Airman έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 20, 2025 9:58 am
Delpo1987 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 20, 2025 2:13 am
Θέλω να πιστεύω οτι οι πληροφορίες σου για τον Ραιτ είναι λάθος , για την υγεία του ανθρώπου . Αλλά αν βγαίνουμε στην αγορά για δύο Μπεβερλι και Ιμπακα (λένε ότι τον αποδεσμεύει η Ρεάλ) .
Στο σενάριο που πάρεις Μπέβερλι και Ιμπακα και αν δεν γίνει υποθέσουμε κάποια ελληνοποίηση εξπρές, θες να μου πεις λίγο τη δωδεκάδα σου στους τελικούς Α1 πχ ? Ηρεμα ρωτάω... Καλημέρες.
Αρχικά όπως είπαν και οι υπόλοιποι ο Ιμπακα δε μπορεί να παίξει Ευρωλίγκα (εγώ δεν το θυμόμουν ), αλλά αν γινόταν ή αν πάρουμε δύο ξένους θα είναι αυτή φαντάζομαι :
Γκος , Μπεβερλι , Μητρου Λονγκ
Έβανς (αν έχει βρει ρυθμό) Ντορσει
Φουρνιε , Λαρεντζακης 2-3
Παπανικολάου 3-4
Βεζενκοφ
Φαλ / Μιλουτινοφ / Ιμπακα (ή όποιος άλλος έρθει) 2 από αυτούς τους 3 και εκείνος ο μικρός που έχουμε .
Αν δεν έχει βρει ρυθμό ο Εβανς, Βιλντοζα ή Μακισικ (τους έχεις και τους δύο και ανάλογα με το τι κρίνει βάζει έναν στην 12αδα )
Με ροτεισον εντεκα παιχτών μια χαρά βγαίνουν το πολύ 5 αγώνες γιατί για τόσο μιλάμε , βέβαια με 8-9 παίχτες θα παίξουμε . Και ο Παπανικολάου τα 10 λεπτά μαξ που περισσεύουν στο 4 μπορεί να τα δώσει, θυσιαζεις τον Πίτερς δηλαδή . Η Ευρωλίγκα είναι το θέμα
Εκτός αν θεωρείς εσύ ότι στους τελικούς θα κατέβει κάποιος από τους 2 με 12 παίχτες ροτεισον .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Delpo1987 την Πέμ Φεβ 20, 2025 11:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.