νομίζω ότι οι περισσότεροι που ζητάμε να φύγει ο Μπαρτζώκας και να έρθει ο Σπανούλης δεν είναι γιατί τον θεωρούμε καλύτερο προπονητή αλλά γιατί πιστεύουμε ότι η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή, να διώξει το βάρος από πάνω της και να κάνει ένα restart με περισσότερο ενθουσιασμό.Stam Tziant έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 11:56 amΣωστός. Εγώ δε λέω, στο ματς με τον Ολυμπιακό έκανε φοβερή δουλειά ο Σπανούλης. Λέω απλά ότι αν ο Σπανούλης έκανε τη σεζόν που έκανε φέτος, στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι ίδιοι που τώρα τον ζητάνε, θα λέγανε δεν κάνει να φύγει. "Σαν παίκτης φοβερός αλλά σαν προπονητής λούζερ", "αν δεν έλουζε ο Πάντερ ούτε final four δε θα πήγαινε, από 2-0"... σαν να τα ακούω τα σχόλια.
ο Σπανούλης είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει αυτό τον ενθουσιασμό και ας είναι ακόμη "μαθητευόμενος μάγος". αν δε τα καταφέρει εννοείται ότι θα του ασκηθεί κριτική, ακριβώς όπως ασκείται τώρα στον Μπαρτζώκα. τι να κάνουμε, έχει ευθύνη και απαιτήσεις η θέση, δεν είναι τιμητική λες και είναι ο ΠτΔ.
ο Μπαρτζώκας στηρίχθηκε και αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος προπονητής του Ολυμπιακού και καλώς συνέβη γιατί το άξιζε. αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωταθλητισμού και το αποτέλεσμα μετράει, δε γίνεται να αλλάξει αυτό.
προσωπικά προτιμώ την κουλτούρα του μπασκετικού Ολυμπιακού από την περισσότερο ανθρωποφαγική του ποδοσφαιρικού παρόλο που η δεύτερη παίζει και να είναι πιο αποδοτική. δεν είναι το αποτέλεσμα το παν για εμένα. άλλο αυτό όμως και άλλο το να μη μας ενδιαφέρει καθόλου.
καλά έκανε και στηρίχθηκε ο Μπαρτζώκας αλλά 4 σερί χαμένα φάιναλ 4 και βλέπουμε πόσα πρωταθλήματα είναι πολλά. καλά έκαναν και στηρίχθηκαν ο Φαλ και ο ΜακΚίσικ αλλά δυο χρόνια τώρα είναι εξαφανισμένοι. κάποτε πρέπει να μπαίνει ένα τέλος σε σχέσεις που δε παράγουν κανένα αποτέλεσμα σε ομάδες πρωταθλητισμού.