Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μαρ 24, 2025 2:11 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Μαρ 24, 2025 12:28 pm
Ο Γκος είναι πολύ καλός παίχτης αλλά δεν τον βασταν τα πόδια του. Χάνει συνέχεια παιχνίδια.
Αναπαράγεις συνεχώς το ίδιο πράγμα, το οποίο δεν ισχύει στην πραγματικότητα.
Μιά χαρά τον βαστούσαν τα πόδια του, όταν απόντος του Γουόκαπ κάλυπτε μόνος του τη θέση 1 με απόλυτη επιτυχία για μιά ολόκληρη σειρά παιχνιδιών.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 24, 2025 2:46 pm

Όσοι λένε να πάμε με πετρουσεφ βασικό 5ρι έχουν καταλάβει ότι θα παίζει με τον βεζε μαζί και όχι με τον τζον μπραουν;

Βεζε Πίτερς
Πετρουσεφ φαλ ραιτ δεν δουλεύει .. ο ραιτ είναι καλύτερο 5ρι από πετρουσεφ..

Ο γκος φέτος είναι χαλκέντερος φτου φτου .. έχει βγει 3-4 βδομαδες σπαστά με τραβήγματα..και έχει φάει τρελό ξύλο. Αν δεν λογαριάσεις τα προηγούμενα χρόνια τον λες και ρομποκοπ

3
3 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 24, 2025 3:25 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Μαρ 24, 2025 2:07 pm
melagis έγραψε:
Δευ Μαρ 24, 2025 10:21 am
Αναγνωρίζω ότι ο Μιλου ήρθε στον Ολυμπιακο με λιγότερα χρήματα...
Ότι έχει προσφέρει στο παρελθόν....
Ότι ξέρει καντάρια μπάλας...

Απλά ο Πετρουσεφ είναι 24 και το καλοκαίρι που θα επιστρέψει του λες:
Αγόρι μου μοιράζεσαι τη θέση 5 με Φαλ και ανανεώνεις για 3 χρόνια ακόμα.
Απέδειξε μας στο παρκέ Ότι είσαι το Νο1....

Και κάνεις all in στα γκαρντ...
Εκεί υστερούμε....

Ντορσευ 1.7
Βιλντοζα 1.5 (αν και μ αρέσει)

Με τέτοια λεφτά παίρνεις πακέτο Μαλεντον Σορτς
Και 500000 ακόμα και είσαι υπερπληρης
Δεν θεωρώ τον Πετρούσεφ ως 5αρι. Μπορεί να παίξει και στη θέση 5, αλλά 5αρι δεν είναι.
Ούτε και ο ίδιος θέλει να παίζει κυρίως ως 5αρι.
Νομίζω πως για να παίξει στον Ολυμπιακό θα ζητήσει εγγυημένα κοντά στα 20 λεπτά ως 4αρι, όπερ αδύνατον λόγω Βεζένκοφ.
Σωστά. Είναι 4 κυρίως που μπορεί να παίξει και ως 5. Επίσης το μυαλό του είναι στο NBA. Οι ελάχιστες πιθανότητες να σταθεί στο NBA είναι ως 4 οπότε σε αυτή την θέση θα θέλει να παίζει και να παίρνει χρόνο.

2ον: Πετρούσεφ-Βεζένκοφ/Πητερς αμυντικά είναι πρόβλημα. Το σχήμα που έκανε καλές εμφανίσεις στον Ολυμπιακό ήταν Πετρούσεφ στο 4 με Ραιτ στο 5.

Οπότε αν εμπιστευτούμε τον Πετρούσεφ στο 5 πρέεπει να αλλάξουμε τον Πητερς με ένα φουλ αθλητικό 4άρι (κάποιος νωρίτερα ανέφερε John Brown στα καλά του - ένα τέτοιο στυλ)

Με όλες αυτές τις παραμέτρους νομίζω ότι το πιο ορθολογικό είναι απλά η αλλαγή Μιλουτίνοφ με ενα αθλητικό ψηλό. Αφήνεις με βαριά καρδιά τον Πετρούσεφ να βρει τον δρόμο του και κρατάς τον Πήτερς που είναι ο ορισμός του επαγγελματία και του vfm. Νομίζω είναι η επιλογή με το μικρότερο ρίσκο.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μαρ 24, 2025 5:20 pm

Η μονη περιπτωση να ρθει ο πετρουσεφ ειναι να διωξεις τον πιτερς και τον μιλου και τον ραιτ και να του δωσεις 10λ στο 4 και 15΄ στο 5..Αναγκαστικα πρεπει να φερεις και ενα 5ρι τρομερα αθλητικο και αμυντικο που θα δεχεται να παιζει απο 10λ ως καθολου οπως και στο 3 τον ντιαλλο..Βεβαια ακομα και ετσι μπορει να μην ειναι ευχαριστημενος ο σερβος..οποτε η λυση ειναι η παμε οπως εχουμε με μιλου ραιτ η φερνεις τον ουτουρου. Τον πιτερς μου φαινεται απιθανο να τον διωξει ο συλλογος με την εικονα που εχει.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μαρ 24, 2025 5:51 pm

Ο πετρουσεφ δείχνει με την εικόνα του ότι θέλει να είναι ο "βεζενκοφ"σε μια ομάδα και επειδη ο Ολυμπιακός έχει τον κανονικό δεν παίζει να γυρίσει. Ας κάτσει στον ερυθρό να το παίζει σουπερ Σταρ μέχρι να ξανα φύγει για nba. Σιγά μην διώξουμε όλη την ομάδα για να είναι ικανοποιημένος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 575
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μαρ 24, 2025 5:55 pm

Νομίζω μία τίμια λύση θα ταν ο Metu. Λέγεται ότι η Barca θα αναγκαστεί να τον αφήσει λόγω περικοπών. Καλύπτει καλά τον ρόλο του tweener πιστεύω, ενώ είναι σαφώς αθλητικότερος από οποιονδήποτε πέρα από τον Wright.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μαρ 24, 2025 6:02 pm

καλα νταξει ο πετρουσεφ τι να παει να κανει στο ΝΒΑ..Για 4ρι δεν εχει σουτ,για ΝΒΑ δεν ειναι αθλητικος..οποτε για να κανει καριερα στο ΝΒΑ εχει τις ιδιες πιθανοτητες με μενα να παω με ανα ντε αρμας..

Για ευρωλιγκα μπορει να σταθει βασικο 4ρι που παταει και λιγο 5 αλλα ακομα δεν ειναι σε επιπεδο να το κανει σε ομαδα φ4..
Απο τον σασα δεν ειναι καλυτερος,απο τον χουαντσο δεν ειναι αν και διαφορετικοι παικτες,απο τον χειζ ουτε για αστειο..ουτε απο τον μετου τον κοβω καλυτερο βασικα..

Ο μετου ειναι παικταρας τον ελεγα απο περσι αλλα και αυτος 4ρο5ρι ειναι..Να τον παρουμε για βασικο 5 ειναι περιεργο.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μαρ 24, 2025 6:15 pm

steph.larry έγραψε:
Δευ Μαρ 24, 2025 9:58 am
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μαρ 24, 2025 1:29 am

Μαλεντόν τί κοινό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του βλέπουμε ώστε να τον συγκρίνουμε απευθείας με τον Γκος? Επίσης ,……είναι δυνατόν να βάζουμε σε ζυγαριά τον Φουρνιέ? Επαναλαμβάνω……τον Φουρνιέ??? Με οποιονδήποτε από τους 4?? Ο Μαλεντόν που υποτίθεται ότι είναι το πιο next big thing από τους άλλους, απλά του δένει τα κορδόνια στην Εθνική, παρέα με τον Κορντινιέ!!! Ας είμαστε πιο εγκρατείς και όχι τόσο πεσιμιστές βρε μάγκες!! Πολλά δεν μου αρέσουν και εμένα εφέτος, αλλά μην φθάσουμε και στο άλλο άκρο!!
Το στρωτό παιχνίδι που προσφέρει ο καλός Γκος και η άμυνα που παίζει, αναλογικά πάντα με το συμβόλαιο του, είναι deal που δε βρίσκεις εύκολα στην ευρωλίγκα, μην πω και καθόλου. Το σημαντικό deal-breaker είναι η έλλειψη ανθεκτικότητας, το γεγονός ότι μας τρώει το άγχος ότι μπορεί να βήξει ή να τον στραβοκοιτάξουν και να πάθει θλάση.

Έχεις ενα δίκιο στο ότι ο Μαλεντόν ίσως να ταιριάζει να συγκριθεί περισσότερο με Έβανς πχ ως scoring-first combo, αλλά έχει το συνδυασμό ταλέντου, ικανότητας χειρισμού μπάλας αλλά και μικρής ηλικίας για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση ως PG. Φουρνιέ εξυπακούεται πως δε βάζω στη ζυγαριά με τίποτα και κανέναν, ίσως να μη το έκανα επαρκώς σαφές στην απάντηση μου πιο πάνω.

Επίσης δε θα μας έλεγα πεσιμιστές φίλε μου, απλώς είναι δεδομένο ότι το βασικό ατού της φετινής μας περιφέρειας έγκειται κυρίως στο βάθος και στη ποσότητα και λιγότερο στην ποιότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα δεν είναι καλή ή οτι προεξοφλίζουμε το απότελεσμα του F4, όσο και αν η πρόσφατη προϊστορία δεν μας είναι ευχάριστη.
Έχει ποιότητα αδερφέ……μην το τερματίσουμε!! Το ότι δεν έχει την συνολική ποιότητα της αντίστοιχης του Πάο, δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ και μάλιστα ΙΚΑΝΗ να την βοηθήσει να σηκώσει την Ευρωλίγκα !! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο……και βέβαια την κρίνουμε όπως είναι με τα τωρινά πάντα δεδομένα , διότι με Evans σε prime κατάσταση δεν νομίζω ότι θα υπολείπεται αρκετά πάντως ακόμα και από την ομολογουμένως φοβερή του Πάο!!! Όπως και να έχει, εγώ γενικά είμαι κατά του φύγε εσύ , έλα εσύ και τα συναφή πριν όλα τελειώσουν…….ας τελειώσει η χρονιά, να δούμε τα αποτελέσματα και αναλόγως αυτοί που πρέπει και όχι εμείς (που κάνουμε, ας μην γελιόμαστε, καφενειακού επιπέδου κουβέντα για να περνάει η ώρα μας και το χόμπι μας ) θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω
Εννοείται με εκτίμηση και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης αδερφέ …………

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μαρ 24, 2025 7:31 pm

ντιαλλο ζηταει 2εκ,η μονακο του δινει 1.6..

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Δευ Μαρ 24, 2025 7:45 pm

ρε παιδια ο Πετρουσεφ θελει να παιζει στο 4 καλως ή κακως ,εμεις εχουμε Βεζενκωφ που δεν κουνιεται απο τη θεση του βασικου και Πητερς που οπως και να το κανουμε δεν τον προσπερνας ευκολα ,οποτε χλωμο να ερθει να παιζε τα ρεπο των προαναφερθεντων οσο γαι τη θεση 5 εχουμε και το ψηλο πουλεν του Μπαρτζωκα που εχει παρει τη φανελα του βασικου στο σπιτι ακομα κι αν δεν ποσταρει ουτε τον μπαμπαστρουμφ αλλα πασαρει καλα (κυριως σε Βεζενκωφ και φουρνιε) για να γραφει τα νουμερα που πρεπει να γραφει ο βεζενκοφ 3 χαρτια ειναι αυτα δνε ειναι και λιγα. Αυτη η φαση "κανεις δεν ειναι πανω απο την ομαδα" ειναι λιγο για γελια . το συστημα λεει ταιζουμε βεζενκωφ και φουρνιε κι οποιος το ακολουθει παιζει οποιος δεν το ακουλουθει μενει στην απ'εξω . Για καλη μας τυχη ως τωρα το συστημα αποδιδει γιατι υπαρχουν και καποιοι παικτες να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια οταν τα "πρωτα βιολια "κολλανε. ε ο πετουσεφ φαινεται να μην ειναι ικανοποιημενος με αυτο που δεχεται να κανει ο πητερς που οκ ειναι τριανταρης , βρηκε το λιμανι του παιρνει καλα λεφτα και δεν θελει να φυγει. ο πετρουσεφ ακομα δεν εχει κλεισει τα 25, θελει περισσοτερα απο την καριερα του απο το να ζει στη σκια του βεζενκωφ και του φαλ και με τις ως τωρα εμφανισεις του στον Ερ. αστερα το υποστηριζει κιολας αυτο.

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Μαρ 24, 2025 7:46 pm

shaq7 έγραψε:

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μαρ 24, 2025 8:00 pm

shaq7 έγραψε:
θα το βρουν στην μεση ειναι πολυ μικρη η διαφορα

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Δευ Μαρ 24, 2025 8:16 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Μαρ 24, 2025 7:46 pm
shaq7 έγραψε:
δεν νομιζω να υπαρξει θεμα 200 πανω η μονακο 200 κατω ο παικτης κι εληξε το θεμα...αλλωστε ειναι νωρις ακομα .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Μαρ 24, 2025 8:31 pm

πιθανον να τα βρουνε..αλλα επισης πιθανον να του πει πχ ο ολυμπιακος παρε 2 και ελα και να μεινουν στην μονακο με το καναρινι στο χερι.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μαρ 24, 2025 9:00 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μαρ 24, 2025 8:31 pm
πιθανον να τα βρουνε..αλλα επισης πιθανον να του πει πχ ο ολυμπιακος παρε 2 και ελα και να μεινουν στην μονακο με το καναρινι στο χερι.
δεν το πιστεύω

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”