κανε εικονα να μπαινεις σε κομμωτηριο και να βλεπεις αυτη τη φωτο και διπλα τον ντεκ της ρεαλ και τον καραφλοχαιτα τον ιβανοβιτς ... μεταβολη και τρεξιμο μην μας προλαβει ο κομμωτης.....
Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 939
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και το Σοτ Κλοκ είπε 3-1. Εγώ θα πω 3-2. Αν είμασταν πιο αθλητικοί και νεότεροι (π.χ. με Μακίσικ στα 25 του, Φαλ στα 27 του και Παπανικολάου στα 24) θα σου έλεγα 3-1 ή και 3-0 και εύκολα μάλιστα.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:49 pmΕνώ ήμουν αρκετά απαισιόδοξος μόλις έγινε το σταύρωμα, σήμερα ξύπνησα με αέρα νίκης και γενικά πιστεύω ότι η σειρά θα είναι σκυλομαχία και θα πέσει πολύ ξύλο, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι πιο εύκολο από ότι έδειξε κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Πρόβλεψη μου το 3-1, αλλά με πολύ κοντινά παιχνίδια και Φουρνιέ mvp της σειράς.
Πιστεύω ότι το mvp που πήγε στον Ναν τον έχει επηρεάσει αρνητικά (ο συγκεκριμένος λειτουργεί καλύτερα όταν νιώθει αδικημένος) και θα το πληρώσει ο ΠΑΟ με break στο επόμενο παιχνίδι. Αντίθετα, θεωρώ ότι ο Σάσα θα εμφανιστεί πιο ανάλαφρος στην σειρά χωρίς το βαριά να αποδείξει πράγματα επειδή είναι ο MVP.
Γκός σήμερα θα κάνει παιχνιδάρα.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 513
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ας μπούμε κάνοντας τα αυτονόητα και χωρίς κομπλεξικά σύνδρομα και λοιπές χαζομάρες που μας χαρακτηρίζουν κατά καιρούς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!! Άλλωστε ……τίτλο δεν θέλουμε? Τότε οφείλουμε σαν πρώτοι που τερματίσαμε να το αποδεικνύουμε συνεχώς με οποιονδήποτε αντίπαλο!!! Δεν κατακτάς Ευρωλίγκα αποκλείοντας τον «συμπαθή κατά τα άλλα» Προμηθέα , αλλά ομάδες τύπου Ρεάλ κοκ……kite26 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:17 pmΚαι το Σοτ Κλοκ είπε 3-1. Εγώ θα πω 3-2. Αν είμασταν πιο αθλητικοί και νεότεροι (π.χ. με Μακίσικ στα 25 του, Φαλ στα 27 του και Παπανικολάου στα 24) θα σου έλεγα 3-1 ή και 3-0 και εύκολα μάλιστα.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:49 pmΕνώ ήμουν αρκετά απαισιόδοξος μόλις έγινε το σταύρωμα, σήμερα ξύπνησα με αέρα νίκης και γενικά πιστεύω ότι η σειρά θα είναι σκυλομαχία και θα πέσει πολύ ξύλο, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι πιο εύκολο από ότι έδειξε κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Πρόβλεψη μου το 3-1, αλλά με πολύ κοντινά παιχνίδια και Φουρνιέ mvp της σειράς.
Πιστεύω ότι το mvp που πήγε στον Ναν τον έχει επηρεάσει αρνητικά (ο συγκεκριμένος λειτουργεί καλύτερα όταν νιώθει αδικημένος) και θα το πληρώσει ο ΠΑΟ με break στο επόμενο παιχνίδι. Αντίθετα, θεωρώ ότι ο Σάσα θα εμφανιστεί πιο ανάλαφρος στην σειρά χωρίς το βαριά να αποδείξει πράγματα επειδή είναι ο MVP.
2
2

- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φώτο του ντεκ σε κομμωτήριο; Ποτεεεεfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:08 pmκανε εικονα να μπαινεις σε κομμωτηριο και να βλεπεις αυτη τη φωτο και διπλα τον ντεκ της ρεαλ και τον καραφλοχαιτα τον ιβανοβιτς ... μεταβολη και τρεξιμο μην μας προλαβει ο κομμωτης.....

Στην ιντερπολ μπορεί.
1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το θέμα είναι ότι λόγω της δυσκολίας της, η Ευρωλίγκα καταδεικνύει κάθε κρυμμένη αδυναμία που μπορεί να σου στοιχίσει τη νίκη.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:26 pmΑς μπούμε κάνοντας τα αυτονόητα και χωρίς κομπλεξικά σύνδρομα και λοιπές χαζομάρες που μας χαρακτηρίζουν κατά καιρούς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!! Άλλωστε ……τίτλο δεν θέλουμε? Τότε οφείλουμε σαν πρώτοι που τερματίσαμε να το αποδεικνύουμε συνεχώς με οποιονδήποτε αντίπαλο!!! Δεν κατακτάς Ευρωλίγκα αποκλείοντας τον «συμπαθή κατά τα άλλα» Προμηθέα , αλλά ομάδες τύπου Ρεάλ κοκ……
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- brandon_roy
- Reactions: 564
- Προειδοποιήσεις:
1
Σιγά τις αυθεντίες του Σοτ Κλοκ, σταμάτησα να βλέπω από πέρσι όταν όλες τις μεταγραφές των αιωνίων τις βγάζανε σούπερ.Φουλ κορεκτίλα είναι όλες οι απόψεις τους.kite26 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:17 pmΚαι το Σοτ Κλοκ είπε 3-1. Εγώ θα πω 3-2. Αν είμασταν πιο αθλητικοί και νεότεροι (π.χ. με Μακίσικ στα 25 του, Φαλ στα 27 του και Παπανικολάου στα 24) θα σου έλεγα 3-1 ή και 3-0 και εύκολα μάλιστα.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:49 pmΕνώ ήμουν αρκετά απαισιόδοξος μόλις έγινε το σταύρωμα, σήμερα ξύπνησα με αέρα νίκης και γενικά πιστεύω ότι η σειρά θα είναι σκυλομαχία και θα πέσει πολύ ξύλο, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι πιο εύκολο από ότι έδειξε κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Πρόβλεψη μου το 3-1, αλλά με πολύ κοντινά παιχνίδια και Φουρνιέ mvp της σειράς.
3
3

-
- Reactions: 28
- Αγαπημένος παίκτης: Hakeem
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ παρακολουθώ ΜΜΑ πάνω από 20 χρόνια αλλά αν δεν είχα πάει για προπόνηση δεν θα ήξερα τι είναι το arm triangle.Jeight έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:05 pmΠαρακολουθω μπασκετ πανω απο 20 χρονια. Σχεδον κανεις δεν θεωρουσε τον Αταμαν ελιτ προπονητη. Εσυ συμπεραινεις οτι αυτο σημαινει οτι ηταν κακος. Οχι απλα δεν ηταν στην ελιτ. Επισης και εγω ξερω να πηγαινω στην wikipedia και να κοπιαρω ονοματα. Ολως τυχαιως τα ονοματα που ανεφερες ειναι σε περιοπτη θεση στην σελιδα του στην wikipedia. Κοιτα να δεις συμπτωση....Two way player έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:00 pm
Βαθιά μπασκετικό σχόλιο το "κανένας δεν μιλούσε για τον Αταμάν" σε συνδυασμό με το "πες μου ποιους παίκτες είχε".
Φυσικά και για να θεωρηθείς μέσα στην αφρόκρεμα των προπονητών πρέπει να πάρεις Ευρωλίγκα, αλλά ο Αταμάν έχει μεγάλη πορεία ως προπονητής στο μπάσκετ και πολλές επιτυχίες, δεν είναι ουρανοκατέβατος.
Euroleague final four & Suproleague Final Four με Efes (2000, 2001) - εμείς οι Παναθηναϊκοί θυμόμαστε καλά γιατί τη νικήσαμε σε δύο σερί ημιτελικούς.
Final four με Sienna (2003), και κατάκτηση Saporta (2002).
Για παίκτες μπορώ να σου πω πολλούς, Μουλαομεροβιτς, Τουρκογλου, Κουτλουάι, Τουρκτσαν, Κακιούζης, Φορντ
Ακόμα και την Γαλατά που ουσιαστικά ανέδειξε τον Μακολουμ και πήρε το Eurocup
Τώρα το ποιος μιλούσε και αν μιλούσε είναι αστεία πράγματα.
Μουλαομεροβιτς και Κουτλουάι όχι μόνο νικήθηκαν από τον ΠΑΟ το 2001 στον ημιτελικό, αλλά ήρθαν την επόμενη χρονιά στην ομάδα που το σήκωσε στη Μπολόνια.
Τώρα το να μην ξέρεις που έπαιζε ο Τουρκογλου πριν φύγει για ΝΒΑ είναι πρόβλημα σου.
Όσο και για το ότι ο Λασμε που τον λατρεύω βγήκε Eurocup finals MVP το 2016 και είδα και τα δύο παιχνίδια των τελικών.
Το επιχείρημα σου ήταν σε σύγκριση με τον Μπαρτζώκα. Ο Μπαρτζώκας πριν την κατάκτηση το 2013 ήταν ένας προπονητής όχι απλά έξω από την ελίτ αλλά με μηδέν τίτλους
Ο Αταμάν δεν ήταν στην κλειστή ελίτ των 4-5 προπονητών της Ευρώπης αλλά ήταν πολύ γνωστός και αρκετά πετυχημένος προπονητής με τίτλους παντού, και οι καριέρες τους πριν την πρώτη τους Ευρωλίγκα δεν συγκρίνονται σε καμία περίπτωση
1
1

- montechristo
- Reactions: 1632
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Προφανώς αυτό ισχύει και για τη Ρεάλ, εκτός αν αυτή δεν έχει κρυμμένη αδυναμία.kite26 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:30 pmΤο θέμα είναι ότι λόγω της δυσκολίας της, η Ευρωλίγκα καταδεικνύει κάθε κρυμμένη αδυναμία που μπορεί να σου στοιχίσει τη νίκη.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:26 pm
Ας μπούμε κάνοντας τα αυτονόητα και χωρίς κομπλεξικά σύνδρομα και λοιπές χαζομάρες που μας χαρακτηρίζουν κατά καιρούς και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!! Άλλωστε ……τίτλο δεν θέλουμε? Τότε οφείλουμε σαν πρώτοι που τερματίσαμε να το αποδεικνύουμε συνεχώς με οποιονδήποτε αντίπαλο!!! Δεν κατακτάς Ευρωλίγκα αποκλείοντας τον «συμπαθή κατά τα άλλα» Προμηθέα , αλλά ομάδες τύπου Ρεάλ κοκ……
3
2
1

-
- Reactions: 28
- Αγαπημένος παίκτης: Hakeem
- Προειδοποιήσεις:
0
Επίσης, επειδή αναλώθηκα πολύ στη συζήτηση για τον Αταμάν, να πω κάτι πάνω στο αληθινό θέμα:
Δεν γίνεται να νικήσει η Ρεάλ τον Ολυμπιακό σε σειρά αγώνων, εκτός αν ο Ολυμπιακός παίξει χωρίς Γουοκαπ & Μιλουτινοφ.
Δεν έχει το firepower, δεν έχει τα guards.
Σε μόνο παιχνίδι ναι, μπορούν να της μπουν τα σουτ που δινει ο Ολυμπιακός, και επειδή στην άμυνα είναι καλή, μπορεί να το πάρει.
Σε σειρά θα πρέπει να καταργηθεί η μπασκετική λογική, την οποία δεν ακολούθησε φέτος ο Ματέο που πήγε χωρίς δεύτερο χειριστή, και χωρίς stretch 4 αρι.
Δεν γίνεται να νικήσει η Ρεάλ τον Ολυμπιακό σε σειρά αγώνων, εκτός αν ο Ολυμπιακός παίξει χωρίς Γουοκαπ & Μιλουτινοφ.
Δεν έχει το firepower, δεν έχει τα guards.
Σε μόνο παιχνίδι ναι, μπορούν να της μπουν τα σουτ που δινει ο Ολυμπιακός, και επειδή στην άμυνα είναι καλή, μπορεί να το πάρει.
Σε σειρά θα πρέπει να καταργηθεί η μπασκετική λογική, την οποία δεν ακολούθησε φέτος ο Ματέο που πήγε χωρίς δεύτερο χειριστή, και χωρίς stretch 4 αρι.
0
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φυσικά έχει! Για αυτό λέω, θέλω την ομάδα πολεμική μηχανή, να βγάζει εκτός μάχης κάθε αντίπαλο χτυπώντας τον αγωνιστικά εκεί που πονάει. Γιατί, αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνουν αυτοί. Το μεγάλο ερώτημα είναι, διαθέτεις τα κατάλληλα όπλα, ώστε να αξιοποίησεις τις αδυναμίες αυτές ή θα αφήσεις τον αντίπαλο να τις καλύψει περίτεχνα; Και αν ναι, σε τι βαθμό; Εκεί έχω τις ενστάσεις μου για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.montechristo έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 2:59 pmΠροφανώς αυτό ισχύει και για τη Ρεάλ, εκτός αν αυτή δεν έχει κρυμμένη αδυναμία.
Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη σεζόν καλείται να μεταμορφωθεί από μια ομάδα με ομαδικό πνεύμα και ορισμένους παιχταράδες, σε μια πολυπολική ομάδα, η οποία ταυτόχρονα θα έχει ομαδικό πνεύμα αλλά και πολλούς πόλους, ώστε να γίνει αυτό που ονειρεύομαστε, μια απόλυτη Λερναία Ύδρα και η τύχη των αντιπάλων θα κρίνεται από τις διαθέσεις της.
Δεν λέω ότι αυτό δε συμβαίνει, αλλά μακάρι να συνέβαινε σε μεγαλύτερο βαθμό. Θα βοηθήσει και η επιστροφή του Έβανς στη δράση βέβαια. Όσο και αν προσπαθούμε να μην πούμε ότι λείπει, λείπει και μάλιστα πολύ.
0
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποια θα ναι η 12δα λέτε ;;
Οι σίγουροι 1.γκος 2.λι.3.φουρνιε
4.μακισικ.5.παπ.6.βεζε.7.αλεκ.8.φαλ
9.μιλου.10.ραιτ
Οπότε υπάρχουν 2 θέσεις για βιλντοζα γουοκαπ ντορσει Λάρι και Έβανς .. ξέχασα κάποιον ;
Ο 11 λογικά θα ναι ο βιλντοζα..ο 12 μάλλον θα παιχτεί ανάμεσα σε γουοκαπ Λάρι .. αν ο γουοκαπ μπορεί να παίξει έστω 5λ θα μπει αυτός
Οι σίγουροι 1.γκος 2.λι.3.φουρνιε
4.μακισικ.5.παπ.6.βεζε.7.αλεκ.8.φαλ
9.μιλου.10.ραιτ
Οπότε υπάρχουν 2 θέσεις για βιλντοζα γουοκαπ ντορσει Λάρι και Έβανς .. ξέχασα κάποιον ;
Ο 11 λογικά θα ναι ο βιλντοζα..ο 12 μάλλον θα παιχτεί ανάμεσα σε γουοκαπ Λάρι .. αν ο γουοκαπ μπορεί να παίξει έστω 5λ θα μπει αυτός
0
Δεν ξέρω αν η σειρά θα είναι τόσο εύκολη όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Η ρεάλ ματσάρει πολύ καλά με τον ολυμπιακό. Ίσως ο Μπαρτζώκας πρέπει να βγει από την comfort zone του και να δοκιμάσει καινούρια πράγματα. Η ρακέτα της ρεάλ με ταβάρες είναι ναρκοπέδιο. Έχω την εντύπωση ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την ευστοχία. Τι χρειάζεται όπως το βλέπω:
1) Μεγάλο rotation στα γκαρντ. Ένα από τα "τρικ" που πρέπει να κάνει ο κόουτς Μπι είναι να χρησιμοποιήσει όλους τους περιφερειακούς που έχει για να πιέσει τον Καμπάτσο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάει με Γκος για 30+ λεπτά.
2) Πήτερς στο 5 (για κάποια λεπτά). Το συγκεκριμένο το κάνει συνέχεια ο Αταμάν ενάντια στη Ρεάλ με τον Μήτογλου και λειτουργεί. Με το συγκεκριμένο σχήμα θα ανοίξει η ρακέτα αλλά θα βγουν και ελεύθερα σουτ.
Το πιο κρίσιμο νομιζώ είναι το αν και πως θα γυρίσει ο Γουόκαπ.
1) Μεγάλο rotation στα γκαρντ. Ένα από τα "τρικ" που πρέπει να κάνει ο κόουτς Μπι είναι να χρησιμοποιήσει όλους τους περιφερειακούς που έχει για να πιέσει τον Καμπάτσο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάει με Γκος για 30+ λεπτά.
2) Πήτερς στο 5 (για κάποια λεπτά). Το συγκεκριμένο το κάνει συνέχεια ο Αταμάν ενάντια στη Ρεάλ με τον Μήτογλου και λειτουργεί. Με το συγκεκριμένο σχήμα θα ανοίξει η ρακέτα αλλά θα βγουν και ελεύθερα σουτ.
Το πιο κρίσιμο νομιζώ είναι το αν και πως θα γυρίσει ο Γουόκαπ.
0