Semi Final F4: Olympiacos vs Monaco

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:46 am

οι προπονητες δεν ειναι παιχτες για να τους λενε οχι οι διοικησεις

αν παει και πει στην μονακο θελω να φυγω θα τον αφησουν δεν μπορουν να κανουν αλλιως

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:47 am

montechristo έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:41 am
georbap έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:21 am

Φίλε montechristo , είσαι από τους λίγους που ήσουν και είσαι σταθερός στις απόψεις σου και αυτό στο δίνω.
Συμφωνώ επίσης για ακόμα μια φορά με τα γραφόμενά σου αλλά δεν νομίζω ότι η φυγή Μπαρτζώκα θα λύσει κάποιο πρόβλημα.
Να σου πω την αλήθεια (ανωμαλία μου) , ακόμα και αν ο Ολυμπιακός άλλαζε προπονητή και το σήκωνε θα ένιωθα περίεργα συναισθήματα και ξέρεις γιατί;

Γιατί πολύ απλά , το τρόπαιο το ήθελα πιο πολύ ως επιβράβευση του coach και της νοοτροπίας που έχτισε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και όχι για να πω ότι τα 3 τα κάναμε 4.

Βέβαια αν με ρωτούσες τι μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός μπας και επιτέλους βρει τον δρόμο του , ειλικρινά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί στέρεψα και εγώ από σενάρια.
Είναι λες και υπάρχει μια κατάρα πάνω από αυτό το τμήμα.

Όπως προείπα , έχω αδειάσει τόσο πολύ ψυχολογικά που δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να στηρίξω άλλο αυτή την προσπάθεια.
Για την ακρίβεια, δεν ξέρω αν θέλω στηρίξω την οποιαδήποτε προσπάθεια με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.
Φίλε μου, σ' ευχαριστώ που τουλάχιστον εσύ δεν με θεωρείς τοξικό στοιχείο του φόρουμ.

Σ' αυτό που λες, για το τρόπαιο ως επιβράβευση του κόουτς και της μπασκετικής του φιλοσοφίας, συμφωνώ απολύτως.

Γι' αυτό, πιστεύω πως με τον τρόπο που έγραψα παραπάνω (συμφωνία της διοίκησης με Μπαρτζώκαι και με Σπανούλη ότι ο κόουτς Β. θα παραμείνει έναν ακόμα χρόνο για να παραδώσει στον Σπανούλη), ίσως τελικά με τις λίγες αλλαγές που χρειάζεται το ρόστερ για να εξορθολογιστεί και με την πίεση να φεύγει τελείως από τους ώμους του Μπαρτζώκα, ίσως τελικά ...πάρουμε την κούπα του χρόνου (εκτός προγράμματος και εκτός στόχου).
Αυτό το έκανε η Efes με τον Αγγέλου πριν πάει ο Ivkovic. Tanking έκανε πρακτικά. Δεν το αντέχει ο κόσμος αυτό. Πέρα από το ότι έχουμε τόσα ακριβά συμβόλαια που απλά κλειδώνουμε στην μετριότητα αν δεν κυνηγάμε την κορυφή.

0
manhac

senior
Reactions: 232

chainsaw έγραψε:
manhac έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:17 am

Η ήττα είναι το πρόβλημα. Επί Μπαρτζώκα έχω δει το καλύτερο μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι κούπες μπορεί να έρθουν, μπορεί και να μην έρθουν ποτέ, έτσι είναι ο αθλητισμός.
Το καλύτερο μπάσκετ το παίξαμε έως το 22'. Ακομα και στον χαμένο τελικό κατά διαστήματα. Οι τελευταίες 2 παρουσίες της ομάδας στο φ4 ήταν αποκρουστικές σαν θέαμα. Ανεξαρτητως αποτελέσματος.
Δεν διαφωνώ. Όλη τη χρονιά έπαιξε ωραίο μπάσκετ όμως ο Ολυμπιακός και γενικά το μπάσκετ του Μπαρτζώκα γεμίζει γήπεδα γιατί είναι θελκτικό. Ευρωπαϊκά πιστεύω θα έρθουν, αλλά προσωπικά και να μην έρθουν θα στεναχωρηθώ μεν θα εξακολουθώ να παρακολουθώ δε. Δεν μου αρέσει η ισοπέδωση και αυτά εν βρασμώ. Πάρε παράδειγμα μεγάλα σωματεία, όπως πχ τη Μπαρτσελόνα ή ακόμα και τον Παναθηναϊκό τη δεκαετία προ Άταμαν. Δεν είναι δύσκολο να καταλήξεις εκεί.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manhac την Σάβ Μάιος 24, 2025 12:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:49 am

manhac έγραψε:
chainsaw έγραψε:

Το καλύτερο μπάσκετ το παίξαμε έως το 22'. Ακομα και στον χαμένο τελικό κατά διαστήματα. Οι τελευταίες 2 παρουσίες της ομάδας στο φ4 ήταν αποκρουστικές σαν θέαμα. Ανεξαρτητως αποτελέσματος.
Δεν διαφωνώ. Όλη τη χρονιά έπαιξε ωραίο μπάσκετ όμως ο Ολυμπιακός και γενικά το μπάσκετ του Μπαρτζώκα γεμίζει γήπεδα γιατί είναι θελκτικό. Ευρωπαϊκά πιστεύω θα έρθουν, αλλά προσωπικά και να μην έρθουν θα στεναχωρηθώ μεν θα εξακολουθώ να παρακολουθώ δε. Δεν μου αρέσει η ισοπέδωση.
ναι αλλα πως εξηγεις οτι τα τελευταια χρονια καθε χρονο στο φαιναλ φορ παιζουμε το χειροτερο μπασκετ και απο τισ 4 ομαδες?

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 936

Εντωμεταξυ με τη ψυχολογία θα παίξουν τελικούς απορώ ειλικρινά. Έχουμε και μειονέκτημα έδρας. Καλά κρασιά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1879
Προειδοποιήσεις: 4

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:38 am
montechristo έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:34 am

Έτσι, όμως, πάμε σε άλλη προπονητική λύση (εκτός Σπανούλη) και του χρόνου που θα είναι ελεύθερος ο Σπανούλης, θα τον χάσουμε...
Εκτός αν πάμε με "υπηρεσιακό" προπονητή για ένα χρόνο, που δεν μου αρέσει.
Νομίζω πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (διοίκηση, Μπαρτζώκας και παίκτες) να το συζητήσουν και να βρουν την καλύτερη λύση, που εγώ θεωρώ πως είναι αυτή που έγραψα.
ο μπαρτζωκας δεν ειναι σερελης για να του πει κατσε μεχρι να φυγεις να ερθει ο σπανουλης

και αν παρει την κουπα του χρονου πως θα τον διωξεις?

αν εχεις καποιον που δεν τον πιστευεις καλυτερο να τον διωξεις παρα να πας σε αλχημειες
Το θέμα δεν είναι αν πιστεύεις ή όχι τον Μπαρτζώκα.
Στο κάτω-κάτω, αν δεν πιστεύεις αυτόν, ποιόν άλλο να πιστέψεις; Επί Μπαρτζώκα παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ στην ιστορία μας κλπ. κλπ., αλλά αυτά είναι άλλη κουβέντα. Αν πρέπει να φύγει ο κόουτς, δεν είναι επειδή δεν κάνει ως προπονητής, αλλά γιατί τον τσάκισε το βάρος του "πρέπει", συν το γεγονός ότι είναι περισσότερο γαύρος από όλους τους δήθεν που τον βρίζουν εδώ μέσα και έξω.
Νομίζω ότι με καθαρή εξήγηση για το συμφέρον της ομάδας, αυτό που λέω μπορεί να γίνει.

Πιστεύω πως μιά ενδεχόμενη κατάκτηση της κούπας με τον Μπαρτζώκα του χρόνου δεν θα είναι εμπόδιο να σταματήσει αμέσως μετά.
Να μην σου πω ότι πιστεύω πως και φέτος, αν έπαιρνε την κούπα, θα σταματούσε από μόνος του.

Btw: Μιά χαρά προπονητής είναι ο Σερέλης.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Σάβ Μάιος 24, 2025 12:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:52 am

Θα ειναι λαθος του σπανουλη να ερθει τωρα στον ολυμπιακο .

Υπαρχουν στην ομαδα παικτες με ενεργα συμβολαια που δεν μπορουν να ανταποκριθουν σε αυτα που ζηταει . Θα γινουν κι αυτοι παπαγιαννης η μοντεγιουνας να κοιτανε απ εξω .

Ο σπανουλης γνωριζει απο τα χρονια του σαν παικτης οτι η αθλητικοτητα
ειναι το α και το ω . Συν να υπαρχουν 2-3 παικτες με ενστικτο σκορερ στο 1-2-3 .

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:53 am

Reaper έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:46 am
Δεν ασχοληθηκα καν να δω το παιχνιδι.

Ουτε με ενδιαφερει η μπασκετικη του αναλυση ιδιαιτερα.

Για αλλη μια φορα, το τμημα εδειξε οτι ηταν, ειναι και θα ειναι η ντροπη του συλλογου.

ΤΣΣΚΑ Πειραια, ερυθρολευκη Μπαρτσελονα, αξια στο πανθεον των αιωνιων 2ο3ο4ων ομαδων που πανε στα F4 για τις συμμετοχες.

Ο,τι πιο αντιΟλυμπιακο σε τμημα εχει ο συλλογος. Ξανα και ξανα και ξανα.

Ο δε Μπαρτζωκας ξεπερασε τον Ιωαννιδη σε λουζερια στην Ευρωπη. Ευτυχως που υπηρχε ο Σπανουλης το 2013 και πηρε 1 δηλαδη.

Θα αρχισουν τωρα οι συζητησεις "παμε για το πρωταθλημα", αν πρεπει να ερθει ο Σπανουλης αντι του Μπαρτζωκα, χασμουριεμαι ηδη. Χασιμο χρονου ειναι αυτο το τμημα, ευτυχως φετος το ειχα παρει χαμπαρι μετα απο τα περσινα και ελαχιστα ματς ειδα.
Τότε γιατί συμμετέχεις σε μπασκετικό φόρουμ, αφού το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι ό,τι πιό αντιολυμπιακό έχει ο σύλλογος. Μπορείς να ασχοληθείς με το τόπι, που αναλογικά είμαστε ούτε η Άλμπα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

3
3 Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 232

Jamesharden13 έγραψε:
manhac έγραψε:

Δεν διαφωνώ. Όλη τη χρονιά έπαιξε ωραίο μπάσκετ όμως ο Ολυμπιακός και γενικά το μπάσκετ του Μπαρτζώκα γεμίζει γήπεδα γιατί είναι θελκτικό. Ευρωπαϊκά πιστεύω θα έρθουν, αλλά προσωπικά και να μην έρθουν θα στεναχωρηθώ μεν θα εξακολουθώ να παρακολουθώ δε. Δεν μου αρέσει η ισοπέδωση.
ναι αλλα πως εξηγεις οτι τα τελευταια χρονια καθε χρονο στο φαιναλ φορ παιζουμε το χειροτερο μπασκετ και απο τισ 4 ομαδες?
Μπάσκετ είναι, δεν έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία. Και η ΤΣΣΚΑ πήγαινε και δεν κέρδιζε αρκετές φορές.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:55 am

manhac έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 11:54 pm

Μπαρτζώκα και Αφούς και ας μην ξαναδώ κούπα ποτέ. Η μεγαλύτερη πληγή του Ολυμπιακού είναι ότι δεν έχει μπασκετικούς φιλάθλους, αλλά κατά πλειοψηφία "κακομαθημένους" ποδοσφαιρόφιλους. Στην αποτυχία να φύγουν όλοι και να έρθουν άλλοι και στην επιτυχία παλαμάκια και αποθέωση. Οι ίδιοι που λένε τώρα να φύγει ο Φαλ πχ, θα έκραζαν τους Αφούς αν δεν τον είχαν ανανεώσει, όπως έγινε με το Χάινς. Απέτυχε να σηκώσει ευρωλίγκα και φέτος και δεν ξαναπατάνε γήπεδο και δεν ξαναβλέπουν για φέτος μπάσκετ. Το μόνο λάθος που καταλογίζω στους Αφούς είναι ότι τους λάμβαναν υπόψιν. Όχι τίποτα άλλο, τρίβουν και τα χέρια τους ο εύσωμος με τον υιό. Δυστυχώς είναι πολύ πιθανό πλέον το σενάριο αλλαγής φρουράς και στη διοίκηση πέρα από προπονητή.
Ναι οκ , σεβαστό

αλλά στις πόσες φορές σταματάς να περιμένεις από το ίδιο πείραμα διαφορετικά αποτελέσματα ;

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:57 am

montechristo έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:38 am

ο μπαρτζωκας δεν ειναι σερελης για να του πει κατσε μεχρι να φυγεις να ερθει ο σπανουλης

και αν παρει την κουπα του χρονου πως θα τον διωξεις?

αν εχεις καποιον που δεν τον πιστευεις καλυτερο να τον διωξεις παρα να πας σε αλχημειες
Το θέμα δεν είναι αν πιστεύεις ή όχι τον Μπαρτζώκα.
Στο κάτω-κάτω, αν δεν πιστεύεις αυτόν, ποιόν άλλο να πιστέψεις; Επί Μπαρτζώκα παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ στην ιστορία μας κλπ. κλπ., αλλά αυτά είναι άλλη κουβέντα. Αν πρέπει να φύγει ο κόουτς, δεν είναι επειδή δεν κάνει ως προπονητής, αλλά γιατί τον τσάκισε το βάρος του "πρέπει", συν το γεγονός ότι είναι περισσότερο γαύρος από όλους τους δήθεν που τον βρίζουν εδώ μέσα και έξω.
Νομίζω ότι με καθαρή εξήγηση για το συμφέρον της ομάδας, αυτό που λέω μπορεί να γίνει.

Πιστεύω πως μιά ενδεχόμενη κατάκτηση της κούπας με τον Μπαρτζώκα του χρόνου δεν θα είναι εμπόδιο να σταματήσει αμέσως μετά.
Να μην σου πω ότι πιστεύω πως και φέτος, αν έπαιρνε την κούπα, θα σταματούσε από μόνος του.
αυτο μπορει να γινει για φετος δηλαδη να κατσει για τους τελικους
οπως ειχε κανει ο αταμαν στην εφες
δεν μπορει τετοιος προπονητης επιπεδου να κανει το τσιρακι του σπανουλη και να χασει εναν χρονο περιμενοντας να φυγει απτην μονακο ο αλλος
δεν ειναι δα και ο ομπραντοβιτς

θα ξαναγραψω οτι γραφω στα μεταγραφικα σας που λενε μερικοι αφου πληρωνεται ο παιχτης τι τον νοιαζει αν παιζει ας καθεται παγκο μεχρι να τραυματιστει καποιος γιατι αυτο ειναι το καλο της ομαδας
για να λειτουργησει αυτο πρεπει να ειναι και το καλο του παιχτη/προπονητη
εξαλλου απτις δηλωσεις του μπαρτζωκα καταλαβαινω οτι ειναι οκ με τις συμμετοχες στα φ4

0
manos_89

senior
Reactions: 147

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:59 am

Άλλη μια απορία που μου δημιουργήθηκε. Ο Μπαρτζώκας στα τελευταία φάιναλ 4 παραείναι ήρεμος στις αντιδράσεις του. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό;

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Σάβ Μάιος 24, 2025 1:01 am

montechristo έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 11:55 pm
δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, θεωρώ πως η αποχώρηση του Μπαρτζώκα, όσο κι αν μοιάζει αναγκαία, δεν πρέπει να γίνει τώρα. Ο φετινός απολογισμός πρέπει να γίνει ψύχραιμα και στρατηγικά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας και η διοίκηση έχουν μπροστά τους μία τελευταία αποστολή: να "ξεσκαρτάρουν" το ρόστερ, να προχωρήσουν σε στοχευμένες προσθήκες εκεί που υπάρχει πρόβλημα και να στήσουν μια ομάδα φρέσκια, με ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα.
Μα πως θα το κάνεις αυτό στον Μπαρτζώκα ; Να του πεις διώξε όσους αγάπησες ( Φαλ Γουοκαπ Γκος ΧΨΩ ) και φτιάξε κάτι άλλο για να το παραλάβει ο επόμενος ;;

μου φαίνεται πολύ προσβλητικό, δεν ξερω

εδώ που φτάσαμε δεν ξέρω τι να πω κι εγώ , και ο επόμενος κοουτς θα ξέρει ότι όλα γίνονται για να έρθει σαν Ιησους ο Σπανούλης στην Ιερουσαλημ με το πουλαρι και τα βαγια

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Σάβ Μάιος 24, 2025 1:01 am

manhac έγραψε:
Jamesharden13 έγραψε:

Μπάσκετ είναι, δεν έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία. Και η ΤΣΣΚΑ πήγαινε και δεν κέρδιζε αρκετές φορές.
ρε φιλε καταλαβαινεις τι σου λεω? αλλο ηττα αλλο να κατεβαζεις ομαδα που να θυμιζει ομαδα α2. Εχει τεραστια διαφορα.

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Σάβ Μάιος 24, 2025 1:02 am

prime7 έγραψε:
Ήρθε η ώρα να μας δείξει και ο Μπαρτζώκας αν είναι Γαύρος όπως δηλώνει. Για το καλό της ομάδας δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει ΟΤΙ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να αποχωρήσει. Προσωπικά θα ήθελα και άμεσα αλλά έστω μετά τους τελικούς.
Αυτός ο Κεμζούρα, τι να κάνει άραγε;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”