εντωμεταξυ στηριζομασταν 2 χρονιες σε ανθρωπο που υπεγραψε στην ζαλγκιρις πριν καν τελειωσει το φ4 και το εβγαλε και στην φορα..
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6497
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
με την λογικη οτι θα παιρναμε ευρωλιγκα..ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει..απο την αλλη ομαδα που αποτυγχανει ετσι της ριχνεις βομβα..Μονοι οι τον έσυραν παράμερα τον καταξέσκισαν απάνω στους αγκαθερούς ασπάλαθους και πήγαν και τον πέταξαν στον Τάρταρο, κουρέλι περιμενουν με τον ιδιο τροπο να εχουν διαφορετικο αποτελεσμα..καπως ετσι το χει πει ο αινσταιν οχι εγω.
εντωμεταξυ στηριζομασταν 2 χρονιες σε ανθρωπο που υπεγραψε στην ζαλγκιρις πριν καν τελειωσει το φ4 και το εβγαλε και στην φορα..
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2235
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όσοι ασχοληθείτε με τις μεταγραφές φέτος ΑΤΣΑΛΩΘΕΙΤΕ γιατί η προσγείωση ίσως είναι απότομη
θα ξεσαλώσουν φέτος
ο Μισιτς θα γίνει Μιροτιτς και θα καταλήξουμε από ΜΙσιτς σε.......Kamar Baldwin
ατσαλωθείτε
Προσωπικά δεν έχω πίστη πια ούτε στο πλάνο ούτε στον κοουτς ουτε στους παικτες ουτε στην διοίκηση
θα ξεσαλώσουν φέτος
ο Μισιτς θα γίνει Μιροτιτς και θα καταλήξουμε από ΜΙσιτς σε.......Kamar Baldwin

ατσαλωθείτε
Προσωπικά δεν έχω πίστη πια ούτε στο πλάνο ούτε στον κοουτς ουτε στους παικτες ουτε στην διοίκηση
3
3

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 731
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα επειδή είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα και ξέρω αρκετά καλά τι συμβαίνει με τα συμβόλαια, τόσο του Σπανούλη όσο και του Shorts αν θέλουν οι Αγγελόπουλοι αλλάζει. Ακόμα και την υπογραφή του να έχει βάλει ο παίχτης, αν έρθει η ομάδα και του δώσει τρέλα λεφτά, σε εμάς θα έρθει. Το προσύμφωνο από την κανονική υπογραφή συμβολαίου απέχει παρασάγγας.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1080
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικά μετά τον τελικό με την Ρεάλ και την περυσινή σφαλιάρα, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ομάδα για αυτό δεν στεναχωρήθηκα και πολύ εχτές, την ξέραμε την μοίρα μας…ότι κάνουμε είναι από θέμα τύχης ή πολλών χρημάτων που δίνουμε σε κάποιες περιπτώσεις…Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 6:57 pmΌσοι ασχοληθείτε με τις μεταγραφές φέτος ΑΤΣΑΛΩΘΕΙΤΕ γιατί η προσγείωση ίσως είναι απότομη
θα ξεσαλώσουν φέτος
ο Μισιτς θα γίνει Μιροτιτς και θα καταλήξουμε από ΜΙσιτς σε.......Kamar Baldwin![]()
![]()
![]()
ατσαλωθείτε
Και ο Μισιτς να έρθει αν μείνει ο Μπαρτζώκας θα τον καταστρέψουμε και αυτόν και θα τον πάμε με το ρολόι για να μπει μέσα ο κάθε Μακισικ , Γουοκαπ κλπ. Να πετάει τούβλα….
Από ανθρώπους που έδωσαν τόσα χρόνια κλειστό συμβόλαιο με τόσα λεφτά και σε αυτή την ηλικία στον Φαλ δεν περιμένω τίποτα….αξιοι της μοίρας μας είμαστε και κάνουμε τους κομπάρσους σε κάθε F4….να δούμε στο επόμενο F4 πως θα το χάσουμε έχω περιέργεια!!!
2
2

-
- Reactions: 14
- Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa
- Reactions: 1080
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
- pan24
- Reactions: 2525
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά δεν γίνονται σε μια μέρα, οτι χτες αποκλείστηκε και σήμερα υπογράφουν. Πιθανότατα είχαν υπογράψει από πριν και άφησαν να βγει τώρα που τελείωσαν οι υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα.
Επίσης δεδομένα δεν θα υπέγραφαν στην Ζαλγκίρις πριν μιλήσουν με τον Ολυμπιακό, ο Γκος το δήλωσε ότι ήθελε να μείνει.
Φαίνεται να υπήρχε ένα πλάνο ανανέωσης για την επόμενη σεζόν ανεξάρτητα τι θα γινόταν φέτος.
Επίσης δεδομένα δεν θα υπέγραφαν στην Ζαλγκίρις πριν μιλήσουν με τον Ολυμπιακό, ο Γκος το δήλωσε ότι ήθελε να μείνει.
Φαίνεται να υπήρχε ένα πλάνο ανανέωσης για την επόμενη σεζόν ανεξάρτητα τι θα γινόταν φέτος.
2
2

- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0