Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ο κοουτς δεν ειπε ενα συγνωμη και να παρει την ευθυνη,
Δεν γινεται να ζηταει συγνωμη απο τον κοσμο ο φουρνιε και οχι ο Μπαρτζωκας.
τελοσπαντων, ο καθενας διαχειριζεται αλλιως την αποτυχια δεν λεω.
Συντονιστής: Captains
ας ειμαστε ειλικρινεις, με χειροτερο ροστερ περσι το χασαμε στην λεπτομερεια και στις απουσιες και με αντιπαλο εναν παναθηναικο καλυτερο απο τον φετινο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 4:30 pmο γκος δηλαδη ηταν ηδη φευγατος?απιστευτο που διαλεξε την ζαλγκιρις αλλα ισως του βγηκε και σε καλο,πλεον καλυτερη προταση του 1.3 μονο απο καμια ντουμπαι ..
καλα εγω δεν το λεω επειδη χασαμε το φ4..εχουμε μειονεκτημα εδρας,το οακα θα ειναι ζουγκλα..τον λεσορ τον κοβω να ειναι καλος σχετικα..δεν εχουμε παικτες αλλα και προπονητη με κακαλα οποτε δεν βλεπω φως..αμα δεν μας παρουν και τα ματς στο σεφ επιτυχια θα ναι.
επιβαλλεται να μπει ο εβανς..θα δωσει και κατι το διαφορετικο ..παντα αν ειναι καλα ψυχολογικα ο ανθρωπος..αν δεν ειναι στο καλο ομως.καλη του τυχη μαζι με τον γκος.
περσι τους ειχαμε παρει τον αερα στα μεταξυ μας ενω οποια ομαδα παρει ευρωλιγκα μετα αδειαζει..παντως περσι ηταν κατορθωμα ιδιο με τον φετινο φ4 που το χασαμε με 2-0 και 30 βολες.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 4:47 pmας ειμαστε ειλικρινεις, με χειροτερο ροστερ περσι το χασαμε στην λεπτομερεια και στις απουσιες και με αντιπαλο εναν παναθηναικο καλυτερο απο τον φετινο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 4:30 pmο γκος δηλαδη ηταν ηδη φευγατος?απιστευτο που διαλεξε την ζαλγκιρις αλλα ισως του βγηκε και σε καλο,πλεον καλυτερη προταση του 1.3 μονο απο καμια ντουμπαι ..
καλα εγω δεν το λεω επειδη χασαμε το φ4..εχουμε μειονεκτημα εδρας,το οακα θα ειναι ζουγκλα..τον λεσορ τον κοβω να ειναι καλος σχετικα..δεν εχουμε παικτες αλλα και προπονητη με κακαλα οποτε δεν βλεπω φως..αμα δεν μας παρουν και τα ματς στο σεφ επιτυχια θα ναι.
επιβαλλεται να μπει ο εβανς..θα δωσει και κατι το διαφορετικο ..παντα αν ειναι καλα ψυχολογικα ο ανθρωπος..αν δεν ειναι στο καλο ομως.καλη του τυχη μαζι με τον γκος.
Αν εμφανιστει παλι μονο ο φουρνιε να θελει να παρει τροπαιο θα φαμε σκουπα. Αν ξυπνησουν και τα αλλα γιδια και πεισμωσουν θα το παλεψουμε. Αρκει να πεισμωσει και ο Μπι και να θελει να φυγει αξιοπρεπως.
Και να αφήσουμε εκτός τον Φουρνιε;chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 4:10 pmΜιας και το εφερε η κουβέντα πάντως, η επιλογή για την 7αδα ξένων της Α1 είναι πολύ απλή. Σακ εκτός και πάμε με Γκος, Λι, Βιλντοζα, Πίτερς και τους 3 ψηλούς. Ε, αν αντί του κοιμισμένου Βιλντοζα έμπαινε ο Έβανς, δε θα χάναμε και πολυ. Κρίμα, γιατί ο Αργεντινός έδενε όλη την περιφέρεια στην αρχή της σεζόν.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 3:57 pmνα παίξει ο Έβανς αύριο, να τον κρίνουμε στο πρώτο του παιχνίδι μετά από ένα χρόνο και να έχουμε έναν ακόμα πονοκέφαλο. αν παίξει καλά να λέμε γιατί δε τον έβαζε τόσο καιρό και αν παίξει άσχημα (το πιθανότερο) να ζητάνε όλοι να φύγει.
Αν ήθελε τριετές κλειστό λογικό είναι και στα κρίσιμα είναι μετριωςshaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 6:06 pmακουγεται γνωστος ρεπορτερ αυτος εδω αλλα δεν μου ρχεται το ονομα του..της ερτ πρεπει να ειναι η στο σπορταλ.λεει οτι εχει γινει ηδη δειπνο με τον μισιτς.
επισης λεει κλεισμενο σορτς στον παο.
Ο Αμερικανός επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς μιλώντας αποκλειστικά στο sport-fm.gr και τον Νίκο Ζέρβα ότι φεύγει από τους «ερυθρόλευκους», πιθανότατα για τη Ζάλγκιρις, τονίζοντας: «Η ομάδα, όλοι ήξεραν πόσο ήθελα να είμαι εδώ. Η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου. Δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ να μείνω (σ.σ. μόνος μου), είναι απόφαση, που παίρνουν δύο πλευρές. Η καρδιά μου ήταν εδώ και το ήξεραν. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».
τον γκος δεν τον θελαμε αποτι φαινεται.