Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;

Συντονιστής: Captains

Ώρα για αλλαγή;

Ναι
58
56%
Όχι
38
37%
Μόνο αν χάσει και πρωτάθλημα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 103
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 788
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 27, 2025 1:22 am

montechristo έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 12:48 am
Το ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.
Όμως, μου φαίνεται παράξενο που δυό φίλοι Παναθηναϊκοί (ο Αστέρης και ο Τουλούμπας) κάνουν τόσες πολλές αναρτήσεις (και τονίζω το πολλές) στο θέμα του Μπαρτζώκα, και μάλιστα όχι απλώς σε επίπεδο να εκφράσουν μιά γνώμη, αλλά να εκφράσουν πολλές φορές την ίδια γνώμη, απαντώντας σχολαστικά σε όποιον πει κάτι διαφορετικό από την άποψή τους, μέσα σε ένα τόπικ του Ολυμπιακού, για ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τους Ολυμπιακούς, και κανονικά ψιλοαδιάφορο για τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να σταματήσουν να μπαίνουν, ούτε να μη λένε τη γνώμη τους (γειά σου, ρε Χάρυ). Απλώς, νομίζω πως η παρουσία τους θα έπρεπε να είναι λίγο πιό μετρημένη και διακριτική, και εν πάση περιπτώσει, αφού πουν αυτό που θέλουν να πουν, μη το τραβάνε στο άπειρο μετά.
Μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το θέμα Μπαρτζώκα, και βλέπω 10 σχόλια από όλους τους Ολυμπιακούς και 3 σχόλια απ' τον Αστέρη. Δεν είναι σωστή η αναλογία. Μπορεί το φόρουμ να μη το απαγορεύει, αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο και αυτοπεριορισμός στα αναγκαία.
Θεωρώ ότι υπερβάλεις λίγο……..

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4420
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 27, 2025 1:25 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 1:20 am

Ενοχλείστε είναι πληθυντικός αριθμός…..ξεκινά λοιπόν από εκεί θα έλεγα!!! Όταν σου αναφέρεται συγκεκριμένα κάποιος προσωπικά , το λογικό είναι να απαντήσεις σε αυτόν και όχι σε όλους τους όμοιους του που απλά τυγχάνει να είναι διαφορετικοί ως προς την συλλογική τους προτίμηση από εσένα, κάτι που προφανώς από τον τρόπο που απαντάς και μόνο δείχνει πόσο πολύ σε ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!! Θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο, διότι το δειχνεις επανειλημμένα αυτό σου το προβληματάκι!
Εικόνα

:peace: :peace: :peace:

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 27, 2025 8:02 am

georbap έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:16 pm

Στην προκειμένη όμως , θα πρέπει ο coach B να προβεί σε ριζικές αλλαγές συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του.
Αν με ρωτάς που εντοπίζεται το πρόβλημα, θα απαντούσα ότι ο Μπαρτζώκα πληρώνει ουσιαστικά το γεγονός ότι είναι δέσμιος της οποίας φιλοσοφίας του (όχι αγωνιστικά) και δεν αντιμετώπισε ποτέ ψυχρά και επαγγελματικά το έργο του.
Αυτό θα ήταν το ιδανικό, για αυτό ανέφερα να υπάρξει ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και προπονητικού τιμ.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Τρί Μάιος 27, 2025 9:22 am

kein έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:29 pm
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το σχόλιό σου και θα ήθελα να προσθέσω δύο πράγματα.

Όπως έχω αναφέρει και σε προγενέστερο χρόνο δεν πιστεύω ότι η απόλυση Μπαρτζώκα θα προσφέρει κάτι στον Ολυμπιακό , αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που θα βάλουν την ομάδα σε μεγαλύτερες περιπέτειες.
Αυτό βέβαια εφόσον η διοίκηση και ο ίδιος το επιθυμούν έως την λήξη του συμβολαίου του.

Στην προκειμένη όμως , θα πρέπει ο coach B να προβεί σε ριζικές αλλαγές συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του.
Αν με ρωτάς που εντοπίζεται το πρόβλημα, θα απαντούσα ότι ο Μπαρτζώκα πληρώνει ουσιαστικά το γεγονός ότι είναι δέσμιος της οποίας φιλοσοφίας του (όχι αγωνιστικά) και δεν αντιμετώπισε ποτέ ψυχρά και επαγγελματικά το έργο του.
Τέλος τα αγαπημένα παιδιά , τέλος οι πιστοί στρατιώτες και το αίσθημα ότι πρέπει να στηρίξει όσους τον στηρίξαν όπως κάποτε είχε δηλώσει.
Μπορεί το σκεπτικό του να ξεχωρίζει και να φαντάζει ρομαντικό μέσα στον ψυχρό επαγγελματικό χώρο του σήμερα , αλλά είναι σκεπτικό φιλάθλου και όχι προπονητή.
Περνάς το μήνυμα στα αποδυτήρια ότι θα αγωνίζεται αυτός που παίζει καλύτερα, όπως και να λέγεται, όσα και αν πληρώνεται, όσα χρόνια και αν είναι στην ομάδα κλπ , κλπ.
Αν μπορούσε να το κάνει αυτό , τότε θα ήταν μακράν από τους πιο ολοκληρωμένους προπονητές στην Ευρώπη.
[/quote]

goodpost.gif

Έχεις αποτυπώσει πολύ καλά νομίζω την κατάσταση. Απλώς εγώ είμαι σίγουρος ότι τέτοια ριζική αλλαγή στο σκεπτικό το B δεν πρόκειται να γίνει. Για αυτό και θεωρώ ότι ο κύκλος έκλεισε οριστικά, αλλά επίσης θεωρώ ότι το συμβόλαιο πρέπει να το εξαντλήσει ώστε να προετοιμαστεί σωστά η διάδοχη κατάσταση και να μην πάμε σε βεβιασμένες κινήσεις, ζώντας νέο κύκλο μετά-Σφαιρόπουλου εποχής, όπως έγραψε πολύ σωστά και ο kein πιο πάνω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3273
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τρί Μάιος 27, 2025 9:56 am

montechristo έγραψε:
Το ξέρω ότι στο φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ελεύθερα όπου θέλει τη γνώμη του, χωρίς να δεσμεύεται αν είναι τόπικ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού κλπ.
Όμως, μου φαίνεται παράξενο που δυό φίλοι Παναθηναϊκοί (ο Αστέρης και ο Τουλούμπας) κάνουν τόσες πολλές αναρτήσεις (και τονίζω το πολλές) στο θέμα του Μπαρτζώκα, και μάλιστα όχι απλώς σε επίπεδο να εκφράσουν μιά γνώμη, αλλά να εκφράσουν πολλές φορές την ίδια γνώμη, απαντώντας σχολαστικά σε όποιον πει κάτι διαφορετικό από την άποψή τους, μέσα σε ένα τόπικ του Ολυμπιακού, για ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τους Ολυμπιακούς, και κανονικά ψιλοαδιάφορο για τους υπόλοιπους.
Δεν θέλω να σταματήσουν να μπαίνουν, ούτε να μη λένε τη γνώμη τους (γειά σου, ρε Χάρυ). Απλώς, νομίζω πως η παρουσία τους θα έπρεπε να είναι λίγο πιό μετρημένη και διακριτική, και εν πάση περιπτώσει, αφού πουν αυτό που θέλουν να πουν, μη το τραβάνε στο άπειρο μετά.
Μπαίνω να διαβάσω σχόλια για το θέμα Μπαρτζώκα, και βλέπω 10 σχόλια από όλους τους Ολυμπιακούς και 3 σχόλια απ' τον Αστέρη. Δεν είναι σωστή η αναλογία. Μπορεί το φόρουμ να μη το απαγορεύει, αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο και αυτοπεριορισμός στα αναγκαία.
Καλά κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσες φορές θέλουν.
Αυτό που έγραψες είναι εκτός φιλοσοφίας του φόρουμ.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 754

Τρί Μάιος 27, 2025 10:08 am

steph.larry έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 9:22 am
kein έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:29 pm
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το σχόλιό σου και θα ήθελα να προσθέσω δύο πράγματα.

Όπως έχω αναφέρει και σε προγενέστερο χρόνο δεν πιστεύω ότι η απόλυση Μπαρτζώκα θα προσφέρει κάτι στον Ολυμπιακό , αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που θα βάλουν την ομάδα σε μεγαλύτερες περιπέτειες.
Αυτό βέβαια εφόσον η διοίκηση και ο ίδιος το επιθυμούν έως την λήξη του συμβολαίου του.

Τέλος τα αγαπημένα παιδιά , τέλος οι πιστοί στρατιώτες και το αίσθημα ότι πρέπει να στηρίξει όσους τον στηρίξαν όπως κάποτε είχε δηλώσει.
Μπορεί το σκεπτικό του να ξεχωρίζει και να φαντάζει ρομαντικό μέσα στον ψυχρό επαγγελματικό χώρο του σήμερα , αλλά είναι σκεπτικό φιλάθλου και όχι προπονητή.
Περνάς το μήνυμα στα αποδυτήρια ότι θα αγωνίζεται αυτός που παίζει καλύτερα, όπως και να λέγεται, όσα και αν πληρώνεται, όσα χρόνια και αν είναι στην ομάδα κλπ , κλπ.
Αν μπορούσε να το κάνει αυτό , τότε θα ήταν μακράν από τους πιο ολοκληρωμένους προπονητές στην Ευρώπη.
goodpost.gif

Έχεις αποτυπώσει πολύ καλά νομίζω την κατάσταση. Απλώς εγώ είμαι σίγουρος ότι τέτοια ριζική αλλαγή στο σκεπτικό το B δεν πρόκειται να γίνει. Για αυτό και θεωρώ ότι ο κύκλος έκλεισε οριστικά, αλλά επίσης θεωρώ ότι το συμβόλαιο πρέπει να το εξαντλήσει ώστε να προετοιμαστεί σωστά η διάδοχη κατάσταση και να μην πάμε σε βεβιασμένες κινήσεις, ζώντας νέο κύκλο μετά-Σφαιρόπουλου εποχής, όπως έγραψε πολύ σωστά και ο kein πιο πάνω.
[/quote]

Αυτή είναι και η πιο σωστή τοποθέτηση από όσες έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Ο coach δεν ήταν αξιοκρατικός στην αντιμετώπιση των παικτών με αποτέλεσμα στην πορεία να χάσει αρκετούς παίκτες, οι οποίοι έβλεπαν ότι ανεξαρτήτως απόδοσης μόλις λήξει ο χρόνος τους θα αντικατασταθούν και, ακόμα χειρότερα, αν αποφασίσουν να εκτελέσουν προσπάθεια εκτός συστήματος ή είναι λίγο άστοχοι να αντικατασταθούν και να ξεχαστούν στον πάγκο.

Το αποτέλεσμα της παραπάνω διαχείρισης είναι παίκτες που είχαν οκ ποσοστά από το τρίποντο (βλ. Βιλτόζα) να μην μπορούν να σταυρώσουν σουτ στα κρίσιμα ματς με αποκορύφωμα το 18% στο τρίποντο στον ημιτελικό και την φάση που αποτυπώνει όλη την έλλειψη ψυχολογίας που υπάρχει στην ομάδα με τις πασούλες του Βιλτόζα με τον Λι στο τρίποντο που ως κατάληξη είχε το airball του Βιλτόζα.

Όταν βλέπεις κάποιους παίχτες να έχουν ασυλία και να αγωνίζονται ενώ είναι σε κακή μέρα, με τρανά παραδείγματα τον Μακίσικ, τον Φουρνιέ στις κακές του μέρες με 2/11 τρίποντα και τον Σάσα να βαράει 30λεπτα ανεξαρτήτως απόδοσης, και εσύ λέγεσαι Βιλτόζα, Ντόρσει, Λι, Λάρε, Πίτερς κτλ., και βγαίνεις στο 0/1, είναι λογικό να ξενερώνεις γιατί πολύ απλά θεωρείς ότι αδικείσαι.

Ο μόνος που κατάφερε να ξεφύγει από αυτή την λουμπα της ψυχολογίας ήταν ο Πίτερς, ο οποίος είναι ο ορισμός του ψυχρού επαγγελματία και κάθε φορά που έπαιζε, όσο έπαιζε, αποδεικνύε ότι είναι στρατιώτης και ότι αδικείται.

Δυστυχώς, όμως, την κούπα της Ευρωλίγκας δεν μπορείς να την πάρεις με 4-5 παίκτες. Χρειάζεται όλη η ομάδα να απόδοση και να κάνει overachieving, όπως έκανε ο ΠΑΟ πέρυσι και η Φενερ φέτος που βγήκαν παιχτες μπροστά ρολίστες που έκαναν το ματς της ζωής τους, όπως ο Χαλ, ο Μέλι και ο Μπιρτς. Ειδικά ο Χαλ όλη την σεζόν ήταν μέτριος επιθετικά και στο φ4 είχε την ψυχολογία ότι δεν σας βλέπω.

Εμείς την πατήσαμε γιατί οι στρατιώτες του Μπαρτζώκα και συγκεκριμένα οι Σάσα, Σακ, Παπ, Ουόκαπ και Φαλ δεν εμφανίστηκαν στον ημιτελικό. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όπως έγινε και στον τελικό με την ΤΣΚΚΑ που το ματς το γύρισαν οι αναπληρωματικοί μας. Εμείς, όμως, φέτος δεν είχαμε αναπληρωματικούς γιατί όλη την σεζόν ο coach τους συμπεριφερόταν σαν να είναι αυτοί που κουβαλάνε τα νερά. Οι δηλώσεις περι μεγάλου ρόστερ που έκανε στην αρχή της χρονιάς ήταν εντελώς άστοχες εντωμεταξύ. Το μεγάλο ρόστερ δεν το θες για να φτιάξεις κερκίδα να χτυπάνε παλαμάκια. Έχεις τους φιλάθλους γι αυτό.

Και για να κλείσω, πείτε μου σε ποια ομάδα ο α Πίτερς με τις φετινές του εμφανίσεις δεν θα έπαιζε 25 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Επισης, πείτε μου αν είχαμε τον Άταμαν προπονητή αν θα βλέπαμε το φαινόμενο να παίζει παραπάνω ο Πιτερς από τον Σάσα όταν αυτό το απαιτεί η περίσταση.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Τρί Μάιος 27, 2025 10:25 am

Εγώ πάντως δεν συμφωνώ με το δίλλημα Μπαρτζώκας ή Σπανούλης. Υπάρχουν κι άλλοι προπονητές . όσοι λέτε για αποτυχημένα παραδείγματα προπονητών, υπάρχει και η αντίθετη πλευρά . Έφυγε ο Λάσο και ο ματέο με χειρότερη ομάδα πήρε την ευρωλίγκα, έφυγε ο Ντούντα και με Μπαρτζώκα που ήρθε από το Μαρούσι πήραμε την Ευρωλίγκα. Η φενέρ έδιωξε των Ιτούδη και πήρε το σάρας που απέτυχε στην Μπαρτσελόνα και πήρε Ευρωλίγκα. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.

3
3 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2112

Τρί Μάιος 27, 2025 10:30 am

SteveNashidis έγραψε:
montechristo έγραψε:
Μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο να πληρώνουν ο Αστέρης και ο Τουλούμπας 50 ευρώ όταν ξεπερνούν τα 3 σχόλια στο τόπικ του Ολυμπιακού :D

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1827
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 27, 2025 10:44 am

Stam Tziant έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 12:58 am
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εσείς που ζητάτε Σπανούλη εδώ και τώρα, θα ήσασταν οι πρώτοι που θα τον κράζατε που ο αντίστοιχος Οκόμπο είχε 0 πόντους σε 27 λεπτά και δε τον τράβηξε στον πάγκο, που ο αντίστοιχος Παπαγιάννης των 17 πόντων στο game 5, δεν αγωνίστηκε λεπτό. Είστε οι ίδιοι που θα πείτε για τον μάγκα τον Σάρας που χωρίς 5άρι πήρε Ευρωλίγκα, ενώ μέχρι πριν κάνα μήνα ήταν "ο λούζερ με το 0/5 στα final four", που έκανε σχεδιασμό χωρίς 5άρι.
Ο οποίος Σπανούλης πήγε να αποκλειστεί από την Μπάρτσα από 2-0. Με την Μπαρτσελόνα να είναι η χειρότερη ομάδα της 8άδας, να αυτοκτονεί στην τελευταία φάση και ενώ έπαιξε όλη τη σειρά χωρίς Βέσελι, Λάπροβίτολα, Μέτου. Στο πρωτάθλημα/κύπελλο Γαλλίας τα έχει κάνει επίσης σαλάτα. Επί της ουσίας θέλετε να πάρετε τον Σπανούλη επειδή κέρδισε 1 (ΕΝΑ) ματς. Καλά θα πάει αυτό σίγουρα.

4
4 Εικόνα
steph.larry

senior
Reactions: 267
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Τρί Μάιος 27, 2025 11:06 am

tarp7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 10:30 am
SteveNashidis έγραψε:

Μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο να πληρώνουν ο Αστέρης και ο Τουλούμπας 50 ευρώ όταν ξεπερνούν τα 3 σχόλια στο τόπικ του Ολυμπιακού :D
Ας κερνάνε με courier ενα κουτάκι τουλουμπίνια ή άλλο αστεράτο σοροπιαστό, διότι στα 50 ευρώπουλα είναι βαρύς ο πέλεκυς για τα παιδιά.

2
2 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 97

Τρί Μάιος 27, 2025 11:16 am

golitog7 έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εσείς που ζητάτε Σπανούλη εδώ και τώρα, θα ήσασταν οι πρώτοι που θα τον κράζατε που ο αντίστοιχος Οκόμπο είχε 0 πόντους σε 27 λεπτά και δε τον τράβηξε στον πάγκο, που ο αντίστοιχος Παπαγιάννης των 17 πόντων στο game 5, δεν αγωνίστηκε λεπτό. Είστε οι ίδιοι που θα πείτε για τον μάγκα τον Σάρας που χωρίς 5άρι πήρε Ευρωλίγκα, ενώ μέχρι πριν κάνα μήνα ήταν "ο λούζερ με το 0/5 στα final four", που έκανε σχεδιασμό χωρίς 5άρι.
Ο οποίος Σπανούλης πήγε να αποκλειστεί από την Μπάρτσα από 2-0. Με την Μπαρτσελόνα να είναι η χειρότερη ομάδα της 8άδας, να αυτοκτονεί στην τελευταία φάση και ενώ έπαιξε όλη τη σειρά χωρίς Βέσελι, Λάπροβίτολα, Μέτου. Στο πρωτάθλημα/κύπελλο Γαλλίας τα έχει κάνει επίσης σαλάτα. Επί της ουσίας θέλετε να πάρετε τον Σπανούλη επειδή κέρδισε 1 (ΕΝΑ) ματς. Καλά θα πάει αυτό σίγουρα.
Δεν υπάρχει (ακομα) προπονητης Σπανουλης. Θα καει αν ερθει στον Ολυμπιακο. Αν φυγει ο Μπαρτζωκας βλεπω ελαχιστους προπονητες που θα μπορουσαν να ταιριαξουν στον Ολυμπιακο αυτη τη χρονικη στιγμη. Ο Σπλιτερ που γραφουν καποιοι αν δεν παει NBA δεν νομιζω πως κολλαει στην ιδιοσυγκρασια της ομαδας οπως δεν κολλησε καποτε και ο Μπλατ, ο Χερμπερτ φαινεται πολυ σοφτ θα τον καταπιει το πρασινο συστημα. Ο Μπανγκι θα ηταν ισως μια λυση (αν εφευγε απο εφες) με σχετικο ρισκο. Γενικα δεν ξερω απο που πηγαζει η αισιοδοξια οσων ζητουν αλλαγη προπονητη στο οτι ο επομενος θα τα παει καλυτερα απο τον Μπαρτζωκα.

1
1 Εικόνα
Jeight

junior
Reactions: 127
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Τρί Μάιος 27, 2025 11:42 am

Το θεμα δεν ειναι μονο τακτικο, ειναι ψυχολογικο. Εγω πιστευω οτι οι παικτες δεν εχουν πιστη στο συστημα του προπονητη για να πανε μεχρι τελους. 4 χαμενα φ4 βαραινουν σε τεραστιο βαθμο. Το ιδιο συνεβη και με την τσσκα που εχανε απο τα αποδυτηρια.

Δυστυχως ο κοουτς ειναι πολυ δογματικος και παικτες που δεν συνεισφερουν στην αμυνα τους πεταει αμεσως εξω αν ειναι αστοχοι ενω καλοι αμυντικοι μενουν στο παρκε ακομα και αν πετανε τουβλα (γουοκαπ, παπ, μακισικ). Ειναι φανερο οτι το overpassing δεν λειτουργει στα φ4 σε τετοιες συνθηκες πιεσης.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 839
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Μάιος 27, 2025 11:45 am

Εν τω μεταξύ πώς θα φύγει ο Μπαρτζώκας όταν ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας έχει ξεκινήσει επί Μπαρτζώκα ; :mrgreen:

Δηλαδή τα Goss out, Ward in κτλ κάποιος άνθρωπος τα αποφασίζει... Δεν θα περίμεναν πχ 10 μέρες να τελειώσουν οι τελικοί, να πανε ας πούμε με νέο κόουτς σε ένα πλάνο για του χρόνου ;
Aν αλλαχθεί ο κόουτς, επί της ουσίας ο νέος προπονητής θα είναι απλά διαχειριστής....
- έλα κόουτς και θα έχεις Μίσιτς, ward και Πίτερς...
- Μα δεν θέλω Ward
- Μα τον ήθελε ο προηγούμενος προπονητής

:mrgreen: :roulette:

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Τρί Μάιος 27, 2025 12:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 839
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Μάιος 27, 2025 11:53 am

Jeight έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 11:42 am
Το θεμα δεν ειναι μονο τακτικο, ειναι ψυχολογικο. Εγω πιστευω οτι οι παικτες δεν εχουν πιστη στο συστημα του προπονητη για να πανε μεχρι τελους. 4 χαμενα φ4 βαραινουν σε τεραστιο βαθμο. Το ιδιο συνεβη και με την τσσκα που εχανε απο τα αποδυτηρια.

Δυστυχως ο κοουτς ειναι πολυ δογματικος και παικτες που δεν συνεισφερουν στην αμυνα τους πεταει αμεσως εξω αν ειναι αστοχοι ενω καλοι αμυντικοι μενουν στο παρκε ακομα και αν πετανε τουβλα (γουοκαπ, παπ, μακισικ). Ειναι φανερο οτι το overpassing δεν λειτουργει στα φ4 σε τετοιες συνθηκες πιεσης.
Δεν έχει κανένα πρόβλημα το overpassing. Δεν μπορείς όλη την χρονιά να παίζεις κάτι και να πας να παίξεις 2 ματς παίζοντας κάτι άλλο..Μπορείς κάλλιστα να κερδίσεις το τρόπαιο, παίζοντας ό,τι έχεις σχεδιάσει. Φέτος το πήρε αυτό που κατέστρεψε το παιχνίδι του αντιπάλου καλύτερα. Αυτό έπαιζε , αυτό έπαιξε, αυτό ακολούθησε και κέρδισε. Πέρυσι ο ΠΑΟ πχ το πήρε με πιο αλέγκρο τρόπο αν θες. Μπήκε και επιβλήθηκε με βάση το ταλέντο. Δεν χάλασε κάτι, απλά έπαιξε όπως ήθελε ο Αταμάν να παίξει, να επιβληθεί με μεγάλα σουτ, με μεγάλα γκαρντ και το έκανε. Μια χαρά είναι το μπάσκετ του κόουτς Μπαρτζώκα για τον τίτλο. Το πρόβλημά του είναι η διαχείριση της πίεσης και το έχουμε ξαναπεί. Οταν δηλαδή στραβώνει το ματς και βλέπεις να μην μπαίνουν τα σουτ από τις σταθερές που έχεις σαν παίχτες, πρέπει σε αυτό το μεγάλο ματς να βρεις τη δύναμη να είσαι επιδραστικός από τον πάγκο, να έχεις το καθαρό μυαλό να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει. Ο κόουτς ειδικά φέτος δεν το είχε, απόρροια της τεράστιας πίεσης που είχε όλος ο οργανισμός και που εγώ πρόβλεπα ότι δεν θα βγει σε καλό. Οταν βλέπεις έναν άνθρωπο να τα βάζει με ανθρώπους στην κερκίδα, με έναν 13χρονο στον μικρό τελικό, με μια θεία στην Μαδρίτη κτλ, καταλαβαίνεις ότι στο κεφάλι του γίνονται εκρήξεις εκείνη τη στιγμή. Δυστυχώς δεν υπήρχε η καθαρή βούληση.

1
1 Εικόνα
Stam Tziant

junior
Reactions: 179

Τρί Μάιος 27, 2025 11:56 am

golitog7 έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:
Σωστός. Εγώ δε λέω, στο ματς με τον Ολυμπιακό έκανε φοβερή δουλειά ο Σπανούλης. Λέω απλά ότι αν ο Σπανούλης έκανε τη σεζόν που έκανε φέτος, στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι ίδιοι που τώρα τον ζητάνε, θα λέγανε δεν κάνει να φύγει. "Σαν παίκτης φοβερός αλλά σαν προπονητής λούζερ", "αν δεν έλουζε ο Πάντερ ούτε final four δε θα πήγαινε, από 2-0"... σαν να τα ακούω τα σχόλια.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”