Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
Δεν είναι άδικο. Είναι ΤΕΡΜΑ ΆΔΙΚΟ!!!! Αλλά αυτό εξηγούσα και σε όσα έγραφα μετά. Αυτός είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Το ότι είμαι ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Ο Κόκκαλης γλεντούσε όλους του άλλους στην μπάλα γιατί μπορούσε! Το ίδιο και οι Γιαννακόπουλοι γιατί μπορούσαν. Ε το ίδιο κάνουν και οι Αφοί τώρα. Μπορούν ; Το κάνουν! Το έργο Εθνικές ομάδες πεθαίνει ! Όλοι το βλέπουμε με τους νατουραλιζε.Elvetos έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 2:29 pmΦίλε αν δεν αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες πάσχει εσωτερικής συνοχής, τότε πρέπει να αντιληφθείς οτι φοράς οπαδικά γυαλιά. Ναι έκανε πρόταση, ναι είπε όχι ο Παναθηναικός.prime7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 1:21 pmΘα το πω όσο πιο απλά γίνεται. Σταματήστε να κράζετε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ. Κοιτάξτε την ομάδα σας. Έχω σταματήσει να μιλάω στο Forum με φιλάθλους του Παο αλλά το ξεφτιλιζετε. Τα χατίρια του Οσφπ και τα χατίρια του Οσφπ. Σας είπε η ομοσπονδία να κάνει τον Ναν Έλληνα ; Είπατε όχι ; Είπατε. Τέλος. Τα περί σας νοιάζει η Εθνική αφήστε τα αυτά. Το 8ο σας νοιάζει και να νικάει η ομάδα σας.
Πάμε παρακάτω, πας σε Γκός λοιπόν. Δημιουργείς competitive advantage? Ναι! Πρέπει να το λύσεις για να είσαι δίκαιος, και αν θες να έχεις τον Γκός στην εθνική? Ναι, αλλιώς είναι άδικο για τις υπόλοιπες ομάδες της Α1. Δεν γίνεται να λες εμείς σας το προτείναμε και μετά μια ομάδα να παίζει με 9 ξένους, αυτό είναι τραγέλαφος.
Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Π.χ., αν κάποια ομάδα έχει στους Έλληνες νατουραλιζέ ο οποιός έχει Ελληνοποιηθεί, αυξάνεται ο αριθμός των ξένων που μπορούν να δηλώσουν οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 κατα τον ίδιο αριθμό.
0
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να σταματήσεις να είσαι οπαδός αρχικά? Αλλιώς συμβάλεις ενεργά στην αλητεία.prime7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 1:33 pmΣοβαρά τώρα ; Μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ. Η Ευρωλίγκα είναι δίκαιη ; Που έχει ομάδες με κλειστά συμβόλαια και όχι ομάδες που θα έπρεπε να προκρίνονται από τα πρωταθλήματα τους; Ρε τι ψάχνετε ; Οι πρόεδροι των ομάδων μας είναι αλήτες και ανήθικοι οι ίδιοι. Τι περιμένετε δλδ να κάνουν ;;;
0
-
- Reactions: 503
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι παιχταράδες θέλουν να ελληνοποιηθούν;brandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 1:59 pmΓια τα μάτια του κόσμου ήταν η πρόταση, είναι γνωστή η στάση της ομάδας για της Ελληνοποιήσεις.
Δηλάδη βλέποντας αυτή την Εθνική, αυτό που της λείπει για να ανέβει επίπεδο και να βοηθηθεί ο Γιάννης είναι ο Γκραντ, ο Γκος ή ο Πίτερς?Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε τώρα? Σταματήστε το gaslighting ρε σεις, τόσοι παικατράδες υπάρχουν διαθέσιμοι στην Ευρώπη για Ελληνοποίηση.
Δηλαδή παίκτες τύπου Ναν, Τζέιμς, Λάρκιν κλπ θα πετάξουν τη σκούφια τους με αυτή την προοπτική;
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2731
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν έχεις δει τις εξετάσεις αλλά θα είναι τουλάχιστον ύποπτο αν Φαλ, Λεσορτ, Γκριγκονις και λοιποί περάσουν αυτές τις εξετάσεις με τα ελληνικά που ξέρουν. Δεν είναι μόνο η γλώσσα, είναι ιστορία, πολιτική, γεωγραφία, μέχρι και pop culture. Τώρα αν κάνουν τίποτα μαθήματα στα κρυφά, οκ δεν μπορώ να το ξέρω αλλά νομίζω είναι βάσιμες οι αμφιβολίεςChristofis έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 2:30 pmΕγω το θεωρω δεδομενο γιατι και νομιμο και ηθικο ειναι.

2
2

- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
Σίγουροι δεν είμαστε, αλλά μπορούμε να προσπαθήσουμε πριν αποφασίσουμε ότι αυτό που λείπει απο την Εθνικη είναι ο ΓκοςLeo_98 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 2:35 pmΚαι είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι παιχταράδες θέλουν να ελληνοποιηθούν;brandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 1:59 pm
Για τα μάτια του κόσμου ήταν η πρόταση, είναι γνωστή η στάση της ομάδας για της Ελληνοποιήσεις.
Δηλάδη βλέποντας αυτή την Εθνική, αυτό που της λείπει για να ανέβει επίπεδο και να βοηθηθεί ο Γιάννης είναι ο Γκραντ, ο Γκος ή ο Πίτερς?Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε τώρα? Σταματήστε το gaslighting ρε σεις, τόσοι παικατράδες υπάρχουν διαθέσιμοι στην Ευρώπη για Ελληνοποίηση.
Δηλαδή παίκτες τύπου Ναν, Τζέιμς, Λάρκιν κλπ θα πετάξουν τη σκούφια τους με αυτή την προοπτική;
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα γενικά η βιανέξ είναι απο τους καλύτερους employers στην Ελλάδα, με βάση feedback εργαζομένων. Δεν φταίει ο dpg για αυτό φυσικά αλλά αυτά έγιναν αρχικά επι Παύλου και Θανάση.prime7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 1:42 pmΡε Βασίλη τι δεν καταλαβαίνεις. Μιλάμε για επιχειρηματίες. Εμείς τα βλέπουμε ρομαντικά. Το συμφέρον τους κοιτάνε. Ποια ηθική. Στις επιχειρήσεις τους τι νομίζεις ότι κάνουν?Βάζουν ανθρώπους να δουλεύουν υπερωρίες για 800 ευρώ όπως όλους τους σύγχρονους Έλληνες -σκλάβους και θα τους νοιάζει η ηθική του αν ο Γκος/Ναν γίνουν Έλληνες ? Μόνο το ΣΥΜΦΕΡΟΝ τους νοιάζει. Έτσι έβγαλαν λεφτά.
Οι δικοί σου κάνουν ακόμα business ενώ φέσωσαν μισό δις το δημόσιο.
Ο dpg θα έπρεπε να είναι φυλακή για αυτά που λέει και κάνει.
Γενικά όλες οι επιχειρήσεις εκμεταλεύονται τους εργαζομένους, άλλες πολύ άλλες λίγο.
Διαφωνείς κάπου σε αυτά που λέω?
0
- Conan1982
- Reactions: 3288
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ακριβώς για αυτό κανείς δεν θα ρισκάρει να τους περάσει όπως γίνεται σε λιγότερο διάσημες περιπτώσεις που πληρώνουν και τους τακτοποιουνnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 2:36 pmΔεν ξέρω αν έχεις δει τις εξετάσεις αλλά θα είναι τουλάχιστον ύποπτο αν Φαλ, Λεσορτ, Γκριγκονις και λοιποί περάσουν αυτές τις εξετάσεις με τα ελληνικά που ξέρουν. Δεν είναι μόνο η γλώσσα, είναι ιστορία, πολιτική, γεωγραφία, μέχρι και pop culture. Τώρα αν κάνουν τίποτα μαθήματα στα κρυφά, οκ δεν μπορώ να το ξέρω αλλά νομίζω είναι βάσιμες οι αμφιβολίεςChristofis έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 2:30 pm
Εγω το θεωρω δεδομενο γιατι και νομιμο και ηθικο ειναι.![]()
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελα ρε συ, εδώ απροκάληπτα κάνουν οτι θέλουν στην πολιτική σκηνή, καταλύουν θεσμούς, απειλούν δημοσιογράφους, ψεύδονται απροκάληπτα συνεχώς, υποκλέπτουν συνομιλίες και δεν ανοίγει ρουθούνι, ξεπουλούν ενέργεια, παιδεία, συγκοινωνίες, κτλπ. σε κολλητούς και φίλους και τα τρώνε μαζί, και θα κολλήσουν τώρα σε κάτι τέτοιο? Αυτό είναι ατόπημα.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 2:47 pmΚαι ακριβώς για αυτό κανείς δεν θα ρισκάρει να τους περάσει όπως γίνεται σε λιγότερο διάσημες περιπτώσεις που πληρώνουν και τους τακτοποιουνnikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 2:36 pm
Δεν ξέρω αν έχεις δει τις εξετάσεις αλλά θα είναι τουλάχιστον ύποπτο αν Φαλ, Λεσορτ, Γκριγκονις και λοιποί περάσουν αυτές τις εξετάσεις με τα ελληνικά που ξέρουν. Δεν είναι μόνο η γλώσσα, είναι ιστορία, πολιτική, γεωγραφία, μέχρι και pop culture. Τώρα αν κάνουν τίποτα μαθήματα στα κρυφά, οκ δεν μπορώ να το ξέρω αλλά νομίζω είναι βάσιμες οι αμφιβολίες![]()
1
1

-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
πολλά σχόλια από χθες, θα κάτσω να τα διαβάσω πιο μετά αλλά μέχρι τότε ας πω και εγώ τη γνώμη μου :
προσωπικά ήμουν και είμαι κατά της ελληνοποίησης του Γουόκαπ και κατ' επέκταση θα είμαι και του Γκος αν συμβεί. κυρίως για το λόγο που ήδη ανέφεραν ο nikolas και άλλοι φίλοι, από τη μία η βοριδοποίηση για τους φτωχούς και άσημους μετανάστες που δικαιούνται διαβατήριο αλλά δε παίρνουν ποτέ και από την άλλη οι πλούσιοι μπασκετμπολίστες που παίρνουν διαβατήριο σε μια ημέρα.
από κει και πέρα έχω και μπασκετικούς λόγους να μη θέλω τις ελληνοποιήσεις χωρίς να βάζω καν την Εθνική στο κάδρο η οποία διαχρονικά δε με πολυενδιαφέρει :
ο κυριότερος ότι δε θέλω ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ομάδων και το να έχει ο Ολυμπιακός +1 ξένο είναι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
ο δεύτερος λόγος (που μοιάζει αντιφατικός σε σχέση με τον πρώτο αλλά δεν είναι) αφορά το σε ποιο βαθμό είναι πλεονέκτημα η ελληνοποίηση παικτών για μια ομάδα. από τη στιγμή που ο Γουόκαπ άρχισε να τρέχει στην Εθνική βλέπουμε μια χειρότερη βερσιόν του στον Ολυμπιακό. έχουμε περάσει 2 χρόνια να λέμε ότι είναι σκασμένος, ότι χρειάζεται ξεκούραση κτλ και το επιβεβαιώνει και η ομάδα που έχει τα εργομετρικά του.
με τον Γκος θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα που είναι και ευπαθής σε τραυματισμούς.
εκ του αποτελέσματος έχω την αίσθηση ότι με τις ελληνοποιήσεις και τρώμε δικαιολογημένα κράξιμο και δε κερδίζουμε και πολλά αγωνιστικά.
το να κάνουν τον Γκος Έλληνα μου φαίνεται αυτοκαταστροφικό τόσο για την ΕΟΚ όσο και για τον Ολυμπιακό. ο Λιόλιος δε με ενδιαφέρει καθόλου και δικαιολογημένα θα τα ακούσει από όλες τις ομάδες αν ελληνοποιήσει και άλλον παίκτη του Ολυμπιακού και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνει. υποθέτω ότι ο βασικός στόχος του είναι να κρατάει την καρέκλα και όχι να βοηθάει τον Ολυμπιακό με κάθε κόστος και το να ελληνοποιήσει και τον Γκος πραγματικά αδυνατώ να δω πώς θα τον ωφελήσει.
ο Ολυμπιακός πέραν του κράξιμου θα έχει και άλλον έναν βασικό του playmaker να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του μέσα στη σεζόν ή να είναι τραυματισμένος.
δεν αποκλείω να ισχύει και το σενάριο του να έχει μεγαλοποιηθεί το θέμα Γκος από το σάιτ της αλήθειας ώστε ο Ολυμπιακός ό,τι και να γίνει να είναι χαμένος : αν ελληνοποιηθεί ο Γκος ξέρετε τι θα ακούσουμε, αν ελληνοποιηθεί άλλος και πάλι θα ακούσουμε ότι ήθελε να ελληνοποιήσει τον Γκος αλλά τελικά λόγω του ξεσηκωμού των υπολοίπων δε το έκανε.
δε ξέρω, το ορθότερο είναι αν περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και να τα δούμε όλα τότε.
Υ.Γ. συγγνώμη για το σεντόνι!
προσωπικά ήμουν και είμαι κατά της ελληνοποίησης του Γουόκαπ και κατ' επέκταση θα είμαι και του Γκος αν συμβεί. κυρίως για το λόγο που ήδη ανέφεραν ο nikolas και άλλοι φίλοι, από τη μία η βοριδοποίηση για τους φτωχούς και άσημους μετανάστες που δικαιούνται διαβατήριο αλλά δε παίρνουν ποτέ και από την άλλη οι πλούσιοι μπασκετμπολίστες που παίρνουν διαβατήριο σε μια ημέρα.
από κει και πέρα έχω και μπασκετικούς λόγους να μη θέλω τις ελληνοποιήσεις χωρίς να βάζω καν την Εθνική στο κάδρο η οποία διαχρονικά δε με πολυενδιαφέρει :
ο κυριότερος ότι δε θέλω ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ομάδων και το να έχει ο Ολυμπιακός +1 ξένο είναι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
ο δεύτερος λόγος (που μοιάζει αντιφατικός σε σχέση με τον πρώτο αλλά δεν είναι) αφορά το σε ποιο βαθμό είναι πλεονέκτημα η ελληνοποίηση παικτών για μια ομάδα. από τη στιγμή που ο Γουόκαπ άρχισε να τρέχει στην Εθνική βλέπουμε μια χειρότερη βερσιόν του στον Ολυμπιακό. έχουμε περάσει 2 χρόνια να λέμε ότι είναι σκασμένος, ότι χρειάζεται ξεκούραση κτλ και το επιβεβαιώνει και η ομάδα που έχει τα εργομετρικά του.
με τον Γκος θα είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα που είναι και ευπαθής σε τραυματισμούς.
εκ του αποτελέσματος έχω την αίσθηση ότι με τις ελληνοποιήσεις και τρώμε δικαιολογημένα κράξιμο και δε κερδίζουμε και πολλά αγωνιστικά.
το να κάνουν τον Γκος Έλληνα μου φαίνεται αυτοκαταστροφικό τόσο για την ΕΟΚ όσο και για τον Ολυμπιακό. ο Λιόλιος δε με ενδιαφέρει καθόλου και δικαιολογημένα θα τα ακούσει από όλες τις ομάδες αν ελληνοποιήσει και άλλον παίκτη του Ολυμπιακού και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνει. υποθέτω ότι ο βασικός στόχος του είναι να κρατάει την καρέκλα και όχι να βοηθάει τον Ολυμπιακό με κάθε κόστος και το να ελληνοποιήσει και τον Γκος πραγματικά αδυνατώ να δω πώς θα τον ωφελήσει.
ο Ολυμπιακός πέραν του κράξιμου θα έχει και άλλον έναν βασικό του playmaker να μη μπορεί να πάρει τα πόδια του μέσα στη σεζόν ή να είναι τραυματισμένος.
δεν αποκλείω να ισχύει και το σενάριο του να έχει μεγαλοποιηθεί το θέμα Γκος από το σάιτ της αλήθειας ώστε ο Ολυμπιακός ό,τι και να γίνει να είναι χαμένος : αν ελληνοποιηθεί ο Γκος ξέρετε τι θα ακούσουμε, αν ελληνοποιηθεί άλλος και πάλι θα ακούσουμε ότι ήθελε να ελληνοποιήσει τον Γκος αλλά τελικά λόγω του ξεσηκωμού των υπολοίπων δε το έκανε.
δε ξέρω, το ορθότερο είναι αν περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί και να τα δούμε όλα τότε.
Υ.Γ. συγγνώμη για το σεντόνι!
2
2

- j-kidd13
- Reactions: 1560
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και δεν με απασχολει απο την στιγμη που δεν αφορα την εθνικη μας,στο γενικο πλαισιο, οπως ανεφερα πριν, που ειμαι εναντιον ολων των "εθνικοποιησεων",ναι ειμαι αντιθετος,οπως σε καθε περιπτωση Μπραουν που γινεται Ισπανος,Ντρειπερ που γινεται Κροατης κλπ.
Και θελω να δω τι θα κανει ο Ναν,γιατι στο ακουσμα του ενδιαφεροντος απο την ομοσπονδια να τον κανει Ελληνα, ηταν καθετα αρνητικος,τωρα που οπως διαβαζουμε θα του σκασουν και το παραδακι.
1
1

- CptHarlock
- Reactions: 37
- Προειδοποιήσεις:
0