Η τακτική προσέγγιση της Μονακό απέναντι στον Σάσα ήταν άψογη, Diallo και Blossongame τον έδειραν μπασκετικά και τον έσβησαν. Μετά κουράστηκε και δε μπορούσε άλλο. Μεγάλη ευθύνη ο Μπαρτζώκας που παρόπλισε τον Πίτερς.Petran911 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:08 pmΚαλησπέρα.
Αν και συμφωνώ με την κριτική για coach B βλέπω ότι υπάρχει μια πιο απλή προσέγγιση για τους παίχτες και ειδικά τον Σάσα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένα ολόκληρο ημίχρονο απέφευγε να πάρει προσπάθειες, ειδικά από το 3ποντο ; Οι μεγάλοι παίκτες δεν κρύβονται και συνεχίζουν ακόμα και αν δεν μπουν τα πρώτα σουτ. Στο 2ο ημίχρονο πήρε ελάχιστες προσπάθειες και έπαιζε φοβισμένα, πολύ απλά την μπαγκέτα στον Φουρνιε ο οποίος στο τέλος κουράστηκε. Νομίζω ότι πληρώνεται αρκετά χρήματα για να είναι closer σε αυτο το επίπεδο.
Εγώ πάντως δεν είδα τον Σασα να κρύβεται . Τον είδα να λυγίζει από την πίεση. Είναι διαφορετικά πράγματα αυτά. Τώρα για το θέμα closer, είναι παίχτης ετερόφωτος, αν δε ρολάρει η ομάδα δε θα τη ρολάρει ο Σασα μόνος του.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο