WC Semifinals: Oklahoma City Thunder vs Denver Nuggets
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2990
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss
- Reactions: 669
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σέρβος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, τώρα αν πάλι φταίνει οι άλλοι εγώ πάω πάσο.
Πρώτον παίζει χωρίς back-up και δεύτερον δίετε λίγο την απόσταση που διανύει από ρακέτα σε ρακέτα . Δεν μπορεί να πάει πλέον στο post - κατά βαση λόγω δυνάμεων - και το έχει ρίξει στα τρίποντα και στο να δείχνει με τα χέρια όπως κάποτε...ο Κατσουράνης
Τα σουτ του οριακά φτάνουν στο στεφάνι και όπως είπε εχθές ο Kenny Smith οι κινήσεις του είναι σπασμωδικές όταν έχει την μπάλα, έχει χάσει αυτην την αρμονία που είχε.

Πρώτον παίζει χωρίς back-up και δεύτερον δίετε λίγο την απόσταση που διανύει από ρακέτα σε ρακέτα . Δεν μπορεί να πάει πλέον στο post - κατά βαση λόγω δυνάμεων - και το έχει ρίξει στα τρίποντα και στο να δείχνει με τα χέρια όπως κάποτε...ο Κατσουράνης

0
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομιζω κανεις σωφρων να πει οτι φταιει ΜΟΝΟ το ξυλο. Απλα ΚΑΙ το ξυλο διχως αυριο που τρωει παιζει το ρολο του.ssoulliss έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 4:43 pmΟ Σέρβος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, τώρα αν πάλι φταίνει οι άλλοι εγώ πάω πάσο.![]()
Πρώτον παίζει χωρίς back-up και δεύτερον δίετε λίγο την απόσταση που διανύει από ρακέτα σε ρακέτα . Δεν μπορεί να πάει πλέον στο post - κατά βαση λόγω δυνάμεων - και το έχει ρίξει στα τρίποντα και στο να δείχνει με τα χέρια όπως κάποτε...ο ΚατσουράνηςΤα σουτ του οριακά φτάνουν στο στεφάνι και όπως είπε εχθές ο Kenny Smith οι κινήσεις του είναι σπασμωδικές όταν έχει την μπάλα, έχει χάσει αυτην την αρμονία που είχε.
Η κυρια αιτια για εμενα ειναι πως τα τελευταια 2 χρονια επρεπε να κανει historical seasons για να καταφερουν οι Nuggets να παρουν πλεονεκτημα εδρας... χανοντας μολις ~7 παιχνιδια ανα σεζον.
Απο την μια ο Murray επαιζε ~60 παιχνιδια, απο την αλλη στα μισα ηταν πολυ καλος και στα αλλα μισα οριακα αορατος.
Τα ιδια ισχυουν και για τον MPJ , που αν και τις τελευταιες 2 season το availability του ειναι σταθερα πολυ καλο η αποδοση του ειναι παει from hero to zero και τουμπαλιν.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2990
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βρε συ ssouliss, μην δώσει κανείς καμία δικαιολογία για κάποιο λευκογάμπικο, κοκκινομαγούλικο, στρουμπουλό αγόρι, αμέσως πρέπει να μας βάλεις στη θέση μας

Δεν είπα ότι είναι καλός/κακός/άσχημος. Είπα απλά ότι τρώει της χρονιάς του. Το αν θα έπαιζε (αρκετά) καλύτερα σε πιο σοφτ περιβάλλον δεν μπορώ να το ξέρω.
1
1

-
- Reactions: 173
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα φετινά playoffs δικαιώνουν όσους υποστηρίζουν ( κι εγώ ανήκω σε αυτούς) ότι τα νούμερα των σημερινών παιχτών είναι αρκετά φουσκωμένα σε σχέση με των παλαιότερων παιχτών λόγω του λιγότερου physical τρόπου παιξίματος. Τώρα που πέφτουν ψιλες, μαζεύτηκαν και τα νούμερα. Το ξύλο είναι αρκετά εξαντλητικό και το λέω και από την εμπειρία μου ως παίχτης. Εννοώ όταν ήμουν σε καλή μπασκετική ηλικία και όχι τώρα, που όχι απλά έχω περάσει στην άλλη πλευρά του λόφου αλλά φτάνω και στους πρόποδες της.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 5:29 pmΒρε συ ssouliss, μην δώσει κανείς καμία δικαιολογία για κάποιο λευκογάμπικο, κοκκινομαγούλικο, στρουμπουλό αγόρι, αμέσως πρέπει να μας βάλεις στη θέση μας
Δεν είπα ότι είναι καλός/κακός/άσχημος. Είπα απλά ότι τρώει της χρονιάς του. Το αν θα έπαιζε (αρκετά) καλύτερα σε πιο σοφτ περιβάλλον δεν μπορώ να το ξέρω.
3
1
2

- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
"Τους εκτέλεσε ο Dort" θα μπορούσε να είναι η επικεφαλίδα του αγώνα. Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου, όταν και οι Nuggets ξέφυγαν με 12 (80-68) κυρίως χάρις στον Murray δείχνωντας ότι μπορούν να κάνουν πάλι το break. Στην τέταρτη περίοδο όμως οι Thunder κράτησαν περίπου 7 λεπτά χωρίς καλάθι τους Nuggets και με 3 συνεχόμενα τρίποντα του Καναδού το ματς ήρθε στα ίσα. Στο τέλος ό,τι και να έκανε ο Jokic (ήταν ο κορυφαιος του αγώνα) δεν ήταν αρκετό αφού στις φάσεις που ακολούθησαν οι Thunder σκόραραν κυριολεκτικά χωρίς άμυνα, απόρια (πάλι) της έλλειψης δυνάμεων των φιλοξενούμενων.
2
2

- GK_23
- Reactions: 2515
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
O Jokic είναι όντως εξαντλημένος και δεν νομίζω ότι ευθύνεται το ξύλο που τρώει για όσες κακές εμφανίσεις έχει κάνει στη σειρά. Ούτε ο ίδιος ευθύνεται κατά τη γνώμη μου. Έχει τραβήξει μεγάλο "κουπί" τα τελευταία δύο χρόνια (τα έγραψε ο reignman παραπάνω), συν το γεγονός ότι η ομάδα του έχει πολύ μικρό βάθος στο roster της. Προσθέστε επίσης και ότι προέρχεται από ένα καλοκαίρι που έπαιξε με την εθνική του στους ΟΑ. Δεν θα εκπλαγώ αν κάνει skip το φετινό Ευρωμπάσκετ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 13, 2025 5:29 pmΒρε συ ssouliss, μην δώσει κανείς καμία δικαιολογία για κάποιο λευκογάμπικο, κοκκινομαγούλικο, στρουμπουλό αγόρι, αμέσως πρέπει να μας βάλεις στη θέση μας
Δεν έχω δει το χθεσινό ματς αλλά η εξέλιξη του σκορ μαρτυράει ότι οι Nuggets ξέμειναν από ενέργεια στην 4η περίοδο.
0
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ετσι για το γαμωτο ας παρουμε και τα advanced stats για τα παιχνιδια που εχουν παιξει μεχρι στιγμης στα playoffs οι "big 3" των Nuggets.
Jokic : 32 PER, .663 TS%, 12.7 OWS, 3.8 DWS, 16.4 WS, 9.9 OBPM, 3.3 DBPM, 13.3 BPM and 9.8 VORP
Murray : 15.8 PER, .563 TS%, 0.5 OWS, 0.3 DWS, 0.8 WS, 2.2 OBPM, 0.2 DBPM, 2.4 BPM and 0.5 VORP
Gordon : 16.8 PER, .606 TS%, 1.1 OWS, 0.2 DWS, 1.2 WS, 3.4 OBPM, -0.9 DBPM, 2.5 BPM, 0.5 VORP
Ο Murray αυτη η αρρωστημενη παιχτουρα.. παιρνει τη στιγμη που μιλαμε τα ιδια λεφτα με τον Jokic.
Just saying.
Jokic : 32 PER, .663 TS%, 12.7 OWS, 3.8 DWS, 16.4 WS, 9.9 OBPM, 3.3 DBPM, 13.3 BPM and 9.8 VORP
Murray : 15.8 PER, .563 TS%, 0.5 OWS, 0.3 DWS, 0.8 WS, 2.2 OBPM, 0.2 DBPM, 2.4 BPM and 0.5 VORP
Gordon : 16.8 PER, .606 TS%, 1.1 OWS, 0.2 DWS, 1.2 WS, 3.4 OBPM, -0.9 DBPM, 2.5 BPM, 0.5 VORP
Ο Murray αυτη η αρρωστημενη παιχτουρα.. παιρνει τη στιγμη που μιλαμε τα ιδια λεφτα με τον Jokic.
Just saying.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπήκε basketforum σήμερα ο Μάρεϊ κι είπε να δώσει απαντήσεις.reignman έγραψε: ↑Τετ Μάιος 14, 2025 4:28 pmΕτσι για το γαμωτο ας παρουμε και τα advanced stats για τα παιχνιδια που εχουν παιξει μεχρι στιγμης στα playoffs οι "big 3" των Nuggets.
Just saying.
0
-
- Reactions: 54
- Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πόσο δύσκολο ήταν τελικά να παίξουν φυσιολογικά 8 παίκτες, να πάρουν προσπάθειες και οι υπόλοιποι, να ξεκουράσει και αυτός ο έρμος ο Porter Jr. τον ώμο του λιγάκι; Όταν το 80-80 έγινε με 10 σερί πόντους του Strawther 90-80 νομίζω ότι μπήκε το νερό στο αυλάκι και τελικά οι Nuggets έφτασαν στη νίκη. Μέχρι εκείνο το σημείο υπήρχε ο Braun ο οποίος τα έβαλε, πήρε κρίσιμα ριμπάουντς και γενικά είχε πληγώσει τους Thunder. Ο Murray όσο είχε δυνάμεις ήταν αρκετά καλός, ενώ ο Jokic επιτέλους έκοψε τα 7-8 τρίποντα και πήγε στο post όπου και βοήθησε πολύ.Andre_Miller έγραψε: ↑Παρ Μάιος 16, 2025 1:45 pmΟι Νάγκετς βρήκαν σκορ στο κλείσιμο από ρολίστα με τον Στρόουντερ, όπως ακριβώς έκαναν οι Θάντερ με τους Ντορτ και Γουάλας στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Μάρεϊ είχε το δικό του flu game;![]()
* Εντωμεταξύ στα ελληνικά sites διαβάζεις για "μυθικό Jokic" και αναρωτιέμαι αν είδαν τον αγώνα, το πως πήγε και πως κρίθηκε (αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα

* Στο επόμενο παιχνίδι (την Κυριακή το βράδυ) οι Thunder θα πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλύτερη ομάδα και να κάνουν την ψυχολογική (κυρίως) υπέρβαση που χρειάζονται ως σύνολο. Οι Nuggets πάνε χωρίς άγχος, έχοντας την εμπειρία τέτοιων αγώνων αλλά χρειάζονται περισσότερη βοήθεια (όπως σήμερα) από αρκετούς παίκτες.
2
2