Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1291
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 27, 2025 2:32 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 1:38 pm
Airman έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 12:34 pm

Καταρχήν έχεις κάνει τον Λι Μωραίτη. Το δέχεται αυτό ο παίχτης ;
κατά δεύτερον έχεις βάλει 10 ξένους !! (8 είναι στο 2ο ρόστερ σου χωρίς ΛΙ καν μέσα).
Πετρούσεφ έφυγε επειδή ήθελε να παίζει...να παίζει 25+.
Τώρα εσύ τον βάζεις να κάνει τα χασομέρια του Σάσα στο 4 και στο 5 τον βάζεις μαζί με Μιλου Και Καμπεγκέλε, που κάπως σαν τριπλέτα μπουκώνει. Ο Πετρούσεφ θα θέλει λεπτά στο 5 κυρίως και εσύ έχεις και 4ο σέντερ εκεί, τον Κωστακούμπο ο οποίος λογικά δεν θα παίζει ΠΟΤΕ.
Εχεις βάλει τον Κορντινιέ καθαρό SF, ενώ ο άνθρωπος θα θέλει λεπτά και στο 2 γιατί αυτή είναι η κανονική θέση του, όπου εκεί έχεις Φουρνιέ, έναν Εβανς που περιμένεις να παίξει και έναν Λι που δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το ρόστερ.
Αυτές είναι οι αντιστοιχίες στο περίπου
Γκος-> Μίσιτς
Γουοκάπ->Γουόκαπ
Βιλντόζα-> 'Εβανς
Μακκίσικ-> Κορντινιέ
Φουρνιέ-_Φουρνιέ
Παπανικολάου-> Γουόρντ
Σάσα->Σάσα
Πίτερς->Πετρούσεφ
Φαλ->Καγκεμπελέ
Μιλού-Μιλού
Ντόρσεϊ-Λι
Ράιτ-> Κ. Αντετοκούνμπο
Λάρυ-> Παπανικολάου
Λι-> Χουγκάζ
Ναζ Μήτρου Λονγκ-Ελ. Μήτρου Λονγκ

Όπως το βλέπω είναι υπερβολή το Κορντινιέ-Γουόρντ καθώς έτσι υποθέτουμε ότι ο Παπ μένει τελείως εκτός ροτέιτον, κάτι που δεν είναι και πολύ πιθανόν.
Στο 4-5 και δεδομένου ότι ο Πετρούσεφ δεν θα ερχόταν για τον ρόλο του Πίτερς όσο και να μειωθεί ο χρόνος του Σάσα προϋποθέτει ότι ο Καγκεμπελέ θα δεχτεί να έρθει και να ξεκινήσει ως τρίτος σέντερ.
Ο καμπεγκελε για 2ο-3ος θα ξεκινησει και απο εκει ας αποδειξει οτι μπορει και πρωτος. Αλλα δεν γινεται να μην πας με 4 καλου παικτες στην Φροντ λαιν σου.

Το κορντινιε Γουορντ δεν το θεωρω υπερβολη γιατι θεωρω οτι ο Παπανικολαου δεν πρεπει να ειναι στο βασικο ροτεισιον της ευρωλιγκας. Τον αγαπω τον εκτιμω οταν ειναι καλα μας ανεβαζει δυο επιπεδα αλλα τα χρονια περασαν, με ενα ευρωμπασκετ ακμοη στο κεφαλι δεν ξερω πως δεν θα ειναι ακομη χειροτερος.

Τωρα βγαλτε κορντινιε και βαλτε μπονγκα αν θελετε κατι πιο λαιτ

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1837
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μάιος 27, 2025 2:38 pm

coach blue έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 1:25 pm
kwstantinos13 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 am
Θελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;
Εικόνα :D :D
Κύπελλο είναι αυτό?? :D :D

0
Rivers15

junior
Reactions: 97
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 27, 2025 2:44 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 2:31 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 2:06 pm
Μετά την Φενέρμπαχτσε και την Παρτιζάν, μπήκε και η Ρεάλ για Μίσιτς (ΝΒΑ ο Μαλεντόν??? ….who knows)……….επαναλαμβάνω ότι δεν μου προκύπτει από πουθενά όσα λέγονται για εμάς και τον Βάσα!!! Νέα προ πεντάλεπτου αυτά!!!!
Μακάρι ρε φίλε, γιατί αν έρθει ο Μισιτς θα μας γλεντάει ο ΠΑΟ όλο το χρόνο με την σοφτιλα που θα βγάζουμε!

Με τα ρόστερ που γράφετε μερικοί, ειλικρινά εχω αρχίσει και τείνω προς την παραμονή Μπαρτζώκα.

Δεν έχετε καταλάβει ότι χωρίς 2way ομάδα κούπα δεν παίρνουμε ακόμα και να το κάνουμε all star game. Επαναλαμβάνω ότι δεν μας λείπει το σταριλίκι κατά την άποψη μου, αλλά παίκτες τύπου Blossomgame και Ντιαλό που καταπίνουν παιδάκια για πρωινό! Ο ΠΑΟ πέρυσι πήρε την κούπα γιατί έπαιζε εκπληκτική άμυνα πέραν του αναμενόμενου. Το ίδιο και η Φενερ φέτος. Ακόμα και η Μονακό έβγαλε τρελή σκληράδα στο φ4. Τρανό παράδειγμα τα σκορ των αγώνων.

Ειδικά αυτό με την εθνική Σερβίας είναι από άλλο ανέκδοτο. Συγκρίνουμε τι γίνεται στην FIBA με την Ευρωλίγκα; Πέραν του ότι έπαιξαν τρεις φορές με Αμερική και τις δυο έφαγαν τριάντα πόντους στο κεφάλι, άλλες 19 να παίζανε πάλι 30+ θα τρώγανε.

Ο Ζερβας είπε ότι είτε θα πάμε σε star player στα guard, είτε θα στηριχθεί ο Έβανς και θα πάμε σε απόκτηση μιας πιο μέτριας λύσης στα γκάρντ. Για μαντέψτε με το παρελθόν που έχουμε στις μεταγραφές τι από τα δυο θα ισχύσει.
Η ομαδα εδω και καιρο ειναι εμφανες πως χρειαζεται εναν floor general υψηλου επιπεδου τοσο σε δημιουργια οσο και σε εκτελεση, οχι απαραιτητα σταρ αλλα εναν παικτη που θα μπορει να κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο απο τα PG. Με ανθυπομετριο PG ποια ομαδα κατεκτησε ευρωλιγκα και ποτε τα τελευταια 30 χρονια; Ο Ολυμπιακος πηρε ευρωλιγκα με Ριβερς το 1997, με τον παικταρα τον εισι λω και τον σπανουλη επειτα. Ακομα και στη Φενερ φετος ο 37αχρονος Μακολουμ ήρθε και εδωσε πολύ περισσοτερες λυσεις απ οτι ολα τα PG του ολυμπιακου μαζι. Περυσι με την αποκτηση του εβανς πηγε να λυθει το προβλημα, πλεον ο Εβανς με 1 χρονο εκτος παρκε πολυ αμφιβαλλω πως θα μπορει να παιξει αυτο το ρολο.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 756

Τρί Μάιος 27, 2025 2:47 pm

Rivers15 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Μακάρι ρε φίλε, γιατί αν έρθει ο Μισιτς θα μας γλεντάει ο ΠΑΟ όλο το χρόνο με την σοφτιλα που θα βγάζουμε!

Με τα ρόστερ που γράφετε μερικοί, ειλικρινά εχω αρχίσει και τείνω προς την παραμονή Μπαρτζώκα.

Δεν έχετε καταλάβει ότι χωρίς 2way ομάδα κούπα δεν παίρνουμε ακόμα και να το κάνουμε all star game. Επαναλαμβάνω ότι δεν μας λείπει το σταριλίκι κατά την άποψη μου, αλλά παίκτες τύπου Blossomgame και Ντιαλό που καταπίνουν παιδάκια για πρωινό! Ο ΠΑΟ πέρυσι πήρε την κούπα γιατί έπαιζε εκπληκτική άμυνα πέραν του αναμενόμενου. Το ίδιο και η Φενερ φέτος. Ακόμα και η Μονακό έβγαλε τρελή σκληράδα στο φ4. Τρανό παράδειγμα τα σκορ των αγώνων.

Ειδικά αυτό με την εθνική Σερβίας είναι από άλλο ανέκδοτο. Συγκρίνουμε τι γίνεται στην FIBA με την Ευρωλίγκα; Πέραν του ότι έπαιξαν τρεις φορές με Αμερική και τις δυο έφαγαν τριάντα πόντους στο κεφάλι, άλλες 19 να παίζανε πάλι 30+ θα τρώγανε.

Ο Ζερβας είπε ότι είτε θα πάμε σε star player στα guard, είτε θα στηριχθεί ο Έβανς και θα πάμε σε απόκτηση μιας πιο μέτριας λύσης στα γκάρντ. Για μαντέψτε με το παρελθόν που έχουμε στις μεταγραφές τι από τα δυο θα ισχύσει.
Η ομαδα εδω και καιρο ειναι εμφανες πως χρειαζεται εναν floor general υψηλου επιπεδου τοσο σε δημιουργια οσο και σε εκτελεση, οχι απαραιτητα σταρ αλλα εναν παικτη που θα μπορει να κανει πολλες δουλειες στο γηπεδο απο τα PG. Με ανθυπομετριο PG ποια ομαδα κατεκτησε ευρωλιγκα και ποτε τα τελευταια 30 χρονια; Ο Ολυμπιακος πηρε ευρωλιγκα με Ριβερς το 1997, με τον παικταρα τον εισι λω και τον σπανουλη επειτα. Ακομα και στη Φενερ φετος ο 37αχρονος Μακολουμ ήρθε και εδωσε πολύ περισσοτερες λυσεις απ οτι ολα τα PG του ολυμπιακου μαζι. Περυσι με την αποκτηση του εβανς πηγε να λυθει το προβλημα, πλεον ο Εβανς με 1 χρονο εκτος παρκε πολυ αμφιβαλλω πως θα μπορει να παιξει αυτο το ρολο.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις, απλά κατά την άποψη μου δεν είναι ο Μίσιτς αυτός. Δεν είπα να μην πάρουμε pg, απλά δεν χρείαζεται να είναι τόσο μεγάλο όνομα όσο είναι ο Μίσιτς. Χρειαζόμαστε και ποιοτικά guard, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε και μια γερή ένεση αθλητικότητας, που με την έλευση Μίσιτς αυτή θα γίνει τραγικά χειρότερη!

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Τρί Μάιος 27, 2025 2:50 pm

Dimmitz έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα γράφεις, απλά κατά την άποψη μου δεν είναι ο Μίσιτς αυτός. Δεν είπα να μην πάρουμε pg, απλά δεν χρείαζεται να είναι τόσο μεγάλο όνομα όσο είναι ο Μίσιτς. Χρειαζόμαστε και ποιοτικά guard, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε και μια γερή ένεση αθλητικότητας, που με την έλευση Μίσιτς αυτή θα γίνει τραγικά χειρότερη!
Ωραια ολα αυτα. Πες μου ρε dim εναν εκτος μαλεντον που παει ρεαλ και σορτς που πηγε Παο που θα ηταν καλυτερος του φετινου γκος

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1755
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Τρί Μάιος 27, 2025 2:54 pm

αυτος ερχεται Ευρωπη ? δυσκολο ε ?

https://www.spotrac.com/nba/player/inju ... mas-bryant

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

Τρί Μάιος 27, 2025 2:55 pm

εδω οι καλοι φρι ειτζεντς !

παρε κοσμε

https://www.spotrac.com/nba/free-agents/_/year/2025
https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2025

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 756

Τρί Μάιος 27, 2025 3:00 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Ωραια ολα αυτα. Πες μου ρε dim εναν εκτος μαλεντον που παει ρεαλ και σορτς που πηγε Παο που θα ηταν καλυτερος του φετινου γκος
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έρχεται κανείς στο μυαλό από Ευρώπη..Απλά ο Μίσιτς σε συνδιασμό πάντα (για να μην παρεξηγηθώ) με Σάσα κατά πρώτο λόγο και Φουρνιέ κατά δεύτερο, δεν μου ταιριάζει καθόλου.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 840
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Μάιος 27, 2025 3:03 pm

Dimmitz έγραψε:
Christofis έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έρχεται κανείς στο μυαλό από Ευρώπη..Απλά ο Μίσιτς σε συνδιασμό πάντα (για να μην παρεξηγηθώ) με Σάσα κατά πρώτο λόγο και Φουρνιέ κατά δεύτερο, δεν μου ταιριάζει καθόλου.
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί έφυγε ο Γκος βασικά. Δηλαδή ακόμα και star παίχτης να έρθει, νομίζω ότι ο Γκος χωρούσε σε 4άδα-5άδα γκαρντ, ιδίως όταν έχεις πολύ λίπος να ξεφορτωθείς εκεί (Μητρου, Ντόρσει, αμφίβολος Εβανς , Βιλντόζα)...

Ουάκαπ, Γκος, Λι, Star player, Φουρνιέ.

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion

φαλακρος με μουσια... ε καλος θα ειναι

https://www.spotrac.com/nba/player/stat ... mclaughlin

0
Stam Tziant

junior
Reactions: 184

Τρί Μάιος 27, 2025 3:09 pm

Rivers15 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Πάντως απάντησες μόνος σου στο ερώτημα. Η Φενερ.Από την αρχή της χρονιάς όλοι αυτό λένε για τη Φενερ. Πως γίνεται να περιμένουν να πάρουν Ευρωλιγκα χωρίς άσο και χωρίς 5αρι. Γιατί ούτε ο Χολ, ούτε ο Μπολντγουιν, ούτε ο ΜακΚολουμ, ούτε ο Γκουντουριτς έχουν υπάρξει ποτέ Φλορ τζενεραλς στην καριέρα τους. Κι όμως το πήρε. Χωρίς να λέω ότι άρα πρέπει να μείνει ο Ολυμπιακός γυμνός στη θέση αυτή. Ίσα ίσα το αντίθετο. Αλλά να που τελικά γίνεται και ανορθόδοξα φτιαγμένα ρόστερ να πάρουν την Ευρωλιγκα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6587
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 27, 2025 3:15 pm

Dimmitz έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 2:06 pm
Μετά την Φενέρμπαχτσε και την Παρτιζάν, μπήκε και η Ρεάλ για Μίσιτς (ΝΒΑ ο Μαλεντόν??? ….who knows)……….επαναλαμβάνω ότι δεν μου προκύπτει από πουθενά όσα λέγονται για εμάς και τον Βάσα!!! Νέα προ πεντάλεπτου αυτά!!!!
η θα βρεξει η θα χιονισει η θα κανει καλο καιρο.. ερθει ο μισιτς η ο μαοντο λο ''οπως σας ειχαμε προιδεασει στον σπορτ φμ''

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1364
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Μάιος 27, 2025 3:17 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 3:09 pm
Rivers15 έγραψε:

Πάντως απάντησες μόνος σου στο ερώτημα. Η Φενερ.Από την αρχή της χρονιάς όλοι αυτό λένε για τη Φενερ. Πως γίνεται να περιμένουν να πάρουν Ευρωλιγκα χωρίς άσο και χωρίς 5αρι. Γιατί ούτε ο Χολ, ούτε ο Μπολντγουιν, ούτε ο ΜακΚολουμ, ούτε ο Γκουντουριτς έχουν υπάρξει ποτέ Φλορ τζενεραλς στην καριέρα τους. Κι όμως το πήρε. Χωρίς να λέω ότι άρα πρέπει να μείνει ο Ολυμπιακός γυμνός στη θέση αυτή. Ίσα ίσα το αντίθετο. Αλλά να που τελικά γίνεται και ανορθόδοξα φτιαγμένα ρόστερ να πάρουν την Ευρωλιγκα.
Η φενερ το πηρε γιατι καταφερε να επιβαλλει αυτο το ανορθοδοξο στυλ στους αντιπαλους της .

Τους εκοψε την δημιουργια , τους εκοψε το τρανζισιον και τους αναγκασε να παιξουν στο παιχνιδι της .

0
Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions: 363
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Τρί Μάιος 27, 2025 3:20 pm

Δεν βγάζει λογική αυτό που λέει ο Ζέρβας, ότι δηλαδή αν επιλέξει η ομάδα να στηρίξει Έβανς θα πάει σε λύση από το δεύτερο ράφι. Με βάση αποκλειστικά την εικόνα τού παίκτη στην προπόνηση μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα για την κατάστασή του; Κι αν στα όποια φιλικα δοκιμαστεί (στα πρόθυρα της έναρξης της σεζόν) τελικά δούμε ότι δε φτουράει τι κίνηση περιμένουν τότε να κάνουμε που όλοι θα έχουν κλείσει από καιρό σε ομάδες; Πάλι με μπαλώματα της τελευταίας στιγμής θα πάμε;

0
Rivers15

junior
Reactions: 97

Τρί Μάιος 27, 2025 3:24 pm

Airman έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί έφυγε ο Γκος βασικά. Δηλαδή ακόμα και star παίχτης να έρθει, νομίζω ότι ο Γκος χωρούσε σε 4άδα-5άδα γκαρντ, ιδίως όταν έχεις πολύ λίπος να ξεφορτωθείς εκεί (Μητρου, Ντόρσει, αμφίβολος Εβανς , Βιλντόζα)...

Ουάκαπ, Γκος, Λι, Star player, Φουρνιέ.
Καλος ο Γκος αλλα δεν νομιζω πως ειναι παικτης για 1.50 μυριο. Ειδικα αν σκεφτεις πως ειναι επιρρεπης σε τραυματισμους.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”