steph.larry έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 9:58 am
Slow horses 7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 24, 2025 1:29 am
Μαλεντόν τί κοινό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του βλέπουμε ώστε να τον συγκρίνουμε απευθείας με τον Γκος? Επίσης ,……είναι δυνατόν να βάζουμε σε ζυγαριά τον Φουρνιέ? Επαναλαμβάνω……τον Φουρνιέ??? Με οποιονδήποτε από τους 4?? Ο Μαλεντόν που υποτίθεται ότι είναι το πιο next big thing από τους άλλους, απλά του δένει τα κορδόνια στην Εθνική, παρέα με τον Κορντινιέ!!! Ας είμαστε πιο εγκρατείς και όχι τόσο πεσιμιστές βρε μάγκες!! Πολλά δεν μου αρέσουν και εμένα εφέτος, αλλά μην φθάσουμε και στο άλλο άκρο!!
Το στρωτό παιχνίδι που προσφέρει ο καλός Γκος και η άμυνα που παίζει, αναλογικά πάντα με το συμβόλαιο του, είναι deal που δε βρίσκεις εύκολα στην ευρωλίγκα, μην πω και καθόλου. Το σημαντικό deal-breaker είναι η έλλειψη ανθεκτικότητας, το γεγονός ότι μας τρώει το άγχος ότι μπορεί να βήξει ή να τον στραβοκοιτάξουν και να πάθει θλάση.
Έχεις ενα δίκιο στο ότι ο Μαλεντόν ίσως να ταιριάζει να συγκριθεί περισσότερο με Έβανς πχ ως scoring-first combo, αλλά έχει το συνδυασμό ταλέντου, ικανότητας χειρισμού μπάλας αλλά και μικρής ηλικίας για να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση ως PG. Φουρνιέ εξυπακούεται πως δε βάζω στη ζυγαριά με τίποτα και κανέναν, ίσως να μη το έκανα επαρκώς σαφές στην απάντηση μου πιο πάνω.
Επίσης δε θα μας έλεγα πεσιμιστές φίλε μου, απλώς είναι δεδομένο ότι το βασικό ατού της φετινής μας περιφέρειας έγκειται κυρίως στο βάθος και στη ποσότητα και λιγότερο στην ποιότητα. Αυτό δε σημαίνει ότι η ομάδα δεν είναι καλή ή οτι προεξοφλίζουμε το απότελεσμα του F4, όσο και αν η πρόσφατη προϊστορία δεν μας είναι ευχάριστη.
Έχει ποιότητα αδερφέ……μην το τερματίσουμε!! Το ότι δεν έχει την συνολική ποιότητα της αντίστοιχης του Πάο, δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ και μάλιστα ΙΚΑΝΗ να την βοηθήσει να σηκώσει την Ευρωλίγκα !! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο……και βέβαια την κρίνουμε όπως είναι με τα τωρινά πάντα δεδομένα , διότι με Evans σε prime κατάσταση δεν νομίζω ότι θα υπολείπεται αρκετά πάντως ακόμα και από την ομολογουμένως φοβερή του Πάο!!! Όπως και να έχει, εγώ γενικά είμαι κατά του φύγε εσύ , έλα εσύ και τα συναφή πριν όλα τελειώσουν…….ας τελειώσει η χρονιά, να δούμε τα αποτελέσματα και αναλόγως
αυτοί που πρέπει και όχι εμείς (που κάνουμε, ας μην γελιόμαστε, καφενειακού επιπέδου κουβέντα για να περνάει η ώρα μας και το χόμπι μας ) θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω
Εννοείται με εκτίμηση και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης αδερφέ …………