Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6616
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μαρ 28, 2025 5:13 pm

Ο ολυμπιακος πλανητης παντως ειναι διαφορετικος..Σε ποιον αλλο πλανητη η ομαδα θα ταν πρωτη,ειναι η μονη ομαδα που εδω και κανα μηνα πετυχε το στοχο του πλεονεκτηματος εδρας και επειδη χανει απο ομαδα φ4 που καιγοταν θα εχει ερθει η καταστροφη του Νωε,οπαδοι θα βριζονται με τον προπονητη ο οποιος αν μπορουσε ακομα θα τον εδερνε..στις συνεντευξεις θα μιλουσαμε για εσωστρεφεια και γενικα θα κυριαρχουσε κλιμα απαξιωσης και θα κηδευουμε την ομαδα επειδη περιμενουμε οτι θα ξανα αποτυχει..

Εγω τα λεγα καιρο..η φετινη χρονια θα ειναι η σωτηρια η ταφοπλακα..Ο γιουλ αλλα και το 7ο του παο εχουν φερει τους παντες σε νευρικο κλονισμο..Κανενας δεν θα αντεξει να χαθει το φετινο,θα γινουν ακραια σκηνικα..εδω γιναν εχτες σε αδιαφορο ματς.

Παντως το θετικο της υποθεσης ειναι οτι ο ολυμπιακος σαν συλλογος λειτουργει μονο κατω απο αυτην την κατασταση..Αν ξεκινουσαν αυριο τα πλει οφ ακομα και με την εφες να παιζαμε θα κερδιζαμε 3-0.Οσο υπαρχει αμφισβητιση και καντηλια δεν την φοβαμαι την ομαδα..Ο ολυμπιακος δεν αντεχει την πιεση οταν βλεπει οτι κερδιζει ..αυτο ειναι που πρεπει καπως να ξεπεραστει αν θελουμε την κουπα. Εγω στηριζομαι στον φουρνιε,θελω να πιστευω οτι οταν καιει η μπαλα πραγματικα θα φοραει πυριμαχα γαντια.. Ισως ειμαι και ο μονος που πιστευω τοσο στον γαλλο,τον θεωρω απιστευτα κλατς παικτη και το χει κανει πολλες φορες..ελπιζω μονο να εχει αυτος την μπαλα τοτε και οχι παλι ο μακισικ...

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Μαρ 28, 2025 5:15 pm

Ο Μπαρτζώκας πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα. Αυτή τη στιγμή έχει ευνουχήσει πάρα πολλούς παίχτες. Οι ψηλοί δεν δίνουν σκορ ενώ θεωρούνται καλοί παίχτες.. Οι γκαρντ μας δεν σκοράρουν. Στο τρία ο Παπανικολάου στις μέρες του καθαρά.. Παίρνουμε σκορ από Βέζενκοφ σταθερά ενώ ο Φουρνιέ έπεσε τραγικά. Όσο ήταν καλός κερδίζαμε. Χάσαμε το στήριγμα του Γουόκαπ στην άμυνα. Πάλι καλά ο Γκος στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλιώς θα είχαμε ακόμα μεγαλύτερα θέματα..
Ο Μπαρτζώκας για το μπάσκετ που παίζει νομίζω οι ψηλοί μας δεν είναι οι καταλληλότεροι για να το παίξουν. Αυτός θέλει κάτι σε στυλ Ντάνστον, Λάσμε κλπ..

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Μαρ 28, 2025 5:16 pm

brandon_roy έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:12 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:00 pm

Αν πάρεις τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Μαρσέλο και τον Σέρχιο Ράμος στα καλά τους ουσιαστικά θα χτυπήσεις τσάμπιονς λιγκ κατευθείαν. Αυτό έκανε πάνω κάτω ο ΠΑΟ στο μπάσκετ
Καλά σιγά, την αλλαγή του Γουόκαπ πήρε, τον άμπαλο που δεν έπιασε ούτε στην Αρμάνι, σέντερ επιπέδου Γιούροκαπ, έναν ηθοποιό και τον σακάτη τον Ναν. :welcome:
Φέτος είστε κανονικά δυνατότεροι από πέρσι. Αν δεν τραυματιζόταν ο Λεσόρτ λογικά θα είσασταν πρώτοι για πλάκα.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 940
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 28, 2025 5:17 pm

3η ήττα και κοντεύει να πέσει το φόρουμ :P

Και οι 2 περιπτώσεις υπάρχουν,κάποιοι να είναι μόνο μπασκετικοί και κάποιοι να παρακολουθούν όλα τα αθλήματα του Συλλόγου. Αν το βλέπεις καθαρά αθλητικά δεν σε νοιάζει ότι ο Παο είναι από πάνω μας στο μπάσκετ ενώ σε όλα τα άλλα αθλήματα είμαστε εμείς. Αν το βλέπεις ας το πούμε οπαδικά δεν μπορείς να το χωνέψεις.

Όσον αφορά τον Μπαρτζώκα,το έγραψα και χθες ,το λέω και σήμερα πως το παρακανε. Η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων τον υποστηρίζει ,οι Αφοί το ίδιο,αποθεώνεται συνέχεια στο Σεφ. Οκ βρέθηκες και ένας που του είπε ότι τα έκανε πουτ... ,τι να κάνουμε. Η αντίδραση του και σε αυτό το περιστατικό αλλά και στον πάγκο δεν είναι φυσιολογική. Ο άνθρωπος δεν είναι καλά. Έχει τρομερή πίεση και ένταση. Φταίει που είναι και οπαδός ; Που έχασε την Ευρωλίγκα ειδικά πεποπερσι ; Όποιος και να είναι ο λόγος δεν παλεύεται να έχεις στον πάγκο έναν προπονητή που να ορίεται σε κάθε φάση. Δεν είμαστε στην εποχή του Ιωαννίδη. Οι παίκτες είναι μαθήμενοι αλλιώς πλέον.

Πάμε για 2 νίκες να επανέλθει λίγο η ηρεμία ,ελπίζω να γίνει στα ενδότερα της ομάδας μια κουβέντα /αυτοκριτική για να βγουν συσπειρωμενοι.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1893
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 28, 2025 5:19 pm

Μπαρτζώκα, σήκω και φύγε ΤΩΡΑ!
Δεν σου αξίζει αυτή η καφρίλα...

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Παρ Μαρ 28, 2025 5:25 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Μαρ 28, 2025 5:20 pm

Κάναμε τρεις ήττες στο πιο ιδανικό σημείο της σεζόν για στραβοπατήματα κι έχουμε φέρει την καταστροφή, σαν να θεωρούμε δεδομένο ότι έχουμε ήδη αποτύχει παταγωδώς στους φετινούς μας στόχους.

Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα συμβεί σε περίπτωση που χάσουμε κάποιο σημαντικό παιχνίδι...

Η πραγματικότητα λέει πως ο στόχος της regular season, που δεν ήταν άλλος από το πλεονέκτημα έδρας, έχει επιτευχθεί με χαρακτηριστική άνεση.

Δεν λέω βέβαια ότι όλα είναι ρόδινα, σίγουρα η ομάδα προβληματίζει τον τελευταίο καιρό, όμως, κατά την γνώμη μου, η όποια κριτική πλέον θα γίνει στα ματς που θα κρίνουν τους επόμενους και βασικότερους στόχους (play offs, final four).

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1839
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 28, 2025 5:20 pm

Από που προκύπτει γενικά ότι η ομάδα είναι πιεσμένη; Επειδή τσακώθηκε ο Μπαρτζωκας με έναν καφρο; Μα ο Μπαρτζωκας δεν τσακώθηκε μαζί του επειδή είναι πιεσμένος αλλά γιατί αυτός είναι απλά. Αμα τον βρίσεις μπροστά του θα σ απαντήσει. Μέχρι τώρα κέρδιζε δεν τον έβριζε κανένας. Στα μέσα της χρονιάς μανουριασε μέσα στην Πυλεα με έναν άκυρο. Πάλι πιεσμένος ήταν; Είτε μας αρέσει είτε όχι ο κοουτς Β είναι άλλης πάστας άνθρωπος και δε μασάει. Εμένα μ αρέσει αυτό σε κάποιους όχι, πάμε παρακάτω. Πάντως από βίντεο των παικτών που κυκλοφορούν δεν βλέπω καμία πίεση. Βλέπω χαλαρότητα και σιγουριά. Το ότι σε ένα φόρουμ εδώ που είμαστε όποτε χάνουμε βγάζουμε τέτοιας φύσης συμπεράσματα είναι λίγο τραβηγμένο. Στο αγωνιστικό τώρα: άθλια εικόνα κυρίως στην επίθεση. Πιστεύω ότι η ομάδα περίμενε να παίξει με ΠΑΟ, μόλις θεώρησε ότι κέρδισε κατέβασε διακόπτες και από τότε δεν ξανά έπαιξε μπάσκετ. Αυτό δεν είναι σχεδιασμένο. Είναι απόρροια εμπειρίας και συνήθειας. Οι παίκτες ξέρουν ότι έχουν μπει ήδη στην προετοιμασία για την κρίσιμη φάση της χρονιάς. Το πνευματικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό. Δεν ξέχασε ξαφνικά να παίζει μπάσκετ ο οσφπ. Και είναι αλλιώς να παίζεις για το πλεονέκτημα έδρας και αλλιώς να έχεις καπαρώσει την πρώτη θέση ή έστω το πλεονέκτημα 5 αγωνιστικές πριν το τέλος.
Εγώ αυτό που εύχομαι είναι να επανέλθει ο Θωμάς σιγά σιγά στα στάνταρ του όχι τόσο για το πόσο σημαντικός είναι ο ίδιος αλλά για το πόσο βοηθάει τους άλλους να γίνουν καλύτερους, δες σκριν σε Σασα δες ρυθμός και χρόνους επίθεσης για να βγει ο Φουρνιε στα σποτ που του αρέσουν. Χωρίς τον Τομας έχουμε ταβάνι το φ4 θεωρώ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1699
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Μαρ 28, 2025 5:21 pm

GK_23 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:07 pm
Ο Reaper τα γράφει κάπως χοντροκομμένα αλλά έχει δίκιο επί της ουσίας.
Αυτά που γράφει ο Reaper είναι χουλιγκανισμός. Δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα αλλά με οπαδούς που ψάχνουν αντίπαλο για τον πλακώσουν στις μάπες και να νιώσουν καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια γράφονται στους οπαδικούς βόθρους όπου πέντε-δέκα νοματαίοι αυνανίζονται μεταξύ τους για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και μοιάζουν όλα όμορφα, τακτοποιημένα και λογικά. Όταν αυτή η συμπεριφορά βγαίνει λίγο παραέξω αποκαλύπτεται και το πραγματικό της αποκρουστικό πρόσωπο, αυτό που βρίσκει χώρο έκφρασης στα πάρκινγκ...

9
6 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1893
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 28, 2025 5:24 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:21 pm
GK_23 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:07 pm
Ο Reaper τα γράφει κάπως χοντροκομμένα αλλά έχει δίκιο επί της ουσίας.
Αυτά που γράφει ο Reaper είναι χουλιγκανισμός. Δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα αλλά με οπαδούς που ψάχνουν αντίπαλο για τον πλακώσουν στις μάπες και να νιώσουν καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι τέτοια γράφονται στους οπαδικούς βόθρους όπου πέντε-δέκα νοματαίοι αυνανίζονται μεταξύ τους για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και μοιάζουν όλα όμορφα, τακτοποιημένα και λογικά. Όταν αυτή η συμπεριφορά βγαίνει λίγο παραέξω αποκαλύπτεται και το πραγματικό της αποκρουστικό πρόσωπο, αυτό που βρίσκει χώρο έκφρασης στα πάρκινγκ...
goodpost.gif goodpost.gif :+1: :+1: :+1: :+1: :+1: :+1: goodpost.gif goodpost.gif

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Μαρ 28, 2025 5:27 pm

Η λογική λέει Μπάρτσα ή Εφές με πλεονέκτημα πάντως όπως τα βλέπω.. Θα είμαστε φάιναλ 4 δεν νομίζω να μπορούν να μας σταματήσουν.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1879
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Μαρ 28, 2025 5:29 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:13 pm

Εγω τα λεγα καιρο..η φετινη χρονια θα ειναι η σωτηρια η ταφοπλακα..Ο γιουλ αλλα και το 7ο του παο εχουν φερει τους παντες σε νευρικο κλονισμο..Κανενας δεν θα αντεξει να χαθει το φετινο,θα γινουν ακραια σκηνικα..εδω γιναν εχτες σε αδιαφορο ματς.

Ακριβως.
Αν το παρουμε, με οποιονδηποτε τροπο, γινεται ενα reset. Επιστρεφουμε δηλαδη στη συνηθη Ολυμπιακη πιεση, οχι σε αυτην που προκληθηκε απ την καταστροφικη διετια Μαιων 2023 και 2024.
Αν δεν το παρουμε, αυτο που ειπες.

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Μαρ 28, 2025 5:31 pm

Αλήθεια τώρα παιδιά που ρίχνετε τα γέλια. Ειλικρινά πιστεύετε ότι με πλήρεις ομάδες τον έχουμε τον ΠΑΟ? Νομίζω είμαστε για ήττα 6-10 πόντους..

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 532

Παρ Μαρ 28, 2025 5:34 pm

ο μπασκετικός Ολυμπιακός τουλάχιστον όσο ζούμε θα είναι δεύτερος πίσω τον Παναθηναϊκό, deal with it.

έχει 40 πρωταθλήματα και έχουμε 14. έχει 7 Ευρωλίγκες και έχουμε 3.

αυτό για εμάς τους αποκλειστικά μπασκετικούς μάλλον δείχνει ότι δεν είμαστε και τόσο αδηφάγοι ως φίλαθλοι/οπαδοί :roll:

ο φίλος Reaper μπορεί να προσβάλλεται με την κουλτούρα του μπασκετικού τμήματος (που πολλοί αποκαλούν Ολυμπιακό Φιλοθέης για να τονίσουν την έλλειψη "πειραιώτικης μαγκιάς") και δικαίωμα του.

εγώ προσβάλλομαι με το να βλέπω στην ομάδα μου τον Μαρινάκη, τον Καραπαπά, τον Κουντούρη, τον Κούγια, το Γιαννάκη Παπαδόπουλο και άλλους τέτοιους και φυσικά είναι δικαίωμα μου να μη θέλω να διαχωρίσω το αθλητικό από τα υπόλοιπα.

σόρρυ για το οφφτόπικ αλλά βλέπω γενικά πολλή σκατίλα για το μπασκετικό τμήμα (όχι μόνο εδώ) και ρε παιδιά αν σας ενοχλεί τόσο μπορείτε να το κόψετε το μπασκετάκι και να ασχολείστε με τα υπόλοιπα αθλήματα που είμαστε μόνιμα πρώτοι.

όποιος και να έρθει στο μπάσκετ και ό,τι και να αλλάξει πάλι δεύτεροι θα είμαστε, συνειδητοποιήστε το και πάμε παραπέρα.

4
1 Εικόνα 1 Εικόνα 2 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Παρ Μαρ 28, 2025 5:35 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Αλήθεια τώρα παιδιά που ρίχνετε τα γέλια. Ειλικρινά πιστεύετε ότι με πλήρεις ομάδες τον έχουμε τον ΠΑΟ? Νομίζω είμαστε για ήττα 6-10 πόντους..
:mutombo: Με πλήρες ομάδες τον νικήσαμε στο ματς της ευρωλίγκας μέσα στην έδρα του :wink:

3
3 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Παρ Μαρ 28, 2025 5:38 pm

N.I.2022 έγραψε:
Παρ Μαρ 28, 2025 5:35 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
:mutombo: Με πλήρες ομάδες τον νικήσαμε στο ματς της ευρωλίγκας μέσα στην έδρα του :wink:
Ο Φουρνιέ ήταν god σε εκείνο το ματς και μετά άφαντος σε 5 νομίζω ντέρμπι.. Ο Οσμάν δεν είχε προσαρμοστεί. Τώρα είναι 3ος πόλος της ομάδας τους. Για να μην αναφέρω ότι μας έχουν κάργα από άποψη ψυχολογίας. Κάνει μπαμ. Πιθανή διασταύρωση σε τελικό πχ θα ήταν πολύ πιεστικότερη για Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν θα το άντεχαν οι παίχτες!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”