Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Tsilarxos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Απρ 04, 2025 12:05 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Απρ 04, 2025 12:01 am
και εγω την εχω πει την unpopular γνωμη μου..ο ντιαλο ζηταει πολλα 2εκ+ για αυτα που δινει..ο γουορντ ποσα να θελει?1?1.2?
ο ντιαλο ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος,εχει καλυτερες τοποθετησεις κτλ αλλα μου φαινεται εχει ταβανιασει..ο γουορντ πολυ καλυτερος σουτερ ,πιο αθλητικος και με περιθωρια εξελιξης..Στα συν του οτι ειναι και αριστεροχειρας κατι που αρεσει πολυ στον μπαρτζω.
Ο Ντιαλό μπορεί να παίξει σκεπτόμενο μπάσκετ..τον βλέπεις είναι πολύ κοντρολαρισμενος. Ο Γουόρντ όπως και οι περισσότεροι στην Παρί πιάνουν την μπάλα στα 8 μέτρα και σουτάρουν αμέσως. 2 τέτοια να κάνει και δεν θέλει πολύ να γίνει ο νέος Ντόρσεϊ και να βλέπει το μάτς μετά από τον πάγκο

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 04, 2025 12:07 am

Ο Ολυμπιακός πιστεύεται μιλάει ήδη με παίκτες για του χρόνου ; Να έχει προσεγγίσει μάνατζερ κτλπ για τον Ward πχ. Είναι στην τακτική τις διοίκησης αυτό ? Ή θεωρείται πρώτα περιμένουν πώς θα καταλήξει η χρονιά και μετά ;

Tsilarxos

a1greece
Reactions:

Παρ Απρ 04, 2025 12:09 am

prime7 έγραψε:
Ο Ολυμπιακός πιστεύεται μιλάει ήδη με παίκτες για του χρόνου ; Να έχει προσεγγίσει μάνατζερ κτλπ για τον Ward πχ. Είναι στην τακτική τις διοίκησης αυτό ? Ή θεωρείται πρώτα περιμένουν πώς θα καταλήξει η χρονιά και μετά ;
Εγώ πιστεύω μιλάει. Και πέρσι είχε μιλήσει με Έβανς νωρίς. Πιστεύω ότι έχει παρθεί η απόφαση ότι δεν θα μείνει ο μακισικ και θα πάρουν 3αρι.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Απρ 04, 2025 12:11 am

prime7 έγραψε:
Σιγουρα , μεχρι το φαιναλ φορ τα κελεπουρια θα εχουν κλεισει .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Απρ 04, 2025 12:14 am

Tsilarxos έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Παρ Απρ 04, 2025 12:01 am
Ο Ντιαλό μπορεί να παίξει σκεπτόμενο μπάσκετ..τον βλέπεις είναι πολύ κοντρολαρισμενος. Ο Γουόρντ όπως και οι περισσότεροι στην Παρί πιάνουν την μπάλα στα 8 μέτρα και σουτάρουν αμέσως. 2 τέτοια να κάνει και δεν θέλει πολύ να γίνει ο νέος Ντόρσεϊ και να βλέπει το μάτς μετά από τον πάγκο
ναι εχεις ενα ποιντ..δεν ξερουμε πως θα ειναι στο μπασκετ του μπαρτζωκα..βασικα δεν ξερουμε καν αν θα ειναι ο μπαρτζωκας αν το χασουμε αλλα οκ..ο ντιαλο ειναι plug and play λυση..αλλα για μενα και περιορισμενων δυνατοτητων και στην διπλη τιμη.

Σιγουρα θα χουμε κλεισει παικτη/παικτες μεχρι το φ4...οι περισσοτερες μεγαλες μεταγραφες τοτε κλεινουν.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Παρ Απρ 04, 2025 12:16 am

coach blue έγραψε:
Παρ Απρ 04, 2025 12:11 am
prime7 έγραψε:
Σιγουρα , μεχρι το φαιναλ φορ τα κελεπουρια θα εχουν κλεισει .
Κάθε πράγμα στον καιρό του...

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 04, 2025 1:32 am

Tsilarxos έγραψε:
Παρ Απρ 04, 2025 12:09 am
prime7 έγραψε:
Εγώ πιστεύω μιλάει. Και πέρσι είχε μιλήσει με Έβανς νωρίς. Πιστεύω ότι έχει παρθεί η απόφαση ότι δεν θα μείνει ο μακισικ και θα πάρουν 3αρι.
Καλά, μην το δένεις σχοινί κορδόνι! Εχε απλά υπόψη σου το παντελώς «κουφό» φετινό στατιστικό που διάβασα κάπου, ότι ο Σάκης εφέτος στην Ευρωλίγκα έχει σουτάρει τα διπλάσια τρίποντα από τον Πήτερς……οπότε όπως καταλαβαίνεις σε αυτήν την ομάδα η Επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά. Άρα μην θεωρείς απίθανο τιμής ένεκεν να τον κρατήσουμε και καλά για δέκατο ξένο……..και κάπου πάλι εκεί στα τέλη Φλεβάρη του 2026 να ξαναπαίρνει δέκα επιθέσεις τετάρτης περιόδου σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!!

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Απρ 04, 2025 3:01 am

to be exact, o McKissic εχει αγωνιστει 1 παιχνιδι λιγοτερο και μολις 44 λεπτα παραπανω απο τον Peters και εχει παρει 8 περισσοτερα διποντα και 46 περισσοτερα τριποντα. Μιλαμε για INSANITY.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 04, 2025 10:01 am

Παιδιά το είδα και εγώ αυτό το στατιστικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ο Πίτερς, ο καλύτερος μας σουτέρ τριών πόντων, βρίσκεται 5ο στην λίστα με τα περισσότερα εκτελεσμένα τρίποντα, πίσω ακόμα και από τον Γκός! Μαλλιάσε η γλώσσα μας όλη την χρόνια ότι δεν υπάρχουν συστήματα για να βγει ο Πίτερς ελεύθερος, ότι παίζει λίγο, ότι θα έπρεπε να παίρνει περισσότερες προσπάθειες.

Επειδή είδα το χτεσινό Ρεάλ-Παρί πολύ προσεκτικά, οι τύποι έπαιξαν ποσά pick and pop με Shorts να δίνει ασίστ στον Jantunen για τρίποντο, το ίδιο που κάνει και ο ΠΑΟ με τον Μήτρογλου. Εμείς γιατί δεν έχουμε ένα τέτοιο σύστημα για τον Πίτερς; Αντί να βλέπουμε τον Μακίσικ να τουβλαρει δλδ στην 4η περίοδο.

Ο Ward πολύ καλύτερη περίπτωση από τον Ντιαλό, έχει πολύ καλύτερα τελειώματα τόσο από το τρίποντο όσο και κοντά στην ρακέτα. Είναι μακρύς σαν χταπόδι και μου θυμίζει λίγο Οσμαν στον τρόπο παιχνιδιού του, επιτίθεται δλδ στην ρακέτα αρκετά και ειδικά στο transition.

Πιστεύω ταιριάζει γάντι στο ρόστερ και ειδικά αν φύγει ο Σακ, χρειαζόμαστε κάθετο παιχνίδι. Αυτός μαζί με τον Λι μπορούν να μας το δωσουν. Και άσε τον Παπ να κάνει γύρω γύρω όλοι με τους άλλους στην second unit.

melagis

junior
Reactions:

Παρ Απρ 04, 2025 10:58 am

Που φτάσαμε πάντως να λεμε αν μας κάνει ο Ντιαλο ή ο Μούσα ή ο Γουόρντ.....

Με τον 36χρονο Παπ και τον 35 Μακ κισικ.....

Αν δεν κατέβει ο Μ.Ο της ομάδας φέτος τουλάχιστον 5 χρόνια........

Το μπασκετ πλέον θέλει παικτες-αθλητες......

Οι αγώνες είναι πολλοί, πααααρα πολλοί.....

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Απρ 04, 2025 11:10 am

Dimmitz έγραψε:
Παιδιά το είδα και εγώ αυτό το στατιστικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ο Πίτερς, ο καλύτερος μας σουτέρ τριών πόντων, βρίσκεται 5ο στην λίστα με τα περισσότερα εκτελεσμένα τρίποντα, πίσω ακόμα και από τον Γκός! Μαλλιάσε η γλώσσα μας όλη την χρόνια ότι δεν υπάρχουν συστήματα για να βγει ο Πίτερς ελεύθερος, ότι παίζει λίγο, ότι θα έπρεπε να παίρνει περισσότερες προσπάθειες.

Επειδή είδα το χτεσινό Ρεάλ-Παρί πολύ προσεκτικά, οι τύποι έπαιξαν ποσά pick and pop με Shorts να δίνει ασίστ στον Jantunen για τρίποντο, το ίδιο που κάνει και ο ΠΑΟ με τον Μήτρογλου. Εμείς γιατί δεν έχουμε ένα τέτοιο σύστημα για τον Πίτερς; Αντί να βλέπουμε τον Μακίσικ να τουβλαρει δλδ στην 4η περίοδο.

Ο Ward πολύ καλύτερη περίπτωση από τον Ντιαλό, έχει πολύ καλύτερα τελειώματα τόσο από το τρίποντο όσο και κοντά στην ρακέτα. Είναι μακρύς σαν χταπόδι και μου θυμίζει λίγο Οσμαν στον τρόπο παιχνιδιού του, επιτίθεται δλδ στην ρακέτα αρκετά και ειδικά στο transition.

Πιστεύω ταιριάζει γάντι στο ρόστερ και ειδικά αν φύγει ο Σακ, χρειαζόμαστε κάθετο παιχνίδι. Αυτός μαζί με τον Λι μπορούν να μας το δωσουν. Και άσε τον Παπ να κάνει γύρω γύρω όλοι με τους άλλους στην second unit.
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση από την άποψη ότι για τον Πίτερς το λέω από την αρχή της χρονιάς ότι έπρεπε να παίρνει περισσότερα σουτ.
Υπάρχουν πάντως και κάποιες εξηγήσεις. Το ένα είναι ότι προφανώς αφήνουν ευκολότερα τον Μακκίσικ να σουτάρει που σε πολλά τρίποντα είναι ελεύθερος.
Το δεύτερο είναι ότι άλλοι παίκτες δημιουργούν μόνοι τους το σουτ μετά από ντρίμπλα, ο Πίτερς δεν είναι τέτοια περίπτωση.
Και το τρίτο ότι δεν έχει ούτε πολύ ψηλό release, ούτε τόσο γρήγορο με αποτέλεσμα να μην του είναι εύκολο πάντα να σουτάρει.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Απρ 04, 2025 12:39 pm

Ο πιτερς θα επρεπε να σουταρει περισσοτερο αυτο ειναι αληθεια αλλα επρεπε να υπαρχει συστημα για αυτο και οταν γινεται ο πιτερς σουταρει καλυτερα και απο βολες.

Ο μακκισικ σουταρει πολυ γιατι εχει πολυ περισσοτερη ωρα στα χερια και γιατι του το δινουν ειναι απλο. Περυσι παντως μας ο μακκισικ με τα τριποντα του μας εστειλε φαιναλ φορ. Δεν ειναι οτι τουβλαρει. Ισα ισα οταν του μπει το πρωτο μετα βαζει και τα επομενα και γενικα ειναι καλος στα κρισιμα σημεια. Δεν μου φαινεται παραλογο παντως.

Tsilarxos

a1greece
Reactions:

Παρ Απρ 04, 2025 2:14 pm

Ο μακισικ σουτάρει πιο πολύ γιατί πρώτον του δίνουν το σουτ οπότε δεν γίνεται να μην το πάρει παντελώς ελεύθερος. Δεύτερον δεν τσουλαει η επίθεση έχει την μπάλα στα χέρια τελειώνει ο χρόνος και αναγκαστικά θα σουτάρει.

Ο Πίτερς είναι spot σουτέρ οπότε πρέπει να του βγάλεις σουτ μέσα από κυκλοφορία μπάλας. Και οι άμυνες κάνουν focus πάνω του. Δεν μπορεί να πάρει δύσκολα σουτ με παίχτη πάνω του που θα φτιάξει ο ίδιος

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Απρ 04, 2025 3:33 pm

Tsilarxos έγραψε:

Ο Ντιαλό μπορεί να παίξει σκεπτόμενο μπάσκετ..
τοτε αδικειται μονο ενας μπορει να απογειωσει το ταλεντο του στο σκεπτομενο μπασκετ :welcome:

Εικόνα

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Απρ 04, 2025 4:31 pm

Dimmitz έγραψε:

Αυτά λέμε. Υπάρχει δυνατότητα πιστεύω να βγούνε καλύτερα συστήματα, ώστε να εκμεταλλευτουμε τα χαρίσματα κάποιον παικτών π.χ. Πίτερς.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”