Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 02, 2025 8:53 pm

Εννοείται ότι όποιος θέλει θα συμμετέχει, με εισιτήριο την καλή του διάθεση. Ωστόσο, θα πρότεινα το εξής. Αν το πάρουμε, κάνουμε αμέσως τηλεδιάσκεψη. Αν το χάσουμε, να το κάνουμε μετά από καιρό για να έχουμε ξεθολώσει.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior
Reactions: 148
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 02, 2025 9:31 pm

Rice έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 8:51 pm
Εμένα δεν με ενόχλησε το ότι πήρε ο ΠΑΟ Ευρωλίγκα πέρσι ,φυσικά δεν χάρηκα αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου.Μετά τον τελικό στο Κάουνας όμως ήμουν λες και είχα φάει ξύλο,χάλια για μέρες.Ήμασταν μακράν του δεύτερου η καλύτερη ομάδα όλη τη χρονιά,παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ της ιστορίας μας όπου υπήρχαν παιχνίδια που διαλύαμε τους αντιπάλους και ήμασταν ασταμάτητοι.Φτάσαμε σε έναν τελικό πλήρεις με έναν αντίπαλο που έπαιζε με ένα 4αρι και ένα 5αρι και 35 λεπτά ζώνη, ήμασταν σε όλο το ματς μπροστά και παρόλα αυτά καταφέραμε να χάσουμε το παιχνίδι.Μεγάλη αποτυχία από όπου και αν το πιάσεις.
Φέτος όλες οι ομάδες είναι καλές και εγώ δεν βλέπω φαβορί δυστυχώς όμως η πίεση είναι σε εμάς γιατί κουβαλάμε αμαρτίες του παρελθόντος.
Γι’αυτό ειλικρινά πιστεύω οτί αν το πάρουμε φέτος, θα είμαστε φαβορί του χρόνου. Θα έχουμε Μπαρτζώκα και παίκτες χωρίς άγχος και θα μεγαλουργήσουν.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Μάιος 02, 2025 9:33 pm

Boston1 έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 9:31 pm
Rice έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 8:51 pm
Εμένα δεν με ενόχλησε το ότι πήρε ο ΠΑΟ Ευρωλίγκα πέρσι ,φυσικά δεν χάρηκα αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου.Μετά τον τελικό στο Κάουνας όμως ήμουν λες και είχα φάει ξύλο,χάλια για μέρες.Ήμασταν μακράν του δεύτερου η καλύτερη ομάδα όλη τη χρονιά,παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ της ιστορίας μας όπου υπήρχαν παιχνίδια που διαλύαμε τους αντιπάλους και ήμασταν ασταμάτητοι.Φτάσαμε σε έναν τελικό πλήρεις με έναν αντίπαλο που έπαιζε με ένα 4αρι και ένα 5αρι και 35 λεπτά ζώνη, ήμασταν σε όλο το ματς μπροστά και παρόλα αυτά καταφέραμε να χάσουμε το παιχνίδι.Μεγάλη αποτυχία από όπου και αν το πιάσεις.
Φέτος όλες οι ομάδες είναι καλές και εγώ δεν βλέπω φαβορί δυστυχώς όμως η πίεση είναι σε εμάς γιατί κουβαλάμε αμαρτίες του παρελθόντος.
Γι’αυτό ειλικρινά πιστεύω οτί αν το πάρουμε φέτος, θα είμαστε φαβορί του χρόνου. Θα έχουμε Μπαρτζώκα και παίκτες χωρίς άγχος και θα μεγαλουργήσουν.
Το μόνο που πραγματικά για μένα ήταν "μαχαιριά" πέρσυ, ήταν τα άσχημα νέα από τον σοβαρό τραυματισμό του Έβανς. Αν έπαιζε φέτος, θα ήταν ΑΛΛΗ ιστορία...

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior

Παρ Μάιος 02, 2025 11:34 pm

montechristo έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 8:28 pm
kite26 έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 8:10 pm

Έτσι και το πάρουμε φίλε, κανονίζουμε τηλεδιάσκεψη τα μέλη εδώ να κάνουμε online πάρτυ! Μέσα; Να ναι όλοι μέσα, Σακ, Χάρος, Μοντεκρίστο, όλοι! Ε, δεν νομίζω να το ξεχάσουμε ποτέ το τρόπαιο αυτό!
Εξαίρεσέ με, σε παρακαλώ!
Να μαζευτείτε όσοι θαυμάζετε τον Αταμάν, τα πυραυλοκίνητα γκαρντ του Παναθηναϊκού, τη Ρεάλ που μας διάλεξε γιατί είμαστε ο αδύναμος κρίκος, και να επευφημείτε τον σακάτη Γκος, το κρεας Φαλ, τον συνταξιούχο Παπ, τον χλαπάτσα Μιλού, τον υπερτιμημένο Σάσα, τον αλλοπρόσαλλο Φουρνιέ και τον εμμονικό Μπαρτζώκα..
Εμένα δεν μου αρέσει να γλείφω εκεί που έφτυνα.

Ζητώ συγγνώμη από όλους που θα το διαβάσουν αυτό, αλλά δεν μπορώ να το συγκρατήσω. Δεν θα ξαναγράψω κουβέντα πριν από τον τελικό.
Σεβομαι τη λογικη σου και τη μετριοπαθεια της αλλα -επετρεψε μου - ειναι λιγο εκ του ασφαλους. Ο Παναθηναικος περσι κατεκτησε την Ευρωλιγκα και αυτο κανει απειρως πιο ευκολες τις ψυχραιμες τοποθετησεις, την επικληση της στατιστικης, των αντικειμενικων δεδομενων κλπ. γιατι εχει ζησει τη διαδρομη ως το τελος πολυ προσφατα και αυτο εχει αποσυμπιεσει τον οργανισμο και τους φιλαθλους του. Δε φταις εσυ σ' αυτο αλλα τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη.

Ο Ολυμπιακος εφτασε τρεις φορες σε Final 4 (πλεον τεσσερις), και εφτασε μια ανασα κυριολεκτικα απο εναν τελικο και μια κουπα. Αυτο ειναι λογικο να ποναει τους φιλαθλους του, ειναι λογικο να εχουν διψα, ειναι λογικο καποιες φορες να φτανουν και στην υπερβολη, ειναι μερος της ζωης και αυτη. Πιο πριν ειπες οτι το προβλημα ξεκιναει απο τη κατακτηση της Ευρωλιγκα απο τον Παναθηναικο. Λαθος. Το προβλημα ξεκιναει απο τον χαμενο τελικο του 2023 οπου ενα ωραιο παραμυθι (ο Ολυμπιακος εκεινης της χρονιας πιθανως επαιξε το καλυτερο μπασκετ της ιστοριας του) ειχε μια τραγικη καταληξη. Η κατακτηση του Παναθηναικου την αμεσως επομενη χρονια επιδεινωσε το συναισθημα οχι μονο επειδη ηταν ο αιωνιος αντιπαλος, μη γελιομαστε, αλλα και επειδη συνοδευτηκε με συμπεριφορες που δεν υπαρχει λογος να αναλυθουν περαιτερω. Ολα παιζουν το ρολο τους. Και η αγαπη για τον Μπαρτζωκα παιζει ρολο. Αν με ρωτας, πιο μεγαλη "αναγκη" εχω ως φιλαθλος να δω αυτον να δικαιωνεται με μια Ευρωλιγκα παρα να τη πανηγυρισω εγω.

Επισης το οτι αυτα συμβαινουν μονο στην Ελλαδα, ειναι παραμυθι διαχρονικο και μεγιστο. Ναι στην Ελλαδα ειμαστε οπαδοι της νικης αλλα δεν ειμαστε οι μονοι, κι αλλου υπαρχουν απαιτησεις (ως και παραλογες) και μεγαλη πιεση. Εξαρταται τον οργανισμο, τη χρονικη συγκηρια, τις συνθηκες.

Γενικα, δε ξερω, δε θεωρω και πολυ δικαιο ο χορτατος να προσπαθει να κανει tone down το συναισθημα καποιου που αγωνια να φτασει κι αυτος εκει, ακομα κι αυτο τον οδηγει στην υπερβολη. Οπως ειπα και πριν, κι αυτη μεσα στη ζωη ειναι.
[/quote]

Άρα, το μεγάλο λάθος του Μπαρτζώκα είναι που χωρίς μεγάλο μπάτζετ πήγε σε 3 συνεχόμενα Φ4 και δημιουργήθηκε σε κάποιους η εντύπωση πως είμαστε η υπέρτατη ομάδα της Ευρώπης. Γιατί μόνο αν θεωρεί κάποιος πως είμαστε Η σούπερ ομάδα, μόνο τότε έχει το δικαίωμα να ΑΠΑΙΤΕΙ την κούπα και να θεωρεί αποτυχία την "απλή" συμμετοχή στο Φ4.
[/quote]

Μοντεχρίστο,
Σε επαινώ που επιμένεις στις αξίες σου και στα πιστεύω σου. Είσαι φανατικός υποστηρικτής του προπονητή και της ομάδας. Κι εμένα δε μου αρέσουν κάποιοι χαρακτηρισμοί παικτών από μέλη του φόρουμ. Δεν ξεχνώ οτί είναι επαγγελματίες και προσπαθούν για το καλύτερο. Εδώ όμως είναι ένα φόρουμ που δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική. Το 99% των μελών αυτό κάνουν. Εσύ βλέπεις τα πάντα ρόδινα στην ομάδα. Δικαίωμα σου και μπράβο σου. Δε θα σου δώσω thumbs down γι’αυτό. Μου έχεις δώσει αρκετά thumbs down όταν λέω οτι δε μου αρέσουν κάποια πράγματα που κάνει ο κόουτς. Αυτό δε σημαίνει οτί δεν το θεωρώ κορυφαίο. Τον θεωρώ κορυφαίο και τον κρατάω σε πολύ υψηλά στάνταρ και γι’αυτο κάνω κριτική. Έχουνε διαφορετικές απόψεις αλλά όλοι θέλουμε το καλύτερο για αυτήν την ομάδα. Θέλω να πιστεύω οτί ο κύριος λόγος είναι οτί αποπνέει ένα υγιές κλίμα οικογένειας σε όλα τα επίπεδα, από τους ιδιοκτήτες μέχρι το προπονητικό team.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Μάιος 03, 2025 12:33 am

Ο Μπαρτζώκας απλά δε θα έπρεπε να δίνει τόσες ευκαιρίες σε παίκτες που τα θαλασσώνουν μονίμως, ενώ κάποιοι άλλοι πραγματικά θα άξιζαν παραπάνω ευκαιρίες. Καταλαβαίνω ότι όλοι οι προπονητές λίγο πολύ έχουνε κολλήματα. Είναι τοπ κοουτς ο Μπαρτζώκας και γνήσιος γαύρος. Απλά αυτό, κάποιες επιλογές παικτών στο ρόστερ θα μπορούσαν να είναι διαφορετικές, καθώς και κάποιοι παίκτες πιο ενεργοί.
Όπως και να 'χει είναι ένας θρυλικός προπονητής και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Σάβ Μάιος 03, 2025 1:03 am

Boston1 έγραψε:
Μοντεχρίστο,
Σε επαινώ που επιμένεις στις αξίες σου και στα πιστεύω σου. Είσαι φανατικός υποστηρικτής του προπονητή και της ομάδας. Κι εμένα δε μου αρέσουν κάποιοι χαρακτηρισμοί παικτών από μέλη του φόρουμ. Δεν ξεχνώ οτί είναι επαγγελματίες και προσπαθούν για το καλύτερο. Εδώ όμως είναι ένα φόρουμ που δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική. Το 99% των μελών αυτό κάνουν. Εσύ βλέπεις τα πάντα ρόδινα στην ομάδα. Δικαίωμα σου και μπράβο σου. Δε θα σου δώσω thumbs down γι’αυτό. Μου έχεις δώσει αρκετά thumbs down όταν λέω οτι δε μου αρέσουν κάποια πράγματα που κάνει ο κόουτς. Αυτό δε σημαίνει οτί δεν το θεωρώ κορυφαίο. Τον θεωρώ κορυφαίο και τον κρατάω σε πολύ υψηλά στάνταρ και γι’αυτο κάνω κριτική. Έχουνε διαφορετικές απόψεις αλλά όλοι θέλουμε το καλύτερο για αυτήν την ομάδα. Θέλω να πιστεύω οτί ο κύριος λόγος είναι οτί αποπνέει ένα υγιές κλίμα οικογένειας σε όλα τα επίπεδα, από τους ιδιοκτήτες μέχρι το προπονητικό team.
Προσωπικά μου ακούγεται λίγο ως εύκολη δικαιολογία ο διαχωρισμός της κριτικής σε καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη σε ένα φόρουμ με θέμα το μπάσκετ , γιατί πολύ απλά δεν έχει κάποιος να κερδίσει ή να χάσει κάτι.
Ακόμα και όσοι έχουν κακώς εκφραστεί με άσχημα λόγια και χαρακτηρισμούς εναντίον μελών της ομάδας , προφανώς δεν αποβλέπουν στο να τους βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο,, ούτε θέλουν την αποτυχία της.
Κακοπροαίρετη μπορεί να θεωρηθεί ας πούμε η κριτική που γίνεται από συγκεκριμένα μέσα στοχεύοντας συγκεκριμένα πρόσωπα (βλέπε Μπαρτζώκα) και για συγκεκριμένους λόγους.
Το θέμα είναι ότι στην δεύτερη περίπτωση αποδέχεσαι απλά το γεγονός γνωρίζοντας πως δεν αξίζει να αφιερώσεις ούτε λεπτό από τον χρόνο σου. Με την πρώτη όμως περίπτωση τι γίνεται ;

Το θέμα είναι ότι βάζοντας κάτω τα δεδομένα και βλέποντας τι έχει καταφέρει αυτό το τμήμα τα τελευταία χρόνια , είναι δύσκολο να προσπεράσεις σχόλια που έχουν μονίμως επικριτική χροιά στα όρια του μηδενισμού και ειδικά απέναντι στο πρόσωπο του coach.
Ας μην συνεχίσουμε όμως γιατί δεν είναι το κατάλληλο μέρος και κυρίως δεν είναι η κατάλληλη ώρα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια για πολλοστή φορά.

Υγ. Η απάντησή μου φίλε Boston δεν αφορά το πρόσωπό σου αλλά ούτε κάποιον άλλο εδώ σε προσωπικό επίπεδο (αν και έχω κανά δύο κατά νου :lol: ). Απλά ήθελα να αναφερθώ στο σκέλος της εποικοδομητικής και μη κρητικής , γιατί πιστεύω ότι τελευταία έχει γίνει πολύ δυσδιάκριτη η διαφορά μεταξύ τους.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior

Σάβ Μάιος 03, 2025 1:21 am

georbap έγραψε:
Σάβ Μάιος 03, 2025 1:03 am
Boston1 έγραψε:
Μοντεχρίστο,
Προσωπικά μου ακούγεται λίγο ως εύκολη δικαιολογία ο διαχωρισμός της κριτικής σε καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη σε ένα φόρουμ με θέμα το μπάσκετ , γιατί πολύ απλά δεν έχει κάποιος να κερδίσει ή να χάσει κάτι.
Ακόμα και όσοι έχουν κακώς εκφραστεί με άσχημα λόγια και χαρακτηρισμούς εναντίον μελών της ομάδας , προφανώς δεν αποβλέπουν στο να τους βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο,, ούτε θέλουν την αποτυχία της.
Κακοπροαίρετη μπορεί να θεωρηθεί ας πούμε η κριτική που γίνεται από συγκεκριμένα μέσα στοχεύοντας συγκεκριμένα πρόσωπα (βλέπε Μπαρτζώκα) και για συγκεκριμένους λόγους.
Το θέμα είναι ότι στην δεύτερη περίπτωση αποδέχεσαι απλά το γεγονός γνωρίζοντας πως δεν αξίζει να αφιερώσεις ούτε λεπτό από τον χρόνο σου. Με την πρώτη όμως περίπτωση τι γίνεται ;

Το θέμα είναι ότι βάζοντας κάτω τα δεδομένα και βλέποντας τι έχει καταφέρει αυτό το τμήμα τα τελευταία χρόνια , είναι δύσκολο να προσπεράσεις σχόλια που έχουν μονίμως επικριτική χροιά στα όρια του μηδενισμού και ειδικά απέναντι στο πρόσωπο του coach.
Ας μην συνεχίσουμε όμως γιατί δεν είναι το κατάλληλο μέρος και κυρίως δεν είναι η κατάλληλη ώρα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια για πολλοστή φορά.

Υγ. Η απάντησή μου φίλε Boston δεν αφορά το πρόσωπό σου αλλά ούτε κάποιον άλλο εδώ σε προσωπικό επίπεδο (αν και έχω κανά δύο κατά νου :lol: ). Απλά ήθελα να αναφερθώ στο σκέλος της εποικοδομητικής και μη κρητικής , γιατί πιστεύω ότι τελευταία έχει γίνει πολύ δυσδιάκριτη η διαφορά μεταξύ τους.
Και γι’αυτό είπα 99%. Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι που έχουν άλλους σκοπούς με τα σχόλια τους.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1191

Σάβ Μάιος 03, 2025 8:35 am

Ελπιζω οσοι συμφορουμιτες ολυμπιακοι πιστευουν οτι ειναι χαμενοι απο χερι με τον Παναθηναικο ή την Μονακο αν το παιχνιδι παει στο crunch time στο φαιναλ φορ να ειδαν αυτο που λεμε καποιοι εδω και τοσο καιρο. Παιζουν και οι αλλοι μπασκετ !!!!

Και οι διαφορες ειναι μικρες αρα σε μονονπαιχνιδι ολα μπορουν να γινουν οποτε ναι μεν η κουπα ειναι αυτοσκοπος αλλα ειναι και θεμα τυχης. Το να εισαι εκεί να το παλεψεις ειναι θεμα συνεπειας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
James K R

a1greece
Reactions: 333

Σάβ Μάιος 03, 2025 10:28 am

Συνέπεια υπάρχει τα τελευταία χρόνια και αυτό πιστώνεται στην πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει και σε προπονητικό και σε διοικητικό επίπεδο. Και εννοείται ότι χρειάζεσαι και τύχη, αλλά την τύχη σου τη διαμορφώνεις και εσύ λίγο έως ένα βαθμό. Άλλο να πηγαίνεις Final 4 με το μικρότερο budget από τους υπόλοιπους και άλλο με ισάξιο ή περισσότερο. Αυξάνεις τις πιθανότητες μεν, ρισκάροντας δε μεγαλύτερη χασούρα σε λεφτά αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με τις άλλες φορές. Κι αν συμβεί αυτό, 2 είναι οι κατευθύνσεις έπειτα. Ή θα πεισμώσουν κι άλλο οι Αφοί και το χέρι στην τσέπη θα μπει πολύ πιο βαθιά ή θα ξαναμπούν σε mode συντήρησης και θα μείνουμε να λέμε για την ομάδα των 100 χρόνων που κλώτσησε άλλη μια ευκαιρία.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3350
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Μάιος 03, 2025 10:33 am

karamelitsa έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 10:03 am
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 9:51 am
25% πιθανότητες σε κάθε Φ4, expected αριθμός για μια κατάκτηση: 4. Είναι το 4ο του Ολυμπιακού. Άρα ήρθε η ώρα. Απλή αριθμητική.*

*πλιζ μη μου πάρετε το πτυχίο μου
Δεν πάει έτσι όμως, γιατί π.χ. Ο Παναθηναϊκός αν ισχύει αυτό που γράφεις έπρεπε να έχει max 3-4 κατακτήσεις και όχι 7…κάποιες ομάδες έχουν άστρο, προσωπικότητα, εμπειρία, φανέλα, τύχη…παρτο όπως θες αλλά ξεπερνάνε την στατιστική….
Έτσι γιατί δημιουργείς άθελα σου μια παρερμηνεία, δες λίγο τα μικρά γραμματάκια. Δεν ήθελε ποτέ ο Νικόλας να πει ότι όντως στατιστικά ήρθε η ώρα.
....αν και ήρθε! :P

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1062

Σάβ Μάιος 03, 2025 4:41 pm

Το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι οι παικτες δηλωνουν ξεκαθαρα οτι μοναδικος στοχος ειναι η κατακτηση .

Εδω ψαχνουμε να βρουμε δικαιολογιες και ελαφρυντικα του στυλ ειναι μονα παιχνιδια , θεμα τυχης , παιζουν και οι αλλοι κλπ . Φυσικα και παιζουν και οι αλλοι :)

Κανεις την προετοιμασια σου , μπαινεις παιζεις και αν εισαι ικανος το παιρνεις .

Τυχη ειναι να ειναι το ματς στα ισια και να πεταξει καποιος την μπαλα απο το κεντρο και να μπει .

Αν το παρουμε , θα ειναι καλο για τους φιλαθλους να ξεχαστει καπως η πατατα του καουνας .

Αν το χασουμε δεν ειναι ντροπη να πουμε οτι αποτυχαμε η οτι ο αντιπαλος ηταν καλυτερος .

Ας παιξουμε μπασκετ ανταξιο ενος φαιναλ φορ και αν το αξιζουμε καλως να ερθει .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Μάιος 03, 2025 5:25 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Μάιος 03, 2025 4:41 pm
Το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι οι παικτες δηλωνουν ξεκαθαρα οτι μοναδικος στοχος ειναι η κατακτηση .

Εδω ψαχνουμε να βρουμε δικαιολογιες και ελαφρυντικα του στυλ ειναι μονα παιχνιδια , θεμα τυχης , παιζουν και οι αλλοι κλπ . Φυσικα και παιζουν και οι αλλοι :)

Κανεις την προετοιμασια σου , μπαινεις παιζεις και αν εισαι ικανος το παιρνεις .

Τυχη ειναι να ειναι το ματς στα ισια και να πεταξει καποιος την μπαλα απο το κεντρο και να μπει .

Αν το παρουμε , θα ειναι καλο για τους φιλαθλους να ξεχαστει καπως η πατατα του καουνας .

Αν το χασουμε δεν ειναι ντροπη να πουμε οτι αποτυχαμε η οτι ο αντιπαλος ηταν καλυτερος .

Ας παιξουμε μπασκετ ανταξιο ενος φαιναλ φορ και αν το αξιζουμε καλως να ερθει .
Συμφωνώ μέχρι κεραίας.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Μάιος 03, 2025 5:27 pm

Το φορματ παιζει μεγάλο ρόλο. H Ευρωλιγκα εχει κανει τεραστια πατατα με τα F4. δεν γίνεται να ξεσκιζεσαι στα πολλά παιχνιδια στη ρεγκουλαρ ολη την χρονια και να κρίνεσαι σε μια βραδια για την κουπα.
Αν ο ημιτελικος και ο τελικος ηταν στις 3 νικες δεν θα μπορουσε κανεις να μιλησει για τυχη, κακη βραδια κλπ. Τοτε θα φαινόταν πραγματικα και σε βαθος η πιο καλή ομάδα και οχι η καλυτερη ή πιο τυχερη για 1 βραδυ.
Tι Euroleague λεγεται; ας το πουνε Eurostars tournament, All valley Cobra Kai ξερω γω...

1
1 Εικόνα
gkotsis

Reactions: 26

Σάβ Μάιος 03, 2025 6:26 pm

Απ' την άλλη μεριά βέβαια αν δεν υπ'ηρχε ο θεσμός του φαιναλ4 μαλλον δεν θα ειχε γραφτεί το έπος της πόλης και η Τσσκα θα είχε μάλλον καμια 15αρια ευρωλίγκες... ή ενδεχομένως στο μέλλον θα είχε 15 ευρωλίγκες η ομάδα του αμπου ντάμπι... σχετικά είναι όλα, το φάιναλ4 μπορεί να είναι άδικο απέναντι στην εκάστοτε καλύτερη ομάδα της λίγκας, αλλά την ίδια στιγμή δίνει την δυνατότητα σχεδόν σε όλους να ονειρεύονται μια πιθανή κατάκτηση. Τώρα που είμαστε οι οικονομικά ισχυροι μας φαίνεται άδικο άλλα αν ξαναεπιστρέψει καμιά τσσκα πίσω να λέμε πάλι καλά που υπάρχει το φαιναλ4

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Μάιος 03, 2025 6:32 pm

Είδα ξανά τα στιγμιότυπα και θέλω να επανέλθω σε ένα σχόλιο του reignman πιο πάνω. Τι του έκανε ο Γουοκαπ του Γιουλ στη φάση του αιφνιδιασμού; Τι ξεβράκωμα ήταν αυτό; Πόσο ωραίο είναι να ξεφτιλίζεις τη μεγαλύτερη αλεπουδιαρα των ευρωπαϊκών γηπέδων με μεγαλύτερη αλεπουδιαρα; Είναι μεγάλο ζόρι να χάνεις με τα όπλα σου

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”