Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2920
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μαρ 12, 2025 6:33 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 5:48 pm
Αμα τον κερδισεις το αγχος στον τελικο θα ειναι διπλο και οπως εχουμε δει οι ομαδες ξεφουσκωνουν ψυχικα απο τετοια ντερμπι,αμα χασουμε ποιος τους ακουει και αυτους και τους δικους μας :lol:
3 φορες εχουμε βρεθει ολες και ολες. τις 2 φορες που νικησαμε χασαμε στον τελικο.
την μια φορα που μας νικησαν αυτοι σηκωσαν και την κουπα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μαρ 12, 2025 6:43 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 3:02 pm
Μακροπρόθεσμα κοιτώντας πρέπει να κερδίσουμε για να στείλουμε τον Παο στην τέταρτη θέση και ίσως στην Μονακό ή τον Αστέρα.
αν ο παο βγει 4ος η μονακο θα βγει 3η
πως θα παιξουν πλευ οφ μαζι

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Μαρ 12, 2025 6:44 pm

chainsaw έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 4:57 pm

Ενταξει, ολα καλα. Εγω απλα ηθελα να σου εξηγησω οτι εκανες ενα λογικο αλμα στην τοποθετηση σου. Αλλο οτι προτιμαει καποιος να βρει στο φ4 μια αδυναμη ομαδα αντι του Παναθηναικου και αλλο οτι τον αποφευγει συγκριτικα με αλλες ομαδες επιπεδου φ4 ή οτι τον φοβαται.
δεν υπαρχουν αδυναμες ομαδες στα φ4
ολες εχουν δυνατοτητες να παρουν την κουπα

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1164
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μαρ 12, 2025 7:23 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 6:44 pm
chainsaw έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 4:57 pm

Ενταξει, ολα καλα. Εγω απλα ηθελα να σου εξηγησω οτι εκανες ενα λογικο αλμα στην τοποθετηση σου. Αλλο οτι προτιμαει καποιος να βρει στο φ4 μια αδυναμη ομαδα αντι του Παναθηναικου και αλλο οτι τον αποφευγει συγκριτικα με αλλες ομαδες επιπεδου φ4 ή οτι τον φοβαται.
δεν υπαρχουν αδυναμες ομαδες στα φ4
ολες εχουν δυνατοτητες να παρουν την κουπα
Οταν εχει κατακτησει το τροπαιο ο Παο απεναντι στην Κιντερ του Σμοντις, Τζινομπιλι, Γιαριτς, με κορυφαιο τον Παπαδοπουλο, ο Ολυμπιακος απεναντι στην ΤΣΣΚΑ του Κιριλενκο, του Κριαπα, του Σβεντ, του τεοντοσιτς με τα πιτσιρικια Παπανικολαου, Σλουκα, Μαντζαρη ουσιαστικα να κανουν την ανατροπη, τη Μακαμπι να νικαει τη Ρεαλ με καλυτερο παικτη τον αγνωστο μεχρι προτινως Ταιρις Ραις ή οτι ο Περσινος Παο που ηταν μια ομαδα 11 νεω παικτων διελυσε την προηγουμενη πρωταθλητρια που ειχε διαλύσει καθε ρεκορ στη ρεγκιουλαρ σιζον και ειχε ενισχυθει με τον καλυτερο ασσο της ευρωλιγκας, τοτε το να υποτιμησεις την οποιαδηποτε ομαδα σε φαιναλ φορ μονο κακο μπορει να σου κανει

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Μαρ 12, 2025 7:44 pm

Αν και μάλλον σχεδόν αδύνατο δε θέλω καθόλου τον παναθηναϊκό στο final four...
Ο λόγος δεν είναι τόσο επειδή είναι ένας φοβερά επικίνδυνος αντίπαλος,που προφανώς είναι αλλά η τοξικότητα που θα δημιουργηθεί...

Σκέφτομαι το πως θα διαμορφωθούν τα άτομα που θα κάθονται στα court seat σκέφτομαι και πριν το ματς αλλά και μετά το ματς και μου είναι ιδιαίτερα αποκρουστικό...Εδώ σήμερα πάλι με τις εκλογές δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα...
Τελοπαντων...

Υ.Γ.Ο Αταμαν όντως καθαρίζει τα κρίσιμα ματς αλλά όχι γιατί είναι προπονητική διάνοια αλλά επειδή έχει φροντίσει να έχει απίθανη ποιότητα στα γκαρντ ...

Μάλλον ξεχνάμε πως οπότε ο Ολυμπιακος πήρε ευρωπαϊκό τα γκαρντ ξεχώρισαν είτε το όνομα ήταν Ριβερς είτε Σπανουλης...Με ηγέτη Τάρλατς η Λαζαρο δύσκολα θα παίρναμε ευρωλιγκες

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Μαρ 12, 2025 7:54 pm

eddiedimitris έγραψε:
Υ.Γ.Ο Αταμαν όντως καθαρίζει τα κρίσιμα ματς αλλά όχι γιατί είναι προπονητική διάνοια αλλά επειδή έχει φροντίσει να έχει απίθανη ποιότητα στα γκαρντ ...
Ναι, ένας άσχετος είναι ο Αταμάν, απλά είναι τυχερός που έχει κορυφαία γκαρντ και κερδίζει. Απορώ αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή τρολάρετε...

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 513
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Μαρ 12, 2025 7:56 pm

eddiedimitris έγραψε:
Αν και μάλλον σχεδόν αδύνατο δε θέλω καθόλου τον παναθηναϊκό στο final four...
Ο λόγος δεν είναι τόσο επειδή είναι ένας φοβερά επικίνδυνος αντίπαλος,που προφανώς είναι αλλά η τοξικότητα που θα δημιουργηθεί...

Σκέφτομαι το πως θα διαμορφωθούν τα άτομα που θα κάθονται στα court seat σκέφτομαι και πριν το ματς αλλά και μετά το ματς και μου είναι ιδιαίτερα αποκρουστικό...Εδώ σήμερα πάλι με τις εκλογές δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα...
Τελοπαντων...

Μάλλον ξεχνάμε πως οπότε ο Ολυμπιακος πήρε ευρωπαϊκό τα γκαρντ ξεχώρισαν είτε το όνομα ήταν Ριβερς είτε Σπανουλης...Με ηγέτη Τάρλατς η Λαζαρο δύσκολα θα παίρναμε ευρωλιγκες
Είμαστε τυχεροί που έχουμε τους Αφους διοίκηση στην ΚΑΕ, με τα όποια λάθη τους μικρά ή μεγάλα! Οι τύποι τουλάχιστον διατηρούνε ένα καθωσπρεπισμό στο διοικητικό προφίλ που πρέπει να πρεσβεύει ένας μεγάλος σύλλογος!!! …….και δεν το συνεχίζω περαιτέρω!!! Τα αυτονόητα παραλείπονται……..

5
3 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τετ Μαρ 12, 2025 8:46 pm

Ενα σχόλιο μιας και αναφέρθηκαν οι αφοί Αγγελοπουλοι..
Πήγα μαζί με την ομάδα στη Μπολόνια και μαζί ήταν και οι πρόεδροι όπως και η σύζυγος του Παναγιώτη...Τους παρατηρούσα και στο αεροδρόμιο πήγαινε έλα αλλά και στο γήπεδο που κάθονταν στην ουσία μπροστά μου...
Άψογοι σε όλα τους...δε χρειάζεται να επεκταθώ αλλά άψογοι σε όλα.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316

Τετ Μαρ 12, 2025 9:51 pm

Elvetos έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 9:49 pm
Eύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπαίνει χωρίς πρέπει/άγχος στο παιχνίδι.
Αν επαληθευονταν τα προγνωστικά σου, θα είχαμε μόνο ήττες μέχρι τώρα στη σεζόν.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μαρ 12, 2025 11:28 pm

kein έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 4:28 pm
Αν μας στείλετε στην τεταρτη θεση όπως θέλετε μερικοί, σκεφτείτε ότι σε περίπτωση που δεν μας αποκλείσει ο ερυθρός, θα παίξουμε μαζί στον ημιτελικό του Φ4. Ίσως να το ξανασκεφτείτε 😎
Δεν μας πειράζει αυτό. Είτε ημιτελικό είτε τελικό. Άλλωστε στους ημιτελικούς έχουμε καλή προϊστορία. 3 φορές βρεθήκαμε σε ημιτελικό στους 2 κερδίσαμε

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Πέμ Μαρ 13, 2025 2:42 am

chainsaw έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 4:41 pm
kein έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 4:37 pm
Σε αυτούς που το έγραψαν αναφέρθηκα και απάντησες εσυ
Αστα αυτα. Εγραψες την εξυπναδα σου και τωρα κανεις την παπια. Καταρχας το παιδι ειπε οτι αν αποκλειστει ο Παναθηναικος, θα εχουμε περισσοτερος ελπιδες για την κουπα. Αυτο. Λογικο δεν ειναι; Οχι επειδη ειναι ο Παναθηναικος, αλλα επειδη ειναι η καλυτερη ομαδα μαζι με τη Φενερ και εμας. Δεν ειπε ποτε οτι προτιμαει τη Φενερ ή την Μονακο απο οτι τον Παναθηναικο. Η συγκριση εγινε με πιο αδυναμες ομαδες σαν τον ερυθρο ή την παρι.
Μάλλον εσύ πρέπει να τα αφήσεις αυτά... έγραψε ένα παιδί ότι θέλει ο παο να πέσει στους 8 για να αποκλειστεί και να μην μας πετύχετε στη 4αδα και απαντάει ο kein ότι από τη 4η θέση είναι πιθανό να μας πετύχετε στον ημιτελικο. Επίσης ένας άλλος έγραψε ότι στόχος του οσφπ είναι να μας αποκλείσει από την θέση 2η. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι εξυπνάδα αυτό που έγραψε ο kein. Για άλλη μια φορά, μόνος σου θίχτηκες, μόνος σου έγινες προσβλητικός, μόνος σου όλα...

ΥΓ. Δεν πιστεύω πως υπάρχει Έλληνας φίλος του μπάσκετ που δεν θέλει να δει τελικό αιωνίων ότι και να λέμε εμείς εδώ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μαρ 13, 2025 8:54 am

Καλημέρα παιδιά, μ' αρέσει που κατά τ' άλλα κανέναν δεν τον πειράζει αν χάσει η ομάδα του.
Προτείνω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συζητήσουμε ήρεμα για το ματς πριν και μετά από αυτό.
Εγώ Ελληνικό Τελικό θέλω πάντως και να το πάρουμε φυσικά εμείς :D
Ποιο άλλο παιχνίδι θα μπορούσε να προσφέρει τόσες συγκινήσεις;
Τοξικότητα θα υπάρχει πάντα, ας την κρατήσουμε μακριά από εδώ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1559
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Μαρ 13, 2025 9:05 am

Conan1982 έγραψε:
Μπαινουμε σε επικινδυνη ηλικια, δεν ειμαστε για τετοια :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μαρ 13, 2025 9:26 am

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Μαρ 13, 2025 9:05 am
Conan1982 έγραψε:
Μπαινουμε σε επικινδυνη ηλικια, δεν ειμαστε για τετοια :lol:
Άκου να δεις τι θα κάνουμε για να μην....κινδυνεύσουμε, μαζευόμαστε σε παρέες απλώς αντί για μπίρες εμείς θα διαφοροποιηθούμε. Θα έχουμε διάφορα αψεφήματα χαλαρωτικά, θα ξεκινήσουμε με χαμομηλάκι, μετά θα πάμε στην Βαλεριάνα για να καταλήξουμε στο Τίλιο. Αυτά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όπως καταλαβαίνεις αυτά δεν θα είναι αρκετά, εδώ θα μας προτείνει ο φίλος μας ο Fotis που είναι και φαρμακοποιός, κάποιο χαλαρωτικό ισχυρότερο, θυμάμαι παλιά είχα το δόντι μου και είχα πιει ένα mesulid και κοιμόμουν όλη μέρα.
Πίτσα, γύρο κλπ εδέσματα δεν το συζητάμε, είναι επιβαρυντικά, θα πάρουμε γιαουρτάκι (λάιτ να μην πέσει και ...βαρύ στο στομάχι), θα βάλουμε και λίγο κανελίτσα, μια σταλιά μέλι για την γεύση να το τρώμε σιγά, σιγά. Και να μην πιάσει τίποτα από αυτά θα έχουμε ....ξενερώσει τόσο που δεν θα έχουμε διάθεση να ανεβάσουμε παλμούς

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 870

Πέμ Μαρ 13, 2025 9:35 am

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Μαρ 13, 2025 2:42 am
chainsaw έγραψε:
Τετ Μαρ 12, 2025 4:41 pm

Αστα αυτα. Εγραψες την εξυπναδα σου και τωρα κανεις την παπια. Καταρχας το παιδι ειπε οτι αν αποκλειστει ο Παναθηναικος, θα εχουμε περισσοτερος ελπιδες για την κουπα. Αυτο. Λογικο δεν ειναι; Οχι επειδη ειναι ο Παναθηναικος, αλλα επειδη ειναι η καλυτερη ομαδα μαζι με τη Φενερ και εμας. Δεν ειπε ποτε οτι προτιμαει τη Φενερ ή την Μονακο απο οτι τον Παναθηναικο. Η συγκριση εγινε με πιο αδυναμες ομαδες σαν τον ερυθρο ή την παρι.
Μάλλον εσύ πρέπει να τα αφήσεις αυτά... έγραψε ένα παιδί ότι θέλει ο παο να πέσει στους 8 για να αποκλειστεί και να μην μας πετύχετε στη 4αδα και απαντάει ο kein ότι από τη 4η θέση είναι πιθανό να μας πετύχετε στον ημιτελικο. Επίσης ένας άλλος έγραψε ότι στόχος του οσφπ είναι να μας αποκλείσει από την θέση 2η. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι εξυπνάδα αυτό που έγραψε ο kein. Για άλλη μια φορά, μόνος σου θίχτηκες, μόνος σου έγινες προσβλητικός, μόνος σου όλα...

ΥΓ. Δεν πιστεύω πως υπάρχει Έλληνας φίλος του μπάσκετ που δεν θέλει να δει τελικό αιωνίων ότι και να λέμε εμείς εδώ.
Ο Κέιν έκανε μια υπόθεση για το τι εννοούσε το παιδί και εγώ έκανα μια άλλη υπόθεση. Δε βρίσκω διαφορά. Βασικά η διαφορά είναι στη διατύπωση που δείχνει οπαδικη αλαζονία. Όσο πιθανό είναι να έκανα εγω λαθος, αλλό τόσο και αυτός.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός θέλει την Ευρωλίγκα και για να την πάρει, δε διαλέγει αντιπάλους. Το έχει αποδείξει πολλά χρόνια τώρα. Εμείς μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε

Υ.Γ Εγώ έγραψα ότι δε θέλω να βγει δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Επειδή θέλω να αποτυγχάνει όσο περισσότερο γίνεται. Για κανένα άλλο λόγο

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”