Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 02, 2025 4:53 pm

Εμενα με ενδιαφερει να παρουμε την Ευρωλιγκα με οποιοδηποτε αντιπαλο.

Υπαρχει απιστευτη πιεση στην ομαδα να κατακτησει την Ευρωλιγκα και λογω των σερι αποτυχιων μας αλλα και λογω οτι το πηρε ο Παναθηναικος περσι. Αυτο φαινεται ξεκαθαρα.

Ο μπαρτζωκας αξιζει μια ευρωλιγκα, ειναι σπουδαιος προπονητης. Ετσι και αλλιως αν μεινει γι αλλη μια χρονια θα μεινει και μετα θα σταματησει.

Εγω δεν θα κανω προβλεψη για φετος. θα πω για του χρονου και ας θεωρηθω τρελός.
Αν παρουμε φετος την Ευρωλιγκα ο Κοουτς Μπι θα μεινει γι' αλλον ενα χρονο.
Πιστευω οτι εχοντας απαλλαχτει απο το βαρος της κατακτησης της Ευρωλιγκας και την όλη πιεση που φερνει σε ολο τον οργανισμο του χρονου θα το παρουμε με μπασκεταρα, οπως παρα λιγο το 23.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Παρ Μάιος 02, 2025 4:59 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 02, 2025 4:54 pm

coach blue έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 2:07 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 1:35 pm

Και ο καμπατσο και ο Μουσα και ο Χεζονια εχουν isο και μαλιστα καλυτερο απο σλουκα ή γκραντ, απο μπαλντγουιν ή γκουντουριτς. Καταλαβαινω αυτο που λες οτι δεν εχει τον παικτη οπως το ναν ή τον τζειμς ή τον Σορτς μονος μου και ολοι σας. Αλλα με συγχωρεις αυτοι οι 3 ειναι και ο καλος Φαλ περυσι αλλα και φετος τον Ναν του ειχε μοιρασει καμια δεκαρια ταπες.

Καθε ομαδα εχει χτυπητες αδυναμιες. Και ο Παο και ο Ολυμπιακος και η Φενερ και η Μονακο και η Εφες και η Μπαρτσελονα. Στοχος ειναι να περιορισεις οσο το δυνατον περισσοτερο τα λαθη, να βρεθουν οι παικτες κλειδια σε καλη μερα και να μπεις με ψυχολογια.
Toτε μαλλον δεν καταλαβες τι λεω :)
Αρκει ενα γκαρντ με γρηγορα ποδια και σουτ μετα απο ντριπλα η πουλ απ να χτυπησει αυτα που δεν μπορεσε η ρεαλ σκοραροντας η πασαροντας αν καλυψει η αμυνα . Το ειδαμε ολη τη χρονια .

Τωρα τι δουλεια εχει ο χεζονια που παιζει 3-4 και ο μουσα που αισθανεται πιο ανετα στο τρια απο το δυο λογω μετριου χειρισμου
να συγκρινονται με τον σλουκα τον γκραντ τον ναν , εντουαρντς , μαλεντον , λαρκιν , σορτς , χιφι , τζειμς , οκομπο κλπ ( δεν ειναι μονο τρεις τελικα ) δεν το καταλαβαινω .

Δεν εγραψα κατι τετοιο . :)
Για μενα το iso ειναι iso. Παιρνεις την μπαλα στη κορυφη και θελεις να παιξεις τον ψηλο που ειναι απεναντι σου. Αυτο το κανει και ο Χεζονια και ο Μουσα και ο Καμπατσο και ο Γιουλ(οχι τοσο πλεον) ασχετως θεση.

Ποιοι αλλοι μπορουν να το κανουν:

Φενερ: Μπαλντγουιν, Μπιμπεροβιτς, Γκουντουριιτς, Μακκολουμ

Παο: Ναν, Σλουκας, Λορεντζο, Γκραντ, Οσμαν

Μονακο: Τζειμς, Οκομπο, Στραζελ,

Μπαρτσελονα: Μπριζουελα, Παντερ

Εφες: Λαρκιν, Τομπσον, Μπραιαντ, Ντοζιερ

Παρι: Σορτς, Χιφι

Αυτες ειναι οι ομαδες των πλει οφς. Αυτες θα μπορουσαμε να ειχαμε αντιμετωπες με αυτες ασχοληθηκα. Προφανως και ο εντουαρντς και ο μαλεντον ειναι επισης αλλα ειναι/ηταν σπιτια τους πριν την εναρξη των σειρων.

Απο ολους αυτους οι μονοι παικτες που εχουν το ταλεντο, το ψυχικο σθενος και τα αθλητικα προσοντα να στο κανουν ειναι μονο ο Ναν, ο Σορτς και ο Τζειμς. Ολοι οι αλλοι θα στο κανουν αντε μια φορα και ειναι ολοι αντιμετωπισιμοι απο τους ψηλους μας ειτε γιατι δεν εχουν τη διαυγεια(Χιφι), ειτε την ταχυτητα(Ντοζιερ), ειτε γιατι περασαν τα χρονια( Λαρκιν-Σλουκας) ειτε γιατι δεν εχουν την ταχυτητα(Μπραιαντ).
Ολα αυτα οταν μιλαμε για σειρες και το ανεφερα γιατι μιλησαμε για τη σειρα με τη Ρεαλ οτι δεν φανηκε να υστερουν οι ψηλοι μας.

Τωρα σε μονο αγωνα ολοι οι πιο πανω αν καποιος δικος μας υστερησει προφανωσνκαι μπορουν να σε σκοτωσουν. Το ιδιο ομως και θα το κανει και ο γκος και ο φουρνιε.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 4:25 pm
Καλησπέρα στο παρεάκι
.
δυστυχώς δεν είδα λάιβ τον αγώνα αλλά on demand καθώς πετούσα υπερατλαντικό ταξίδι με ανταπόκριση

Αφού πρώτα τιμήσω και δοξασω Παπανικολάου Φουρνιε και Σάσα θα πω ότι

Εγώ θα μείνω πιστός σε αυτά που έλεγα και πιστεύω από πέρυσι μετά την κατάκτηση του ΠΑΟ

Και αυτό είναι ότι η ψυχούλα μου θα ηρεμήσει μόνο με ευρωπαϊκό. Συγχαρητήρια σε κοουτς και αθλητές αλλά έχουμε 2 ματς ακόμα
Μια από τα ίδια, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα, ειναι η πρώτη φορά που πάμε F4 και δεν μπορώ να πω ότι πετάω στα σύνεφα και δεν το πανηγύρισα, μόνο με την κατάκτηση της κούπας θα ''πετάξω'' και θα ηρεμήσει η ψυχή μου....με λίγα λόγια όπως το είπες, έχουμε 2 ματς ακόμα και μόνο αν τα κερδίσουμε θα ηρεμίσουμε....υπομονή λοιπόν.....κοντεύουμε άλλα δεν έχουμε ακόμα φτάσει εκει που πρέπει...

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Μάιος 02, 2025 5:01 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 4:53 pm
Εμενα με ενδιαφερει να παρουμε την Ευρωλιγκα με οποιοδηποτε αντιπαλο.

Υπαρχει απιστευτη πιεση στην ομαδα να κατακτησει την Ευρωλιγκα και λογω των σερι αποτυχιων μας αλλα και λογω οτι το πηρε ο Παναθηναικος περσι. Αυτο φαινεται ξεκαθαρα.

Ο μπαρτζωκας αξιζει μια ευρωλιγκα, ειναι σπουδαιος προπονητης. Ετσι και αλλιως αν μεινει γι αλλη μια χρονια θα μεινει και μετα θα σταματησει.

Εγω δεν θα κανω προβλεψη για φετος. θα πω για του χρονου και ας θεωρηθω τρελός.
Αν παρουμε φετος την Ευρωλιγκα ο Κοουτς Μπι θα μεινει γι' αλλον ενα χρονο.
Πιστευω οτι εχοντας απαλλαχτει απο το βαρος της κατακτησης της Ευρωλιγκας και την όλη πιεση που φερνει σε ολο τον οργανισμο του χρονου θα το παρουμε με μπασκεταρα, οπως παρα λιγο το 23.
Συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες. Ο Μπαρτζώκας είναι σχεδόν 60 χρονών, και εγώ θεωρώ ότι με την σειρά μου ότι max θα κάτσει έναν χρόνο ακόμα και θα σταματήσει μετά. Αν δε πάρει την Ευρωκούπα θα φύγει και σαν άρχοντας, δεν θα έχει και μετά κίνητρο να συνεχίσει....στην τελική πόσο να αντέξει ο άνθωπος με αυτά που ακούει από συγκερκιμενα μέσα, συγκεκριμενο πρόεδρο και τα τσιράκια του κλπ....χαράς στο κουράγιο του, εγώ προσωπικά δεν θα άντεχα με όλα αυτά που ακούει, και δεν αξίζει τόσο πίεση όσα λεφτά και αν μου έδιναν.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Μάιος 02, 2025 5:17 pm

60 χρονων ειναι μια χαρα για προπονητη, ο Ομπραντοβιτς ειναι 65, ο Ντουντα οταν πηρε τη δευτερη Ευρωλιγκα ηταν κοντα στα 70.

Τωρα αν εχει θεμα κινητρου ή δεν θελει αλλο να ζει με τοση τοξικοτητα απεναντι, ειναι αλλο θεμα καθ' ολα σεβαστο και ανθρωπινο. Η αληθεια ειναι πως εχει σηκωσει μεγαλο και ασυμμετρο βαρος πανω του (με ευθυνη και της διοικησης) αλλα καθαρα μπασκετικα εχει πολλα ψωμια ακομα νομιζω. Τωρα βεβαια δε ξερω αν μπορω να τον φανταστω να προπονει αλλη ομαδα μετα τον Ολυμπιακο, πιθανον ουτε και ο ιδιος.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Μάιος 02, 2025 5:28 pm

redcard έγραψε:
60 χρονων ειναι μια χαρα για προπονητη, ο Ομπραντοβιτς ειναι 65, ο Ντουντα οταν πηρε τη δευτερη Ευρωλιγκα ηταν κοντα στα 70.

Τωρα αν εχει θεμα κινητρου ή δεν θελει αλλο να ζει με τοση τοξικοτητα απεναντι, ειναι αλλο θεμα καθ' ολα σεβαστο και ανθρωπινο. Η αληθεια ειναι πως εχει σηκωσει μεγαλο και ασυμμετρο βαρος πανω του (με ευθυνη και της διοικησης) αλλα καθαρα μπασκετικα εχει πολλα ψωμια ακομα νομιζω. Τωρα βεβαια δε ξερω αν μπορω να τον φανταστω να προπονει αλλη ομαδα μετα τον Ολυμπιακο, πιθανον ουτε και ο ιδιος.
Θεωρώ ότι είναι συνδιασμός κινήτρου άλλα και τοξικότητας, αν πάρει την Ευρωλίγκα που τόσο την θέλει και την αξίζει, ε δεν έχει λόγο μετά να κάτσει να κάνει τι? να τον βρίζουν συνεχώς? Αφού εγώ αηδιάζω με αυτά που διαβάζω, πόσο ο άνθρωπος αυτός που τον αφορούν άμεσα, ήρωας είναι με τόσα που αντέχει.... Θεωρώ λοιπόν ότι θα σταματήσει του χρόνου το καλοκαρί και ίσως κάτσει στην ομάδα σε άλλο πόστο, δεν νομίζω να πάει σε άλλη ομάδα μετά...

Καλά ο Ομπράντοβιτς προπονεί άλλα δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν, έχει γίνει προπονητής της σειράς πλέον, ο Ντούντα ήταν εξαίρεση...και πάλι φωτοβολίδα στην προπονητική του καριέρα για αυτή την ηλικία ήταν αυτό που έκανε τότε....

Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Μάιος 02, 2025 5:37 pm

karamelitsa έγραψε:
Coach Periklis έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 4:25 pm
Καλησπέρα στο παρεάκι
.
δυστυχώς δεν είδα λάιβ τον αγώνα αλλά on demand καθώς πετούσα υπερατλαντικό ταξίδι με ανταπόκριση

Αφού πρώτα τιμήσω και δοξασω Παπανικολάου Φουρνιε και Σάσα θα πω ότι

Εγώ θα μείνω πιστός σε αυτά που έλεγα και πιστεύω από πέρυσι μετά την κατάκτηση του ΠΑΟ

Και αυτό είναι ότι η ψυχούλα μου θα ηρεμήσει μόνο με ευρωπαϊκό. Συγχαρητήρια σε κοουτς και αθλητές αλλά έχουμε 2 ματς ακόμα
Μια από τα ίδια, χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα, ειναι η πρώτη φορά που πάμε F4 και δεν μπορώ να πω ότι πετάω στα σύνεφα και δεν το πανηγύρισα, μόνο με την κατάκτηση της κούπας θα ''πετάξω'' και θα ηρεμήσει η ψυχή μου....με λίγα λόγια όπως το είπες, έχουμε 2 ματς ακόμα και μόνο αν τα κερδίσουμε θα ηρεμίσουμε....υπομονή λοιπόν.....κοντεύουμε άλλα δεν έχουμε ακόμα φτάσει εκει που πρέπει...

Καλά αυτό σαφώς και δεν μπορεί να είναι έτσι. Στην χώρα μας είμαστε παρτάκηδες και αποτελεσματάκηδες στον ύψιστο βαθμό. Για να πάει μία ομάδα Φ4 σημαίνει ότι ξόδεψε, ότι όλος ο οργανισμός δούλεψε, ότι ήταν τυχερή, ότι ικανοποίησε αν θες μία πλειάδα συνθηκών, κάτι που δεν είναι αμελητέο. Το να το πάρει τώρα είναι μία ειδική συνθήκη που στην ευρωλίγκα επειδή δεν μιλάμε καν και για σειρές αγώνων, αλλά για ένα ματς το όλο σκηνικό είναι περίεργο. Αν δηλαδή βρεθούν στο Φ4 η Φενέρ, η Μονακό, ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ, θα ήθελες να μου πεις ποιο ειναι το ρεκόρ του ΟΣΦΠ απέναντι σε αυτές τις ομάδες φέτος ; Είναι 10-0 ; Εγώ μπορώ να μετρήσω ένα 1-1 με Μονακό, ένα 0-2 με Φενέρ και με τον ΠΑΟ που τα ματς είναι πιο πολλά, 2 ή 3 ήττες. Δεν σου διασφαλίζει φίλε/η μου ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ο ίδιος ότι θα το πάρεις σε ένα ματς απέναντι σε αυτούς, όπως δεν το εξασφαλίζει και σε κανέναν από τους 4. Το να αφορίζουμε λοιπόν τη συμμετοχή στο Φ4 και να λέμε " έλα μωρεεε, Φ4 πήγε " και ατάκες τύπου θα ηρεμήσει η ψυχή μου και ας έρθει ο Χαρος μόνο αν το παρω είναι κομματάκι προβληματικές. Μπορεί να το πάρεις, μπορεί και όχι. Αν το πρόβλημα ξεκινάει από την περσινή κατάκτηση του ΠΑΟ, θα πρότεινα να το σκεφτόμαστε λίγο δοαφορετικά οι οπαδοί-φίλαθλοι. Σε κοινωνικο πλαίσιο, σε οικονομικό πλαίσιο, σε πολιτικό πλαίσιο είναι πολύ περισσότερα τα πράγματα που σε ενώνουν μαζί μου, έναν φίλο του ΠΑΟ, παρά σε χωρίζουν. Ετυχε και το πήρε ο ΠΑΟ πέρυσι, ΟΚ. Ούτε πλουσιότερος έγινα, ούτε ομορφότερος τρομάρα μου. Αν ο ΟΣΦΠ το πάρει φέτος, όλα καλά. Αν δεν το πάρει και παλι αξίζουν μπράβο σε διοίκηση, σε παίχτες και προπονητή, στον οργανισμό γιατί δούλεψαν, ξόδεψαν και μόχθησαν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Παρ Μάιος 02, 2025 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Μάιος 02, 2025 5:38 pm

karamelitsa έγραψε:
redcard έγραψε:

Θεωρώ ότι είναι συνδιασμός κινήτρου άλλα και τοξικότητας, αν πάρει την Ευρωλίγκα που τόσο την θέλει και την αξίζει, ε δεν έχει λόγο μετά να κάτσει να κάνει τι? να τον βρίζουν συνεχώς? Αφού εγώ αηδιάζω με αυτά που διαβάζω, πόσο ο άνθρωπος αυτός που τον αφορούν άμεσα, ήρωας είναι με τόσα που αντέχει.... Θεωρώ λοιπόν ότι θα σταματήσει του χρόνου το καλοκαρί και ίσως κάτσει στην ομάδα σε άλλο πόστο, δεν νομίζω να πάει σε άλλη ομάδα μετά...

Καλά ο Ομπράντοβιτς προπονεί άλλα δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν, έχει γίνει προπονητής της σειράς πλέον, ο Ντούντα ήταν εξαίρεση...και πάλι φωτοβολίδα στην προπονητική του καριέρα για αυτή την ηλικία ήταν αυτό που έκανε τότε....
Να δώσω άλλη μια παράμετρο ότι μπορεί να είναι ήρωας με τον πόλεμο που του κάνουν εκτός της ομάδας αλλά είναι και περισσότερο ήρωας, αν υπάρχει κάτι τέτοιο, με τον πόλεμο που του κάνουμε οι ίδιοι. Για το ροτέιτον που κάνει στην αρχή της χρονιάς, για τις αλλαγές που δεν κάνει, για τις νίκες που δεν πήραμε άνετα, για τις ανατροπές που δεν κάναμε, για τους τραυματισμούς, για την ομάδα που τόλμησε να κάνει κοιλιά. Η πίεση αυτή που υπάρχει από τον κόσμο δεν είναι φυσιολογική. Δεν είναι ότι έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα απλώς, έχουμε απαιτήσεις να εμφανίζεται πάντα η τέλεια εικόνα. Δεν αναφέρομαι στο φόρουμ, που είναι όμως ένας καθρέπτης που αντανακλά ένα μικρό μέρος. Και μετά απορούμε που είναι μέσα στην πίεση.
Το μόνο που θα τον κρατήσει νομίζω είναι εφ' όσον πετύχει φέτος η στήριξη που βλέπει στο ΣΕΦ με τα πολλαπλά σολντ άουτ και επευφημίες.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Μάιος 02, 2025 5:48 pm

Conan1982 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Να δώσω άλλη μια παράμετρο ότι μπορεί να είναι ήρωας με τον πόλεμο που του κάνουν εκτός της ομάδας αλλά είναι και περισσότερο ήρωας, αν υπάρχει κάτι τέτοιο, με τον πόλεμο που του κάνουμε οι ίδιοι. Για το ροτέιτον που κάνει στην αρχή της χρονιάς, για τις αλλαγές που δεν κάνει, για τις νίκες που δεν πήραμε άνετα, για τις ανατροπές που δεν κάναμε, για τους τραυματισμούς, για την ομάδα που τόλμησε να κάνει κοιλιά. Η πίεση αυτή που υπάρχει από τον κόσμο δεν είναι φυσιολογική. Δεν είναι ότι έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα απλώς, έχουμε απαιτήσεις να εμφανίζεται πάντα η τέλεια εικόνα. Δεν αναφέρομαι στο φόρουμ, που είναι όμως ένας καθρέπτης που αντανακλά ένα μικρό μέρος. Και μετά απορούμε που είναι μέσα στην πίεση.
Το μόνο που θα τον κρατήσει νομίζω είναι εφ' όσον πετύχει φέτος η στήριξη που βλέπει στο ΣΕΦ με τα πολλαπλά σολντ άουτ και επευφημίες.
Στην Ελλάδα στο μπάσκετ υπάρχει το δίπολο Ολυμπιακός-Παναθηναικός, όταν πετυχαίνει ο ένας βράζει ο άλλος, θεωρείς π.χ. ότι αν δεν έδινε λεφτά και δεν έπαιρνε την Ευρωλιγκα ο Παναθηναικός πέρυσι, θα τινάζαμε την μπάνκα στον αέρα φέτος??? Προφανώς όχι, με Σικμα κλπ θα την βγάζαμε και ''κομουνιστικό'' μπάσκετ, και το αντίθετο, ο Γιανακόπουλος ζήλεψε την καλή ομάδα και τα F4 του Ολυμπιακού και τα έδωσε όλα.....καλώς ή κακώς μετά από αυτά που έγιναν τα 2 τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει σκάσει και σταναχωρηθεί και δεν κάνει υπομονή, στηρίζουμε φυσικά τον κόουτς και είναι απαράδεκτο να τον βρίζουν όσοι δικοί αμε τον βρίζουν, άλλα η ομάδα μην ξεχνάμε έιναι πάνω από πρόσωπα, αν δεν μπορεί να μας πάρει την κούπα, τον ευχαριστούμε για την καλή δουλειά του, άλλα προχωράμε και παρακάτω, ο ολυμπιακός θα υπάρχει και υπηρχε και πρίν άλλα και μετά τον Μπαρτζώκα....

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Μάιος 02, 2025 5:53 pm

Airman έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Καλά αυτό σαφώς και δεν μπορεί να είναι έτσι. Στην χώρα μας είμαστε παρτάκηδες και αποτελεσματάκηδες στον ύψιστο βαθμό. Για να πάει μία ομάδα Φ4 σημαίνει ότι ξόδεψε, ότι όλος ο οργανισμός δούλεψε, ότι ήταν τυχερή, ότι ικανοποίησε αν θες μία πλειάδα συνθηκών, κάτι που δεν είναι αμελητέο. Το να το πάρει τώρα είναι μία ειδική συνθήκη που στην ευρωλίγκα επειδή δεν μιλάμε καν και για σειρές αγώνων, αλλά για ένα ματς το όλο σκηνικό είναι περίεργο. Αν δηλαδή βρεθούν στο Φ4 η Φενέρ, η Μονακό, ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ, θα ήθελες να μου πεις ποιο ειναι το ρεκόρ του ΟΣΦΠ απέναντι σε αυτές τις ομάδες φέτος ; Είναι 10-0 ; Εγώ μπορώ να μετρήσω ένα 1-1 με Μονακό, ένα 0-2 με Φενέρ και με τον ΠΑΟ που τα ματς είναι πιο πολλά, 2 ή 3 ήττες. Δεν σου διασφαλίζει φίλε/η μου ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ο ίδιος ότι θα το πάρεις σε ένα ματς απέναντι σε αυτούς, όπως δεν το εξασφαλίζει και σε κανέναν από τους 4. Το να αφορίζουμε λοιπόν τη συμμετοχή στο Φ4 και να λέμε " έλα μωρεεε, Φ4 πήγε " και ατάκες τύπου θα ηρεμήσει η ψυχή μου και ας έρθει ο Χαρος μόνο αν το παρω είναι κομματάκι προβληματικές. Μπορεί να το πάρεις, μπορεί και όχι. Αν το πρόβλημα ξεκινάει από την περσινή κατάκτηση του ΠΑΟ, θα πρότεινα να το σκεφτόμαστε λίγο δοαφορετικά οι οπαδοί-φίλαθλοι. Σε κοινωνικο πλαίσιο, σε οικονομικό πλαίσιο, σε πολιτικό πλαίσιο είναι πολύ περισσότερα τα πράγματα που σε ενώνουν μαζί μου, έναν φίλο του ΠΑΟ, παρά σε χωρίζουν. Ετυχε και το πήρε ο ΠΑΟ πέρυσι, ΟΚ. Ούτε πλουσιότερος έγινα, ούτε ομορφότερος τρομάρα μου. Αν ο ΟΣΦΠ το πάρει φέτος, όλα καλά. Αν δεν το πάρει και παλι αξίζουν μπράβο σε διοίκηση, σε παίχτες και προπονητή, στον οργανισμό γιατί δούλεψαν, ξόδεψαν και μόχθησαν.
Η ομάδα φέτος του Ολυμπιακού έχει φτιαχτεί για να πάρει την Ευρωλίγκα, για αυτό έσκασαν οι πρόεδροι τόσα λεφτά φέτος, αν μας ενδιέφερε μόνο να πάμε στο F4, μια χαρά και με το μισό Budget το καταφέρναμε όπως τα 3 προηγούμενα χρόνια, οπότε ξεκάθαρα με τέτοια επένδυση που έγινε φέτος, οτιδήποτε πέρα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι αποτυχία....τόσο απλά...δεν τα απαξιώνουμε όλα, και ούτε έχουμε να κερδίσουμε τίποτα πάρει δεν πάρει η ομάδα μας την κούπα, άλλα μην το πάμε και στο άλλο άκρο ότι δεν μας νοιάζει.

Ο Μπαρτζώκας είναι άριστος προπονητής, ακόμα και με Σικμα, σαπάκια και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θα σε πάει στο F4 και θα φτιάξει καλή ομάδα, έχει super ταλέντο σε αυτό, μοναδικός στην Ευρώπη θα έλεγα, εδώ πήγε F4 με την Κίμκι!!!. Ε φέτος του δώσαμε και τα εργαλεία και όσο Budget ήθελε για να μην παέι απλός στο F4, άλλα να το πάρει, και πάνω σε αυτό θα κριθεί, πάντα σε λογικά πλαίσια και χωρίς ακρότητες.

Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Μάιος 02, 2025 6:01 pm

karamelitsa έγραψε:
Airman έγραψε:

Η ομάδα φέτος του Ολυμπιακού έχει φτιαχτεί για να πάρει την Ευρωλίγκα, για αυτό έσκασαν οι πρόεδροι τόσα λεφτά φέτος, αν μας ενδιέφερε μόνο να πάμε στο F4, μια χαρά και με το μισό Budget το καταφέρναμε όπως τα 3 προηγούμενα χρόνια, οπότε ξεκάθαρα με τέτοια επένδυση που έγινε φέτος, οτιδήποτε πέρα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι αποτυχία....τόσο απλά...δεν τα απαξιώνουμε όλα, και ούτε έχουμε να κερδίσουμε τίποτα πάρει δεν πάρει η ομάδα μας την κούπα, άλλα μην το πάμε και στο άλλο άκρο ότι δεν μας νοιάζει.

Ο Μπαρτζώκας είναι άριστος προπονητής, ακόμα και με Σικμα, σαπάκια και εγώ δεν ξέρω τι άλλο θα σε πάει στο F4 και θα φτιάξει καλή ομάδα, έχει super ταλέντο σε αυτό, μοναδικός στην Ευρώπη θα έλεγα, εδώ πήγε F4 με την Κίμκι!!!. Ε φέτος του δώσαμε και τα εργαλεία και όσο Budget ήθελε για να μην παέι απλός στο F4, άλλα να το πάρει, και πάνω σε αυτό θα κριθεί, πάντα σε λογικά πλαίσια και χωρίς ακρότητες.

Η ομάδα του ΠΑΟ φέτος έχει φτιαχτεί για να χάσει την Ευρωλίγκα ;
Η ομάδα της Φενέρ; Της Μονακό ;
H κούπα όμως είναι μία....
Οσες πιθανότητες έχεις να το πάρεις, έχεις μία πολλαπλάσια πιθανότητα να το χάσεις. Αν σε ευχαριστεί μόνο η κατάκτηση, αυτό κανονικά σε μία φυσιολογική χώρα δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα του Μπαρτζώκα, του Αταμάν, των Αφών, τον ομάδων. Θα έπρεπε να μην τους απασχολεί η λανθασμένη προσέγγιση για τον αθλητισμό που έχει ο εκάστοτε οπαδός.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Μάιος 02, 2025 6:06 pm

Airman έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 6:01 pm
karamelitsa έγραψε:

Η ομάδα του ΠΑΟ φέτος έχει φτιαχτεί για να χάσει την Ευρωλίγκα ;
Η ομάδα της Φενέρ; Της Μονακό ;
H κούπα όμως είναι μία....
Οσες πιθανότητες έχεις να το πάρεις, έχεις μία πολλαπλάσια πιθανότητα να το χάσεις. Αν σε ευχαριστεί μόνο η κατάκτηση, αυτό κανονικά σε μία φυσιολογική χώρα δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα του Μπαρτζώκα, του Αταμάν, των Αφών, τον ομάδων. Θα έπρεπε να μην τους απασχολεί η λανθασμένη προσέγγιση για τον αθλητισμό που έχει ο εκάστοτε οπαδός.
Μα δεν είπα να το πάρουμε κάθε χρόνο, ή να το παίρνουμε σε κάθε F4 που πάμε, άλλα όταν έχεις πάει 4 σερί F4, ε πως να το κάνουμε θες και να το πάρεις, τόσο κακό είναι? Παίζουμε αυτό το άθλημα σε αυτό το επίπεδο και με αυτό το Budget για να φτάσεις στην κορυφή και όχι για την χαρά της συμμετοχής, αν όχι ας γίνουμε φίλαθλοι του Μιλάνο και να χαιρόμαστε μόνο και μόνο που παίζουμε Ευρωλίγκα και κάνουμε και μερικές νίκες και όλα καλά!!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Μάιος 02, 2025 6:11 pm

karamelitsa έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Στην Ελλάδα στο μπάσκετ υπάρχει το δίπολο Ολυμπιακός-Παναθηναικός, όταν πετυχαίνει ο ένας βράζει ο άλλος, θεωρείς π.χ. ότι αν δεν έδινε λεφτά και δεν έπαιρνε την Ευρωλιγκα ο Παναθηναικός πέρυσι, θα τινάζαμε την μπάνκα στον αέρα φέτος??? Προφανώς όχι, με Σικμα κλπ θα την βγάζαμε και ''κομουνιστικό'' μπάσκετ, και το αντίθετο, ο Γιανακόπουλος ζήλεψε την καλή ομάδα και τα F4 του Ολυμπιακού και τα έδωσε όλα.....καλώς ή κακώς μετά από αυτά που έγιναν τα 2 τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει σκάσει και σταναχωρηθεί και δεν κάνει υπομονή, στηρίζουμε φυσικά τον κόουτς και είναι απαράδεκτο να τον βρίζουν όσοι δικοί αμε τον βρίζουν, άλλα η ομάδα μην ξεχνάμε έιναι πάνω από πρόσωπα, αν δεν μπορεί να μας πάρει την κούπα, τον ευχαριστούμε για την καλή δουλειά του, άλλα προχωράμε και παρακάτω, ο ολυμπιακός θα υπάρχει και υπηρχε και πρίν άλλα και μετά τον Μπαρτζώκα....
Αν και διαφωνώ και με αυτήν την προσέγγιση σου και συμφωνώ με αυτήν του Airman δεν είπα αυτό.
Θεωρείς μόνο την κατάκτηση της Ευρωλίγκα επιτυχία. Όμως δες τα δικά σου ποστ. (δεν τα έχω δει αλλά για να πιάσεις την γενική μου ιδέαμ αυτό μπορεί να είναι άσκηση για τον καθένα μας)
1. Εκανες υπομονή στην αρχή της χρονιάς όταν η ομάδα ακόμα ψαχνόταν;
2, Έκανες υπομονή όταν έπαιζε κακά επειδή είχαμε απουσίες;
3. Εκανες υπομονή όταν στο τέλος και απουσίες κάναμε και κατεβάσαμε στροφές;

Άρα είσαι ικανοποιημένος μόνο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα ή έχεις την απαίτηση και όλο τον χρόνο ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας να εμφανίζουν μια αψεγάδιαστη εικόνα;

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 02, 2025 6:15 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 6:06 pm
Μα δεν είπα να το πάρουμε κάθε χρόνο, ή να το παίρνουμε σε κάθε F4 που πάμε, άλλα όταν έχεις πάει 4 σερί F4, ε πως να το κάνουμε θες και να το πάρεις, τόσο κακό είναι? Παίζουμε αυτό το άθλημα σε αυτό το επίπεδο και με αυτό το Budget για να φτάσεις στην κορυφή και όχι για την χαρά της συμμετοχής, αν όχι ας γίνουμε φίλαθλοι του Μιλάνο και να χαιρόμαστε μόνο και μόνο που παίζουμε Ευρωλίγκα και κάνουμε και μερικές νίκες και όλα καλά!!
Από το «παίζω για να πάρω μερικές νίκες» μέχρι το «ο μόνος τρόπος να χαρώ είναι να πάρω κούπα» υπάρχει ένα ολόκληρος κόσμος ενδιάμεσα. Μπορείς να κατοικήσεις εκεί :DΓενικά κάποιοι συνφορουμίτες εδώ παίρνετε πράγματα που αφορούν την ομάδα σας (όποια και να είναι αυτή) πάρα πολύ στα σοβαρά. Λες και το αποτέλεσμα καθορίζει την αξία σας ή το νόημα σας. Όταν αρχίζει η σχέση με μια ομάδα και μοιάζει με δοκιμασία, ή όταν το να χάνει η ομάδα γίνεται προσωπική ήττα, τότε κάτι έχει χαθεί. Ούτε ο κόσμος τελειώνει με μια ήττα, ούτε γινόμαστε ήρωες επειδή κερδίσαμε.
Τσιλ, ένα παιχνίδι είναι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Παρ Μάιος 02, 2025 6:20 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 6:11 pm
karamelitsa έγραψε:

Αν και διαφωνώ και με αυτήν την προσέγγιση σου και συμφωνώ με αυτήν του Airman δεν είπα αυτό.
Θεωρείς μόνο την κατάκτηση της Ευρωλίγκα επιτυχία. Όμως δες τα δικά σου ποστ. (δεν τα έχω δει αλλά για να πιάσεις την γενική μου ιδέαμ αυτό μπορεί να είναι άσκηση για τον καθένα μας)
1. Εκανες υπομονή στην αρχή της χρονιάς όταν η ομάδα ακόμα ψαχνόταν;
2, Έκανες υπομονή όταν έπαιζε κακά επειδή είχαμε απουσίες;
3. Εκανες υπομονή όταν στο τέλος και απουσίες κάναμε και κατεβάσαμε στροφές;

Άρα είσαι ικανοποιημένος μόνο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα ή έχεις την απαίτηση και όλο τον χρόνο ο Ολυμπιακός και ο Μπαρτζώκας να εμφανίζουν μια αψεγάδιαστη εικόνα;
Προσωπικά μιλώντας το περισσότερο ''κράξιμο'' ή γκρίνια το έριξα μετά τις ήττες στο F4, αν δεις περσυνά μου σχόλια το είχα παρει βαριά, μέσα στην χρονιά είτε δεν σχολίαζα καν μετά από αγώνες ή συνήθως το περνούσα στο ντούκου αν χάναμε, ή έστω με ένα δυο post ελαφριάς γκρίνιας και thats it....οπότε έχω ''απαίτηση'' να πάρουμε την κούπα, και όχι πως παίζουμε μέσα στην χρονιά, από θέαμα χόρτασα όλα αυτά τα χρόνια, η κούπα μου λείπει...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2024-2025”