Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid

Συντονιστής: Captains

redcard

senior
Reactions: 566
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 02, 2025 7:47 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 7:38 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 6:48 pm

Εδώ έχεις πολύ δίκιο αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό. Μπορεί εμείς που είμαστε μιας κάποιας ηλικίας να είμαστε «χορτασμένοι» αλλά μέχρι πέρυσι, ο Ολυμπιακός είχε πιο φρέσκες επιτυχίες από τον Παναθηναικό. Τα ίδια λέγανε (έλεγα τεσπα). Δεν προσπαθώ να μειώσω το συναίσθημα επειδή «χόρτασα», αλλά να υπενθυμίσω πως ό,τι κι αν κυνηγάμε, το χάνουμε όταν σταματάμε να το απολαμβάνουμε. Αν η αγωνία γίνει το μόνο που απομένει, τότε ακόμα κι όταν έρθει η κούπα, θα είναι άδεια.
Μεγαλη κουβεντα. Ο ολυμπιακος κερδισε περυσι ευρωπαικο τροπαιο στο ποδοσφαιρο. Κατι που θα γινει μια φορα στα 100 χρονια. Πραγματικά ο τελικος ειναι το τελευταιο πραγμα που θυμαμαι και δεν ξερω αν εχω συγκρατησει και λεπτομεριες. Αυτο που θυμαμαι ειναι η προσμονη για καθε παιχνιδι. Πραγματικα το να μου πουν περνας απευθειας φαιναλ φορ και παιρνεις τον τιτλο νομιζω δεν εχει αξια. Το 2023 ηταν ενα ωραιο παραμυθι γιατι η ομαδα επαιξε εκπληκτικο μπασκετ. Και επειδη παιζοντας ετσι δεν την πηραμε την ευρωλιγκα αυτο μας εχει αφησει χωρις κλεισιμο. Δεν εχει επελθει η καθαρση και αυτο φορτώνει με αγχος την ομαδα τπυς παικτες τον προπονητη και τους φιλαθλους. Με τη διαφορα οτι αυτοι που μας αφησαν με αυτο το ασχημο συναισθημα απλα πλεον εχουν παει σπιτι τους. Νομιζω οτι χωτις τον κακο μας δαιμονα της τελευταιας διετιας δεν θα εχουμε τοσο αγχος. Το Παο Ολυμπιακος θα εχουν αμφοτεροι αγχος και οποιος πιστευει το αντιθετο απλα εθελοτυφλει
O Oλυμπιακος του 2023 ειναι σαν να κανεις το καλυτερο σεξ που εχεις κανει ποτε και δευτερολεπτα πριν την απολυτη κορυφωση να χτυπαει το κουδουνι η μανα σου.

Ο,τι εκανες το καλυτερο σεξ, το εκανες αλλα... αλλα.

6
4 Εικόνα 2 Εικόνα
Jeight

sophomore
Reactions: 25
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Μάιος 02, 2025 7:48 pm

O Παναθηναικος σε ενδεχομενο τελικο δεν θα εχει αγχος. Ο Μπαρτζωκας θα παιζει την υστεροφημια το οποιο ειναι αδικο για την εγνωσμενη ποιοτητα του. Αν χασει ενδεχομενο τελικο θα φυγει. Ο Αταμαν και σε ηττα θα μεινει αφου πηρε το περσινο

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Christofis έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 6:48 pm

Εδώ έχεις πολύ δίκιο αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό. Μπορεί εμείς που είμαστε μιας κάποιας ηλικίας να είμαστε «χορτασμένοι» αλλά μέχρι πέρυσι, ο Ολυμπιακός είχε πιο φρέσκες επιτυχίες από τον Παναθηναικό. Τα ίδια λέγανε (έλεγα τεσπα). Δεν προσπαθώ να μειώσω το συναίσθημα επειδή «χόρτασα», αλλά να υπενθυμίσω πως ό,τι κι αν κυνηγάμε, το χάνουμε όταν σταματάμε να το απολαμβάνουμε. Αν η αγωνία γίνει το μόνο που απομένει, τότε ακόμα κι όταν έρθει η κούπα, θα είναι άδεια.
Μεγαλη κουβεντα. Ο ολυμπιακος κερδισε περυσι ευρωπαικο τροπαιο στο ποδοσφαιρο. Κατι που θα γινει μια φορα στα 100 χρονια. Πραγματικά ο τελικος ειναι το τελευταιο πραγμα που θυμαμαι και δεν ξερω αν εχω συγκρατησει και λεπτομεριες. Αυτο που θυμαμαι ειναι η προσμονη για καθε παιχνιδι. Πραγματικα το να μου πουν περνας απευθειας φαιναλ φορ και παιρνεις τον τιτλο νομιζω δεν εχει αξια. Το 2023 ηταν ενα ωραιο παραμυθι γιατι η ομαδα επαιξε εκπληκτικο μπασκετ. Και επειδη παιζοντας ετσι δεν την πηραμε την ευρωλιγκα αυτο μας εχει αφησει χωρις κλεισιμο. Δεν εχει επελθει η καθαρση και αυτο φορτώνει με αγχος την ομαδα τπυς παικτες τον προπονητη και τους φιλαθλους. Με τη διαφορα οτι αυτοι που μας αφησαν με αυτο το ασχημο συναισθημα απλα πλεον εχουν παει σπιτι τους. Νομιζω οτι χωτις τον κακο μας δαιμονα της τελευταιας διετιας δεν θα εχουμε τοσο αγχος. Το Παο Ολυμπιακος θα εχουν αμφοτεροι αγχος και οποιος πιστευει το αντιθετο απλα εθελοτυφλει
Ισως και για αυτό φέτος νιώθω ότι θα το πάρουμε, λείπει η Ρεαλ που μας έχει δημιουργήσει ψυχολογικά, δεν παίζουμε σε καμία έδρα αντιπάλου, η Μονακό είναι καλή ομάδα άλλα δεν μας τρομάζει και στα κρίσιμα την έχουμε πετάξει έξω, ε με τον Παναθηναικό είναι 50-50 όλοι θα έχουν άγχος, αν παίξουμε με την Φενέρ τελικό, μόνο και μόνο ότι θα έχει βγει εκτός εξίσωσης ο Παναθηναϊκός θα δώσει φτερά στην ομάδα μας καθώς θα νιώθουν ήδη ακόμα και αν χάσουν πιο επιτυχημένοι......θα δούμε άλλα έχει καλή διαίσθηση φέτος το νιώθω έρχεται!!!

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1035
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Μάιος 02, 2025 8:10 pm

karamelitsa έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ισως και για αυτό φέτος νιώθω ότι θα το πάρουμε, λείπει η Ρεαλ που μας έχει δημιουργήσει ψυχολογικά, δεν παίζουμε σε καμία έδρα αντιπάλου, η Μονακό είναι καλή ομάδα άλλα δεν μας τρομάζει και στα κρίσιμα την έχουμε πετάξει έξω, ε με τον Παναθηναικό είναι 50-50 όλοι θα έχουν άγχος, αν παίξουμε με την Φενέρ τελικό, μόνο και μόνο ότι θα έχει βγει εκτός εξίσωσης ο Παναθηναϊκός θα δώσει φτερά στην ομάδα μας καθώς θα νιώθουν ήδη ακόμα και αν χάσουν πιο επιτυχημένοι......θα δούμε άλλα έχει καλή διαίσθηση φέτος το νιώθω έρχεται!!!
Έτσι και το πάρουμε φίλε, κανονίζουμε τηλεδιάσκεψη τα μέλη εδώ να κάνουμε online πάρτυ! Μέσα; Να ναι όλοι μέσα, Σακ, Χάρος, Μοντεκρίστο, όλοι! Ε, δεν νομίζω να το ξεχάσουμε ποτέ το τρόπαιο αυτό!

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Παρ Μάιος 02, 2025 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μάιος 02, 2025 8:11 pm

redcard έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 6:38 pm
Airman έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 6:01 pm

Η ομάδα του ΠΑΟ φέτος έχει φτιαχτεί για να χάσει την Ευρωλίγκα ;
Η ομάδα της Φενέρ; Της Μονακό ;
H κούπα όμως είναι μία....
Οσες πιθανότητες έχεις να το πάρεις, έχεις μία πολλαπλάσια πιθανότητα να το χάσεις. Αν σε ευχαριστεί μόνο η κατάκτηση, αυτό κανονικά σε μία φυσιολογική χώρα δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα του Μπαρτζώκα, του Αταμάν, των Αφών, τον ομάδων.
Σεβομαι τη λογικη σου και τη μετριοπαθεια της αλλα -επετρεψε μου - ειναι λιγο εκ του ασφαλους. Ο Παναθηναικος περσι κατεκτησε την Ευρωλιγκα και αυτο κανει απειρως πιο ευκολες τις ψυχραιμες τοποθετησεις, την επικληση της στατιστικης, των αντικειμενικων δεδομενων κλπ. γιατι εχει ζησει τη διαδρομη ως το τελος πολυ προσφατα και αυτο εχει αποσυμπιεσει τον οργανισμο και τους φιλαθλους του. Δε φταις εσυ σ' αυτο αλλα τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη.

Ο Ολυμπιακος εφτασε τρεις φορες σε Final 4 (πλεον τεσσερις), και εφτασε μια ανασα κυριολεκτικα απο εναν τελικο και μια κουπα. Αυτο ειναι λογικο να ποναει τους φιλαθλους του, ειναι λογικο να εχουν διψα, ειναι λογικο καποιες φορες να φτανουν και στην υπερβολη, ειναι μερος της ζωης και αυτη. Πιο πριν ειπες οτι το προβλημα ξεκιναει απο τη κατακτηση της Ευρωλιγκα απο τον Παναθηναικο. Λαθος. Το προβλημα ξεκιναει απο τον χαμενο τελικο του 2023 οπου ενα ωραιο παραμυθι (ο Ολυμπιακος εκεινης της χρονιας πιθανως επαιξε το καλυτερο μπασκετ της ιστοριας του) ειχε μια τραγικη καταληξη. Η κατακτηση του Παναθηναικου την αμεσως επομενη χρονια επιδεινωσε το συναισθημα οχι μονο επειδη ηταν ο αιωνιος αντιπαλος, μη γελιομαστε, αλλα και επειδη συνοδευτηκε με συμπεριφορες που δεν υπαρχει λογος να αναλυθουν περαιτερω. Ολα παιζουν το ρολο τους. Και η αγαπη για τον Μπαρτζωκα παιζει ρολο. Αν με ρωτας, πιο μεγαλη "αναγκη" εχω ως φιλαθλος να δω αυτον να δικαιωνεται με μια Ευρωλιγκα παρα να τη πανηγυρισω εγω.

Επισης το οτι αυτα συμβαινουν μονο στην Ελλαδα, ειναι παραμυθι διαχρονικο και μεγιστο. Ναι στην Ελλαδα ειμαστε οπαδοι της νικης αλλα δεν ειμαστε οι μονοι, κι αλλου υπαρχουν απαιτησεις (ως και παραλογες) και μεγαλη πιεση. Εξαρταται τον οργανισμο, τη χρονικη συγκηρια, τις συνθηκες.

Γενικα, δε ξερω, δε θεωρω και πολυ δικαιο ο χορτατος να προσπαθει να κανει tone down το συναισθημα καποιου που αγωνια να φτασει κι αυτος εκει, ακομα κι αυτο τον οδηγει στην υπερβολη. Οπως ειπα και πριν, κι αυτη μεσα στη ζωη ειναι.
Άρα, το μεγάλο λάθος του Μπαρτζώκα είναι που χωρίς μεγάλο μπάτζετ πήγε σε 3 συνεχόμενα Φ4 και δημιουργήθηκε σε κάποιους η εντύπωση πως είμαστε η υπέρτατη ομάδα της Ευρώπης. Γιατί μόνο αν θεωρεί κάποιος πως είμαστε Η σούπερ ομάδα, μόνο τότε έχει το δικαίωμα να ΑΠΑΙΤΕΙ την κούπα και να θεωρεί αποτυχία την "απλή" συμμετοχή στο Φ4.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Μάιος 02, 2025 8:15 pm

montechristo έγραψε:
redcard έγραψε:

Σεβομαι τη λογικη σου και τη μετριοπαθεια της αλλα -επετρεψε μου - ειναι λιγο εκ του ασφαλους. Ο Παναθηναικος περσι κατεκτησε την Ευρωλιγκα και αυτο κανει απειρως πιο ευκολες τις ψυχραιμες τοποθετησεις, την επικληση της στατιστικης, των αντικειμενικων δεδομενων κλπ. γιατι εχει ζησει τη διαδρομη ως το τελος πολυ προσφατα και αυτο εχει αποσυμπιεσει τον οργανισμο και τους φιλαθλους του. Δε φταις εσυ σ' αυτο αλλα τι να κανουμε, ετσι ειναι η ζωη.

Ο Ολυμπιακος εφτασε τρεις φορες σε Final 4 (πλεον τεσσερις), και εφτασε μια ανασα κυριολεκτικα απο εναν τελικο και μια κουπα. Αυτο ειναι λογικο να ποναει τους φιλαθλους του, ειναι λογικο να εχουν διψα, ειναι λογικο καποιες φορες να φτανουν και στην υπερβολη, ειναι μερος της ζωης και αυτη. Πιο πριν ειπες οτι το προβλημα ξεκιναει απο τη κατακτηση της Ευρωλιγκα απο τον Παναθηναικο. Λαθος. Το προβλημα ξεκιναει απο τον χαμενο τελικο του 2023 οπου ενα ωραιο παραμυθι (ο Ολυμπιακος εκεινης της χρονιας πιθανως επαιξε το καλυτερο μπασκετ της ιστοριας του) ειχε μια τραγικη καταληξη. Η κατακτηση του Παναθηναικου την αμεσως επομενη χρονια επιδεινωσε το συναισθημα οχι μονο επειδη ηταν ο αιωνιος αντιπαλος, μη γελιομαστε, αλλα και επειδη συνοδευτηκε με συμπεριφορες που δεν υπαρχει λογος να αναλυθουν περαιτερω. Ολα παιζουν το ρολο τους. Και η αγαπη για τον Μπαρτζωκα παιζει ρολο. Αν με ρωτας, πιο μεγαλη "αναγκη" εχω ως φιλαθλος να δω αυτον να δικαιωνεται με μια Ευρωλιγκα παρα να τη πανηγυρισω εγω.

Επισης το οτι αυτα συμβαινουν μονο στην Ελλαδα, ειναι παραμυθι διαχρονικο και μεγιστο. Ναι στην Ελλαδα ειμαστε οπαδοι της νικης αλλα δεν ειμαστε οι μονοι, κι αλλου υπαρχουν απαιτησεις (ως και παραλογες) και μεγαλη πιεση. Εξαρταται τον οργανισμο, τη χρονικη συγκηρια, τις συνθηκες.

Γενικα, δε ξερω, δε θεωρω και πολυ δικαιο ο χορτατος να προσπαθει να κανει tone down το συναισθημα καποιου που αγωνια να φτασει κι αυτος εκει, ακομα κι αυτο τον οδηγει στην υπερβολη. Οπως ειπα και πριν, κι αυτη μεσα στη ζωη ειναι.
Άρα, το μεγάλο λάθος του Μπαρτζώκα είναι που χωρίς μεγάλο μπάτζετ πήγε σε 3 συνεχόμενα Φ4 και δημιουργήθηκε σε κάποιους η εντύπωση πως είμαστε η υπέρτατη ομάδα της Ευρώπης. Γιατί μόνο αν θεωρεί κάποιος πως είμαστε Η σούπερ ομάδα, μόνο τότε έχει το δικαίωμα να ΑΠΑΙΤΕΙ την κούπα και να θεωρεί αποτυχία την "απλή" συμμετοχή στο Φ4.
Κοίτα...Βασικά θα ήθελα να δω την ομάδα να μην αγχώνεται ένα, και έπειτα να είναι πιο dominant. Δε θα ήθελα να δω αυτά τα μεγάλα νεκρά διαστήματα. Τώρα, θέλει και τύχη. Ποιοι θα είναι στην ημέρα τους, πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η μέρα, κτλ. Θέλει τύχη.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Μάιος 02, 2025 8:22 pm

kite26 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Έτσι και το πάρουμε φίλε, κανονίζουμε τηλεδιάσκεψη τα μέλη εδώ να κάνουμε online πάρτυ! Μέσα; Να ναι όλοι μέσα, Σακ, Χάρος, Μοντεκρίστο, όλοι! Ε, δεν νομίζω να το ξεχάσουμε ποτέ το τρόπαιο αυτό!
Εννοείται μέσα!!, πέρα από αυτό σκεφτοόυν και δια ζώσης όσοι μπορούμε να βγούμε έστω και για έναν καφέ να γνωριστούμε από κοντά!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Μάιος 02, 2025 8:24 pm

redcard έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 5:17 pm
60 χρονων ειναι μια χαρα για προπονητη, ο Ομπραντοβιτς ειναι 65, ο Ντουντα οταν πηρε τη δευτερη Ευρωλιγκα ηταν κοντα στα 70.

Τωρα αν εχει θεμα κινητρου ή δεν θελει αλλο να ζει με τοση τοξικοτητα απεναντι, ειναι αλλο θεμα καθ' ολα σεβαστο και ανθρωπινο. Η αληθεια ειναι πως εχει σηκωσει μεγαλο και ασυμμετρο βαρος πανω του (με ευθυνη και της διοικησης) αλλα καθαρα μπασκετικα εχει πολλα ψωμια ακομα νομιζω. Τωρα βεβαια δε ξερω αν μπορω να τον φανταστω να προπονει αλλη ομαδα μετα τον Ολυμπιακο, πιθανον ουτε και ο ιδιος.
Εγώ θα ευχόμουν να συνεχίσει και μετά τον Οσφπ σε άλλη ομάδα της EuroLeague. Θα έχω δύο ομάδες να στηρίζω ☺️☺️

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Μάιος 02, 2025 8:25 pm

Αν είναι κάποιο παιδί από Κρήτη μπορούμε να κανονίσουμε και καφέ. Ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα και θα χαρώ να κανονίσουμε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μάιος 02, 2025 8:28 pm

kite26 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Εξαίρεσέ με, σε παρακαλώ!
Να μαζευτείτε όσοι θαυμάζετε τον Αταμάν, τα πυραυλοκίνητα γκαρντ του Παναθηναϊκού, τη Ρεάλ που μας διάλεξε γιατί είμαστε ο αδύναμος κρίκος, και να επευφημείτε τον σακάτη Γκος, το κρεας Φαλ, τον συνταξιούχο Παπ, τον χλαπάτσα Μιλού, τον υπερτιμημένο Σάσα, τον αλλοπρόσαλλο Φουρνιέ και τον εμμονικό Μπαρτζώκα..
Εμένα δεν μου αρέσει να γλείφω εκεί που έφτυνα.

Ζητώ συγγνώμη από όλους που θα το διαβάσουν αυτό, αλλά δεν μπορώ να το συγκρατήσω. Δεν θα ξαναγράψω κουβέντα πριν από τον τελικό.

4
1 Εικόνα 2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Παρ Μάιος 02, 2025 8:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Μάιος 02, 2025 8:30 pm

montechristo έγραψε:
kite26 έγραψε:

Να μαζευτείτε όσοι θαυμάζετε τον Αταμάν, τα πυραυλοκίνητα γκαρντ του Παναθηναϊκού, τη Ρεάλ που μας διάλεξε γιατί είμαστε ο αδύναμος κρίκος, και να επευφημείτε τον σακάτη Γκος, το κρεας Φαλ, τον συνταξιούχο Παπ, τον χλαπάτσα Μιλού, τον υπερτιμημένο Σάσα και τον αλλοπρόσαλλο Φουρνιέ.

Ζητώ συγγνώμη από όλους που θα το διαβάσουν αυτό, αλλά δεν μπορώ να το συγκρατήσω. Δεν θα ξαναγράψω κουβέντα πριν από τον τελικό.
Στα υπόλοιπα διαφωνώ, αλλά είναι ταυρί ο Ναν, τι να κάνουμε, να αλλάξουμε τον κόσμο; Έλα, με καλή διάθεση το λέω, ας μη κοντραριστούμε τέτοια χαρούμενη μέρα. Σε εξαιρώ, η επιθυμία σου σεβαστή.

1
1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 566
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Μάιος 02, 2025 8:47 pm

montechristo έγραψε:
redcard έγραψε:

Ο Μπαρτζωκας εχει κανει παρα πολλα σωστα και καποια λαθη βεβαιως, οπως ειναι λογικο να κανει ενας προπονητης ή επαγγελματιας γενικοτερα. Τα σωστα του δεν ειναι καθολου αυτονοητα (και σε μια ψυχραιμη αποτιμηση, αυτο πρεπει να σημειωθει με bold), κανεις αλλος προπονητης στην Ευρωπη δε θα εφτανε με αυτο το μπατζετ να παιξει το μπασκετ που επαιξε ο Ολυμπιακος τη προηγουμενη τριετια. Τα final4 ειναι μια τελειως αλλη ιστορια, ειναι παιχνιδι νευρων εκτος απο μπασκετ.

Τωρα το πως θα διαβασει κανεις ειδικα τη χρονια του 23 (που ειναι η πιο κομβικη ως τωρα στη δευτερη θητεια του) ειναι η αντιπαραθεση δυο οπτικων που δε θα συναντηθουν ποτε, η γραμμη μεταξυ τους ειναι το σουτ του Γιουλ. Το πριν ειναι το "κοιτα ποση διαδρομη διανυσαμε και με τι μπατζετ", το μετα ειναι το "καναμε 99 βηματα αλλα οχι το 100ο". Ειναι οπτικες που ξεπερνανε το μπασκετ imo, καποιος θα εχει 99 πραγματα και θα θελει 100, καποιος θα εχει 1 και θα ειναι ευχαριστημενος. Αυτοι οι δυο δε παιζει ποτε να καταλαβουν ο ενας τον αλλον αλλα δε πειραζει γι αυτο υπαρχουν τα forum, για να τα συζηταμε και να (μη) τα βρισκουμε.

Το μονο εγκληματικο κατ' εμε ειναι η αχαριστια αλλα ακομα κι αυτο ειναι ασαφες και προσωπικο το τι σημαινει για τον καθενα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
steph.larry

junior
Reactions: 168
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Παρ Μάιος 02, 2025 8:50 pm

Να πεταχτώ και γω να πω τη "χαζομάρα" μου.

Καταρχάς το να πηγαίνεις σερί F4 είναι από μόνο του μεγάλη επιτυχία, μη το συζητάμε καν. Προσωπικά χαίρομαι όταν βλέπω σχόλια από συμφορούμιτες σαν τον airman και τον nikola που είναι τόσο ισορροπημένα στη προσέγγιση των πραγμάτων, να λένε αυτό ακριβώς το πράγμα. Και δεν είναι επειδή είναι ας πούμε χορτάτοι και το βλέπουν έτσι, έχουν απλώς αντικειμενική κρίση. Όπως και εγώ που βλέπω και ποδόσφαιρο , δε θα πω κάτι σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟ με γνώμονα το ότι εμείς οι Ολυμπιακοί είμαστε οι χορτάτοι εκεί. Κρίνω την αγωνιστική εικόνα.

Καταλαβαίνω παρόλαυτα και τα παιδιά που λένε ότι δε μπορούν να χαρούν μέχρι να το σηκώσουμε φέτος. Αυτό έχει πολλές εξηγήσεις και αιτίες. Κυρίως όμως είναι το εξωπραγματικό σενάριο του να χάνει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο που άξιζε 23 στο σουτ και να έρχεται ο ΠΑΟ μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από F4 και να το παίρνει την επόμενη χρονιά μονομιάς. Ακόμη και αυτός ο συνδυασμός δε θα μας είχε κάτσει τόσο άσχημα σε εμάς τους Ολυμπιακούς, εάν δεν υπήρχε όλο αυτό το κύκλωμα με τα γνωστά μέσα λασπολογίας που δημιουργούν την τοξικότητα και σταυρώνουν πρόσωπα της ομάδας, με πρώτο θύμα τον coach.

Είναι προφανώς δύσκολο να τα προσπερνάς όλα αυτά συνεχώς και να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου ότι βλέπεις μπάσκετ για απόλαυση, για να περάσεις καλά και να αισθανθείς όμορφα, και όχι για να αρρωσταίνεις από το τοξικό κλίμα.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Παρ Μάιος 02, 2025 8:51 pm

montechristo έγραψε:
kite26 έγραψε:

Να μαζευτείτε όσοι θαυμάζετε τον Αταμάν, τα πυραυλοκίνητα γκαρντ του Παναθηναϊκού, τη Ρεάλ που μας διάλεξε γιατί είμαστε ο αδύναμος κρίκος, και να επευφημείτε τον σακάτη Γκος, το κρεας Φαλ, τον συνταξιούχο Παπ, τον χλαπάτσα Μιλού, τον υπερτιμημένο Σάσα, τον αλλοπρόσαλλο Φουρνιέ και τον εμμονικό Μπαρτζώκα..

Καταρχάς κανένας δεν έγραψε αυτά που λες, κατά δεύτερον και να τα έγραφε δικαίωμά του καθενός είναι να γράφει ότι θέλει από την στιγμή που δεν προσβάλει κάποιον συμφουρίτη του, ούτε πρέπει να λαμβάνεις επι προσωπικού ότι γραφτεί που είναι κατά της ομάδας ή δεν συμφωνείς. Ο φίλος έκανε μια πρόταση αν πάρουμε την κούπα να γνωριστούμε με τηλεδιάσκεψη, θα έχει πλάκα, αν εσένα σου πέφτει τόσο βαρύ προφανώς δεν σε αναγκάζει κανένας να μπεις, απλά φιλικά στο λέω χαλάρωσε λίγο, επειδή αντιδράμε διαφορετικά στα της ομάδας δεν μας κάνει εχθρούς ούτε εσένα σωστό και εμάς λάθος...δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, όλοι θέλουμε να πετύχει η ομάδα μας ο καθένας με τον τρόπο του. Αν το πάρω και αλλιώς ούτε εμένα μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις και αυτά που λες να το πω όσο μπορώ ευγενικά, άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε εχθροί ούτε ότι θα αρχίσω τις ειρωνείες.

2
2 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 305

Παρ Μάιος 02, 2025 8:51 pm

Εμένα δεν με ενόχλησε το ότι πήρε ο ΠΑΟ Ευρωλίγκα πέρσι ,φυσικά δεν χάρηκα αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα μου.Μετά τον τελικό στο Κάουνας όμως ήμουν λες και είχα φάει ξύλο,χάλια για μέρες.Ήμασταν μακράν του δεύτερου η καλύτερη ομάδα όλη τη χρονιά,παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ της ιστορίας μας όπου υπήρχαν παιχνίδια που διαλύαμε τους αντιπάλους και ήμασταν ασταμάτητοι.Φτάσαμε σε έναν τελικό πλήρεις με έναν αντίπαλο που έπαιζε με ένα 4αρι και ένα 5αρι και 35 λεπτά ζώνη, ήμασταν σε όλο το ματς μπροστά και παρόλα αυτά καταφέραμε να χάσουμε το παιχνίδι.Μεγάλη αποτυχία από όπου και αν το πιάσεις.
Φέτος όλες οι ομάδες είναι καλές και εγώ δεν βλέπω φαβορί δυστυχώς όμως η πίεση είναι σε εμάς γιατί κουβαλάμε αμαρτίες του παρελθόντος.

5
5 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”