shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 22, 2025 2:11 pm
Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 22, 2025 1:35 pm
Shaq φίλε μου έχεις τρελαθεί λίγο με Μπαρτζώκα ή είναι ιδέα μου;
Δεν εχω τρελαθει..απλα οταν ο ιδιος εχει ευθυνη για τα παντα στην ομαδα ποιον θα κριτικαρω? Αυτος εφτιαξε το ροστερ με 20εκ,αυτος εβαζε τον γουοκαπ να παιζει στην α1 τοσο χωρις λογο και αυτος χρησιμοποιουσε η οχι τον λονγκ που πιασανε τα παιδια την κουβεντα απο πανω.. Επισης αυτος εβαζε τον μιλου να παιξει με τον παοκ τραυματια επειδη ο μενσα δεν κανει ουτε να κουβαλαει τις πετσετες.. Οταν κανει καλα παλι τα λεω,απλα τωρα εχει κατσει να τα χει λουσει ολα και φαινεται οτι τα χω βαλει μαζι του..
Φίλε shaq , προφανώς ο εκάστοτε προπονητής είναι υπεύθυνος για την στελέχωση ενός ρόστερ και γενικά για την λειτουργία της ομάδας , όμως θα μου επιτρέψεις να θεωρήσω λίγο υπερβολική την κριτική για τους χρόνους.
Ο Γουόκαπ ως βασικός guard της ομάδας έχει μ.ο 22.1 λεπτά στην basket league . Δηλαδή συγγνώμη αλλά πόσοι βασικοί παίκτες ομάδων Ευρωλίγκας έχουν μικρότερο χρόνο συμμετοχής στα εγχώρια πρωταθλήματα; Με μια πρόχειρη ματιά θα διαπιστώσεις πως έχουν τόσο και περισσότερο.
Επίσης ο Ντόρσεϊ για παράδειγμα έχει 16.5 λεπτά μ.ο σε ίδιο αριθμό αγώνων με τον Γουόκαπ και ο Λόνγκ ως τρίτος άσσος πίσω από τον Γκος (δεν βάζω καν τον compo Βιλντόζα στην εξίσωση) στην ιεραρχία έχει 15.5 λεπτά.
Ε δεν νομίζω λοιπόν αναφερόμενοι στις εγχώριες υποχρεώσεις , να μιλάμε για κάποια τρελή καταπόνηση παικτών ή γενικά για ευθύνη του προπονητή.
Να το πάμε τώρα στην Ευρωλίγκα;
Εκεί ο Θωμάς, ο οποίος τονίζω θεωρείται ο βασικός μας άσσος, έχει μ.ο 21.18 λεπτά ανά παιχνίδι και γενικά οι χρόνοι των υπολοίπων είναι μοιρασμένοι εξαιρετικά πλην του Σάσα που είναι κοντά στα 30 λεπτά μ.ο.
Εν κατακλείδι δεν βλέπω κάποια τόσο τρανταχτή κακό διαχείριση εκ μέρους του Μπαρτζώκα , αναφορικά με χρόνους και έξτρα καταπόνηση παικτών.
Να αναφέρουμε τώρα για πολλοστή φορά και τους παράγοντες στους οποίους ο προπονητής δεν θα μπορούσε να φέρει εκ των πραγμάτων ευθύνη σχετικά με την στελέχωση;
Το καλοκαίρι η ομάδα μπήκε στην off season με 3 καθαρούς center συν τον Πετρούσεφ.
Στην πορεία παρουσιάστηκε η προοπτική επιστροφής του Σάσα κάτι που όπως όλοι είχαμε καταλάβει θα οδηγούσε τον Σέρβο αργά ή γρήγορα στην έξοδο και λίγο πιο μετά παρουσιάστηκε και το ζήτημα με τον Ράιτ.
Αποτέλεσμα να μείνουμε πλέον με τους ευπαθείς Μίλου και Φαλ , αλλά βλέποντας όλη την παραπάνω εξέλιξη των πραγμάτων , εγώ προσωπικά δεν μπορώ να χρεώσω το γεγονός στον προπονητή. Η μόνη μεγάλη αστοχία στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι ο Μενσά και εκεί προφανώς υπάρχει ευθύνη.
Για να το κλείσω εδώ. Το ρόστερ της ομάδας ξεκινώντας την σεζόν ήταν υπερπλήρες και δεν βλέπω όπως προείπα τρανταχτές ευθύνες αναφορικά με την στελέχωση , πλην της ακατανόητης επιλογής του Μενσά.
ΥΓ. Πέρυσι είχαν γίνει πράγματι πολλά λάθη και είχα αναφερθεί και εγώ στις όποιες ευθύνες του Μπαρτζώκα. Ίσως ακόμα και ο φετινός τραυματισμός του Γουόκαπ να είναι πιο πολύ αποτέλεσμα των περσινών επιλογών.
Για την τρέχουσα σεζόν, ξανά λέω πως δεν βλέπω ευθύνες του προπονητή