Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Φεβ 20, 2025 10:34 am

Γίνεται τώρα να μη σιχτιρισεις το τεχνικο τιμ που με 2,5 γκαρντ παρκαρισμένα, ψάχνει παίκτη; Ποιος, ο Μπαρτζώκας; Που θεωρείτο γκουρού στο να ανεβάζει παίκτες.

Υ.Γ. Θεωρώ τον Μακκισικ x factor για το πρωτάθλημα. Η ομάδα βγάζει σοφτίλα που μόνο αυτός μπορεί να αλλάξει. Εκτός αν μπει κάνας Έβανς κα αποδειχτεί ταύρος.
Φτάνει με τον Πίτερς. Ας βάλουν ένα ομοίωμα του στον πάγκο να τον βλέπουν να χαίρονται. Ίδιο χρόνο συμμετοχης θα έχει. Ας παίξει ο Παπ στο 4 για λίγα λεπτά.

2
2 Εικόνα
Delpo1987

senior
Reactions: 399
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 20, 2025 11:06 am

Airman έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 9:58 am
Delpo1987 έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 2:13 am

Θέλω να πιστεύω οτι οι πληροφορίες σου για τον Ραιτ είναι λάθος , για την υγεία του ανθρώπου . Αλλά αν βγαίνουμε στην αγορά για δύο Μπεβερλι και Ιμπακα (λένε ότι τον αποδεσμεύει η Ρεάλ) .
Στο σενάριο που πάρεις Μπέβερλι και Ιμπακα και αν δεν γίνει υποθέσουμε κάποια ελληνοποίηση εξπρές, θες να μου πεις λίγο τη δωδεκάδα σου στους τελικούς Α1 πχ ? Ηρεμα ρωτάω... Καλημέρες.
Αρχικά όπως είπαν και οι υπόλοιποι ο Ιμπακα δε μπορεί να παίξει Ευρωλίγκα (εγώ δεν το θυμόμουν ), αλλά αν γινόταν ή αν πάρουμε δύο ξένους θα είναι αυτή φαντάζομαι :
Γκος , Μπεβερλι , Μητρου Λονγκ
Έβανς (αν έχει βρει ρυθμό) Ντορσει
Φουρνιε , Λαρεντζακης 2-3
Παπανικολάου 3-4
Βεζενκοφ
Φαλ / Μιλουτινοφ / Ιμπακα (ή όποιος άλλος έρθει) 2 από αυτούς τους 3 και εκείνος ο μικρός που έχουμε .
Αν δεν έχει βρει ρυθμό ο Εβανς, Βιλντοζα ή Μακισικ (τους έχεις και τους δύο και ανάλογα με το τι κρίνει βάζει έναν στην 12αδα )
Με ροτεισον εντεκα παιχτών μια χαρά βγαίνουν το πολύ 5 αγώνες γιατί για τόσο μιλάμε , βέβαια με 8-9 παίχτες θα παίξουμε . Και ο Παπανικολάου τα 10 λεπτά μαξ που περισσεύουν στο 4 μπορεί να τα δώσει, θυσιαζεις τον Πίτερς δηλαδή . Η Ευρωλίγκα είναι το θέμα
Εκτός αν θεωρείς εσύ ότι στους τελικούς θα κατέβει κάποιος από τους 2 με 12 παίχτες ροτεισον .

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Delpo1987 την Πέμ Φεβ 20, 2025 11:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Delpo1987

senior

Πέμ Φεβ 20, 2025 11:14 am

chainsaw έγραψε:
Γίνεται τώρα να μη σιχτιρισεις το τεχνικο τιμ που με 2,5 γκαρντ παρκαρισμένα, ψάχνει παίκτη; Ποιος, ο Μπαρτζώκας; Που θεωρείτο γκουρού στο να ανεβάζει παίκτες.

Υ.Γ. Θεωρώ τον Μακκισικ x factor για το πρωτάθλημα. Η ομάδα βγάζει σοφτίλα που μόνο αυτός μπορεί να αλλάξει. Εκτός αν μπει κάνας Έβανς κα αποδειχτεί ταύρος.
Φτάνει με τον Πίτερς. Ας βάλουν ένα ομοίωμα του στον πάγκο να τον βλέπουν να χαίρονται. Ίδιο χρόνο συμμετοχης θα έχει. Ας παίξει ο Παπ στο 4 για λίγα λεπτά.
Ποια είναι τα 2,5 παρκαρισμένα γκαρντ που μπορούν να παίξουν στο 1;

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2280
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Φεβ 20, 2025 11:19 am

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 8:51 am
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, άντε τώρα να βρεις βασικό κουμανταδόρο, στην πιο νευραλγική θέση,,,,καήκαμε και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα…ενώ και στο πρωτάθλημα στα playoffs με τον Παναθηναϊκό αργότερα, χάσαμε και έναν βασικό άξονα με Ελληνικο διαβατήριο….

Πολύ δύσκολα τα πράγματα παιδιά, δεν είμαι αισιόδοξος να πω την αλήθεια…

Ο Βιλντοζα ξέρουμε πότε επιστρέφει;
Με τον Έβανς τι γίνεται;; Λέγανε ότι απο Φεβρουάριο θα μπει σε προπονήσεις και ότι ίσως τον δούμε να παίζει σιγά σιγά;; Εχουνε καμία ενημέρωση;;
Updates για τραυματίες

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... s-bilntoza

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Φεβ 20, 2025 11:31 am

Delpo1987 έγραψε:
chainsaw έγραψε:

O Mητρου Λονγκ πρωτον. Και δευτερον ο Φουρνιε με καποιον εκ των Βιλντοζα, Λαρυ και Ντορσευ διπλα του. 5 μηνες τωρα δεν εχει δοκιμαστει ποτέ σχημα χωρις τον Γκος ή τον Γουοκαπ στον ασσο. Μονο το Βιλντοζα-Ντορσευ που πολυ δυσκολα θα πετυχαινε ουτως ή αλλως.

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Φεβ 20, 2025 11:38 am

Μακάρι να ναι τόσο απλά τα πράγματα για τον Walkup, όπως τα γράφει ο Μελάγιες, αλλά πιο πολύ για παρηγοριά στον άρρωστο μου κάνει. 40 μέρες έχουν περάσει και βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Γιατρός δεν είμαι, αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς μπορεί να αντιμετωπιστεί μια κήλη συντηρητικά και να μπορεί ο αθλητής να παίζει κανονικά. Με την Καρδίτσα δεν έστριβε καλά καλά και στο πρώτο σκριν βγήκε off.

Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση πάντως είναι πως γίνεται δύο δημοσιογράφοι που υποτίθεται είναι κοντά στην ομάδα να μεταφέρουν τόσο διαφορετικές πληροφορίες μέσα σε 12 ώρες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Πέμ Φεβ 20, 2025 11:50 am

chainsaw έγραψε:

Δυστυχώς είναι και ζήτημα ρόλων πέρα από θέσεων. Ντόρσεϊ για αρχή είναι καθαρό SG, οπότε δεν έχει σχέση με τον άσσο. Από του υπόλοιπους, οι δύο πιο καθαροί ας πούμε PG Γκός και Μήτρου-Λόνγκ είναι scoring-first παίχτες, ειδικά ο Ναζ δείχνει να έχει πολύ περιορισμένες οργανωτικές δυνατότητες. Οι Βιλντόζα και Έβανς είναι οι combo, επίσης με scoring-first παιχνίδι και τίμια playmaking ικανότητα. Φουρνιέ/Σακ/Λάρυ είναι 2-3, πέρα από κατέβασμα μπάλας και την εκάστοτε ασσίστ, δε νόμιζω οτι μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω ως playmakers. Κατά τα άλλα όλοι αυτοί ως γκαρντ λογίζονται με την ευρεία έννοια του όρου.

Συμφωνώ πάντως με τη φιλοσοφία του να πάρεις το maximum από αυτό που μπορεί ένας παίχτης να δώσει, όσο ασημαντο και αν φαίνεται. Δηλαδή να μην υπάρχουν παίχτες που είναι σαν ξένα σώματα στην ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3704
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Φεβ 20, 2025 11:57 am

Sokos έγραψε:
Μακάρι να ναι τόσο απλά τα πράγματα για τον Walkup, όπως τα γράφει ο Μελάγιες, αλλά πιο πολύ για παρηγοριά στον άρρωστο μου κάνει. 40 μέρες έχουν περάσει και βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Γιατρός δεν είμαι, αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς μπορεί να αντιμετωπιστεί μια κήλη συντηρητικά και να μπορεί ο αθλητής να παίζει κανονικά. Με την Καρδίτσα δεν έστριβε καλά καλά και στο πρώτο σκριν βγήκε off.

Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση πάντως είναι πως γίνεται δύο δημοσιογράφοι που υποτίθεται είναι κοντά στην ομάδα να μεταφέρουν τόσο διαφορετικές πληροφορίες μέσα σε 12 ώρες.
Αυτό που με κάνει σχετικά αισιόδοξο είναι ότι μάλλον δεν έχουν καμία πρόσβαση στην ΚΑΕ οπότε μπορεί και ότι λένε να είνει τελείως ανακριβές.

2
2 Εικόνα
Delpo1987

senior

Πέμ Φεβ 20, 2025 12:07 pm

chainsaw έγραψε:
Πέμ Φεβ 20, 2025 11:31 am
Delpo1987 έγραψε:

O Mητρου Λονγκ πρωτον. Και δευτερον ο Φουρνιε με καποιον εκ των Βιλντοζα, Λαρυ και Ντορσευ διπλα του. 5 μηνες τωρα δεν εχει δοκιμαστει ποτέ σχημα χωρις τον Γκος ή τον Γουοκαπ στον ασσο. Μονο το Βιλντοζα-Ντορσευ που πολυ δυσκολα θα πετυχαινε ουτως ή αλλως.
Ο μόνος καθαρός play maker από αυτούς που αναφέρεις ειναι ο Μητρου Λονγκ ο οποίος είναι άρκετο καιρό στην ομάδα και δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόουτς ότι μπορεί έστω για ενα διάστημα της χρονιάς να σταθεί σαν δευτερος (δικαιολογημένα κατα τη γνώμη μου). Επίσης ξεχνας ότι ο Γκος (μην το ματιάσω για φέτος) μπορεί να βγάλει μυικό τραυματισμό ανα πάσα στιγμη. Σωστά να πάρουμε το μάξιμουμ από τον καθένα τους , αλλά να ζητάμε πράγματα που μπορούν να δώσουν, δε γίνεται να τους βαφτίσουμε άσσους.
Τα δίδυμα Φουρνιέ Ντορσει (εδώ δεν υπάρχει ούτε combo) και Φουρνιέ Βιλντόζα πάσχουν πολύ στην άμυνα και επίσης και στα δύο έχεις δύο παίχτες που είναι scoring first σε όλη τους την καριέρα και δε μπορείς να τους ζητάς να αλλάξουν φιλοσοφία για δυο μήνες. Χρειάζεται και κάποιος να στήνει την επίθεση. Να το δοκιμάσεις για 5-10 λέπτα σε ενα παιχνίδι που δε βγαίνει κάτι άλλο για να ξεκολλήσεις ναι , να είναι από τα βασικά πλάνα σου για το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζον δεν θεωρώ ότι είναι λογικό.

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Πέμ Φεβ 20, 2025 12:10 pm

Conan1982 έγραψε:
Sokos έγραψε:

Αυτό που με κάνει σχετικά αισιόδοξο είναι ότι μάλλον δεν έχουν καμία πρόσβαση στην ΚΑΕ οπότε μπορεί και ότι λένε να είνει τελείως ανακριβές.
Πριν λίγο βγήκε στο ραδιόφωνο και ο Ζέρβας και είπε τα ίδια με αυτά που γράφει ο Μελάγιες πάντως σχετικά με τον Γούοκαπ. Δηλαδή δε μπαίνει χειρουργείο και πάει συντηρητικά με επαναξιολόγηση τον Μάρτιο.

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 20, 2025 12:11 pm

Sokos έγραψε:

Το πρόβλημα είναι πάλι καθαρά επικοινωνιακό, άρα μην το ξαναλέμε, άλλο ένα φάουλ της ΚΑΕ…..προφανώς δεν φταίνε οι δυο δημοσιογράφοι για την ενημέρωση που παίρνουν!!! Εγώ με τα λίγα που καταλαβαίνω και λόγω της πρότερης ενασχόλησης μου σε επαγγελματικό επίπεδο ως αθλητής, είναι ότι θα αφήσουν το κομμάτι της πλήρους αποκατάστασης του προβλήματος, μέσω πλέον του πολύ πιθανώς ενδεχόμενου της εγχείρησης για το καλοκαίρι, ρισκάροντας να είναι παρών ο παίκτης στα κρίσιμα παιχνίδια με ιατρική βοήθεια (ενέσεις δηλαδή ) και κάνοντας βέβαια όλοι μας προσευχές , ομάδα και φίλαθλοι ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω υποτροπή!!! Προφανώς αυτό αποφασίστηκε διότι, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ που να πλησιάζει καν τα θέλω του προπονητή σε σχέση με τον Θωμά!!! Ρίσκο μεγάλο βέβαια, αλλά σε ένα βαθμό κατανοητό!!!
1) Έβανς αν ισχύει το ρεπορτάζ του Μελάγιες, σιγά σιγά μάλλον τον ξεχνάμε για φέτος………άσχετα αν εγώ υποθέτω αντίθετα με τα λεγόμενα ότι θα γυρίσει πολύ νωρίτερα!!!!
2) Όπως και να έχει, αγορά αθλητικού ψηλού…………..
3) ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…………..

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1929
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Φεβ 20, 2025 12:17 pm

steph.larry έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Πριν λίγο βγήκε στο ραδιόφωνο και ο Ζέρβας και είπε τα ίδια με αυτά που γράφει ο Μελάγιες πάντως σχετικά με τον Γούοκαπ. Δηλαδή δε μπαίνει χειρουργείο και πάει συντηρητικά με επαναξιολόγηση τον Μάρτιο.
Όντως δεν έχουν ιδέα και ανακυκλώνουν τις ίδιες μαλακίες για να τα καλύψουν όλα και να λένε στο τέλος ορίστε τα λέγαμε εμείς που είμαστε κοντα στην ομάδα. Καλά κάνουν και δεν του δίνουν ούτε νερό. Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα παπατζήδες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Φεβ 20, 2025 12:38 pm

Ο μελαγιες λέει για τον ραιτ ότι έχει πρόβλημα στην καρδιά και απαγόρευεται να κάνει οποιαδήποτε προπόνηση και ο ραιτ σε ένα βιντεάκι της ΚΑΕ κάνει βάρη με τον Πίτερς .. αξιόπιστο τον κόβω !!!!

Δεν έχουν ιδέα τι λένε το μόνο σίγουρο .. σήμερα θα τους στείλαν ότι δεν κάνει χειρουργείο ο γουοκαπ απλά γιατί ήδη ο έξυπνος ο ζερβας ειχε βγάλει γνωμάτευση..

Γενικά δεν έβγαζε νόημα να κάνει από τώρα χειρουργείο.. θα προσπαθήσει να παίξει και αν δεν τότε το καλοκαίρι θα το κάνει .. Δεν πάει κανένας αθλητής να κάνει χειρουργείο κήλης με την μία

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7278
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Φεβ 20, 2025 12:56 pm

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κήλη που να επείγει να τη χειρουργήσεις .. εδώ ο παπ την είχε στον αυχένα και για μήνες έπαιζε με αυτήν

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1795
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Φεβ 20, 2025 12:58 pm

steph.larry έγραψε:
Τα 'χουμε γράψει από τη Δευτέρα ότι στην περίπτωση Γουόκαπ η ομάδα θα πάει συντηρητικά. Και αυτό γιατί πιστεύουν ή ελπίζουν ότι ο Έβανς θα μπει κανονικά στο ροτέισον τέλος του μήνα ή αρχές Μάρτη. Προφανώς ποντάρουν στην υπόθεση ότι ο Έβανς θα ανεβάσει γρήγορα απόδοση μέσα από τα ματς και θα κλειδώσει τη μια θέση στα γκαρντ οπότε δεν θα υπάρξει ανάγκη για προσθήκη ακόμη κι αν Γουόκαπ δεν επανέλθει ποτέ στη φετινή σεζόν. Έτσι όπως το καταλαβαίνω ο Μπαρτζώκας έχει στο μυαλό του, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, την τριάδα Γκός-Έβανς-Βιλντόσα να είναι σε τοπ φόρμα τον Μάιο και τον Ιούνιο που κρίνονται οι μεγάλοι τίτλοι και κυρίως η Ευρωλίγκα όπου δεν υπάρχει περιορισμός των ξένων οπότε μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο όλο το δυναμικό του ρόστερ.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”