Δεκτή η άποψή σου αλλά τελείως διαφορετική από την δική μου.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 6:09 pmΔεν τον πιστεύουν τόσο οι παίχτες. Ένας καινούργιος προπονητής θα έκανε καλό στην ομάδα ακόμα και μικρότερο όνομα..georbap έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 6:05 pmΠροσωπικά θέλω να μείνει ο Μπαρτζώκας και θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν θα κερδίσει τίποτα να ψαχτεί για αλλαγή πριν φτάσει η ώρα για την λήξη του συμβολαίου του.
Βέβαια ο coach επιβάλλεται να βάλει στην άκρη πάσης φύσεως συναισθηματισμούς και να κάνει γερή ανανέωση χωρίς να υπολογίζει πρόσωπα και σχέσεις.
Έχω αδειάσει συναισθηματικά όπως ο περισσότερος κόσμος , αλλά δεν βλέπω την φυγή Μπαρτζώκα ως λύση όλων των προβλημάτων και αυτή είναι η δική μου οπτική.
Όσο για το αν υπάρχει καλύτερος για να τον αντικαταστήσει, η απάντηση για μένα είναι εύκολη και είναι όχι , αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Σίγουρα δεν γίνεται όλοι οι παίκτες του ρόστερ να έχουν την ίδια σχέση-πίστη στον προπονητή, αλλά θεωρώ οι περισσότεροι εξ αυτών και κυρίως τα μεγάλα ονόματα της ομάδας τουν έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη.
Για τίποτα δεν είμαι σίγουρος, αλλά αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει κρίνοντας τις δηλώσεις τους κατά καιρούς.