Σύνδεση ΑΦΜ με IP και πρόστιμα σε όσους κατεβάζουν, καταναλώνουν και διακινούν περατικό περιεχόμενο

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1020
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 02, 2025 9:56 pm

αν ισχύουν αυτά δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ θα φάω όχι πρόστιμο αλλά ισόβια

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 02, 2025 9:57 pm

Για πειτε γνωμες για vpn απο αποψη value for money?nord και surfshark εχω χρησιμοποιησει εγω κατα καιρους αλλα δεν εχω παρει ποτε πακετο για 1-2 χρονια..καντε μια tier list και ισως να το πιναρει και καποιος μοντ γιατι αποτι φαινεται θα χρειαστει.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Τετ Απρ 02, 2025 9:58 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 9:43 pm
AO DAFNIS έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 9:22 pm

Με τη νέα νομοθεσία ναι υπάρχουν. Υπάρχουν βέβαια και τρόποι να προστατευτείς (βλ. vpn, seedbox) με κάποιο έξτρα κόστος.

Εγώ έχω μια ετήσια συνδρομή euroleague.tv όπως ανέφερε και ο Νικόλας πιο πάνω 😉 με πολύ χαμηλό κόστος και διατηρώ και μια rotating συνδρομή στις άλλες πλατφόρμες.

Πχ θέλω να δω μια σειρά στο netflix πληρώνω για ένα μήνα , εάν δεν θέλω η δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο , τον επόμενο μήνα πχ ενεργοποιώ την συνδρομή στο vodafone tv για να δω hbo max , τον επόμενο disney plus ή ξανά netflix αν βγει κατι καινούργιο κλπ. Μέχρι και Cinobo είχα μια περίοδο το οποίο αξίζει γενικά αν σου αρέσει ο ευρωπαικός κινηματογράφος και σου δίνει και δωρεάν εισιτήρια για σινεμά αρκετά συχνά.
Αυτο το vpn τι ειναι?
Πολύ γενικά για την περίπτωση που μιλάμε , φαντάσου το σαν έναν τρόπο να μην φαίνεται η πραγματική σου IP όταν είσαι στο internet (είναι πολλά παραπάνω αλλά για το συγκεκριμένο θέμα αυτό απασχολεί την πλειοψηφία)

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686

Τετ Απρ 02, 2025 10:04 pm

shaq7 έγραψε:
Για πειτε γνωμες για vpn απο αποψη value for money?nord και surfshark εχω χρησιμοποιησει εγω κατα καιρους αλλα δεν εχω παρει ποτε πακετο για 1-2 χρονια..καντε μια tier list και ισως να το πιναρει και καποιος μοντ γιατι αποτι φαινεται θα χρειαστει.
Έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω , αλλά με nord και proton ήμουν μια χαρά.

Αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι η ταχύτητα και το no log policy. Νομίζω οι περισσότεροι δίνουν και trial οπότε δοκιμάζεις να δεις αν είσαι οκ από ταχύτητα , βλέπεις τι παίζει με το log policy και τις τιμές του κάθε ένα και ανάλογα προχωράς.

Ψάχνοντας πρόχειρα στο reddit βρήκα αυτό:
https://www.reddit.com/r/VPN/s/G4kwQ00TWY

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2984
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Απρ 02, 2025 10:59 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Απρ 02, 2025 9:43 pm
Αυτο το vpn τι ειναι?
VPN σημαίνει virtual private network.

Πολύ χοντρικά συμβαίνει το εξής:

Πες ότι θέλεις μια κάποια σχετική ανωνυμία στο ίντερνετ (δεν υπάρχει τίποτα τέλειο). Έρχομαι εγώ και σου λέω ότι μπορείς να συνδεθείς στον υπολογιστή μου, και ότι θέλεις να κάνεις στο ίντερνετ, θα το κάνεις μέσω του υπολογιστή μου. Για παράδειγμα εσύ λες «φέρε μου το skrountz.gr» και αντί να γίνεται αυτό κατευθείαν μεταξύ του υπολογιστή του και του skrountz, γίνεται μέσω του υπολογιστή μου. Επειδή η σύνδεση μεταξύ μας είναι κρυπτογραφημένη αυτό είναι σαν ένα «τούνελ» που κάνεις απέξω δεν μπορεί να δει τι γίνεται. Βλέπει το skrountz να πηγαίνει στον υπολογιστή μου και μετά δεν έχει ιδέα τι το έκανα. Αυτό κάνει το VPN πολύ χοντρικά.

Εκτός από privacy, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και γεωγραφικούς περιορισμούς. Ας πούμε ότι το Netflix στη Γαλλία έχει κάτι που σε ενδιαφέρει αλλά είναι διαθέσιμο μόνο στη Γαλλία. Αν στο παράδειγμα μας πιο πάνω ο υπολογιστής μου είναι στο Παρίσι, τότε μπορείς πολύ εύκολα να έχεις πρόσβαση στο content που θέλεις.

Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες πες.

0
Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Απρ 02, 2025 11:04 pm

shaq7 έγραψε:
Συνέχεια έχει προσφορές με 60-70-80-100% cashback. Topcashback και shoop.de . Κάνεις την αγορά του Nord για παράδειγμα μέσω αυτής της σελίδας για 24+4 μήνες δώρο γίνεται tracking και σε 3 μήνες σου επιστρέφουν όλο το ποσό και το στέλνεις στην paypal σου .

Αυτή την στιγμή το shoop.de έχει το nord με 100% cashback

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 02, 2025 11:42 pm

shaq7 έγραψε:
αν κανεις torrenting/p2p τοτε το proton ειναι σχεδον μονοδρομος και απο πλευρας no log policy, αλλα και επειδη σου δινει port forwarding.

mullvad εισαι πρακτικα ανωνυμος, δεν σου ζηταει σχεδον τιποτα απο στοιχεια περαν της καρτας, αλλα ακομα και ετσι μπορεις να πληρωσεις ειτε μετρητα (να τα στειλεις) ειτε με paypal ή καποιο κρυπτονομισμα κτλ.

και απο ταχυτητες ειναι στα top και τα 2, απλα το proton ειναι #1 ακουμπαει σχεδον τις κανονικες ταχυτητες της γραμμης σου με αποκλιση μεχρι 20%.

1
1 Εικόνα
gourgou

a1greece
Reactions: 165

Πέμ Απρ 03, 2025 1:12 am

Οποιοδηποτε VPN επιλέξετε να προσέξετε να υποστηρίζει λειτουργία "kill Switch". Είναι μία λειτουργία η οποία όταν είναι ενεργοποιημένη, σε περίπτωση που πάθει κάτι η σύνδεση του VPN, κλείνει αυτόματα και η εφαρμογή που το "τρέχει". Διαφορετικά η εφαρμογή θα συνεχίσει να "τρέχει" με την IP του παρόχου και τότε γίνονται αντιληπτές όλες οι κινήσεις. Δεν ξέρω αν αυτή τη λειτουργία την υποστηρίζουν όλα τα VPN, αλλά το Nord που χρησιμοποιώ την έχει.
Μία άλλη λειτουργία επίσης σημαντική, είναι και το "split tunneling" που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ο ίδιος ποια εφαρμογή θα τρέχει με το VPN. Για παράδειγμα μπορείς να επιλέξεις να τρέχει το VPN μόνο στον Edge ενώ στον Chrome, ταυτόχρονα να έχεις την IP του παρόχου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Πέμ Απρ 03, 2025 3:16 am

σχετικα με το proton
Spoiler!
το free version του δινει
  • Servers in five countries
    Medium VPN speed
    1 VPN connection
    Strict no-logs policy
    Unlimited volume/bandwidth
    DNS leak prevention
    Kill switch/always-on VPN
    Encrypted VPN servers
    Router support
Access to Proton Mail Free(new window), Proton Calendar Free(new window), Proton Drive Free(new window), and Proton Pass Free

το plus που βγαινει στα 4.99 το μηνα για 2 χρονια συνδρομης
  • 8,200+ servers in 110+ countries
    Highest speed VPN
    Connect up to 10 devices at the same time
    NetShield malware and ad-blocker
    Worldwide streaming services
    P2P/BitTorrent support
    Secure Core servers
    Tor over VPN
    Strict no-logs policy
    Unlimited volume/bandwidth
    DNS leak prevention
    Kill switch/always-on VPN
    Encrypted VPN servers
    Router support
    Split tunneling (for Android and Windows only)
Access to Proton Mail Free(new window), Proton Calendar Free(new window), Proton Drive Free(new window), and Proton Pass Free(new window)
You can try Proton VPN Plus risk-free with our 30-day money-back guarantee. If you find it’s not for you, just let us know within 30 days and we’ll give you your money back. See payment options and our Terms and Conditions for more details.

και τελος η unlimited version που βγαινει στα 7.99 το μηνα για 2 χρονια συνδρομης
• 1 user with up to 15 email addresses
• 500 GB of total storage shared across Mail, Calendar, and Drive
• Support for 3 custom email domains
• Short domain email address(new window) (@pm.me): send and receive messages
• Unlimited labels, folders, and filters
• IMAP support via Proton Mail Bridge(new window)
• Contact groups
• Auto-(new window)reply(new window)
• Catch-all email(new window)
• Easy Switch(new window) import assistant
• Password-protected Emails(new window)
• Sending limit: unlimited*
• Priority customer support
• Proton Calendar(new window) (20 encrypted personal calendars with sharing via link)
• Proton Drive(new window) (automatic sync, encrypted file sharing, and more)
• Proton Pass(new window) (unlimited logins, integrated 2FA support, vault sharing, and more)
• 6,500+ servers in 110+ countries
• Highest VPN speed
• Connect to VPN on 10 devices per user at the same time
• NetShield malware and ad-blocker
• Worldwide streaming services
• P2P/BitTorrent support
• Secure Core servers
• Tor over VPN
• Strict no-logs policy
• Unlimited volume/bandwidth
• DNS leak prevention
• Kill switch/always-on VPN
• Encrypted VPN servers
• Router support
• Split tunneling (Android and Windows only)

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Απρ 03, 2025 5:22 am

Είμαι 34 και δεν καταλαβαίνω Χριστό από τα features :mrgreen: :mrgreen:

θα γίνω συγκεκριμένος λοιπόν

Πέραν των όσων συζητάμε για τα νέα δεδομένα στην Ελλάδα , εγώ παράλληλα βρίσκομαι εδώ και 2 μήνες σε χώρα της Λατινικής Αμερικής για εργασία με δυνατότητα να πηγαινοέρχομαι ανά δίμηνο Ελλάδα

Εδώ οι συνθηκες είναι πολύ ιδιαίτερες και απαγορεύουν πολλά σαιτ και δεν έχω πρόσβαση σε κανένα site από αυτά τα VPN που λέτε ( ούτε NOrd ούτε Proton ούτε Ghost ούτε surfshark ) , όπως και στα ελληνικά κανάλια ( πχ δεν μπόρεσα να δω το ελληνικό ντερμπι από το σαιτ της ΕΡΤ )

Μπορώ όμως να τα προσθέσω ως add-ons στο firefox , δεν ξέρω αν αυτό δίνει πλήρη προστασία

Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερα πονηρό . Θέλω να μπορώ όταν είμαι στην Λατινική Αμερική να γυρίζω το VPN στην Ελλάδα να βλέπω και euroleague tv που έχω συνδρομή και δεν μπορώ και θέλω όταν είμαι Ελλάδα να προστατευτώ από αυτά συζητάμε

όποιος έχει διαθεση ας βοηθησει παρακαλώ

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Πέμ Απρ 03, 2025 6:31 am

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Απρ 03, 2025 5:22 am
Είμαι 34 και δεν καταλαβαίνω Χριστό από τα features :mrgreen: :mrgreen:

θα γίνω συγκεκριμένος λοιπόν

Πέραν των όσων συζητάμε για τα νέα δεδομένα στην Ελλάδα , εγώ παράλληλα βρίσκομαι εδώ και 2 μήνες σε χώρα της Λατινικής Αμερικής για εργασία με δυνατότητα να πηγαινοέρχομαι ανά δίμηνο Ελλάδα

Εδώ οι συνθηκες είναι πολύ ιδιαίτερες και απαγορεύουν πολλά σαιτ και δεν έχω πρόσβαση σε κανένα site από αυτά τα VPN που λέτε ( ούτε NOrd ούτε Proton ούτε Ghost ούτε surfshark ) , όπως και στα ελληνικά κανάλια ( πχ δεν μπόρεσα να δω το ελληνικό ντερμπι από το σαιτ της ΕΡΤ )

Μπορώ όμως να τα προσθέσω ως add-ons στο firefox , δεν ξέρω αν αυτό δίνει πλήρη προστασία

Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερα πονηρό . Θέλω να μπορώ όταν είμαι στην Λατινική Αμερική να γυρίζω το VPN στην Ελλάδα να βλέπω και euroleague tv που έχω συνδρομή και δεν μπορώ και θέλω όταν είμαι Ελλάδα να προστατευτώ από αυτά συζητάμε

όποιος έχει διαθεση ας βοηθησει παρακαλώ
40 ειμαι αδερφε :P

Αρχικα για να αποκτησεις ξανα προσβαση στα site που ειναι restricted λογο του ISP σου αλλαξε το dns σου σε 1.1.1.1 ή 8.8.8.8
guide
https://developers.cloudflare.com/1.1.1 ... p/windows/

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Απρ 03, 2025 3:33 pm

Αλλαζεις dns για αρχη οπως αυτοι που εβαλε ο reignman . Προσωπικα Χρησιμοποιω τους open dns servers χωρις να εχω ψαξει αν ειναι οι καλυτεροι .

Αν δεν θελεις να μπλεξεις με vpn βαλε tor αλλα θα χρειαστει να ενεργοποιησεις χειροκινητα οτι χρειαστει για να φαινεται κανονικα η καθε ιστοσελιδα . Οπως πχ θα εκανες αν ειχες no script στον firefox .

Θα μπορουσρες να δοκιμασεις opera που εχει ενσωματωμενο vpn ( proxy ειναι αλλα τελος παντων ) .

Αφου δοκιμασεις ολα τα παραπανω αγορασε vpn :D

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 03, 2025 4:31 pm

πολλους χακερς εχει το φορουμ βλεπω
ας προσεχουμε :cool:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Απρ 21, 2025 9:16 pm

Μια αρκετά ψύχραιμη ανάλυση.

Θα προσέθετα σε αυτά που έχουν γράψει οι φίλοι πιο πάνω, ότι όποιος φίλος έχει σκοπό να βάλει VPN και να "στριμάρει" ή να κατεβάσει προγράμματα/ταινίες/αγώνες κλπ ας έχει στο νου του ότι ταυτόχρονη σύνδεση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θα συνιστά δώρο/άδωρο. Καλό θα είναι επίσης να μην μπαίνετε με το gmail σας στον περιηγητή (browser) όταν "βλέπετε" ή κατεβάζετε.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Απρ 21, 2025 9:22 pm

Δίνω πρόβλεψη για επαναλειτουργία των θρυλικών βιντεο κλαμπ.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pop Culture”