Εγώ αυτό φοβάμαι πιο πολύ απ'όλα να σου πω τη αλήθειαtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pmΔεν χάθηκε κάτι με το κύπελλο, ελπίζω να αλλάξει και το γούρι φέτος μετά τα 3 συνεχόμενα.

Συντονιστής: Captains
Εγώ αυτό φοβάμαι πιο πολύ απ'όλα να σου πω τη αλήθειαtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pmΔεν χάθηκε κάτι με το κύπελλο, ελπίζω να αλλάξει και το γούρι φέτος μετά τα 3 συνεχόμενα.
Ο Φουρνιέ είναι κακός πιστεύω γιατί του έπεσε πολύ βαρος επιθετικά . Γουόκαπ και Γκος το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να τον ψάχνουν να πάρει τη μπαγκέτα για το σκοράρισμα..tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pmΟ παο πιο έτοιμος πνευματικά/ψυχολογικα, προφανώς οι δηλώσεις αταμαν πριν το κύπελο ήταν mind games δείξανε ότι το θέλανε περισσότερο.
Ο Ολυμπιακός δεν μου άρεσε η νοοτροπία του, οι χαμένες βολές το αποδεικνύουν.
Επίσης δεν μου αρέσε και η νοοτροπία του φουρνιε ο οποίος μετά τα όργια στο οακα είναι κακός με τον παο.
Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα του Παναθηναϊκού, σε κάθε μα σε κάθε φάση διαμαρτύρονται
Προφανώς αυτήν την νοοτροπία την έχει περάσει ο Αταμάν(που παλι μπήκε στο γήπεδο 5 μέτρα μέσα) και στους παίκτες αλλά δεν πρέπει να κερδίζονται έτσι τα ματς αλλά μέσα στο γήπεδο, όπως σήμερα που ο παο ήταν καλύτερος, δεν χρειαζόταν τόση γκρίνια.
Δεν χάθηκε κάτι με το κύπελλο, ελπίζω να αλλάξει και το γούρι φέτος μετά τα 3 συνεχόμενα.
Συμφωνώ. Γενικά μετά τον Έβανς και την αχρήστευση του Ντόρσι ήρθαν και οι τραυματισμοί τον Γουόκαπ και Βιλντόζα και ταβανιάσαμε επικίνδυνα στα γκαρντ.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pmΑφού έκανα ένα μπάνιο και ηρέμησα λίγο θα σας πω τι με πείραξε. Και δεν είναι ότι χάσαμε. Ή ότι ο Παναθηναϊκός μας πετυχαίνει ΠΑΝΤΑ με σοβαρές απουσίες.
-Βλέπεις ότι ο Λάρρυ είναι καυτός στο ά'. Τον ξεχνάς εντελώς στο β'. Χίλια δίκια έχει ο Λάρρυ να γκρινιάζει! Χίλια δίκια!
-Δεν μπορώ να δεχτώ να πουλιέται η μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θέμα ψυχολογίας; Προπονητή; Δεν ξέρω! It's unacceptable!
-Τι θα γίνει με Ντόρσεϊ; Πρέπει να βρεθεί λύση. Αν και τώρα είναι αργά, το καλοκαίρι τώρα...
-Δεν είπαμε να μη χάσεις. Χάσε, αλλά όχι έτσι!!! Όχι έτσι!!!
Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία στα δύο επόμενα κύπελλα, που είναι και τα πιο σημαντικά. Εάν δεν γίνει κάτι, δεν ξέρω θα πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Θα τα καταφέρουν; Δεν το πιστεύω.
Αν ήμουν πρόεδρος τι θα έκανα; Ούτε παίκτες ούτε τίποτα. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν να υπογράψω ομάδα διακεκριμένων αθλητικών ψυχολόγων και ψυχιάτρων. Μόνο έτσι θα δούμε φως!!!!
Φίλε έχω καταμαυρίσει, νταουνιάσει φουλ. Πωπω δεν μπορώ. Για λίγο καιρό θα βλέπω ποδόσφαιρο να ηρεμήσω, πραγματικά σου μιλάω. Υπάρχουν θέματα μέσα στην ομάδα που τα λέμε και τα ξαναλέμε και δεν λύνονται.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 11:02 pmΣυμφωνώ. Γενικά μετά τον Έβανς και την αχρήστευση του Ντόρσι ήρθαν και οι τραυματισμοί τον Γουόκαπ και Βιλντόζα και ταβανιάσαμε επικίνδυνα στα γκαρντ.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pmΑφού έκανα ένα μπάνιο και ηρέμησα λίγο θα σας πω τι με πείραξε. Και δεν είναι ότι χάσαμε. Ή ότι ο Παναθηναϊκός μας πετυχαίνει ΠΑΝΤΑ με σοβαρές απουσίες.
-Βλέπεις ότι ο Λάρρυ είναι καυτός στο ά'. Τον ξεχνάς εντελώς στο β'. Χίλια δίκια έχει ο Λάρρυ να γκρινιάζει! Χίλια δίκια!
-Δεν μπορώ να δεχτώ να πουλιέται η μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θέμα ψυχολογίας; Προπονητή; Δεν ξέρω! It's unacceptable!
-Τι θα γίνει με Ντόρσεϊ; Πρέπει να βρεθεί λύση. Αν και τώρα είναι αργά, το καλοκαίρι τώρα...
Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία στα δύο επόμενα κύπελλα, που είναι και τα πιο σημαντικά. Εάν δεν γίνει κάτι, δεν ξέρω θα πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Θα τα καταφέρουν; Δεν το πιστεύω.
Αν ήμουν πρόεδρος τι θα έκανα; Ούτε παίκτες ούτε τίποτα. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν να υπογράψω ομάδα διακεκριμένων αθλητικών ψυχολόγων και ψυχιάτρων. Μόνο έτσι θα δούμε φως!!!!
Ο Μπαρτζώκας γενικά είτε τον Hines να είχε στο 5 είτε τον Fall, θα παίζει άμυνα με αλλαγές για να βγάζει τον ψηλό πάνω στον κοντό. Ο Fall σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αμυνθεί καλά γιατί έχει καλά πλάγια βήματα, αλλά ο Milutinov είναι αρκετά αργός και αν του πάρουν το πρώτο βήμα, τελείωσε.kein έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:35 pmΤην πρώτη απορία με τον μιλουτίνοφ την έχω καιρό κι εγώ , μάλιστα το χω γράψει παλαιότερα, γιατί δηλαδή ο κόουτς δεν προσαρμόζει την άμυνα σε 4-1 όταν παίζει μέσα ο Σέρβος. Τον εκθέτει ανεπανόρθωτα με τις αλλαγές και χάνει και η ομάδα όταν οι άλλοι 4 έχουν άψογη αμυντική λειτουργία και τους χαλάει το αποτέλεσμα.kojito έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:28 pmΣε κάποια φάση ο Milutinov άλλαξε τον Fall στα τέλη του 3ου δεκαλεπτου και μετά από 5 λεπτά ζήτησε ξανά αλλαγή. Δεν ξέρω αν το έκανε επειδή δεν είχε αντοχές ή επειδή είδε ότι ήταν αρνητικός για την ομάδα και τους συμπαίκτες του.
Πίστευα ότι στους τελικούς και στα playoffs της Euroleague (και στο Final-4 ελπίζω) μπορούμε εύκολα να πάμε με δύο πενταρια, αλλά βλέποντας τον Milutinov μου φαίνεται απίθανο να αντέξει να παίζει σε τέτοιους ρυθμούς. Και δεν είχε κιόλας κανέναν αθλητικό ψηλό απέναντι του, σχεδόν όλη την ώρα τον Μητογλου είχε. Τουλάχιστον ας μην τον βάζει ο κόουτς να παίζει άμυνα με αλλαγές, και για να μην τον περνάνε σαν σταματημένο και για να έχει λίγο παραπάνω αντοχές.
Ο Μπαρτζώκας αδίκησε και τον Λαρυ σήμερα. Ήταν από τους λίγους που πέρα από την αγωνιστική εικόνα, όσο έπαιξε φάνηκε να έχει και την απαιτούμενη πνευματική ετοιμότητα για αυτό το ματς.
Την δεύτερη απορία με τον Λάρε, την είχα στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί τον ξέχασε ? παίχτηκε κάτι που δεν το είδα?
Βρε παίδες……δεν ισχύουν αυτά που γράφετε!!! Μην μας παίρνει ένα ευκαιριακό αποτέλεσμα είτε νίκη είναι είτε ήττα, να πετάμε τέτοιες αοριστολογίες!!! Ένα σουτ από τα τρία εύκολα για την κλάση τους να έβαζαν ο Εβάν και ο Σάσα που τους τα έδωσε η άμυνα «με τα μάτια» του Αταμάν στο τελευταίο δίλεπτο που τώρα αποθεώνεις….θα έλεγες άλλα!!! Και οι δύο προπονητές είναι κορυφές, κάνουνε και λάθη, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!! Με την ίδια λογική ο Σφαιρόπουλος που έχει στο 12-3 τον Ομπράντοβιτς δεν τον βλέπει καν, έτσι δεν είναι??? Ήμαρτον βρε παιδιά, δεν κρίνουμε έτσι τα παιχνίδια…….και ειδικά απέναντι σε δύο υπερομάδες!!! Αναγνωρίζουμε την ήττα μας, δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο, διορθώνουμε τα λάθη μας και κοιτάμε μπροστά!!! Ναι…..και για μένα ο coach B σήμερα τα θαλάσσωσε!!Είχε όμως και 3 Γκαρντ λιγότερα, οπότε ας το δούμε λίγο πιο χαλαρά……….TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:45 pmΟ Μπαρτζώκας είναι καλύτερος στο να ανακατεύει τράπουλα και τεχνικά όπως είπες. Απλά τα χάνει από το πολύ άγχος πιστεύω στα κρίσιμα ματς. Οι ομάδες του πνευματικά μπαίνουν πίσω στο ματς πολλές φορές. Θέλω να μείνει στον Ολυμπιακό γιατί δεν υπάρχει καλύτερος αυτή τη στιγμή. Απλά δεν νομίζω να μπορεί να κερδίσει τον Τούρκο πέρα από ματς regular season στην Ευρωλίγκα όπου εκεί δεν παίζεται τίποτα ουσιαστικά..slok έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:40 pm
Ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος προπονητής από τον Τούρκο τεχνικά . Αλλά ο Τούρκος έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα στον πάγκο πάντα φυσικά.
Όσο καλά και να έχεις στήσει την ομάδα... όταν οι παίχτες σου σε βλέπουν αγχωμένο , να τρώγεσαι δεν είναι ότι καλύτερο.
Ο Αταμαν από την άλλη κάνει κάτι καραγκιοζιες αλλά όταν η μπάλα καίει δε λέει πολλά (ούτε κράζει ούτε συγχαίρει μέσα στο ματς ) αφήνει τους παίχτες να μιλήσουν .. και νομίζω αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση
Τη διετια 2012-14 ηταν η τελευταια σου Ευρωλιγκα καλως ή κακως, μπορει να μην εξελιχθηκε ιδανικα η τελευταια της χρονια, οκ, αλλα συνολικα δε τον λες και παρα πολυ ασχημο τον απολογισμο.GK_23 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:43 pmΈχω συγκρουστεί δεκάδες φορές με άλλους φίλους του ΟΣΦΠ εδώ μέσα στην προσπάθειά μου να υποστηρίξω ότι η ανάδειξη μιας μετριότητας σε κεντρική προσωπικότητα του οργανισμού δεν θα εξελιχθεί πολύ καλά, όπως άλλωστε δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά τη διετία 2012-2014.
Δεν είναι αυτό το θέμα. Ούτε ο παο έχει την γραμμή Γκαρντ που είχε η Εφές με Μίσιτς, Λαρκιν,μπομπουα στο πικ τους.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 11:04 pmΔεν είναι πνευματικό το θέμα, ούτε υπάρχει ζήτημα γρουσουζιάς για να μιλάμε για γούρια. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας σε αυτό το σημείο (γραμμή γκαρντ) που κάνει τη διαφορά.
Η φροντ λάιν του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αντισταθμίσει αυτό το μειονέκτημα αν αποτελούνταν από αυτόφωτους σταρ που είχαν σταθερά σε κάθε ματς 20 πόντους και δέκα ριμπάουντ με προσωπικές προσπάθειες. Τέτοιοι σέντερ δεν υπάρχουν στην Ευρώπη τα τελευταία 20-25 χρόνια.
Αυτή την στιγμή αν άλλαζα προπονητή θα έπαιρνα Πασκουάλ. Πάρε το γεγονός ότι έχει χάσει τελικούς τον θεωρώ τεχνικά πολύ δυνατόredcard έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 11:10 pmΤη διετια 2012-14 ηταν η τελευταια σου Ευρωλιγκα καλως ή κακως, μπορει να μην εξελιχθηκε ιδανικα η τελευταια της χρονια, οκ, αλλα συνολικα δε τον λες και παρα πολυ ασχημο τον απολογισμο.GK_23 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:43 pmΈχω συγκρουστεί δεκάδες φορές με άλλους φίλους του ΟΣΦΠ εδώ μέσα στην προσπάθειά μου να υποστηρίξω ότι η ανάδειξη μιας μετριότητας σε κεντρική προσωπικότητα του οργανισμού δεν θα εξελιχθεί πολύ καλά, όπως άλλωστε δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά τη διετία 2012-2014.
Αλλα ας παμε στο σημερα, εγω σου δινω τα κλειδια της ομαδας και το ελευθερο να κανεις ο,τι θελεις. Με ποιον αλλαζεις τον Μπαρτζωκα; Ποιος ειναι η προπονητικη ευφυια αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη που να αποτελει τη προφανη απαντηση στη μετριοτητα του κοουτς; Θελω ρεαλιστικη απαντηση εδω, οχι τον Ομπραντοβιτς και τον Αταμαν. Ο Σαρας π.χ. που φετος τα παει καλα στη Φενερ, ειναι 10 χρονια προπονητης και τα τελευταια 5 που ειναι σε ομαδες final4 εχει μετρησει ουκ ολιγα χαστουκια οταν φτανει η τελικη ευθεια της σαιζον. Ο Σπανουλης μεχρι περσι προπονουσε το Περιστερι, ας του δωσουμε λιγο χρονο.
Ποιος ειναι ο "μη μετριος"; Ο Μεσινα; Ο Τρινκιερι; Ο Σφαιροπουλος;
Μάλλον πρέπει να ξαναμπείς για μπάνιο.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pmΑφού έκανα ένα μπάνιο και ηρέμησα λίγο θα σας πω τι με πείραξε. Και δεν είναι ότι χάσαμε. Ή ότι ο Παναθηναϊκός μας πετυχαίνει ΠΑΝΤΑ με σοβαρές απουσίες.