αυτο το λες σοβαρα η ειναι τρολ? βασικα θα το δεχομουν το πρωτο κομματι αν δεν εννοεις τον μπεικον τον ιδιο.Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:23 amαντι να φερει ενα προικισμενο αθλητη ΚΑΛΑΘΟ- σφαιριστη σα τον Μπεικον στο 3 , ο καρποφ παει παιρνει τον γαλλο θανασοκουμπο -και αν
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6610
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
- Neondreamer
- Reactions: 56
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
καθολου τρολ, ο ανθρωπος μβπ φετος του τσαβι στη Βαλτικηshaq7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:24 amαυτο το λες σοβαρα η ειναι τρολ? βασικα θα το δεχομουν το πρωτο κομματι αν δεν εννοεις τον μπεικον τον ιδιο.Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:23 amαντι να φερει ενα προικισμενο αθλητη ΚΑΛΑΘΟ- σφαιριστη σα τον Μπεικον στο 3 , ο καρποφ παει παιρνει τον γαλλο θανασοκουμπο -και αν
υπαρχει αλλος τετοιος μπομπερ διαθεσιμος στην εδω μερια ;
0
-
- Reactions: 1231
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Neondreamer
- Reactions: 56
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
οχι σωνει και ντε ο ντουεην ,
ειναι κανεις αςπουμε που πιστευει οτι θα δεχοταν παιχτη σαν τον χεζονια αν ηταν ευκαιρος;
ο μπολσεβικος πιονακια ψαχνει (και φερνει) δω κ 6 χρονια να καταξεσκιζονται πισω για τον κανακαρη του και μπροστα να του τη πεταν να ριχνει 2/11
ολοι ξερετε πώς θελει να ευνουχιζει τους παιχτες του για να φαινεται σπουδαιος ,οπως κι ο σαρας μεχρι προτινος τουλαχιστον
0
-
- Reactions: 789
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά έχω εντελώς διαφορετική ενημέρωση!Anyway, εύχομαι να έχω την λανθασμένη!!!!Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:53 amτελευταια νεα, κοντα στα 4 φτανει η προσφορα στον Μισιτς συν αρκετα μπονους ,πολυ πιθανον να πει ναι
προσπαθω να μαθω για τον ψηλο που ειναι κοντα και δεν μπορω.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι αλλα πες μας την δικη σου . εγω βγαινω και λεω οτι μαθαινω. δεν βγαινουν φυσικα ολα αλλα πες μας να ξερουμε τι αλλο παιζει.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:30 amΜακάρι να έχεις δίκιο, αλλά έχω εντελώς διαφορετική ενημέρωση!Anyway, εύχομαι να έχω την λανθασμένη!!!!Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:53 amτελευταια νεα, κοντα στα 4 φτανει η προσφορα στον Μισιτς συν αρκετα μπονους ,πολυ πιθανον να πει ναι
προσπαθω να μαθω για τον ψηλο που ειναι κοντα και δεν μπορω.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για πες μας ρε αντιμπολσεβικε γιατι δεχτηκε τον φουρνιε τοτε? πιονακι και αυτος?Neondreamer έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:14 amοχι σωνει και ντε ο ντουεην ,
ειναι κανεις αςπουμε που πιστευει οτι θα δεχοταν παιχτη σαν τον χεζονια αν ηταν ευκαιρος;
ο μπολσεβικος πιονακια ψαχνει (και φερνει) δω κ 6 χρονια να καταξεσκιζονται πισω για τον κανακαρη του και μπροστα να του τη πεταν να ριχνει 2/11
ολοι ξερετε πώς θελει να ευνουχιζει τους παιχτες του για να φαινεται σπουδαιος ,οπως κι ο σαρας μεχρι προτινος τουλαχιστον
Γιατι ηθελε τον Ναν?Τον Μιροτιτς? ασχετως αν δεν ηρθαν.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σελίδα 22 του παρόντος άρθρου τα έχω γράψει αδερφέ! Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να τα δεις!Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:33 amναι αλλα πες μας την δικη σου . εγω βγαινω και λεω οτι μαθαινω. δεν βγαινουν φυσικα ολα αλλα πες μας να ξερουμε τι αλλο παιζει.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:30 am
Μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά έχω εντελώς διαφορετική ενημέρωση!Anyway, εύχομαι να έχω την λανθασμένη!!!!
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2992
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
δεν ξερω αν παραιτηθηκε,δεν εχω τετοια πληροφορηση αυτο που ξερω ειναι οτι υπαρχει σοβαρη επαφη με Μισιτς και συγκεκριμενη προταση. μπορει να εχουν μπει και αλλες στο παιχνιδι φυσικα.Slow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:42 amΣελίδα 22 του παρόντος άρθρου τα έχω γράψει αδερφέ! Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να τα δεις!Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:33 am
ναι αλλα πες μας την δικη σου . εγω βγαινω και λεω οτι μαθαινω. δεν βγαινουν φυσικα ολα αλλα πες μας να ξερουμε τι αλλο παιζει.
τωρα να τρεχουν το θεμα μονοι τους οι Αφοι χωρις να ξερουν αν θα μεινει ο Μπαρτζωκας δεν μου φανταζει πιθανο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Το Μακιντάιρ - Μπράουν - Βιλντόζα - Κέιναν και δεκάλεπτο από Τεόντοσιτς και Νεντοβιτς θεωρείται ΚΑΚΟ δηλαδή??? Με Κάλινιτς και Μπλάζιτς για κάλυψη και hardcore ξύλο?? Ε, μην τρελαθούμε κιόλας……nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:44 amΠοιος Μπεικον βρε παιδιά, ο άνθρωπος δεν είναι για σοβαρές ομάδες.
Η αλήθεια είναι ότι τους λείπουν γκαρντ. Από την άλλη αν καταλήξουν με Βιλντόζα, Μπράουν...Μίλος θα λένε και θα κλαίνε![]()
0