coach blue έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 2:07 pm
Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 1:35 pm
Και ο καμπατσο και ο Μουσα και ο Χεζονια εχουν isο και μαλιστα καλυτερο απο σλουκα ή γκραντ, απο μπαλντγουιν ή γκουντουριτς.
Καταλαβαινω αυτο που λες οτι δεν εχει τον παικτη οπως το ναν ή τον τζειμς ή τον Σορτς μονος μου και ολοι σας. Αλλα με συγχωρεις αυτοι οι 3 ειναι και ο καλος Φαλ περυσι αλλα και φετος τον Ναν του ειχε μοιρασει καμια δεκαρια ταπες.
Καθε ομαδα εχει χτυπητες αδυναμιες. Και ο Παο και ο Ολυμπιακος και η Φενερ και η Μονακο και η Εφες και η Μπαρτσελονα. Στοχος ειναι να περιορισεις οσο το δυνατον περισσοτερο τα λαθη, να βρεθουν οι παικτες κλειδια σε καλη μερα και να μπεις με ψυχολογια.
Toτε μαλλον δεν καταλαβες τι λεω
Αρκει ενα γκαρντ με γρηγορα ποδια και σουτ μετα απο ντριπλα η πουλ απ να χτυπησει αυτα που δεν μπορεσε η ρεαλ σκοραροντας η πασαροντας αν καλυψει η αμυνα . Το ειδαμε ολη τη χρονια .
Τωρα τι δουλεια εχει ο χεζονια που παιζει 3-4 και ο μουσα που αισθανεται πιο ανετα στο τρια απο το δυο λογω μετριου χειρισμου
να συγκρινονται με τον σλουκα τον γκραντ τον ναν , εντουαρντς , μαλεντον , λαρκιν , σορτς , χιφι , τζειμς , οκομπο κλπ ( δεν ειναι μονο τρεις τελικα ) δεν το καταλαβαινω .
Δεν εγραψα κατι τετοιο .
Για μενα το iso ειναι iso. Παιρνεις την μπαλα στη κορυφη και θελεις να παιξεις τον ψηλο που ειναι απεναντι σου. Αυτο το κανει και ο Χεζονια και ο Μουσα και ο Καμπατσο και ο Γιουλ(οχι τοσο πλεον) ασχετως θεση.
Ποιοι αλλοι μπορουν να το κανουν:
Φενερ: Μπαλντγουιν, Μπιμπεροβιτς, Γκουντουριιτς, Μακκολουμ
Παο: Ναν, Σλουκας, Λορεντζο, Γκραντ, Οσμαν
Μονακο: Τζειμς, Οκομπο, Στραζελ,
Μπαρτσελονα: Μπριζουελα, Παντερ
Εφες: Λαρκιν, Τομπσον, Μπραιαντ, Ντοζιερ
Παρι: Σορτς, Χιφι
Αυτες ειναι οι ομαδες των πλει οφς. Αυτες θα μπορουσαμε να ειχαμε αντιμετωπες με αυτες ασχοληθηκα. Προφανως και ο εντουαρντς και ο μαλεντον ειναι επισης αλλα ειναι/ηταν σπιτια τους πριν την εναρξη των σειρων.
Απο ολους αυτους οι μονοι παικτες που εχουν το ταλεντο, το ψυχικο σθενος και τα αθλητικα προσοντα να στο κανουν ειναι μονο ο Ναν, ο Σορτς και ο Τζειμς. Ολοι οι αλλοι θα στο κανουν αντε μια φορα και ειναι ολοι αντιμετωπισιμοι απο τους ψηλους μας ειτε γιατι δεν εχουν τη διαυγεια(Χιφι), ειτε την ταχυτητα(Ντοζιερ), ειτε γιατι περασαν τα χρονια( Λαρκιν-Σλουκας) ειτε γιατι δεν εχουν την ταχυτητα(Μπραιαντ).
Ολα αυτα οταν μιλαμε για σειρες και το ανεφερα γιατι μιλησαμε για τη σειρα με τη Ρεαλ οτι δεν φανηκε να υστερουν οι ψηλοι μας.
Τωρα σε μονο αγωνα ολοι οι πιο πανω αν καποιος δικος μας υστερησει προφανωσνκαι μπορουν να σε σκοτωσουν. Το ιδιο ομως και θα το κανει και ο γκος και ο φουρνιε.