Euroleague Round 31, LDLC ASVEL Villeurbanne vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 509
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 27, 2025 11:28 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 11:18 am
Airman έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 10:56 am
Θα βριστούμε πχ επειδή κάποιος έκανε ένα εμβόλιο, ενώ ο άλλος όχι, επειδή ψήφισες κάτι, ενώ εγώ κάτι άλλο και πάει λέγοντας.
Συγγνώμη αλλά δεν είναι όλες οι αντιπαραθέσεις κακές. Φυσικά και πρέπει να μας νοιάζει αν τα άλλα μέλη της κοινωνίας κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατέψουν το σύνολο (αν θέλουν να ανήκουν σε αυτό). Και μπορεί να βριστούμε γι'αυτό. Όπως επίσης μας νοιάζει αν κάποιος είναι ρατσιστής, ναζί κλπ και θα βριστούμε και θα τσακωθούμε. Δεν είναι όλες οι απόψεις σωστές, ούτε δεκτές. Κάποιες είναι βασισμένες σε έλλειψη πληροφορίας και από κάποιο κομμάτι και πέρα που τελειώνει αυτή η δικαιολογία είναι βασισμένες σε εγωισμό και αμάθεια. Η τοξικότητα για τις ομάδες είναι πράγματι προβληματική, αλλά τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι ατυχή.
Φίλε μου, αναφέρομαι πάντα σε επιλογές που σχετίζονται με δημοκρατικά πλαίσια και σε αυτές που γίνονται χωρίς να προσβάλλουν την φύση, την υπόσταση και τις επιλογές συνανθρώπων μας. Αν εσύ ψηφίζεις το Δημοκρατικό κόμμα Α και εγώ το Δημοκρατικό κόμμα Β (για να στο κάνω πιο λιανά), δεν ξέρω γιατί πρέπει να σε βρίσω, δεν ξέρω γιατί πρέπει να προσβάλλω την υπόστασή σου σε ανθρώπινο επίπεδο για μία σου επιλογή για την οποία δεν έχω δικαιοδοσία αν θες. Εσύ αναφέρεσαι σε επιλογές οι οποίες εκ της γεννήσεώς τους προσβάλλουν την ανθρώπινη υπόσταση, τόσο του δέκτη όσο και του ίδιου που τις πρεσβεύει. Συνεπώς, δεν αναφέρομαι στο να επιλέξει κάποιος να είναι ρατσιστής, καθότι αυτό εγώ προσωπικά δεν το εντάσσω στη γκάμα των επιλογών που αναγνωρίζω. Εχεις δίκιο ότι δεν το έθεσα σωστά, αλλά ελπίζω να με καταλαβες.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2722
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Μαρ 27, 2025 11:33 am

Airman έγραψε:
Φίλε μου, αναφέρομαι πάντα σε επιλογές που σχετίζονται με δημοκρατικά πλαίσια και σε αυτές που γίνονται χωρίς να προσβάλλουν την φύση, την υπόσταση και τις επιλογές συνανθρώπων μας. Αν εσύ ψηφίζεις το Δημοκρατικό κόμμα Α και εγώ το Δημοκρατικό κόμμα Β (για να στο κάνω πιο λιανά), δεν ξέρω γιατί πρέπει να σε βρίσω, δεν ξέρω γιατί πρέπει να προσβάλλω την υπόστασή σου σε ανθρώπινο επίπεδο για μία σου επιλογή για την οποία δεν έχω δικαιοδοσία αν θες. Εσύ αναφέρεσαι σε επιλογές οι οποίες εκ της γεννήσεώς τους προσβάλλουν την ανθρώπινη υπόσταση, τόσο του δέκτη όσο και του ίδιου που τις πρεσβεύει. Συνεπώς, δεν αναφέρομαι στο να επιλέξει κάποιος να είναι ρατσιστής, καθότι αυτό εγώ προσωπικά δεν το εντάσσω στη γκάμα των επιλογών που αναγνωρίζω. Εχεις δίκιο ότι δεν το έθεσα σωστά, αλλά ελπίζω να με καταλαβες.
Είμαστε εντελώς οφφτοπικ με δικό μου σφάλμα και μάλλον θα φύγουν τα ποστς αλλά για πληρότητα ρωτάω:
Δημοκρατικό κόμμα με βάση αυτά που πρεσβεύει ή απλά είναι νόμιμο όπως ήταν η Χρυσή Αυγή; Διότι το ένα ναι οκ είναι βάση της δημοκρατίας, το άλλο είναι απλά συγκάλυψη επικίνδυνων ιδεών.

Επίσης αναφέρθηκες στα εμβόλια, όχι μόνο στην επιλογή κόμματος. Μπορεί να είναι "δικαίωμα" κάποιου να μην κάνει εμβόλια, όμως αυτό ο άνθρωπος ζημιώνει το κοινωνικό σύνολο και άρα δικαίως θα ακούσει κριτική.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior

Πέμ Μαρ 27, 2025 11:42 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 11:33 am
Airman έγραψε:
Είμαστε εντελώς οφφτοπικ με δικό μου σφάλμα και μάλλον θα φύγουν τα ποστς αλλά για πληρότητα ρωτάω:
Δημοκρατικό κόμμα με βάση αυτά που πρεσβεύει ή απλά είναι νόμιμο όπως ήταν η Χρυσή Αυγή; Διότι το ένα ναι οκ είναι βάση της δημοκρατίας, το άλλο είναι απλά συγκάλυψη επικίνδυνων ιδεών.

Επίσης αναφέρθηκες στα εμβόλια, όχι μόνο στην επιλογή κόμματος. Μπορεί να είναι "δικαίωμα" κάποιου να μην κάνει εμβόλια, όμως αυτό ο άνθρωπος ζημιώνει το κοινωνικό σύνολο και άρα δικαίως θα ακούσει κριτική.
Φιλε μου, αναφέρομαι σε κόμματα τα οποία δε διαχωρίζουν ανθρώπους, δε δομούν πολίτες Α και Β κατηγορίας και δεν διώκουν ανθρώπους με βάση το χρώμα, το φύλο, την εμφάνιση, την καταγωγή. Ελπίζω να είμαι σαφής επ' αυτού.

Για τα εμβόλια, θα σου πω ότι τάσσομαι προσωπικά υπέρ και έχω κάνει ό,τι εγώ πιστεύω ότι είναι σωστό. Σαφέστατα όμως δεν θα βρίσω, δεν θα διώξω, δεν θα αναθεματίσω και δεν θα αποκαλέσω κάπως τον όποιον άνθρωπο έχει έναν ενδοιασμό για κάτι.

Είμαι λάτρης του κρέατος πχ, αλλά δεν θα βρίσω εσένα επειδή είσαι χορτοφάγος και ούτε θα σε κοροϊδέψω.

Το ίδιο ακριβώς φυσικά και για τον αθλητισμό. Το κλείνω εδώ γιατί είμαστε όντως off. :dribble:

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2910
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μαρ 27, 2025 11:45 am

nikolas_asteri έγραψε:

Συγγνώμη αλλά δεν είναι όλες οι αντιπαραθέσεις κακές. Φυσικά και πρέπει να μας νοιάζει αν τα άλλα μέλη της κοινωνίας κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατέψουν το σύνολο (αν θέλουν να ανήκουν σε αυτό). Και μπορεί να βριστούμε γι'αυτό. Όπως επίσης μας νοιάζει αν κάποιος είναι ρατσιστής, ναζί κλπ και θα βριστούμε και θα τσακωθούμε. Δεν είναι όλες οι απόψεις σωστές, ούτε δεκτές. Κάποιες είναι βασισμένες σε έλλειψη πληροφορίας και από κάποιο κομμάτι και πέρα που τελειώνει αυτή η δικαιολογία είναι βασισμένες σε εγωισμό και αμάθεια. Η τοξικότητα για τις ομάδες είναι πράγματι προβληματική, αλλά τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι ατυχή.
ειναι ιδιαιτερα ατυχη γιατι λιγο πολυ ειναι παγκοσμιο φαινομενο τα παραπανω, δεν ειναι κατι για το οποιο εχουμε copyrights ή worlds first lol

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior

Πέμ Μαρ 27, 2025 11:59 am

reignman έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 11:45 am
nikolas_asteri έγραψε:

ειναι ιδιαιτερα ατυχη γιατι λιγο πολυ ειναι παγκοσμιο φαινομενο τα παραπανω, δεν ειναι κατι για το οποιο εχουμε copyrights ή worlds first lol
Φίλε μου, να δεχτώ ότι τα παραδείγματα είναι ατυχή, αλλά η ουσία αυτού που λέω δεν αλλάζει. Είμαστε μία ολιστικά διχαστική κοινωνία σε υπερθετικό βαθμό και στο λέω γιατί τυγχάνει να έχω ζήσει και σε κοινωνίες πλην της ελληνικής. Είμαστε σχετικά μισαλλόδοξοι . Εγραψα ότι δεν αξίζει τον κόπο και την ενέργειά μας να το κάνουμε και στον αθλητισμό. Ασχέτως παραδειγμάτων, κομμάτων, εμβολίων ή των στραβων που γίνονται σε παγκόσμιο λέβελ όπως λες (που δεν ξέρω γιατί μας αθωωνει φυσικά το ότι δεν είμαστε worlds first ή ότι δεν έχουμε τα copyrights, αλλά τέσπα)

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2910
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μαρ 27, 2025 1:19 pm

Γιατι ειμαστε ενοχοι για κατι και χρειαζεται η λεξη αθωωση?

Δυστυχως ή ευτυχως αυτη ειναι η ανθρωπινη φυση απο τον καιρο που βγηκαμε απο την τροφικη αλυσιδα, που βρηκαμε την βολη μας και μας νοιαζει πλεον μονο η παρταρα μας ή η "ομαδα" μας, οπου ομαδα βαλε οποιοδηποτε γκρουπ απο αυτα που ανεφερες πριν + θρησκευτικα.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 520

Πέμ Μαρ 27, 2025 11:39 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 10:13 am
Jimmyrogue84 έγραψε:
Πέμ Μαρ 27, 2025 9:38 am
Η γκρίνια δεν είναι επειδή χάσαμε απ τη Βιλερμπάν και τον Αστέρα, η γκρίνια υπάρχει επειδή βλέπουμε ότι υπάρχει προβληματική νοοτροπία που οδηγεί σε απλώς ακόμα μια χρονιά με συμμετοχή σε play off και πιθανότατα f4 χωρίς τπτ παραπάνω. Οι μισοί παίκτες λες και δεν έχουν κίνητρο κι οι άλλοι μισοί ντεφορμέ.
Κι αυτό προυπάρχει απο πριν τα 2 ματς, τον ΠΑΟ τον κέρδιζες με 19 κι έφτασες να κερδίσεις με χαμενο καλάθι του αντιπάλου στο τέλος.
Κλασική ομάδα Μπαρτζώκα δηλαδή.....
Και πως εξηγείς ότι κάθε χρόνο αυτή η ελαττωματική νοοτροπία μας οδηγάει στο F4;

Γιατι είναι η ίδια που δε σου επιτρέπει να πάρεις το τρόπαιο!Σερι f4 είχε κι η Μπαρτσελόνα και της κολλήσανε το παρατσούκλι loser στο τέλος....να τα βράσω λοιπόν, προτιμώ να πηγαίνω κάθε 2-3 χρόνια σε 1 και να το σηκώνω παρά αυτό το πράγμα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”