ναι με τον αλεκο κοιμαμαι και ξυπναω..αν εχω ονειρο να φυγει καποιος συτος ειναι ο φαλ,ο αλεκος δεν μου κολλαει σαν φιτ αλλα δεν εχω καποιο προβλημα να μεινει..Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 9:58 pmΛεντέι γιατί δεν στέκει; Αν υποθέσουμε ότι ο Πετρούσεφ δεν θέλει να γυρίσει ούτε με χειροπέδες, ο Λεντέι είναι τρελό φιτ για πίσω από Σάσα. Αθλητικός, γρήγορος, σκοράρει από παντού, έχει βελτιώσει πάρα πολύ το τρίποντο του. Στην άμυνα είναι πολύ μαχητικός, βάζει χέρια παντού και μπορεί να παίξει και πεντάρι άνετα σε small ball σχήματα (να σημειώσω εδώ ότι η Φενερ πήρε την κούπα με 2ο πεντάρι τον Μέλι).
Ένα σχήμα με Ουόκαπ-Φουρνιέ-Ward-Σάσα-Λεντέι να παίζουν όλοι αλλαγές για θάνατο μου φαίνεται αρκετά σκληρό στην άμυνα όταν θέλεις να γυρίσεις το σκορ.
Θα γίνει και το όνειρο σου πραγματικότητα να φύγει ο Αλέκος.
ναι ο λεντει ειναι για μαχητικο σχημα στο 5..οχι για βασικο 5ρι..στο 4 ειναι η θεση του και εκει θα χει 10λεπτα..15λεπτα στο 5 τον λεντει δεν θα τον ηθελα οχι,μιλαμε για ολη την χρονια οχι να τυχαινε επειδη ταιριαζει στον αντιπαλο.Προτιμω δηλαδη αν ειναι να δωσουμε 15λ στο 5 σε καποιο τεσσαρι να ειναι ο πετρουσεφ.