Semi Final F4: Olympiacos vs Monaco
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 266
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η τακτική προσέγγιση της Μονακό απέναντι στον Σάσα ήταν άψογη, Diallo και Blossongame τον έδειραν μπασκετικά και τον έσβησαν. Μετά κουράστηκε και δε μπορούσε άλλο. Μεγάλη ευθύνη ο Μπαρτζώκας που παρόπλισε τον Πίτερς.Petran911 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:08 pmΚαλησπέρα.
Αν και συμφωνώ με την κριτική για coach B βλέπω ότι υπάρχει μια πιο απλή προσέγγιση για τους παίχτες και ειδικά τον Σάσα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένα ολόκληρο ημίχρονο απέφευγε να πάρει προσπάθειες, ειδικά από το 3ποντο ; Οι μεγάλοι παίκτες δεν κρύβονται και συνεχίζουν ακόμα και αν δεν μπουν τα πρώτα σουτ. Στο 2ο ημίχρονο πήρε ελάχιστες προσπάθειες και έπαιζε φοβισμένα, πολύ απλά την μπαγκέτα στον Φουρνιε ο οποίος στο τέλος κουράστηκε. Νομίζω ότι πληρώνεται αρκετά χρήματα για να είναι closer σε αυτο το επίπεδο.
Εγώ πάντως δεν είδα τον Σασα να κρύβεται . Τον είδα να λυγίζει από την πίεση. Είναι διαφορετικά πράγματα αυτά. Τώρα για το θέμα closer, είναι παίχτης ετερόφωτος, αν δε ρολάρει η ομάδα δε θα τη ρολάρει ο Σασα μόνος του.
0
-
- Reactions: 222
- Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι στην 1η περιοδο και στο 1ο ημιχρονο δρν φοβηθηκε τιποτα και πηρε και τραβηγμενα σουτ.Μπραβο του.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ αν βλεπεις τον παιχτη σου θολωμενο βγαλτον εξω τον γ#μη@νο(συγγνωμη παιδια) 10 λεπτα εστω 5 λεπτα να καθαρισει το μυαλο του.Αναθεμα.2ο τεσσαρι εχεις ενα απο τα 5 καλυτερα 4αρια στημ ευρωλιγκα.Βγαλε εξω τον σασα λιγο να ξελαμπικαρει και ξαναβαλτον μετα.Αυτα λιγο μπασκετ να εχεις παιξει σε παιδικο η εφηβικο εστω επιπεδο ανταγωνοστικο ειναι προφανη πραγματα.Petran911 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:08 pmΚαλησπέρα.
Αν και συμφωνώ με την κριτική για coach B βλέπω ότι υπάρχει μια πιο απλή προσέγγιση για τους παίχτες και ειδικά τον Σάσα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένα ολόκληρο ημίχρονο απέφευγε να πάρει προσπάθειες, ειδικά από το 3ποντο ; Οι μεγάλοι παίκτες δεν κρύβονται και συνεχίζουν ακόμα και αν δεν μπουν τα πρώτα σουτ. Στο 2ο ημίχρονο πήρε ελάχιστες προσπάθειες και έπαιζε φοβισμένα, πολύ απλά την μπαγκέτα στον Φουρνιε ο οποίος στο τέλος κουράστηκε. Νομίζω ότι πληρώνεται αρκετά χρήματα για να είναι closer σε αυτο το επίπεδο.
Ο ΣΑΣΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ!!!
Το παιδι μπηκε δεν μασησε και σουταρε ακομα και μαρκαρισμενος.
Οκ δεν του βγηκε ειναι απολυτα λογικο!!
ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΛΤΟΝ.
ΕΛΕΟΣ
3
3

-
- Reactions: 1500
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μία ομάδα δεν πρέπει να στηρίζεται σε έναν με δύο παίχτες. Πάντα υπάρχουν 1-2 καλύτεροι παίχτες στην ομάδα αλλά ΠΡΕΠΕΙ να βασίζεσαι στο σύνολο. Έχουμε μαζέψει πολλούς νωθρούς παίχτες που δεν τους νοιάζει τόσο η κορυφή. Εγώ πιστεύω ότι έχουμε παίχτες που παίζουν για τη συμμετοχή. Κάτι Φαλ και λοιπά που είναι συνεχώς ντεφορμέ, τραυματίζονται συνεχώς και έχουν το ύφος του τουρίστα. Μεταγραφές με παίχτες ρεζέρβες στα γκαρντ που είτε αχρηστεύτηκαν είτε βγήκαν εκτός ροτέισον και μεταγραφή ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ το χειρότερο στην μεταγραφική μας ιστορία! Ο Φουρνιέ έπαιξε χθες στο 200%. Ο Σάσα στο 0%. Συμβαίνουν αυτά. Πάλι λίγο σοβαροί να ήταν οι παίχτες μας σαν σύνολο με τέτοιο Φουρνιέ ακόμα και με Σάσα στο 0 μπορούσαμε να χτυπήσουμε το ματς. Ο Σπανούλης και οι παίχτες του δεν έπιασαν τρελή απόδοση. Απλά μας κέρδισαν με την μαγκιά για μένα καθώς σε κάθε φάση ήταν πιο μπροστά! Το ήθελαν εμφανώς περισσότερο!
1
1

- shaq7
- Reactions: 6546
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0% να μην θελει ο σπανουλης να ρθει..Πρωτον σιγουρα το ξερει οτι ειναι το πεπρωμενο του οτι θα γινει προπονητης του ολυμπιακου,τι τωρα τι του χρονου..οτι αγαπαει την ομαδα ειναι σιγουρο..Επισης εχει 10 παιδια μικρα..μονο και μονο αυτο ειναι τεραστιος λογος να θελει να ρθει..
Αυτο με τους προπονητες δεν ξερω αν ισχυει..εχουμε δει ποτε ξανα να φευγει προπονητης απο ομαδα φ4 ενω εχει συμβολαιο?Δεν θυμαμαι κανεναν.
Βεβαια και στην μονακο δεν ξερω αν ειναι εξυπνο να τους στησει ομαδα ανθρωπος που θα φυγει του χρονου..οτι θα τον κρατησουν για χρονια μονο και μονο λογω οικογενειας το αποκλειω.
0
-
- Reactions: 1056
- Προειδοποιήσεις:
1
με την εθνικη Βουλγαριας μια χαρα το εχει κανει καμποσες φορες κιολας .steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:17 pmΗ τακτική προσέγγιση της Μονακό απέναντι στον Σάσα ήταν άψογη, Diallo και Blossongame τον έδειραν μπασκετικά και τον έσβησαν. Μετά κουράστηκε και δε μπορούσε άλλο. Μεγάλη ευθύνη ο Μπαρτζώκας που παρόπλισε τον Πίτερς.Petran911 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:08 pmΚαλησπέρα.
Εγώ πάντως δεν είδα τον Σασα να κρύβεται . Τον είδα να λυγίζει από την πίεση. Είναι διαφορετικά πράγματα αυτά. Τώρα για το θέμα closer, είναι παίχτης ετερόφωτος, αν δε ρολάρει η ομάδα δε θα τη ρολάρει ο Σασα μόνος του.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4393
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
προπονητες φευγον για πλακα απο ομαδες δεν τους βαραινουν τα συμβολαιαshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:32 pm0% να μην θελει ο σπανουλης να ρθει..Πρωτον σιγουρα το ξερει οτι ειναι το πεπρωμενο του οτι θα γινει προπονητης του ολυμπιακου,τι τωρα τι του χρονου..οτι αγαπαει την ομαδα ειναι σιγουρο..Επισης εχει 10 παιδια μικρα..μονο και μονο αυτο ειναι τεραστιος λογος να θελει να ρθει..
Αυτο με τους προπονητες δεν ξερω αν ισχυει..εχουμε δει ποτε ξανα να φευγει προπονητης απο ομαδα φ4 ενω εχει συμβολαιο?Δεν θυμαμαι κανεναν.
Βεβαια και στην μονακο δεν ξερω αν ειναι εξυπνο να τους στησει ομαδα ανθρωπος που θα φυγει του χρονου..οτι θα τον κρατησουν για χρονια μονο και μονο λογω οικογενειας το αποκλειω.
αν σου πει καποιος θελω να φυγω δεν μπορει να τον κρατησεις δεν ειναι παιχτης που θα βγαλεις κατι απο αυτον αν τον πουλησεις η και να εχει μειωμενη αποδοση μπορεις να παρεις καποιον αλλον
αν ενας προπονητης θελει να φυγει φευγει
μολις περυσι ο λασο δεν εφυγε ενω ειχε συμβολαιο
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μην το δένετε πάντως κόμπο ότι θα έρθει λόγω οικογένειας.. Πέρα από τα skype κλπ υπάρχουν και οι οικονομικές δυνατότητες αν τόσο καίγεσαι να φέρεις και την οικογένεια σου εκεί που είσαι χαχα. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα αξιώσεων και φιλοδοξιών το αν θα έρθει. Αν ζυγίσει πιθανότητες και δει ότι δεν τον σηκώνει τόσο και ότι πάει για αποτυχία η φάση δεν νομίζω να έρθει.. Μονακό και μετά πιστεύω Μπαρτσελόνα θα δώσουν αρκετά λεφτά για να τον κρατήσουν οι μεν και να τον αποκτήσουν οι δε..
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TakeshyKurosawa1 την Σάβ Μάιος 24, 2025 1:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Boston1
- Reactions: 207
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0

Αυτό ακριβώς Στηβ.SteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 8:33 am
Εγώ είδα τον Σπανούλη να παρηγορεί τους παίκτες μας όχι τον Μπαρτζώκα. έχει χαθεί το feeling μεταξύ παικτών και προπονητή.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boston1 την Σάβ Μάιος 24, 2025 1:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Reactions: 4393
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μα δεν ειχαν σκοπο να τον διωξουν
αυτος πηγε και ειπε οτι εχει προσωπικα προβληματα και θελει να γυρισει στην ισπανια
δηλαδη αν ειχε παρει την ευρωλιγκα και ελεγε το ιδιο θα του ελεγαν οχι?
εδω δεν αξιζει να κρατησεις παιχτη που δεν θελει να ειναι στην ομαδα θα κρατησεις προπονητη?
ο σπανουλης αν δεν ερθει φετος θα ειναι γιατι ο ιδιος δεν το ηθελε
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πσσστ, το skype μας άφησε χρονια με καιρούς...TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:41 pmΜην το δένετε πάντως κόμπο ότι θα έρθει λόγω οικογένειας.. Πέρα από τα skype κλπ υπάρχουν και οι οικονομικές δυνατότητες αν τόσο καίγεσαι να φέρεις και την οικογένεια σου εκεί που είσαι χαχα. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα αξιώσεων και φιλοδοξιών το αν θα έρθει. Αν ζυγίσει πιθανότητες και δει ότι δεν τον σηκώνει τόσο και ότι πάει για αποτυχία η φάση δεν νομίζω να έρθει.. Μονακό και μετά πιστεύω Μπαρτσελόνα θα δώσουν αρκετά λεφτά για να τον κρατήσουν οι μεν και να τον αποκτήσουν οι δε..
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
χαχα έτσι σωστός. Πέρα από βιντεοκλήσεις τέλοσπάντων μπορείς να φέρεις σε μία ωραία πόλη και την οικογένεια σου..yorgos έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:47 pmΠσσστ, το skype μας άφησε χρονια με καιρούς...TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:41 pmΜην το δένετε πάντως κόμπο ότι θα έρθει λόγω οικογένειας.. Πέρα από τα skype κλπ υπάρχουν και οι οικονομικές δυνατότητες αν τόσο καίγεσαι να φέρεις και την οικογένεια σου εκεί που είσαι χαχα. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα αξιώσεων και φιλοδοξιών το αν θα έρθει. Αν ζυγίσει πιθανότητες και δει ότι δεν τον σηκώνει τόσο και ότι πάει για αποτυχία η φάση δεν νομίζω να έρθει.. Μονακό και μετά πιστεύω Μπαρτσελόνα θα δώσουν αρκετά λεφτά για να τον κρατήσουν οι μεν και να τον αποκτήσουν οι δε..
0