Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Φεβ 22, 2025 10:40 am

reignman έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 8:49 pm
tarp7 έγραψε:
Παρ Φεβ 21, 2025 8:33 pm
Βλέπω Μήτρου λογκ με την Εθνική, απορώ γιατι τον κρατάμε ακόμη
Οντως... ειναι να απορει κανεις πως ενας παιχτης που σε 5 μηνες εχει αγωνιστει 165 λεπτα στο εσακισταν και 12 λεπτα στην ευρωλιγκα δεν εχει ρυθμο και δεν αποδιδει...
Στο κύπελλο πέρυσι πως μπήκε και κενταγε; Δεν είναι δικαιολογία για τα πάντα αυτό. Και άλλοι παίκτες ενίοτε έχουν κληθεί να παίξουν ξαφνικά και αρπαξαν την ευκαιρια απλό τα μαλλιά. Εκεί διαφέρει ο παίκτης με προοπτική από την χαμένη υπόθεση.

Και εγώ πιστεύω ότι έπρεπε στην Α1 να παίρνει πολλά λεπτά, αλλά αυτο δεν αφαιρεί την ευθύνη του παίκτη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6647
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Φεβ 22, 2025 1:07 pm

επειδη εχει τυχει να τον εχω δει αρκετα τον μητρου πριν ερθει ολυμπιακο ..δεν εχει σχεση σαν παικτης με αυτο το πραμα τωρα,πλεον καλυτερα να παιρναμε τον αδερφο του..Αλλα δεν θεωρω οτι φταιει και πολυ ο ιδιος..Δεν ηταν ποτε ασσος καθαρος που τον βαζουμε εμεις και η εθνικη απο αναγκη..δεν νομιζω να γινει τωρα στα 30.. Επισης οταν ο μπαρτζωκας κερδιζαμε με 15π στην Α1 αντι να τον βαζει να χει εναν καποιο ρυθμο μου κραταγε μεσα τον γουοκαπ να παιζει 28λεπτα...Ε φατα τωρα.

4
4 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 781
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 22, 2025 1:35 pm

Shaq φίλε μου έχεις τρελαθεί λίγο με Μπαρτζώκα ή είναι ιδέα μου;

Πάντως είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου και μερικών άλλων που λέγαμε ότι ο Έβανς δεν υπολογίζεται για φέτος και ότι η διαχείρηση που κάνει ο Μπαρτζώκας στο ρόστερ δεν είναι ιδανική, με αποκορύφωμα το ματς στην Πάτρα με τον Προμηθέα.

Μου φαίνονται κάπως αστείες οι δηλώσεις που έγιναν στην αρχή της χρονιάς περί μεγάλου ρόστερ και ότι θα χρησιμοποιούνται περισσότερο κάποιοι σε ένα παιχνίδι και κάποιοι σε κάποιο άλλο. Το αποτέλεσμα είναι οι μισοί παίκτες μας να είναι παροπλισμένοι και ο βασικός μας κορμός πλήρως καταπονημένος. Ας όψεται η διακοπή που έσωσε λίγο την κατάσταση.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Φεβ 22, 2025 2:11 pm

Dimmitz έγραψε:
Δεν εχω τρελαθει..απλα οταν ο ιδιος εχει ευθυνη για τα παντα στην ομαδα ποιον θα κριτικαρω? Αυτος εφτιαξε το ροστερ με 20εκ,αυτος εβαζε τον γουοκαπ να παιζει στην α1 τοσο χωρις λογο και αυτος χρησιμοποιουσε η οχι τον λονγκ που πιασανε τα παιδια την κουβεντα απο πανω.. Επισης αυτος εβαζε τον μιλου να παιξει με τον παοκ τραυματια επειδη ο μενσα δεν κανει ουτε να κουβαλαει τις πετσετες.. Οταν κανει καλα παλι τα λεω,απλα τωρα εχει κατσει να τα χει λουσει ολα και φαινεται οτι τα χω βαλει μαζι του..

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Σάβ Φεβ 22, 2025 2:13 pm

Ούτε στο Μιλάνο, ούτε στη Ζαλγκίρις δεν στέριωσε που τον έδιωξαν στη μέση της χρονιάς, σ ένα ματς Ζαλγκίρις ΠΑΟ που τον είχα δει έκανε πολλά λάθη κι αυτοί άσο τον έβαζαν. Για μικρόμεσαιες ομάδες ίσως καλός είναι , για ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας δεν κάνει. Αρκετά υπερτιμημένος στην Ελλάδα λόγω διαβατηρίου και είναι και 32 χρονών

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Φεβ 22, 2025 2:16 pm

και παλι ειναι παικτης που εχει σταθει ευρωλιγκα και στο ιταλικο πρωταθλημα..τωρα μιλαμε οτι ειναι χειροτερος του τολιοπουλου και του κατσιβελη..Αποκλειεται να μην ειναι και θεμα ρυθμου και ψυχολογιας,εδω ο ντορσει φαινεται χειροτερος απο αυτους..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 374
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Σάβ Φεβ 22, 2025 3:28 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Δεν εχω τρελαθει..απλα οταν ο ιδιος εχει ευθυνη για τα παντα στην ομαδα ποιον θα κριτικαρω? Αυτος εφτιαξε το ροστερ με 20εκ,αυτος εβαζε τον γουοκαπ να παιζει στην α1 τοσο χωρις λογο και αυτος χρησιμοποιουσε η οχι τον λονγκ που πιασανε τα παιδια την κουβεντα απο πανω.. Επισης αυτος εβαζε τον μιλου να παιξει με τον παοκ τραυματια επειδη ο μενσα δεν κανει ουτε να κουβαλαει τις πετσετες.. Οταν κανει καλα παλι τα λεω,απλα τωρα εχει κατσει να τα χει λουσει ολα και φαινεται οτι τα χω βαλει μαζι του..
Φίλε shaq7 δεν έχεις ένστικτο αυτοσυντήρησης. Ο Μπαρτζώκας εδώ μέσα για μερικούς είναι τοτέμ υπεράνω κριτικής. Κινδυνεύεις να σου πουν ότι δεν είσαι Ολυμπιακός με αυτά που λες.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 672
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 22, 2025 4:05 pm

Κάτι όσον αφορά τον Μπαρτζωκα...

Αρχικά δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν κάνει λάθη...οπότε και αυτός κάνει και θα κάνει....

Όσον αφορά όμως την κριτική και επειδή πρόκειται για έναν αντικειμενικά καλό προπονητή που έχει δείξει έργο προσωπικά δεν παίρνω θέση κάποιες φορές γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει μέσα σε μια ομάδα...Από το να έχει οικογενειακά θέματα ένας παίκτης μέχρι να έχει ίωση ή να είναι τσακωμένος με κάποιους....

Με λίγα λόγια έναν αντικειμενικά καλό προπονητή αν θέλουμε να κάνουμε σωστή κριτική θα πρέπει να ξέρουμε όλους τους παράγοντες....

Έχει συνεργαστεί και πετύχει άψογα με παίκτες όπως ο Ντιλεινι,Ο Ραντολφ,ο Χανεικατ,ο Γκιλ,ο Σβεντ,ο Σινγκλετον κλπ δε νομίζω ότι δεν είναι ικανός να στήσει και να διαχειριστεί καλό ρόστερ....μπορεί να υπάρχουν παράμετροι στην ομάδα που δε γνωρίζουμε

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4494
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Φεβ 22, 2025 4:26 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Φεβ 22, 2025 1:07 pm
επειδη εχει τυχει να τον εχω δει αρκετα τον μητρου πριν ερθει ολυμπιακο ..δεν εχει σχεση σαν παικτης με αυτο το πραμα τωρα,πλεον καλυτερα να παιρναμε τον αδερφο του..
και τον αδερφο του να περνατε αν δεν επαιζε την ιδια εικονα θα ειχε

ολοι αυτοι οι παιχτες που θεωρουν οτι αξιζουν να παιρνουν χρονο οταν δουνε οτι οι μεγαλες ομαδες τους θελουν για τις προπονησεις αδειαζουν και ψυχολογικα και αγωνιστικα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1036

Σάβ Φεβ 22, 2025 4:55 pm

shaq7 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Φίλε shaq , προφανώς ο εκάστοτε προπονητής είναι υπεύθυνος για την στελέχωση ενός ρόστερ και γενικά για την λειτουργία της ομάδας , όμως θα μου επιτρέψεις να θεωρήσω λίγο υπερβολική την κριτική για τους χρόνους.
Ο Γουόκαπ ως βασικός guard της ομάδας έχει μ.ο 22.1 λεπτά στην basket league . Δηλαδή συγγνώμη αλλά πόσοι βασικοί παίκτες ομάδων Ευρωλίγκας έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στα εγχώρια πρωταθλήματα; Με μια πρόχειρη ματιά θα διαπιστώσεις πως έχουν τόσο και περισσότερο.
Επίσης ο Ντόρσεϊ για παράδειγμα έχει 16.5 λεπτά μ.ο σε ίδιο αριθμό αγώνων με τον Γουόκαπ και ο Λόνγκ ως τρίτος άσσος πίσω από τον Γκος (δεν βάζω καν τον compo Βιλντόζα στην εξίσωση) στην ιεραρχία έχει 15.5 λεπτά.
Ε δεν νομίζω λοιπόν αναφερόμενοι στις εγχώριες υποχρεώσεις , να μιλάμε για κάποια τρελή καταπόνηση παικτών ή γενικά για ευθύνη του προπονητή.

Να το πάμε τώρα στην Ευρωλίγκα;
Εκεί ο Θωμάς, ο οποίος τονίζω θεωρείται ο βασικός μας άσσος, έχει μ.ο 21.18 λεπτά ανά παιχνίδι και γενικά οι χρόνοι των υπολοίπων είναι μοιρασμένοι εξαιρετικά πλην του Σάσα που είναι κοντά στα 30 λεπτά μ.ο.
Εν κατακλείδι δεν βλέπω κάποια τόσο τρανταχτή κακό διαχείριση εκ μέρους του Μπαρτζώκα , αναφορικά με χρόνους και έξτρα καταπόνηση παικτών.

Να αναφέρουμε τώρα για πολλοστή φορά και τους παράγοντες στους οποίους ο προπονητής δεν θα μπορούσε να φέρει εκ των πραγμάτων ευθύνη σχετικά με την στελέχωση;
Το καλοκαίρι η ομάδα μπήκε στην off season με 3 καθαρούς center συν τον Πετρούσεφ.
Στην πορεία παρουσιάστηκε η προοπτική επιστροφής του Σάσα κάτι που όπως όλοι είχαμε καταλάβει θα οδηγούσε τον Σέρβο αργά ή γρήγορα στην έξοδο και λίγο πιο μετά παρουσιάστηκε και το ζήτημα με τον Ράιτ.
Αποτέλεσμα να μείνουμε πλέον με τους ευπαθείς Μίλου και Φαλ , αλλά βλέποντας όλη την παραπάνω εξέλιξη των πραγμάτων , εγώ προσωπικά δεν μπορώ να χρεώσω το γεγονός στον προπονητή. Η μόνη μεγάλη αστοχία στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι ο Μενσά και εκεί προφανώς υπάρχει ευθύνη.

Για να το κλείσω εδώ. Το ρόστερ της ομάδας ξεκινώντας την σεζόν ήταν υπερπλήρες και δεν βλέπω όπως προείπα τρανταχτές ευθύνες αναφορικά με την στελέχωση , πλην της ακατανόητης επιλογής του Μενσά.

ΥΓ. Πέρυσι είχαν γίνει πράγματι πολλά λάθη και είχα αναφερθεί και εγώ στις όποιες ευθύνες του Μπαρτζώκα. Ίσως ακόμα και ο φετινός τραυματισμός του Γουόκαπ να είναι πιο πολύ αποτέλεσμα των περσινών επιλογών.
Για την τρέχουσα σεζόν, ξανά λέω πως δεν βλέπω ευθύνες του προπονητή

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior

Σάβ Φεβ 22, 2025 5:40 pm

Συμφωνώ με τον georbap, φταίνε και οι συγκυρίες σε μεγάλο βαθμό για την φετινή (μονόμπαντη στο 4 και το 5) στελέχωση του ρόστερ. Ο Σάσα επέστρεψε ενώ υπήρχε η πεποίθηση πως θα δοκίμαζε για άλλον ένα χρόνο NBA, ο Φουρνιέ προέκυψε ουρανοκατέβατος. Αμέσως αμέσως ο ρόλος που είχαν τάξει στον Ντόρσεϋ υποβαθμίζεται και ο Πετρούσεφ γίνεται λαγός. Κι αν το πρώτο, πες, δεν μας επηρεάζει τόσο, το δεύτερο έχει μεγάλη βαρύτητα γιατί χάνεις το μόνο 4-5άρι σου και στελεχώνεις τη θέση 4 με δύο πανομοιότυπους, ή τέλος πάντων πολύ όμοιους, παίκτες. Για την έλλειψη αθλητικότητας ευθύνεται περισσότερο η επιστροφή Σάσα παρά οτιδήποτε άλλο, νομίζω.

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 812
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Φεβ 22, 2025 5:46 pm

nikolakias έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Φίλε shaq7 δεν έχεις ένστικτο αυτοσυντήρησης. Ο Μπαρτζώκας εδώ μέσα για μερικούς είναι τοτέμ υπεράνω κριτικής. Κινδυνεύεις να σου πουν ότι δεν είσαι Ολυμπιακός με αυτά που λες.
Έλα βρε αδερφέ, τα παραλές και εσύ τώρα…….υπάρχει προπονητής που να έχει το αλάθητο του Πάπα και να είναι υπεράνω κριτικής???? Πουθενά και σε κανένα άθλημα παγκοσμίως δεν γίνεται αυτό!! Σαφώς και φέρει ευθύνη ο Μπι σε αρκετά θέματα ( για μένα εφέτος πχ η επιλογή Μένσα και η φυγή Πετρούσεφ αποτελούν εγκλήματα), αλλά τελείως ψυχρά αν το δούμε και πιστεύω θα συμφωνήσουμε, ότι σε κάθε ομάδα υπάρχουν και στεγανά, που πιθανώς πολλά πράγματα δεν μας αφήνουν να τα μάθουμε όπως πραγματικά συμβαίνουν, με αποτέλεσμα να τα αποκρυπτογραφούμε εμείς οι «έξω από τον χορό» όπως θέλουμε και στο τέλος να δαιμονοποιείται ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!
Πάντως εγώ θεωρώ πολύ μεγαλύτερα τα περυσινά λάθη στον σχεδιασμό του Μπι ( Σίκμα, Μπραζντέϊκις και Σία), σε σχέση με τα φετινά…….απλά το πρόβλημα είναι ότι ήτανε τόσο τραγικά που δημιουργούνε και εφέτος γκρίνια με το παραμικρό…….
Πάντως δεν υιοθετώ απόψεις περί Τοτέμ κτλ……ακόμα και τον Πατ Ράϊλυ στα prime του να είχαμε!

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior

Σάβ Φεβ 22, 2025 5:50 pm

Slow horses 7 έγραψε:
nikolakias έγραψε:

Έλα βρε αδερφέ, τα παραλές και εσύ τώρα…….υπάρχει προπονητής που να έχει το αλάθητο του Πάπα και να είναι υπεράνω κριτικής???? Πουθενά και σε κανένα άθλημα παγκοσμίως δεν γίνεται αυτό!! Σαφώς και φέρει ευθύνη ο Μπι σε αρκετά θέματα ( για μένα εφέτος πχ η επιλογή Μένσα και η φυγή Πετρούσεφ αποτελούν εγκλήματα), αλλά τελείως ψυχρά αν το δούμε και πιστεύω θα συμφωνήσουμε, ότι σε κάθε ομάδα υπάρχουν και στεγανά, που πιθανώς πολλά πράγματα δεν μας αφήνουν να τα μάθουμε όπως πραγματικά συμβαίνουν, με αποτέλεσμα να τα αποκρυπτογραφούμε εμείς οι «έξω από τον χορό» όπως θέλουμε και στο τέλος να δαιμονοποιείται ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!
Πάντως εγώ θεωρώ πολύ μεγαλύτερα τα περυσινά λάθη στον σχεδιασμό του Μπι ( Σίκμα, Μπραζντέϊκις και Σία), σε σχέση με τα φετινά…….απλά το πρόβλημα είναι ότι ήτανε τόσο τραγικά που δημιουργούνε και εφέτος γκρίνια με το παραμικρό…….
Πάντως δεν υιοθετώ απόψεις περί Τοτέμ κτλ……ακόμα και τον Πατ Ράϊλυ στα prime του να είχαμε!
Συμφωνώ μέχρι στίξεως με αυτά που λες (κι εγώ, πέραν του Μένσα, περισσότερο άλλων σεζόν αστοχίες του χρεώνω). Συν τοις άλλοις, το ξέρεις κι εσύ πιστεύω ότι κανένας δε δαιμονοποίησε Μπαρτζώκα. Απλή, καλόπιστη (θέλω να ελπίζω) κριτική γίνεται, και από την περιορισμένης γνώσης σκοπιά του καθενός.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 812
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Φεβ 22, 2025 5:55 pm

nikolakias έγραψε:
Σάβ Φεβ 22, 2025 5:50 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Συμφωνώ μέχρι στίξεως με αυτά που λες (κι εγώ, πέραν του Μένσα, περισσότερο άλλων σεζόν αστοχίες του χρεώνω). Συν τοις άλλοις, το ξέρεις κι εσύ πιστεύω ότι κανένας δε δαιμονοποίησε Μπαρτζώκα. Απλή, καλόπιστη (θέλω να ελπίζω) κριτική γίνεται, και από την περιορισμένης γνώσης σκοπιά του καθενός.
Ναι βρε αδερφέ……με τον Μπαρτζώκα είμαστε όλοι, προς Θεού δηλαδή!!!! Δεν νομίζω κανείς μας να αναπολεί εποχές Κεμζούρα και λοιπών :D :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Φεβ 22, 2025 6:04 pm

Το να κοιτάμε το μ.ο του γουοκαπ είναι παραπλανητικό..πέρσι και ενώ είχε γυρίσει από εθνική σκασμένος ο μπαρτζω είχε πει ότι θέλει ξεκούραση … ανταυτου επειδή ο γκος ήταν τραυματίας βάραγε 35λ σερί α1 και Ευρωλίγκα .. Μετά ξαναπήγε εθνική σκασμένος .. φέτος με διαβολοβδομαδες ποτέ δεν τον άφηνε να ξεκουραστεί ε τον πεθάναμε τον άνθρωπο ..
Ο γουοκαπ είχε παίξει σερί 300 τόσα παιχνίδια ..προσωπικά δεν το δέχομαι ότι ο μπαρτζω δεν έχει τεράστια ευθύνη που έβγαλε τετοιο τραυματισμό .. αλλά ο καθένας έχει την άποψη του

Με τον σχεδιασμό στα 5ρια δεν λέω ότι φταίει , δεν μπορούσε να ξέρει τι θα ξημερώσει στον ραιτ ενώ για τον πετρουσεφ προσπάθησε να τον κρατήσει.
Για τον μενσα όμως και που βάζει τον μιλου να παίζει τραυματία φταίει και πάρα φταίει .. ακόμα και ο Μποζίκας να τον έφερε δική του είναι η ευθύνη..

Τέλος να πω ότι αυτό που βλέπω ότι θα πληρώσει ίσως και με την θέση του στο τμήμα αν πάμε άπατοι είναι η επιλογή Έβανς .. Αν ισχύει ότι θα μπορεί να παίξει αγώνες από Απρίλιο τότε στην ουσία ήρθε απλά για αποθεραπεία φέτος..Μόνο με θαύμα προλαβαίνει πλέι οφ φ4 και τελικούς..Άρα 99% τον ξεχνάμε..

Οπότε στους κρίσιμους αγώνες φέτος τα γκαρντ μας θα ναι ο γκος με τον βιλντοζα ο φουρνιε ο λαρυ και ο μακισικ .. Οκ, ίσως στο φ4 υπέρ αποδώσουν και το πάρουμε και σωθεί και η χρονιά και ο μπαρτζω …αν δεν έχουν τραυματιστεί και αυτοί δηλαδή μέχρι τότε ..Θα φτερνιζονται και θα μας πιάνει η καρδιά μας .. Προσωπικά βλέπω ότι η χρονιά των 100 χρόνων με το υπερματζετ και τις υπέρ προσδοκίες πάει για μεγάλο κάζο ..Μακάρι να μαστε τυχεροί και να βγω λαθος σε ότι περιμένω να γίνει

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”