Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν υπαρχουν αδυναμες ομαδες στα φ4chainsaw έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 4:57 pm
Ενταξει, ολα καλα. Εγω απλα ηθελα να σου εξηγησω οτι εκανες ενα λογικο αλμα στην τοποθετηση σου. Αλλο οτι προτιμαει καποιος να βρει στο φ4 μια αδυναμη ομαδα αντι του Παναθηναικου και αλλο οτι τον αποφευγει συγκριτικα με αλλες ομαδες επιπεδου φ4 ή οτι τον φοβαται.
ολες εχουν δυνατοτητες να παρουν την κουπα
0
-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
Οταν εχει κατακτησει το τροπαιο ο Παο απεναντι στην Κιντερ του Σμοντις, Τζινομπιλι, Γιαριτς, με κορυφαιο τον Παπαδοπουλο, ο Ολυμπιακος απεναντι στην ΤΣΣΚΑ του Κιριλενκο, του Κριαπα, του Σβεντ, του τεοντοσιτς με τα πιτσιρικια Παπανικολαου, Σλουκα, Μαντζαρη ουσιαστικα να κανουν την ανατροπη, τη Μακαμπι να νικαει τη Ρεαλ με καλυτερο παικτη τον αγνωστο μεχρι προτινως Ταιρις Ραις ή οτι ο Περσινος Παο που ηταν μια ομαδα 11 νεω παικτων διελυσε την προηγουμενη πρωταθλητρια που ειχε διαλύσει καθε ρεκορ στη ρεγκιουλαρ σιζον και ειχε ενισχυθει με τον καλυτερο ασσο της ευρωλιγκας, τοτε το να υποτιμησεις την οποιαδηποτε ομαδα σε φαιναλ φορ μονο κακο μπορει να σου κανειτουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 6:44 pmδεν υπαρχουν αδυναμες ομαδες στα φ4chainsaw έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 4:57 pm
Ενταξει, ολα καλα. Εγω απλα ηθελα να σου εξηγησω οτι εκανες ενα λογικο αλμα στην τοποθετηση σου. Αλλο οτι προτιμαει καποιος να βρει στο φ4 μια αδυναμη ομαδα αντι του Παναθηναικου και αλλο οτι τον αποφευγει συγκριτικα με αλλες ομαδες επιπεδου φ4 ή οτι τον φοβαται.
ολες εχουν δυνατοτητες να παρουν την κουπα
2
2

- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν και μάλλον σχεδόν αδύνατο δε θέλω καθόλου τον παναθηναϊκό στο final four...
Ο λόγος δεν είναι τόσο επειδή είναι ένας φοβερά επικίνδυνος αντίπαλος,που προφανώς είναι αλλά η τοξικότητα που θα δημιουργηθεί...
Σκέφτομαι το πως θα διαμορφωθούν τα άτομα που θα κάθονται στα court seat σκέφτομαι και πριν το ματς αλλά και μετά το ματς και μου είναι ιδιαίτερα αποκρουστικό...Εδώ σήμερα πάλι με τις εκλογές δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα...
Τελοπαντων...
Υ.Γ.Ο Αταμαν όντως καθαρίζει τα κρίσιμα ματς αλλά όχι γιατί είναι προπονητική διάνοια αλλά επειδή έχει φροντίσει να έχει απίθανη ποιότητα στα γκαρντ ...
Μάλλον ξεχνάμε πως οπότε ο Ολυμπιακος πήρε ευρωπαϊκό τα γκαρντ ξεχώρισαν είτε το όνομα ήταν Ριβερς είτε Σπανουλης...Με ηγέτη Τάρλατς η Λαζαρο δύσκολα θα παίρναμε ευρωλιγκες
Ο λόγος δεν είναι τόσο επειδή είναι ένας φοβερά επικίνδυνος αντίπαλος,που προφανώς είναι αλλά η τοξικότητα που θα δημιουργηθεί...
Σκέφτομαι το πως θα διαμορφωθούν τα άτομα που θα κάθονται στα court seat σκέφτομαι και πριν το ματς αλλά και μετά το ματς και μου είναι ιδιαίτερα αποκρουστικό...Εδώ σήμερα πάλι με τις εκλογές δημιουργήθηκε ολόκληρο θέμα...
Τελοπαντων...
Υ.Γ.Ο Αταμαν όντως καθαρίζει τα κρίσιμα ματς αλλά όχι γιατί είναι προπονητική διάνοια αλλά επειδή έχει φροντίσει να έχει απίθανη ποιότητα στα γκαρντ ...
Μάλλον ξεχνάμε πως οπότε ο Ολυμπιακος πήρε ευρωπαϊκό τα γκαρντ ξεχώρισαν είτε το όνομα ήταν Ριβερς είτε Σπανουλης...Με ηγέτη Τάρλατς η Λαζαρο δύσκολα θα παίρναμε ευρωλιγκες
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι, ένας άσχετος είναι ο Αταμάν, απλά είναι τυχερός που έχει κορυφαία γκαρντ και κερδίζει. Απορώ αν τα πιστεύετε αυτά που γράφετε ή τρολάρετε...eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 7:44 pmΥ.Γ.Ο Αταμαν όντως καθαρίζει τα κρίσιμα ματς αλλά όχι γιατί είναι προπονητική διάνοια αλλά επειδή έχει φροντίσει να έχει απίθανη ποιότητα στα γκαρντ ...
1
1

-
- Reactions: 513
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Είμαστε τυχεροί που έχουμε τους Αφους διοίκηση στην ΚΑΕ, με τα όποια λάθη τους μικρά ή μεγάλα! Οι τύποι τουλάχιστον διατηρούνε ένα καθωσπρεπισμό στο διοικητικό προφίλ που πρέπει να πρεσβεύει ένας μεγάλος σύλλογος!!! …….και δεν το συνεχίζω περαιτέρω!!! Τα αυτονόητα παραλείπονται……..eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 7:44 pmΑν και μάλλον σχεδόν αδύνατο δε θέλω καθόλου τον παναθηναϊκό στο final four...
Τελοπαντων...
5
3
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ενα σχόλιο μιας και αναφέρθηκαν οι αφοί Αγγελοπουλοι..
Πήγα μαζί με την ομάδα στη Μπολόνια και μαζί ήταν και οι πρόεδροι όπως και η σύζυγος του Παναγιώτη...Τους παρατηρούσα και στο αεροδρόμιο πήγαινε έλα αλλά και στο γήπεδο που κάθονταν στην ουσία μπροστά μου...
Άψογοι σε όλα τους...δε χρειάζεται να επεκταθώ αλλά άψογοι σε όλα.
Πήγα μαζί με την ομάδα στη Μπολόνια και μαζί ήταν και οι πρόεδροι όπως και η σύζυγος του Παναγιώτη...Τους παρατηρούσα και στο αεροδρόμιο πήγαινε έλα αλλά και στο γήπεδο που κάθονταν στην ουσία μπροστά μου...
Άψογοι σε όλα τους...δε χρειάζεται να επεκταθώ αλλά άψογοι σε όλα.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον εσύ πρέπει να τα αφήσεις αυτά... έγραψε ένα παιδί ότι θέλει ο παο να πέσει στους 8 για να αποκλειστεί και να μην μας πετύχετε στη 4αδα και απαντάει ο kein ότι από τη 4η θέση είναι πιθανό να μας πετύχετε στον ημιτελικο. Επίσης ένας άλλος έγραψε ότι στόχος του οσφπ είναι να μας αποκλείσει από την θέση 2η. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι εξυπνάδα αυτό που έγραψε ο kein. Για άλλη μια φορά, μόνος σου θίχτηκες, μόνος σου έγινες προσβλητικός, μόνος σου όλα...chainsaw έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 4:41 pmΑστα αυτα. Εγραψες την εξυπναδα σου και τωρα κανεις την παπια. Καταρχας το παιδι ειπε οτι αν αποκλειστει ο Παναθηναικος, θα εχουμε περισσοτερος ελπιδες για την κουπα. Αυτο. Λογικο δεν ειναι; Οχι επειδη ειναι ο Παναθηναικος, αλλα επειδη ειναι η καλυτερη ομαδα μαζι με τη Φενερ και εμας. Δεν ειπε ποτε οτι προτιμαει τη Φενερ ή την Μονακο απο οτι τον Παναθηναικο. Η συγκριση εγινε με πιο αδυναμες ομαδες σαν τον ερυθρο ή την παρι.
ΥΓ. Δεν πιστεύω πως υπάρχει Έλληνας φίλος του μπάσκετ που δεν θέλει να δει τελικό αιωνίων ότι και να λέμε εμείς εδώ.
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα παιδιά, μ' αρέσει που κατά τ' άλλα κανέναν δεν τον πειράζει αν χάσει η ομάδα του.
Προτείνω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συζητήσουμε ήρεμα για το ματς πριν και μετά από αυτό.
Εγώ Ελληνικό Τελικό θέλω πάντως και να το πάρουμε φυσικά εμείς
Ποιο άλλο παιχνίδι θα μπορούσε να προσφέρει τόσες συγκινήσεις;
Τοξικότητα θα υπάρχει πάντα, ας την κρατήσουμε μακριά από εδώ.
Προτείνω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συζητήσουμε ήρεμα για το ματς πριν και μετά από αυτό.
Εγώ Ελληνικό Τελικό θέλω πάντως και να το πάρουμε φυσικά εμείς

Ποιο άλλο παιχνίδι θα μπορούσε να προσφέρει τόσες συγκινήσεις;
Τοξικότητα θα υπάρχει πάντα, ας την κρατήσουμε μακριά από εδώ.
2
2

- Conan1982
- Reactions: 3284
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άκου να δεις τι θα κάνουμε για να μην....κινδυνεύσουμε, μαζευόμαστε σε παρέες απλώς αντί για μπίρες εμείς θα διαφοροποιηθούμε. Θα έχουμε διάφορα αψεφήματα χαλαρωτικά, θα ξεκινήσουμε με χαμομηλάκι, μετά θα πάμε στην Βαλεριάνα για να καταλήξουμε στο Τίλιο. Αυτά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όπως καταλαβαίνεις αυτά δεν θα είναι αρκετά, εδώ θα μας προτείνει ο φίλος μας ο Fotis που είναι και φαρμακοποιός, κάποιο χαλαρωτικό ισχυρότερο, θυμάμαι παλιά είχα το δόντι μου και είχα πιει ένα mesulid και κοιμόμουν όλη μέρα.
Πίτσα, γύρο κλπ εδέσματα δεν το συζητάμε, είναι επιβαρυντικά, θα πάρουμε γιαουρτάκι (λάιτ να μην πέσει και ...βαρύ στο στομάχι), θα βάλουμε και λίγο κανελίτσα, μια σταλιά μέλι για την γεύση να το τρώμε σιγά, σιγά. Και να μην πιάσει τίποτα από αυτά θα έχουμε ....ξενερώσει τόσο που δεν θα έχουμε διάθεση να ανεβάσουμε παλμούς
2
1
1

Ο Κέιν έκανε μια υπόθεση για το τι εννοούσε το παιδί και εγώ έκανα μια άλλη υπόθεση. Δε βρίσκω διαφορά. Βασικά η διαφορά είναι στη διατύπωση που δείχνει οπαδικη αλαζονία. Όσο πιθανό είναι να έκανα εγω λαθος, αλλό τόσο και αυτός.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 13, 2025 2:42 amΜάλλον εσύ πρέπει να τα αφήσεις αυτά... έγραψε ένα παιδί ότι θέλει ο παο να πέσει στους 8 για να αποκλειστεί και να μην μας πετύχετε στη 4αδα και απαντάει ο kein ότι από τη 4η θέση είναι πιθανό να μας πετύχετε στον ημιτελικο. Επίσης ένας άλλος έγραψε ότι στόχος του οσφπ είναι να μας αποκλείσει από την θέση 2η. Άρα δεν καταλαβαίνω γιατί είναι εξυπνάδα αυτό που έγραψε ο kein. Για άλλη μια φορά, μόνος σου θίχτηκες, μόνος σου έγινες προσβλητικός, μόνος σου όλα...chainsaw έγραψε: ↑Τετ Μαρ 12, 2025 4:41 pm
Αστα αυτα. Εγραψες την εξυπναδα σου και τωρα κανεις την παπια. Καταρχας το παιδι ειπε οτι αν αποκλειστει ο Παναθηναικος, θα εχουμε περισσοτερος ελπιδες για την κουπα. Αυτο. Λογικο δεν ειναι; Οχι επειδη ειναι ο Παναθηναικος, αλλα επειδη ειναι η καλυτερη ομαδα μαζι με τη Φενερ και εμας. Δεν ειπε ποτε οτι προτιμαει τη Φενερ ή την Μονακο απο οτι τον Παναθηναικο. Η συγκριση εγινε με πιο αδυναμες ομαδες σαν τον ερυθρο ή την παρι.
ΥΓ. Δεν πιστεύω πως υπάρχει Έλληνας φίλος του μπάσκετ που δεν θέλει να δει τελικό αιωνίων ότι και να λέμε εμείς εδώ.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός θέλει την Ευρωλίγκα και για να την πάρει, δε διαλέγει αντιπάλους. Το έχει αποδείξει πολλά χρόνια τώρα. Εμείς μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε
Υ.Γ Εγώ έγραψα ότι δε θέλω να βγει δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Επειδή θέλω να αποτυγχάνει όσο περισσότερο γίνεται. Για κανένα άλλο λόγο
0