Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 03, 2025 12:49 pm

eddiedimitris έγραψε:
Πέμ Απρ 03, 2025 12:38 pm
Αν δεν έχει κίνδυνο να ξανά τραυματιστεί θα πρέπει να παίξει ο Έβανς και σήμερα αλλά και την άλλη βδομάδα...Αν τα καταφέρει να είναι καλός τότε θα πρέπει και στα πλέι οφ...
Αν δεν παίξει τελικά στα πλέι οφ δε ξέρω αν θα πρέπει να τον κρατήσουμε με συμβόλαιο παραπάνω από ότι φέτος....

Αν πρόσεξα καλά δεν είναι στην αποστολή ο Μενσα...Αποχώρησε απ την ομάδα?Ρε γμτ έστω και σε αυτό το ματς που θα μπορούσε λίγο να βοηθήσει ούτε εδω?
Ο Μενσα δεν ειναι πια γραμμενος στο ροστερ της ευρωλιγκα. Τωρα γιατι δεν εχει αποδεσμευτει και επισημα, δε γνωριζω.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 03, 2025 1:24 pm

Η Φενέρ έκατσε και έχασε από τη Μπαρτσελόνα από ότι είδα. Το έκαναν επειδεικτικά από ότι έβλεπα στα στιγμιότυπα είχαν σε μία φάση 5-6 προσπάθειες για καλάθι αποτυχημένες τρανταχτά. Το ύφος του Σάρας επίσης και τα σκορ των περιόδων.. Αν κάτσουμε να χάσουμε και εμείς σήμερα από Άλμπα και το ξεφτυλίσουμε φοβάμαι ότι θα μας χτυπήσει το Κάρμα. Ένας Ρεάλ ένας Μπαρτσελόνα ή Εφές και θα μαστε κομπλέ και οι 2 χαχα

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 03, 2025 1:54 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Πέμ Απρ 03, 2025 1:24 pm
Η Φενέρ έκατσε και έχασε από τη Μπαρτσελόνα από ότι είδα. Το έκαναν επειδεικτικά από ότι έβλεπα στα στιγμιότυπα είχαν σε μία φάση 5-6 προσπάθειες για καλάθι αποτυχημένες τρανταχτά. Το ύφος του Σάρας επίσης και τα σκορ των περιόδων.. Αν κάτσουμε να χάσουμε και εμείς σήμερα από Άλμπα και το ξεφτυλίσουμε φοβάμαι ότι θα μας χτυπήσει το Κάρμα. Ένας Ρεάλ ένας Μπαρτσελόνα ή Εφές και θα μαστε κομπλέ και οι 2 χαχα
Καθολου δεν χασανε επιδεικτικα. Το παιχνιδι το ειδα. Απλα πιστεψανε πως το ειχανε κερδισει και αρχισανε να βαρανε τριποντα και σουτ απο μακρια. Βγαλανε 2-3 κλεψιματα μαζεμενα της μπαρτσα βγηκε μπροστα ο Ερναγκομεθ με τον Παρα και ηρθε και εδεσε το γλυκο. Θσα βαραγανε για αντιαιλητικα της Φενερ ο Σαρας ειχε γινει παντζαρι αλα ζοτς. Το ειδα το παιχνιδι καθως το κυπελο στο ποδοσφαιρο δεν ειχε ενδιαφερον.

Απλα χαλαρωσανε. Δεν σκιστηκανε αλλα στοντελος μια χαρα αμυνες ολοκλγρου γηπεδου κανανε. Απλα οταν δεν της μπαινουν τα σουτ της Φενερ ειναι χειροτερη απο μας. Γενικα η χαλαροτητα τους οπωσνκαι η δικη μας ειναι απολυτως λογικη.

Ο Μπανγκο πολυ κακος παικτης μου φανηκε . Δεν μπορω να καταλαβω πως ζητουσαν απο τη Σαραγοσα τοσα λεφτα. Τουλαχιστον ο Μενσα στοιχισε 70-100 χιλιαδες ο Μπανγκος 10-15 φορες τα λεφτα αυτα για να υπαρχει ενα κουτσουρο στο γηπεδο

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 03, 2025 2:53 pm

Και γω το είδα το ματς, δεν είναι ότι έκατσε και έχασε η Φενέρ απλά είχε την αναμενόμενη χαλαρότητα (οπως έχει και ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό) ότι έχω πάρει το πλεονέκτημα δεν καίγομαι κιόλας.
Απο την άλλη η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ξύπνησε και έπαιξε πολύ καλά, ο παρα έδωσε τσαμπουκα και νεύρο, ο Πάρκερ ήταν εξαιρετικός όπως και ο γουιλι. Γενικά έτρεξε και έδειξε ότι το ήθελε πολύ το ματς. Και λογικό γιατί κυνηγάει την εξάδα.

Όσο για τον Ολυμπιακό μην σας κάνει εντύπωση αν χάσει και από την Άλμπα.
Κίνητρο δεν υπάρχει, απουσίες σημαντικές έχει, το ίδιο χαλαρός θα είναι με τα προηγούμενα ματς.

Ελπίζω να πάρει ο παικταρας ο Έβανς αρκετό χρόνο και να μην έχει επηρεαστεί καθόλου η ψυχολογία του (ξέρω δύσκολο)
Να μπει και να κενταει :shot:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Απρ 03, 2025 3:24 pm

Επειδή και εγώ το είδα καθόλου επιδεικτικά δεν έκατσε να χάσει .. μάλιστα τα 5-6 καλάθια που έχασε ήταν γιατί πήδαγαν σαν τρελοί για ριμπάουντ και βουταγαν μέχρι και στα πατώματα .. σαν το ολυμπιακός Μονακό ήταν .

Για τον Έβανς είπε ότι τον πήρε για την προπόνηση και θα μιλήσει μαζί του για το αν νιώθει έτοιμος ..Δεν πολύ καταλαβαίνω τι γίνεται , αν ο μπαρτζωκας τα λέει ακριβώς όπως είναι τότε ο ίδιος θέλει να του δώσει τα δύο ματς μπας και τον βάλει και πλέι οφ; Στις προπονήσεις είπε ότι είναι πολύ καλός . Από την άλλη αν ο Έβανς δεν θέλει να μπει είναι σοβαρό το θέμα

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Απρ 03, 2025 4:09 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Απρ 03, 2025 3:24 pm
Επειδή και εγώ το είδα καθόλου επιδεικτικά δεν έκατσε να χάσει .. μάλιστα τα 5-6 καλάθια που έχασε ήταν γιατί πήδαγαν σαν τρελοί για ριμπάουντ και βουταγαν μέχρι και στα πατώματα .. σαν το ολυμπιακός Μονακό ήταν .

Για τον Έβανς είπε ότι τον πήρε για την προπόνηση και θα μιλήσει μαζί του για το αν νιώθει έτοιμος ..Δεν πολύ καταλαβαίνω τι γίνεται , αν ο μπαρτζωκας τα λέει ακριβώς όπως είναι τότε ο ίδιος θέλει να του δώσει τα δύο ματς μπας και τον βάλει και πλέι οφ; Στις προπονήσεις είπε ότι είναι πολύ καλός . Από την άλλη αν ο Έβανς δεν θέλει να μπει είναι σοβαρό το θέμα
Ό,τι και να ισχύει, ο Μπαρτζώκας καλά κάνει και λέει αυτά που λέει, για να μη δημιουργηθούν προσδοκίες που είναι εκτός πραγματικότητας. Το να μη θέλει να μπει ο Έβανς δε νομίζω να παίζει μια στο εκατομμύριο. Ο τύπος είναι σκυλί του πολέμου, μόνο να δεις πόσο πολύ δουλειά έχει ρίξει για να επανέλθει μετά τις ατυχίες του.

Ψυχολόγος δεν είμαι, ούτε αθλητής. Αλλά η λογική μου λέει ότι αν ήμουν στη θέση του Έβανς, και τρελή ανυπομονησία θα είχα να ξαναμπώ παρκέ και μια μικρή ανασφάλεια για το πως θα αισθανθώ τα πόδια μου στο πρώτο ματς μετά από τέτοιο τραυματισμό, τη στιγμή μάλιστα που η γκαντεμιά στην περίπτωση αυτών των τραυματισμών είναι στα όρια του μεταφυσικού.

Οπότε χειροκρότημα και στήριξη στον παίχτη όπως και να πάει (σ)το μάτς. Έχει κάνει τρελό προσωπικό αγώνα για να φτάσει μέχρι εδώ, συνεπώς για αυτό και μόνο αξίζει το πρώτο μπράβο.

Ειλικρινά το μόνο που θα με εκνευρίσει θα είναι τίποτα τρελά όπως βιαστικές χαμένες βολές από Βεζε και Μακ (ακόμα και ο Γκέιμπριελ τις βελτίωσε και τις βάζει στον ΠΑΟ, ήμαρτον δηλαδή), η να χάνουμε στο σκορ και να θολώσουμε παίζοντας γιουρούσια και πίνοντας θάλασσα. Ας έρθει και ήττα, αλλά ας έχουμε κάνει το παιχνίδι μας όσο πιο τίμια και στρωτά ξέρουμε, πράγμα εξ ορισμού δύσκολο με τη μισή ομάδα off λόγω τραυματισμών.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Απρ 03, 2025 4:27 pm

Ποιά ήττα να έρθει, ρε παιδιά; Από την Άλμπα; Που έχει όλες κι όλες 5 νίκες και 27 ήττες;

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Απρ 03, 2025 4:34 pm

montechristo έγραψε:
Πέμ Απρ 03, 2025 4:27 pm
Ποιά ήττα να έρθει, ρε παιδιά; Από την Άλμπα; Που έχει όλες κι όλες 5 νίκες και 27 ήττες;
εμενα δεν μου φαινεται και τοσο ευκολο το ματς..ειδικα αν θυμηθουμε οτι στο σεφ κερδισαμε με το ζορι οπως και ο παο τις προαλλες..Υπο νορμαλ συνθηκες ναι δεν χανουμε αλλα τωρα παμε χωρις κινητρο χωρις 5 ρια και με 1.5 γκαρντ..Λιγο να το δουν βαρελι και δεν θελει και πολυ να χασουμε.Απο την αλλη μιλαμε για την αλμπα που ειναι ικανη να χασει ακομα και υπο αυτες τις συνθηκες.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 03, 2025 5:04 pm

Την Φενερ που εχασε εντος την βριζανε οι οπαδοι της?

Λοιπον αυτες οι ηττες που κανουν οι 2 πρωτοι ειναι πολυ παραξενες...
Νομιζω ειτε ηθελημενα ειτε οχι, δεν πολυκαιγονται για τα παιχνιδια. Ουτε οι παιχτες, ποσο μαλλον οι προπονητες...

Καμια εκπληξη αν χασει ο Ολυμπιακος απο την Αλμπα.
Γιατι αν κερδισει και ο ΠΑΟ χασει στο Μονακο, πεφτει εμφυλιος στον ημιτελικο.
Κατα πασα πιθανοτητα, γιατι εχουν γινει κ..λος τα αποτελεσματα και μπορει να εχουμε ανατροπες μεχρι τελους.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Απρ 03, 2025 5:16 pm

Παιδιά αυτά με το αν θα πετύχουμε ΠΑΟ σε ημιτελικό ή τελικό μου ακούγονται λίγο αμπελοφιλοσοφίες, με το συμπάθειο πάντα. Δεν ξέρω γιατί καν να προτιμάει μία ομάδα το ένα ή το άλλο. Ότι δηλαδή προτιμούμε τον ΠΑΟ στον τελικό πχ για ποιο λόγο ακριβώς (πέρα από το ότι έχουμε ως δεδομένο ότι θα περάσουμε final 4 και θα κερδίσουμε τον ημιτελικό με οποιονδήποτε άλλο)? Εδώ δεν μπορούμε καν να ξέρουμε με ποιον θα παίξουμε στα play off.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, highlight σίγουρα θα ναι η επιστροφή του Evans, αν παίξει. Κατά τα άλλα, παίζουμε με την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης (με απόσταση από τον δεύτερο χειρότερο) που δεν διαθέτει καν κάποιο στοιχείο που δεν μας ταιριάζει, ώστε να μας βάλει δύσκολα. Θα πρέπει να κατέβουμε με μαγιό και δίχαλο για να το χάσουμε το ματς.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Απρ 03, 2025 10:58 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 5:07 pm
kite26 έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 4:50 pm
Για Λι θα συμφωνήσω, πολύ θα αναθεωρήσουν σύντομα.
Καλά, αφού θα τα χάσουμε όλα από τον θεϊκό Παναθηναϊκό (όπως μας υπενθυμίζεις καθημερινά), πώς θα αναθεωρήσουν;
Το ενδεχόμενο να χάσεις από τον Παναθηναϊκό και να παίξει καλά ο Λι δεν υπάρχει;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Απρ 03, 2025 11:46 pm

Βλέπω τον Ward με την Ρεάλ και μου έχει σηκωθεί λίγο. Μακάρι να πιάσει λιμάνι ο παιχταράς.

Tsilarxos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Απρ 03, 2025 11:47 pm

Dimmitz έγραψε:
Βλέπω τον Ward με την Ρεάλ και μου έχει σηκωθεί λίγο. Μακάρι να πιάσει λιμάνι ο παιχταράς.
Ωραίος ο γοουρντ αλλά προτιμώ Ντιαλό πιο ολοκληρωμένος παίχτης

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Απρ 03, 2025 11:49 pm

Dimmitz έγραψε:
Μεχρι να του πει ο κοουτς b ¨αυτα που ξερεις να τα ξεχασεις " και να σου ξαναπεσει :)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Απρ 04, 2025 12:01 am

και εγω την εχω πει την unpopular γνωμη μου..ο ντιαλο ζηταει πολλα 2εκ+ για αυτα που δινει..ο γουορντ ποσα να θελει?1?1.2?
ο ντιαλο ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος,εχει καλυτερες τοποθετησεις κτλ αλλα μου φαινεται εχει ταβανιασει..ο γουορντ πολυ καλυτερος σουτερ ,πιο αθλητικος και με περιθωρια εξελιξης..Στα συν του οτι ειναι και αριστεροχειρας κατι που αρεσει πολυ στον μπαρτζω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”