπάρχουν στην Ευρώπη τα τελευταία 20-25 χρόνια.
Δεν είναι αυτό το θέμα. Ούτε ο παο έχει την γραμμή Γκαρντ που είχε η Εφές με Μίσιτς, Λαρκιν,μπομπουα στο πικ τους.

Όταν έχεις Γκαρντ δυνατούς στο πρώτο βήμα δεν αλλάζεις στο πρώτο σκριν κοντός με ψηλό. Βούτυρο στο ψωμί τους να δημιουργήσουν ανισορροπία. Εκεί σπας τα σκριν.

Να βλέπω τον Φαλ,τον Μιλου και τον Σάσα με τα αργά πόδια να μαρκάρουν στο τρίποντο γκαρντ ξέρω από πριν ότι θα τους περάσουν στα πόδια.

Αν θες να παίξεις έτσι θές 5αρι τον Χάινς,τον Χάντερ και τον Ντανστον. Όταν επιλέγεις 2 7 footer δεν παίζεις έτσι αμυντικά. Δεν βλέπω τον Ταβαρες να κυνηγάει κοντούς στο τρίποντο.

Εκεί τα χαλάει ο Μπαρτζώκας που λόγο ξεροκέφαλιας δεν αλλάζει το τρόπο άμυνας βάση αντιπάλου και κάνει το ίδιο πάντα. Φοβερά δυσκοιλιός

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:13 pm

redcard έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:10 pm
GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:43 pm
Έχω συγκρουστεί δεκάδες φορές με άλλους φίλους του ΟΣΦΠ εδώ μέσα στην προσπάθειά μου να υποστηρίξω ότι η ανάδειξη μιας μετριότητας σε κεντρική προσωπικότητα του οργανισμού δεν θα εξελιχθεί πολύ καλά, όπως άλλωστε δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά τη διετία 2012-2014.
Τη διετια 2012-14 ηταν η τελευταια σου Ευρωλιγκα καλως ή κακως, μπορει να μην εξελιχθηκε ιδανικα η τελευταια της χρονια, οκ, αλλα συνολικα δε τον λες και παρα πολυ ασχημο τον απολογισμο.

Αλλα ας παμε στο σημερα, εγω σου δινω τα κλειδια της ομαδας και το ελευθερο να κανεις ο,τι θελεις. Με ποιον αλλαζεις τον Μπαρτζωκα; Ποιος ειναι η προπονητικη ευφυια αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη που να αποτελει τη προφανη απαντηση στη μετριοτητα του κοουτς; Θελω ρεαλιστικη απαντηση εδω, οχι τον Ομπραντοβιτς και τον Αταμαν. Ο Σαρας π.χ. που φετος τα παει καλα στη Φενερ, ειναι 10 χρονια προπονητης και τα τελευταια 5 που ειναι σε ομαδες final4 εχει μετρησει ουκ ολιγα χαστουκια οταν φτανει η τελικη ευθεια της σαιζον. Ο Σπανουλης μεχρι περσι προπονουσε το Περιστερι, ας του δωσουμε λιγο χρονο.

Ποιος ειναι ο "μη μετριος"; Ο Μεσινα; Ο Τρινκιερι; Ο Σφαιροπουλος;
Αυτή την στιγμή αν άλλαζα προπονητή θα έπαιρνα Πασκουάλ. Πάρε το γεγονός ότι έχει χάσει τελικούς τον θεωρώ τεχνικά πολύ δυνατό

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1209

Μια χαρα παικταρας και ηγέτης είναι ο φουρνιε, απλά στα τελευταία ματς με τον παο παίζει θολωμενα. Το πρόβλημα είναι στον Μιλουτινοφ.
Δεν είναι εικόνα αυτή. Γι αυτό λέω εγώ ότι είδα πνευματικό θέμα σήμερα.
Καλά αυτό που έγινε πάλι με τον Λαρεντζάκη που ήταν ο μόνος συνεπής ψυχολογικά μαζί με φαλ ήταν απίστευτο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2778
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:16 pm

Tsilarxos έγραψε:
Αυτή την στιγμή αν άλλαζα προπονητή θα έπαιρνα Πασκουάλ.
Αν δεν έχει κλείσει ήδη, νομίζω είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με Εφες.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:17 pm

kite26 έγραψε:

Μάλλον πρέπει να ξαναμπείς για μπάνιο.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδας”