Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Heisenberg

euroleague
Reactions: 1217
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μάιος 24, 2025 4:20 pm

καλα το πρωταθλημα δεν θα παρουμε ειναι αποψη λογω μεγαλης ξενερας και λογικο. αν ειναι να φυγει τουλαχιστον να φυγει με ενα πρωταθλημα. και γω θα εβαζα εβανς, τι ειχαμε τι χασαμε,
Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ο κοουτς δεν ειπε ενα συγνωμη και να παρει την ευθυνη,
Δεν γινεται να ζηταει συγνωμη απο τον κοσμο ο φουρνιε και οχι ο Μπαρτζωκας.
τελοσπαντων, ο καθενας διαχειριζεται αλλιως την αποτυχια δεν λεω.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6484
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 24, 2025 4:30 pm

ο γκος δηλαδη ηταν ηδη φευγατος?απιστευτο που διαλεξε την ζαλγκιρις αλλα ισως του βγηκε και σε καλο,πλεον καλυτερη προταση του 1.3 μονο απο καμια ντουμπαι ..

καλα εγω δεν το λεω επειδη χασαμε το φ4..εχουμε μειονεκτημα εδρας,το οακα θα ειναι ζουγκλα..τον λεσορ τον κοβω να ειναι καλος σχετικα..δεν εχουμε παικτες αλλα και προπονητη με κακαλα οποτε δεν βλεπω φως..αμα δεν μας παρουν και τα ματς στο σεφ επιτυχια θα ναι.

επιβαλλεται να μπει ο εβανς..θα δωσει και κατι το διαφορετικο ..παντα αν ειναι καλα ψυχολογικα ο ανθρωπος..αν δεν ειναι στο καλο ομως.καλη του τυχη μαζι με τον γκος.

0
Heisenberg

euroleague

Σάβ Μάιος 24, 2025 4:47 pm

shaq7 έγραψε:
ο γκος δηλαδη ηταν ηδη φευγατος?απιστευτο που διαλεξε την ζαλγκιρις αλλα ισως του βγηκε και σε καλο,πλεον καλυτερη προταση του 1.3 μονο απο καμια ντουμπαι ..

καλα εγω δεν το λεω επειδη χασαμε το φ4..εχουμε μειονεκτημα εδρας,το οακα θα ειναι ζουγκλα..τον λεσορ τον κοβω να ειναι καλος σχετικα..δεν εχουμε παικτες αλλα και προπονητη με κακαλα οποτε δεν βλεπω φως..αμα δεν μας παρουν και τα ματς στο σεφ επιτυχια θα ναι.

επιβαλλεται να μπει ο εβανς..θα δωσει και κατι το διαφορετικο ..παντα αν ειναι καλα ψυχολογικα ο ανθρωπος..αν δεν ειναι στο καλο ομως.καλη του τυχη μαζι με τον γκος.
ας ειμαστε ειλικρινεις, με χειροτερο ροστερ περσι το χασαμε στην λεπτομερεια και στις απουσιες και με αντιπαλο εναν παναθηναικο καλυτερο απο τον φετινο.
Αν εμφανιστει παλι μονο ο φουρνιε να θελει να παρει τροπαιο θα φαμε σκουπα. Αν πεισμωσουν θα το παλεψουμε. Αρκει να πεισμωσει και ο Μπι και να θελει να φυγει αξιοπρεπως.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μάιος 24, 2025 4:54 pm

Heisenberg έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 4:47 pm
shaq7 έγραψε:

ας ειμαστε ειλικρινεις, με χειροτερο ροστερ περσι το χασαμε στην λεπτομερεια και στις απουσιες και με αντιπαλο εναν παναθηναικο καλυτερο απο τον φετινο.
Αν εμφανιστει παλι μονο ο φουρνιε να θελει να παρει τροπαιο θα φαμε σκουπα. Αν ξυπνησουν και τα αλλα γιδια και πεισμωσουν θα το παλεψουμε. Αρκει να πεισμωσει και ο Μπι και να θελει να φυγει αξιοπρεπως.
περσι τους ειχαμε παρει τον αερα στα μεταξυ μας ενω οποια ομαδα παρει ευρωλιγκα μετα αδειαζει..παντως περσι ηταν κατορθωμα ιδιο με τον φετινο φ4 που το χασαμε με 2-0 και 30 βολες.
δεν βλεπω φως να πω την αληθεια,μακαρι να αλλαξουν τελειως γραναζι ολοι να φυγει τουλαχιστον με ενα πρωταθλημα.

0
Dante's Inferno

sophomore
Reactions: 43
Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μάιος 24, 2025 5:20 pm

chainsaw έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 4:10 pm
yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 3:57 pm
να παίξει ο Έβανς αύριο, να τον κρίνουμε στο πρώτο του παιχνίδι μετά από ένα χρόνο και να έχουμε έναν ακόμα πονοκέφαλο. αν παίξει καλά να λέμε γιατί δε τον έβαζε τόσο καιρό και αν παίξει άσχημα (το πιθανότερο) να ζητάνε όλοι να φύγει.
Μιας και το εφερε η κουβέντα πάντως, η επιλογή για την 7αδα ξένων της Α1 είναι πολύ απλή. Σακ εκτός και πάμε με Γκος, Λι, Βιλντοζα, Πίτερς και τους 3 ψηλούς. Ε, αν αντί του κοιμισμένου Βιλντοζα έμπαινε ο Έβανς, δε θα χάναμε και πολυ. Κρίμα, γιατί ο Αργεντινός έδενε όλη την περιφέρεια στην αρχή της σεζόν.
Και να αφήσουμε εκτός τον Φουρνιε;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μάιος 24, 2025 5:50 pm

θες και την μπαλα κακομοιρε σερβε..δεν το κανουμε εμεις αυτο εδω..εσυ εισαι μονο για να δημιουργεις και να δινεις πασες..α και να κυνηγας στην περιφερεια κοντους.Να φυγει απο την ομαδα,αυτος εχει ψυχη..ανανεωση στο φαλ.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 739
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 24, 2025 5:53 pm

Να μιλήσουμε λοιπόν για μεταγραφές, όμως πρώτα και χωρίς να χαϊδεύουμε αυτάκια ας κάνουμε έναν απλούστατο απολογισμό ΚΑΙ του φετινού σχεδιασμού μας…..
1) Έχεις τριάρια 2way ??? Σαφώς και όχι….
2) Αξίζουν 3,6εκ € το χρόνο οι 2 δεινόσαυροι?? Σαφώς και όχι……
3) Υπάρχει αθλητικότητα επαρκής στο ρόστερ?? Σαφώς και όχι…….
4) Χρειάζεται να συντηρείς 2 ίδιου τύπου 4άρια???Σαφώς και όχι……
5) Διαθέτεις καθόλου ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ spot up σουτ από τα φτερά ή από τους περιφερειακούς σου??Σαφώς και όχι……..
6) Με τον Evans γνωρίζουμε τι παίζει???
………..ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!…..και δεν αναφέρομαι στους συνοπαδούς, αλλά σε αυτούς που πληρώνουν και φυσικά και σε όλο το σταφ που πληρώνεται για να υλοποιήσει τον εκάστοτε σχεδιασμό!!!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μάιος 24, 2025 6:06 pm

ακουγεται γνωστος ρεπορτερ αυτος εδω αλλα δεν μου ρχεται το ονομα του..της ερτ πρεπει να ειναι η στο σπορταλ.λεει οτι εχει γινει ηδη δειπνο με τον μισιτς.

επισης λεει κλεισμενο σορτς στον παο.

Ο Αμερικανός επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς μιλώντας αποκλειστικά στο sport-fm.gr και τον Νίκο Ζέρβα ότι φεύγει από τους «ερυθρόλευκους», πιθανότατα για τη Ζάλγκιρις, τονίζοντας: «Η ομάδα, όλοι ήξεραν πόσο ήθελα να είμαι εδώ. Η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου. Δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ να μείνω (σ.σ. μόνος μου), είναι απόφαση, που παίρνουν δύο πλευρές. Η καρδιά μου ήταν εδώ και το ήξεραν. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

τον γκος δεν τον θελαμε αποτι φαινεται.

0
Heisenberg

euroleague

Σάβ Μάιος 24, 2025 6:20 pm

Η δικη μου ακρη χτες στο γραφειο μανατζερ που δουλευει μου ειπε οτι οι Αφοι θα ανεβασουν πολυ το μπατζετ και οτι εχουν μιλησει με Μισιτς. ειπα εδω μεσα μονο το πρωτο αυτο για το μπατζετ, διοτι για το 2ο μου ειπε δεν ειναι 100% επιβεβαιωμενο.

αλλα μαλλον υπαρχει καπνος τελικα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μάιος 24, 2025 6:23 pm

για να μην καναμε προταση στον γκος ,μαλεντον εχει υπογραψει ρεαλ,σορτς -παο..ο κοσμος αν δεν δει εναν μισιτς δεν θα ηρεμησει..οποτε ψιλο δεδομενο οτι θα κανουμε τα παντα να τον κλεισουμε..

0
Dimmitz

a1greece
Reactions: 719

Σάβ Μάιος 24, 2025 6:35 pm

Από που προκύπτει ότι ο Shorts είναι κλεισμένος στον ΠΑΟ; Ο Μπεσιροβιτς δήλωσε ότι του έχουν κάνει πρόταση και περιμένουν απάντηση και ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει ότι θέλει να περιμένει να δει αν υπάρχει σενάριο NBA.

Δεδομένου ότι δεν ανανεώσαμε (εσκεμμένα) τον Γκός ή ο Έβανς βγάζει μάτια στις προπονήσεις και θα τον πετάξει από αύριο στο γήπεδο είτε θα κάνουμε all in για Shorts. Το δεύτερο μου φαίνεται και το πιο λογικό σενάριο, δεδομένου ότι τον θέλει όλη η Ευρώπη και θα είναι και τεράστια επικοινωνιακή νίκη έναντι του ΠΑΟ μετά το φιάσκο με Ναν. Ο παίκτης όπου και να πάει θα είναι τρελό πλήγμα και θα δυναμώσει πολύ τον αντίπαλο, οπότε γιατί να μην τον πάρουμε εμείς;

Με Μισιτς δεν μου λέει κάτι ότι έκατσαν και μίλησαν ή πήγαν για φαγητό. Στο Άμπου Ντάμπι ήταν όλοι μαζεμένοι. Θα μου κάνει τρελή εντύπωση να κάνουμε κίνηση για τον παίχτη πάντως.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2106

Σάβ Μάιος 24, 2025 6:36 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 6:06 pm
ακουγεται γνωστος ρεπορτερ αυτος εδω αλλα δεν μου ρχεται το ονομα του..της ερτ πρεπει να ειναι η στο σπορταλ.λεει οτι εχει γινει ηδη δειπνο με τον μισιτς.

επισης λεει κλεισμενο σορτς στον παο.

Ο Αμερικανός επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς μιλώντας αποκλειστικά στο sport-fm.gr και τον Νίκο Ζέρβα ότι φεύγει από τους «ερυθρόλευκους», πιθανότατα για τη Ζάλγκιρις, τονίζοντας: «Η ομάδα, όλοι ήξεραν πόσο ήθελα να είμαι εδώ. Η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου. Δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ να μείνω (σ.σ. μόνος μου), είναι απόφαση, που παίρνουν δύο πλευρές. Η καρδιά μου ήταν εδώ και το ήξεραν. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

τον γκος δεν τον θελαμε αποτι φαινεται.
Αν ήθελε τριετές κλειστό λογικό είναι και στα κρίσιμα είναι μετριως

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Μάιος 24, 2025 6:43 pm

εχει κλεισει 99% μεχρι και ο μονεκε πεταξε σποντα..εμεις δεν εχουμε κανει καν προταση ακομα στον σορτς

0
tarp7

allstar
Reactions: 2106

Σάβ Μάιος 24, 2025 6:47 pm

Πάντως αν πάμε λίγο πιο πίσω στο νήμα πριν το παιχνίδι με Μονακό οι περισσότεροι ήταν της αποψης να πάμε του χρόνου με 1-2προσθαφαιρέσεις :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 24, 2025 6:49 pm

tarp7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 6:47 pm
Πάντως αν πάμε λίγο πιο πίσω στο νήμα πριν το παιχνίδι με Μονακό οι περισσότεροι ήταν της αποψης να πάμε του χρόνου με 1-2προσθαφαιρέσεις :D
not me :mrgreen: ειχα θεμα με τη δομηση του ροστερ απο την αρχη.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”