Σύνδεση ΑΦΜ με IP και πρόστιμα σε όσους κατεβάζουν, καταναλώνουν και διακινούν περατικό περιεχόμενο
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1018
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
4
4

-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ γενικά για την περίπτωση που μιλάμε , φαντάσου το σαν έναν τρόπο να μην φαίνεται η πραγματική σου IP όταν είσαι στο internet (είναι πολλά παραπάνω αλλά για το συγκεκριμένο θέμα αυτό απασχολεί την πλειοψηφία)JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 9:43 pmΑυτο το vpn τι ειναι?AO DAFNIS έγραψε: ↑Τετ Απρ 02, 2025 9:22 pm
Με τη νέα νομοθεσία ναι υπάρχουν. Υπάρχουν βέβαια και τρόποι να προστατευτείς (βλ. vpn, seedbox) με κάποιο έξτρα κόστος.
Εγώ έχω μια ετήσια συνδρομή euroleague.tv όπως ανέφερε και ο Νικόλας πιο πάνωμε πολύ χαμηλό κόστος και διατηρώ και μια rotating συνδρομή στις άλλες πλατφόρμες.
Πχ θέλω να δω μια σειρά στο netflix πληρώνω για ένα μήνα , εάν δεν θέλω η δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο , τον επόμενο μήνα πχ ενεργοποιώ την συνδρομή στο vodafone tv για να δω hbo max , τον επόμενο disney plus ή ξανά netflix αν βγει κατι καινούργιο κλπ. Μέχρι και Cinobo είχα μια περίοδο το οποίο αξίζει γενικά αν σου αρέσει ο ευρωπαικός κινηματογράφος και σου δίνει και δωρεάν εισιτήρια για σινεμά αρκετά συχνά.
0
-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω , αλλά με nord και proton ήμουν μια χαρά.
Αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ταχύτητα και το no log policy. Νομίζω οι περισσότεροι δίνουν και trial οπότε δοκιμάζεις να δεις αν είσαι οκ από ταχύτητα , βλέπεις τι παίζει με το log policy και τις τιμές του κάθε ένα και ανάλογα προχωράς.
Ψάχνοντας πρόχειρα στο reddit βρήκα αυτό:
https://www.reddit.com/r/VPN/s/G4kwQ00TWY
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2979
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
VPN σημαίνει virtual private network.
Πολύ χοντρικά συμβαίνει το εξής:
Πες ότι θέλεις μια κάποια σχετική ανωνυμία στο ίντερνετ (δεν υπάρχει τίποτα τέλειο). Έρχομαι εγώ και σου λέω ότι μπορείς να συνδεθείς στον υπολογιστή μου, και ότι θέλεις να κάνεις στο ίντερνετ, θα το κάνεις μέσω του υπολογιστή μου. Για παράδειγμα εσύ λες «φέρε μου το skrountz.gr» και αντί να γίνεται αυτό κατευθείαν μεταξύ του υπολογιστή του και του skrountz, γίνεται μέσω του υπολογιστή μου. Επειδή η σύνδεση μεταξύ μας είναι κρυπτογραφημένη αυτό είναι σαν ένα «τούνελ» που κάνεις απέξω δεν μπορεί να δει τι γίνεται. Βλέπει το skrountz να πηγαίνει στον υπολογιστή μου και μετά δεν έχει ιδέα τι το έκανα. Αυτό κάνει το VPN πολύ χοντρικά.
Εκτός από privacy, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και γεωγραφικούς περιορισμούς. Ας πούμε ότι το Netflix στη Γαλλία έχει κάτι που σε ενδιαφέρει αλλά είναι διαθέσιμο μόνο στη Γαλλία. Αν στο παράδειγμα μας πιο πάνω ο υπολογιστής μου είναι στο Παρίσι, τότε μπορείς πολύ εύκολα να έχεις πρόσβαση στο content που θέλεις.
Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες πες.
0

-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Συνέχεια έχει προσφορές με 60-70-80-100% cashback. Topcashback και shoop.de . Κάνεις την αγορά του Nord για παράδειγμα μέσω αυτής της σελίδας για 24+4 μήνες δώρο γίνεται tracking και σε 3 μήνες σου επιστρέφουν όλο το ποσό και το στέλνεις στην paypal σου .
Αυτή την στιγμή το shoop.de έχει το nord με 100% cashback
2
1
1

- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αν κανεις torrenting/p2p τοτε το proton ειναι σχεδον μονοδρομος και απο πλευρας no log policy, αλλα και επειδη σου δινει port forwarding.
mullvad εισαι πρακτικα ανωνυμος, δεν σου ζηταει σχεδον τιποτα απο στοιχεια περαν της καρτας, αλλα ακομα και ετσι μπορεις να πληρωσεις ειτε μετρητα (να τα στειλεις) ειτε με paypal ή καποιο κρυπτονομισμα κτλ.
και απο ταχυτητες ειναι στα top και τα 2, απλα το proton ειναι #1 ακουμπαει σχεδον τις κανονικες ταχυτητες της γραμμης σου με αποκλιση μεχρι 20%.
1
1

Οποιοδηποτε VPN επιλέξετε να προσέξετε να υποστηρίζει λειτουργία "kill Switch". Είναι μία λειτουργία η οποία όταν είναι ενεργοποιημένη, σε περίπτωση που πάθει κάτι η σύνδεση του VPN, κλείνει αυτόματα και η εφαρμογή που το "τρέχει". Διαφορετικά η εφαρμογή θα συνεχίσει να "τρέχει" με την IP του παρόχου και τότε γίνονται αντιληπτές όλες οι κινήσεις. Δεν ξέρω αν αυτή τη λειτουργία την υποστηρίζουν όλα τα VPN, αλλά το Nord που χρησιμοποιώ την έχει.
Μία άλλη λειτουργία επίσης σημαντική, είναι και το "split tunneling" που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ο ίδιος ποια εφαρμογή θα τρέχει με το VPN. Για παράδειγμα μπορείς να επιλέξεις να τρέχει το VPN μόνο στον Edge ενώ στον Chrome, ταυτόχρονα να έχεις την IP του παρόχου.
Μία άλλη λειτουργία επίσης σημαντική, είναι και το "split tunneling" που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ο ίδιος ποια εφαρμογή θα τρέχει με το VPN. Για παράδειγμα μπορείς να επιλέξεις να τρέχει το VPN μόνο στον Edge ενώ στον Chrome, ταυτόχρονα να έχεις την IP του παρόχου.
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι 34 και δεν καταλαβαίνω Χριστό από τα features
θα γίνω συγκεκριμένος λοιπόν
Πέραν των όσων συζητάμε για τα νέα δεδομένα στην Ελλάδα , εγώ παράλληλα βρίσκομαι εδώ και 2 μήνες σε χώρα της Λατινικής Αμερικής για εργασία με δυνατότητα να πηγαινοέρχομαι ανά δίμηνο Ελλάδα
Εδώ οι συνθηκες είναι πολύ ιδιαίτερες και απαγορεύουν πολλά σαιτ και δεν έχω πρόσβαση σε κανένα site από αυτά τα VPN που λέτε ( ούτε NOrd ούτε Proton ούτε Ghost ούτε surfshark ) , όπως και στα ελληνικά κανάλια ( πχ δεν μπόρεσα να δω το ελληνικό ντερμπι από το σαιτ της ΕΡΤ )
Μπορώ όμως να τα προσθέσω ως add-ons στο firefox , δεν ξέρω αν αυτό δίνει πλήρη προστασία
Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερα πονηρό . Θέλω να μπορώ όταν είμαι στην Λατινική Αμερική να γυρίζω το VPN στην Ελλάδα να βλέπω και euroleague tv που έχω συνδρομή και δεν μπορώ και θέλω όταν είμαι Ελλάδα να προστατευτώ από αυτά συζητάμε
όποιος έχει διαθεση ας βοηθησει παρακαλώ

Πέραν των όσων συζητάμε για τα νέα δεδομένα στην Ελλάδα , εγώ παράλληλα βρίσκομαι εδώ και 2 μήνες σε χώρα της Λατινικής Αμερικής για εργασία με δυνατότητα να πηγαινοέρχομαι ανά δίμηνο Ελλάδα
Εδώ οι συνθηκες είναι πολύ ιδιαίτερες και απαγορεύουν πολλά σαιτ και δεν έχω πρόσβαση σε κανένα site από αυτά τα VPN που λέτε ( ούτε NOrd ούτε Proton ούτε Ghost ούτε surfshark ) , όπως και στα ελληνικά κανάλια ( πχ δεν μπόρεσα να δω το ελληνικό ντερμπι από το σαιτ της ΕΡΤ )
Μπορώ όμως να τα προσθέσω ως add-ons στο firefox , δεν ξέρω αν αυτό δίνει πλήρη προστασία
Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερα πονηρό . Θέλω να μπορώ όταν είμαι στην Λατινική Αμερική να γυρίζω το VPN στην Ελλάδα να βλέπω και euroleague tv που έχω συνδρομή και δεν μπορώ και θέλω όταν είμαι Ελλάδα να προστατευτώ από αυτά συζητάμε
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
40 ειμαι αδερφεCoach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Απρ 03, 2025 5:22 amΕίμαι 34 και δεν καταλαβαίνω Χριστό από τα features![]()
![]()

Αρχικα για να αποκτησεις ξανα προσβαση στα site που ειναι restricted λογο του ISP σου αλλαξε το dns σου σε 1.1.1.1 ή 8.8.8.8
guide
https://developers.cloudflare.com/1.1.1 ... p/windows/
2
2

- coach blue
- Reactions: 1363
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αλλαζεις dns για αρχη οπως αυτοι που εβαλε ο reignman . Προσωπικα Χρησιμοποιω τους open dns servers χωρις να εχω ψαξει αν ειναι οι καλυτεροι .
Αν δεν θελεις να μπλεξεις με vpn βαλε tor αλλα θα χρειαστει να ενεργοποιησεις χειροκινητα οτι χρειαστει για να φαινεται κανονικα η καθε ιστοσελιδα . Οπως πχ θα εκανες αν ειχες no script στον firefox .
Θα μπορουσρες να δοκιμασεις opera που εχει ενσωματωμενο vpn ( proxy ειναι αλλα τελος παντων ) .
Αφου δοκιμασεις ολα τα παραπανω αγορασε vpn
Αν δεν θελεις να μπλεξεις με vpn βαλε tor αλλα θα χρειαστει να ενεργοποιησεις χειροκινητα οτι χρειαστει για να φαινεται κανονικα η καθε ιστοσελιδα . Οπως πχ θα εκανες αν ειχες no script στον firefox .
Θα μπορουσρες να δοκιμασεις opera που εχει ενσωματωμενο vpn ( proxy ειναι αλλα τελος παντων ) .
Αφου δοκιμασεις ολα τα παραπανω αγορασε vpn

0
- ssoulliss
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια αρκετά ψύχραιμη ανάλυση.
Θα προσέθετα σε αυτά που έχουν γράψει οι φίλοι πιο πάνω, ότι όποιος φίλος έχει σκοπό να βάλει VPN και να "στριμάρει" ή να κατεβάσει προγράμματα/ταινίες/αγώνες κλπ ας έχει στο νου του ότι ταυτόχρονη σύνδεση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θα συνιστά δώρο/άδωρο. Καλό θα είναι επίσης να μην μπαίνετε με το gmail σας στον περιηγητή (browser) όταν "βλέπετε" ή κατεβάζετε.
Θα προσέθετα σε αυτά που έχουν γράψει οι φίλοι πιο πάνω, ότι όποιος φίλος έχει σκοπό να βάλει VPN και να "στριμάρει" ή να κατεβάσει προγράμματα/ταινίες/αγώνες κλπ ας έχει στο νου του ότι ταυτόχρονη σύνδεση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θα συνιστά δώρο/άδωρο. Καλό θα είναι επίσης να μην μπαίνετε με το gmail σας στον περιηγητή (browser) όταν "βλέπετε" ή κατεβάζετε.
0