Ο Ντιαλό μπορεί να παίξει σκεπτόμενο μπάσκετ..τον βλέπεις είναι πολύ κοντρολαρισμενος. Ο Γουόρντ όπως και οι περισσότεροι στην Παρί πιάνουν την μπάλα στα 8 μέτρα και σουτάρουν αμέσως. 2 τέτοια να κάνει και δεν θέλει πολύ να γίνει ο νέος Ντόρσεϊ και να βλέπει το μάτς μετά από τον πάγκοshaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 12:01 amκαι εγω την εχω πει την unpopular γνωμη μου..ο ντιαλο ζηταει πολλα 2εκ+ για αυτα που δινει..ο γουορντ ποσα να θελει?1?1.2?
ο ντιαλο ειναι πολυ καλυτερος αμυντικος,εχει καλυτερες τοποθετησεις κτλ αλλα μου φαινεται εχει ταβανιασει..ο γουορντ πολυ καλυτερος σουτερ ,πιο αθλητικος και με περιθωρια εξελιξης..Στα συν του οτι ειναι και αριστεροχειρας κατι που αρεσει πολυ στον μπαρτζω.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
-
Tsilarxos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι εχεις ενα ποιντ..δεν ξερουμε πως θα ειναι στο μπασκετ του μπαρτζωκα..βασικα δεν ξερουμε καν αν θα ειναι ο μπαρτζωκας αν το χασουμε αλλα οκ..ο ντιαλο ειναι plug and play λυση..αλλα για μενα και περιορισμενων δυνατοτητων και στην διπλη τιμη.Tsilarxos έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 12:05 amΟ Ντιαλό μπορεί να παίξει σκεπτόμενο μπάσκετ..τον βλέπεις είναι πολύ κοντρολαρισμενος. Ο Γουόρντ όπως και οι περισσότεροι στην Παρί πιάνουν την μπάλα στα 8 μέτρα και σουτάρουν αμέσως. 2 τέτοια να κάνει και δεν θέλει πολύ να γίνει ο νέος Ντόρσεϊ και να βλέπει το μάτς μετά από τον πάγκο
Σιγουρα θα χουμε κλεισει παικτη/παικτες μεχρι το φ4...οι περισσοτερες μεγαλες μεταγραφες τοτε κλεινουν.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Κάθε πράγμα στον καιρό του...coach blue έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 12:11 amΣιγουρα , μεχρι το φαιναλ φορ τα κελεπουρια θα εχουν κλεισει .
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλά, μην το δένεις σχοινί κορδόνι! Εχε απλά υπόψη σου το παντελώς «κουφό» φετινό στατιστικό που διάβασα κάπου, ότι ο Σάκης εφέτος στην Ευρωλίγκα έχει σουτάρει τα διπλάσια τρίποντα από τον Πήτερς……οπότε όπως καταλαβαίνεις σε αυτήν την ομάδα η Επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά. Άρα μην θεωρείς απίθανο τιμής ένεκεν να τον κρατήσουμε και καλά για δέκατο ξένο……..και κάπου πάλι εκεί στα τέλη Φλεβάρη του 2026 να ξαναπαίρνει δέκα επιθέσεις τετάρτης περιόδου σαν να μην συμβαίνει τίποτα!!!!
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά το είδα και εγώ αυτό το στατιστικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ο Πίτερς, ο καλύτερος μας σουτέρ τριών πόντων, βρίσκεται 5ο στην λίστα με τα περισσότερα εκτελεσμένα τρίποντα, πίσω ακόμα και από τον Γκός! Μαλλιάσε η γλώσσα μας όλη την χρόνια ότι δεν υπάρχουν συστήματα για να βγει ο Πίτερς ελεύθερος, ότι παίζει λίγο, ότι θα έπρεπε να παίρνει περισσότερες προσπάθειες.
Επειδή είδα το χτεσινό Ρεάλ-Παρί πολύ προσεκτικά, οι τύποι έπαιξαν ποσά pick and pop με Shorts να δίνει ασίστ στον Jantunen για τρίποντο, το ίδιο που κάνει και ο ΠΑΟ με τον Μήτρογλου. Εμείς γιατί δεν έχουμε ένα τέτοιο σύστημα για τον Πίτερς; Αντί να βλέπουμε τον Μακίσικ να τουβλαρει δλδ στην 4η περίοδο.
Ο Ward πολύ καλύτερη περίπτωση από τον Ντιαλό, έχει πολύ καλύτερα τελειώματα τόσο από το τρίποντο όσο και κοντά στην ρακέτα. Είναι μακρύς σαν χταπόδι και μου θυμίζει λίγο Οσμαν στον τρόπο παιχνιδιού του, επιτίθεται δλδ στην ρακέτα αρκετά και ειδικά στο transition.
Πιστεύω ταιριάζει γάντι στο ρόστερ και ειδικά αν φύγει ο Σακ, χρειαζόμαστε κάθετο παιχνίδι. Αυτός μαζί με τον Λι μπορούν να μας το δωσουν. Και άσε τον Παπ να κάνει γύρω γύρω όλοι με τους άλλους στην second unit.
Επειδή είδα το χτεσινό Ρεάλ-Παρί πολύ προσεκτικά, οι τύποι έπαιξαν ποσά pick and pop με Shorts να δίνει ασίστ στον Jantunen για τρίποντο, το ίδιο που κάνει και ο ΠΑΟ με τον Μήτρογλου. Εμείς γιατί δεν έχουμε ένα τέτοιο σύστημα για τον Πίτερς; Αντί να βλέπουμε τον Μακίσικ να τουβλαρει δλδ στην 4η περίοδο.
Ο Ward πολύ καλύτερη περίπτωση από τον Ντιαλό, έχει πολύ καλύτερα τελειώματα τόσο από το τρίποντο όσο και κοντά στην ρακέτα. Είναι μακρύς σαν χταπόδι και μου θυμίζει λίγο Οσμαν στον τρόπο παιχνιδιού του, επιτίθεται δλδ στην ρακέτα αρκετά και ειδικά στο transition.
Πιστεύω ταιριάζει γάντι στο ρόστερ και ειδικά αν φύγει ο Σακ, χρειαζόμαστε κάθετο παιχνίδι. Αυτός μαζί με τον Λι μπορούν να μας το δωσουν. Και άσε τον Παπ να κάνει γύρω γύρω όλοι με τους άλλους στην second unit.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση από την άποψη ότι για τον Πίτερς το λέω από την αρχή της χρονιάς ότι έπρεπε να παίρνει περισσότερα σουτ.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 10:01 amΠαιδιά το είδα και εγώ αυτό το στατιστικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ο Πίτερς, ο καλύτερος μας σουτέρ τριών πόντων, βρίσκεται 5ο στην λίστα με τα περισσότερα εκτελεσμένα τρίποντα, πίσω ακόμα και από τον Γκός! Μαλλιάσε η γλώσσα μας όλη την χρόνια ότι δεν υπάρχουν συστήματα για να βγει ο Πίτερς ελεύθερος, ότι παίζει λίγο, ότι θα έπρεπε να παίρνει περισσότερες προσπάθειες.
Υπάρχουν πάντως και κάποιες εξηγήσεις. Το ένα είναι ότι προφανώς αφήνουν ευκολότερα τον Μακκίσικ να σουτάρει που σε πολλά τρίποντα είναι ελεύθερος.
Το δεύτερο είναι ότι άλλοι παίκτες δημιουργούν μόνοι τους το σουτ μετά από ντρίμπλα, ο Πίτερς δεν είναι τέτοια περίπτωση.
Και το τρίτο ότι δεν έχει ούτε πολύ ψηλό release, ούτε τόσο γρήγορο με αποτέλεσμα να μην του είναι εύκολο πάντα να σουτάρει.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο πιτερς θα επρεπε να σουταρει περισσοτερο αυτο ειναι αληθεια αλλα επρεπε να υπαρχει συστημα για αυτο και οταν γινεται ο πιτερς σουταρει καλυτερα και απο βολες.
Ο μακκισικ σουταρει πολυ γιατι εχει πολυ περισσοτερη ωρα στα χερια και γιατι του το δινουν ειναι απλο. Περυσι παντως μας ο μακκισικ με τα τριποντα του μας εστειλε φαιναλ φορ. Δεν ειναι οτι τουβλαρει. Ισα ισα οταν του μπει το πρωτο μετα βαζει και τα επομενα και γενικα ειναι καλος στα κρισιμα σημεια. Δεν μου φαινεται παραλογο παντως.
Ο μακκισικ σουταρει πολυ γιατι εχει πολυ περισσοτερη ωρα στα χερια και γιατι του το δινουν ειναι απλο. Περυσι παντως μας ο μακκισικ με τα τριποντα του μας εστειλε φαιναλ φορ. Δεν ειναι οτι τουβλαρει. Ισα ισα οταν του μπει το πρωτο μετα βαζει και τα επομενα και γενικα ειναι καλος στα κρισιμα σημεια. Δεν μου φαινεται παραλογο παντως.
-
Tsilarxos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο μακισικ σουτάρει πιο πολύ γιατί πρώτον του δίνουν το σουτ οπότε δεν γίνεται να μην το πάρει παντελώς ελεύθερος. Δεύτερον δεν τσουλαει η επίθεση έχει την μπάλα στα χέρια τελειώνει ο χρόνος και αναγκαστικά θα σουτάρει.
Ο Πίτερς είναι spot σουτέρ οπότε πρέπει να του βγάλεις σουτ μέσα από κυκλοφορία μπάλας. Και οι άμυνες κάνουν focus πάνω του. Δεν μπορεί να πάρει δύσκολα σουτ με παίχτη πάνω του που θα φτιάξει ο ίδιος
Ο Πίτερς είναι spot σουτέρ οπότε πρέπει να του βγάλεις σουτ μέσα από κυκλοφορία μπάλας. Και οι άμυνες κάνουν focus πάνω του. Δεν μπορεί να πάρει δύσκολα σουτ με παίχτη πάνω του που θα φτιάξει ο ίδιος
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά λέμε. Υπάρχει δυνατότητα πιστεύω να βγούνε καλύτερα συστήματα, ώστε να εκμεταλλευτουμε τα χαρίσματα κάποιον παικτών π.χ. Πίτερς.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 10:01 amΠαιδιά το είδα και εγώ αυτό το στατιστικό και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ο Πίτερς, ο καλύτερος μας σουτέρ τριών πόντων, βρίσκεται 5ο στην λίστα με τα περισσότερα εκτελεσμένα τρίποντα, πίσω ακόμα και από τον Γκός! Μαλλιάσε η γλώσσα μας όλη την χρόνια ότι δεν υπάρχουν συστήματα για να βγει ο Πίτερς ελεύθερος, ότι παίζει λίγο, ότι θα έπρεπε να παίρνει περισσότερες προσπάθειες.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο