Άσε τον κόσμο να ονειρευτεί λίγο, τσάμπα είναι

Συντονιστής: Captains
Ναι ας προτείνει ο καθένας ροστερ με 25 παίχτες, με τον Ελαιζα 6ο γκαρντ, τον Ντιαλο τρίτο 3αρι (είπε ο άλλος να του δώσουμε τον ρόλο του Παπαπέτρου), όποιος θέλει ας βάλει και τον Ντουραντ 5αρι... και μετά τον Δεκέμβρη να κράζει όλο τον φόρουμ τον κάθε Μπαρτζώκα γιατί δήθεν έκανε κακές μεταγραφές και για αυτο η ομάδα τους δεν τελειώνει τη σεζόν αήττητη. Γιατί αν θεωρεί ο καθένας ρεαλιστική τη πρόταση του, τότε μετά θα κάνει και παράπονα απτον κόουτς του που δεν την υλοποιει. Αλλιώς ας αλλάξουμε τίτλο το τοπικ και αντί για προτάσεις για ροστερ να το κάνουμε ευσεβείς πόθοι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 11:26 amΠάντως βρε συ Johnny κάθε χρόνο έχεις αυτό το παράπονο με τα μη ρεαλιστικά ρόστερ που προτείνει ο καθένας. Δεν έχουν όλοι χρόνο να κάτσουν ψάξουν πότε λήγουν συμβόλαια, πόσα λεφτά παίρνουν, πόσα θα μπορούσαν να πάρουν, πόσους Έλληνες έχουμε, πόσους θέλουμε, κολλάει με τον starter σε αυτή τη θέση, κολλάει με τα θέλω του προπονητή, θα θέλει να έρθει για τρίτος; Εσύ καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι όλα αυτά και προτείνεις όμορφα ρεαλιστικά ρόστερ.
Άσε τον κόσμο να ονειρευτεί λίγο, τσάμπα είναιΔεν χρειάζεται να γίνεται τόσο προσωπικό όταν κάποιος λέει «εγώ θέλω ρόστερ 20 παικτών» κι εσύ διαφωνείς.
Άρα δηλαδή εσύ για τους προπονητές το κάνεις; Για να μην τους κράζουμε άδικα; Οκ πάσο, δεν ήξερα ότι ο απώτερος σκοπός σου ήταν η προστασία του κάθε Μπαρτζώκα. Αλλά μεταξύ μας τώρα...δεν είναι αυτό έτσι; Απλά δεν θέλεις να λέγονται παράλογα πράγματα. Λογικό εν μέρι, αλλά σου εξήγησα (ίσως να μην εκφράστηκα καλά), ότι δεν έχουν όλοι τον ίδιο χρόνο να ψαχουλεύουν την κάθε λεπτομέρεια που κάνει μία πρόταση ρεαλιστική ή μη. Για παράδειγμα, κανείς δεν έχει προτείνει τον Ντουράντ. Τώρα αν εγώ θέλω τον Ντιαλό αλλά δεν έχω δει ότι έκλεισε αλλού τι να κάνω; Να ψάξω πρώτα όλο το Τουίτερ να δω τι φήμες υπάρχουν; Μπορεί να πιστεύω ότι ο Μαλεντόν είναι μικρός και θα έρθει για τα ρεπά του Σλούκα. Να κάτσω να ψάξω το ιστορικό του και τις προτάσεις του ώστε να μπω να γράψω μία μπαρούφα στο basketforum; Όσο περνάς κάποιον καιρό εδώ αρχίζεις και καταλαβαίνεις τι αξίζει να διαβάζεις. Πχ εγώ θα δώσω περισσότερο σημασία σε ένα ρόστερ που προτείνεις εσύ που το ψάχνεις παρά σε ένα που θέλω εγώJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 1:21 pmΝαι ας προτείνει ο καθένας ροστερ με 25 παίχτες, με τον Ελαιζα 6ο γκαρντ, τον Ντιαλο τρίτο 3αρι (είπε ο άλλος να του δώσουμε τον ρόλο του Παπαπέτρου), όποιος θέλει ας βάλει και τον Ντουραντ 5αρι... και μετά τον Δεκέμβρη να κράζει όλο τον φόρουμ τον κάθε Μπαρτζώκα γιατί δήθεν έκανε κακές μεταγραφές και για αυτο η ομάδα τους δεν τελειώνει τη σεζόν αήττητη. Γιατί αν θεωρεί ο καθένας ρεαλιστική τη πρόταση του, τότε μετά θα κάνει και παράπονα απτον κόουτς του που δεν την υλοποιει. Αλλιώς ας αλλάξουμε τίτλο το τοπικ και αντί για προτάσεις για ροστερ να το κάνουμε ευσεβείς πόθοι.
Εννοούσα ότι το παίρνεις λίγο πατριωτικά και προσπαθείς να πείσεις τους άλλους να κάνουν πιο ρεαλιστικές (για σένα) προτάσεις. Και το κάνεις κάθε χρόνοJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 1:21 pmΕπίσης εγώ το έκανα προσωπικό ή άλλος που μου λέει "κάτσε να σου ξεμπλεξω τον αχταρμά", "wtf", "αν είναι κομμάτι κάποιου ονείρου όλο αυτό" και άλλα? Τεσπα δεν πρόκειται να του απαντήσω ξανά προφανώς, έτσι κι αλλιώς άλλα του γράφω και σε άλλα απαντάει. Όπως εσείς στο τοπικ του παο γράφατε πέρσι ότι θέλετε τον Ταβαρες 2ο σεντερ, έτσι λένε και εδώ οι Ολυμπιακοί ότι θέλουν 3αδα στον ασο τους Σορτς, Γουοκαπ, Γκος και 2αρια τους Φουρνιε, Εβανς, Λι, Ντόρσεϊ. Φυσιολογικά όλα αυτά!
Απλά θα ήθελα να βάλω και το εξής στο τραπέζι. Άλλο πράγμα να έχεις τρεις σεντερ θεριά που σπανίως βγάζουν τραυματισμούς και άλλο τρεις εκ των οποίων δύο τραυματίζονται με το φτάρνισμα που λέει ο λόγος.Για αυτό, κάτι θα πρέπει να κάνεις να το μοντάρεις σωστά.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:01 pmπαντως περσι εδω γραφανε οι περισσοτεροι δεν χωραει το μιλου φαλ ραιτ,πρεπει να φυγει ο μιλου ..τελικα οχι μονο χωραγανε αλλα τελικα παιζαμε και με τον πιτερς ολη την χρονια.
Επισης εμεις τσακωνομασταν ποιος να φυγει ο πετρουσεφ η ο πιτερς και ο μπαρτζωκας ελεγε τους θελω ολους..και για ολους υπαρχει χρονος..επισης ο μπαρτζωκας δηλωνει συνεχεια (οπως και ο αταμαν ιτουδης κλτ) οτι πρεπει να μεγαλωσουν και αλλο τα ροστερ γιατι αλλιως δεν βγαινει αυτο το προγραμμα..και μιλαμε για προπονητες που προτιμουν κλειστα σφιχτα ροστερ ,οποτε υποθετω κατι θα βλεπουν παραπανω...
το λεπον.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 1:35 pmΓια παράδειγμα, κανείς δεν έχει προτείνει τον Ντουράντ.
Durant Jokic έχει κλείσει ο dpgreignman έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:21 pmτο λεπον.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 1:35 pmΓια παράδειγμα, κανείς δεν έχει προτείνει τον Ντουράντ.
Chris Paul (μια χρονια ακομα την εχει σε υψηλο επιπεδο και αν θελει "δαχτυλιδι" πριν το retirement μονο στας Ευρωπας μπορει να το δει) - Evans/Maledon - Walkup & Goss (διδυμο αχαστο)
Fournier - Buddy Hield - Dorsey (2ο Ελληνικο διαβατηριο)
Durant - Ρογκαβοπουλος (3ο) - Παπανικολης (4ο)
Vezenkov(5o) - Peters - Leday
Bagley - Milutinov (χρυση βιζα 6ο) - Fall(oπουλ)ος (περασε με ανεση το τεστακι 7ο διαβατηριο να εχουμε και καβα)
Ενα ωραιο απλο και λογικο ροστερ με κανενα προβλημα ουτε σε συμβολαια ουτε σε χρονους ουτε σε τιποτα.
Παρακαλω το τοπικ μπορει πλεον να κλειδωσει.
Τα παραπονα σας απο του χρονου στον Μπαρτζωκα.
Και μετά πήρατε τον Sikmareignman έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:21 pmτο λεπον.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 1:35 pmΓια παράδειγμα, κανείς δεν έχει προτείνει τον Ντουράντ.
Chris Paul (μια χρονια ακομα την εχει σε υψηλο επιπεδο και αν θελει "δαχτυλιδι" πριν το retirement μονο στας Ευρωπας μπορει να το δει) - Evans/Maledon - Walkup & Goss (διδυμο αχαστο)
Fournier - Buddy Hield - Dorsey (2ο Ελληνικο διαβατηριο)
Durant - Ρογκαβοπουλος (3ο) - Παπανικολης (4ο)
Vezenkov(5o) - Peters - Leday
Bagley - Milutinov (χρυση βιζα 6ο) - Fall(oπουλ)ος (περασε με ανεση το τεστακι 7ο διαβατηριο να εχουμε και καβα)
Ενα ωραιο απλο και λογικο ροστερ με κανενα προβλημα ουτε σε συμβολαια ουτε σε χρονους ουτε σε τιποτα.
Παρακαλω το τοπικ μπορει πλεον να κλειδωσει.
Τα παραπονα σας απο του χρονου στον Μπαρτζωκα.
JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 3:37 pm
Και μετά πήρατε τον Sikma. Μάλλον χάθηκες μάγκα, ήθελες να γράψεις στο γκαζετα και καταλαθος μπήκες στο φόρουμ...
Χαίρομαι πάντως που τα βρίσκετε όλοι εδώ μεταξύ σας, με το που γράψει ένας Παναθηναϊκός γίνεστε ομάδα για να του επιτεθείτε. Βέβαια αυτό δεν κρατάει ποτέ για πολύ, στη 1η ήττα από ρεαλ θα αρχίζεστε να σφαζεστε και μεταξύ σας.
Και δεν μιλάω για όλους τους ολυμπιακούς. Αλλά για τους συγκεκριμένους 5-6 κωμικοτραγικους τύπους εδώ μέσα!![]()
Προφσνως και δεν υπηρχε ειρωνικο υφος, το αρχικο μου ποστ απο το οποιο πιαστηκε ο Τζονις δεν αφορουσε καν τον ιδιο.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Απρ 21, 2025 7:29 pmreignman ο φίλος jonnypao είχε δίκιο που την έπεσαν κάποιοι με άκομψο τρόπο και απλά το αστείο σου δεν είχε το κατάλληλο timing. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι παραπάνω σε τόνο ειρωνείας προς τον ίδιο, αν δεν κάνω λάθος.
Oπότε θα ζητήσω ξανά ευγενικά φίλοι Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί να συζητάτε μπασκετικά.
Στις προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές προφανώς και ο καθένας θα γράψει το ιδανικό / ρεαλιστικό ρόστερ για την ομάδα του και δεν υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ του ρεαλιστικού και του φανταστικού.
Κακώς ανεβάζετε πολύ τους τόνους.
Πιστεύω μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, μέρες που είναι.![]()