Φίλε στην ομάδα που έγραψες τα θέματα είναι πάρα πολλά για εμένα. Μπορεί να το βλέπουμε διαφορετικά.Christofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:07 pmΦιλε μου κοιταξε.Airman έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:34 pm
Καταρχήν έχεις κάνει τον Λι Μωραίτη. Το δέχεται αυτό ο παίχτης ;
κατά δεύτερον έχεις βάλει 10 ξένους !! (8 είναι στο 2ο ρόστερ σου χωρίς ΛΙ καν μέσα).
Πετρούσεφ έφυγε επειδή ήθελε να παίζει...να παίζει 25+.
Τώρα εσύ τον βάζεις να κάνει τα χασομέρια του Σάσα στο 4 και στο 5 τον βάζεις μαζί με Μιλου Και Καμπεγκέλε, που κάπως σαν τριπλέτα μπουκώνει. Ο Πετρούσεφ θα θέλει λεπτά στο 5 κυρίως και εσύ έχεις και 4ο σέντερ εκεί, τον Κωστακούμπο ο οποίος λογικά δεν θα παίζει ΠΟΤΕ.
Εχεις βάλει τον Κορντινιέ καθαρό SF, ενώ ο άνθρωπος θα θέλει λεπτά και στο 2 γιατί αυτή είναι η κανονική θέση του, όπου εκεί έχεις Φουρνιέ, έναν Εβανς που περιμένεις να παίξει και έναν Λι που δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το ρόστερ.
1 Σου ανεβασα και το ροστερ του Παο. Και εκει στους δεκα οι 8 ειναι ξενοι ή αυτο δεν θα ειναι το ροστερ του Παο για του χρονου. Επισης εβαλα 9 ξενους οχι 10.
2. Ο Λι ειναι οντως υπερβολη για 5ος γκαρντ και το καταλαβαινω αλλα…. Στο χερι του ειναι να παρει το χρονο απο τον Γουοκαπ. Με μισιτς δυο χρονια off, τον γουοκαπ να εχει χασει τη μιση χρονια σχεδον και να μην ξερουμε καθε ποσο θα εχει υποτροπες και τον Εβανς μετα απο δυο σοβαρους τραυματισμους δεν γινεται το πρωτο μισο της σεζον να μην εχεις αλλο ενα καλου επιπεδου γκαρντ που στο χερι του ειναι να τους φαει. Τωρα θελει δεν θελει ειναι αλλη κουβεντα. Δικο μου ροστερ ειναι και δεν ειμαι προπονητης
3. Ο κορντινιε καινο Γουορντ πρωτη φορα θα παίξουν σε ομαδα πρωταθλητισμου στονεπιπεδο της ευρωλιγκας. Θα μοιραστουν την θεση 3. Σε ψηλα χαμηλα σχηματα προφανως αναλογα τον αντιπαλονθανπαρουν χρονο.
4. Ο πετρουσεφ εφυγε γιατι υπηρχε Βεζενκοφ, Πιτερς που την προηγουμενη σεζον ηταν αναπληρωματικος του, Φαλ, Μιλουτινοφ και Ραιτ. Τωρα τον εβαλα με Σασα, Μιλουτινοφ και Καμπεγκελε(πρωτη φορα σε αυτο το επιπεδο και αντε ο Λεντει ηταν υπερβολη). Δηλαδη να εχουμε φροντ λαιν μονο με 3 παικτες;
5. Κωστακουμπο ειναι για 5ος ψηλος (ολες οινομαδες εχουν) αλλα δεν με νοιαζει κιολας βαλε οποιον θες απο τους ελληνες.
6. Καθε σοβαρη ομαδα θα εχει 10 καλους παικτες και 5 συμπληρωματικους. Εβαλα σε εμας Μητρου Λονγκ, Λαρεντζακη, Παπανικολαου, Χουγκαζ, Αντετοκουμπο. Ε η υπερβολη μου ειναι ο Λι. Το καταλαβαινω οτι ειναι.
Στην ομαδα του Παο δεν θα υπαρχει του χρονου Καλαιτζακης, Τολιοπουλος, Σαμαντουροβ, Παπαπετρου ή καποιος αλλος συν ενα τριτο πενταρι ελληνας;
Στο ρόστερ του ΠΑΟ πχ, υπάρχει ένας Γκραντ, υπάρχει ένας Μήτογλου, υπάρχει ένας Γκριγκόνις ή καλαιτζάκης, παίχτες δηλαδή που είτε παίξουν 30 λεπτά είτε 10 σχετικά είναι ΟΚ. Εσύ βαζεις 9 ξένους στην Ευρώπη και 6 στην Ελλάδα (2 διαφορετικά ρόστερ επί της ουσίας), παίχτες με πολύ star quality για ένα ρόστερ (Μίσιτς, Φουρνιέ, Σάσα, Μιλου, Κορντινιέ κτλ), παίχτες που σίγουρα δεν θα θέλουν να παίζουν 10 λεπτά του χρόνου (Λι, ward, καμπεγκέλε) και μία βόμβα, δηλαδή έναν μελλοντικό mega star στην Ευρώπη για εμένα, που είναι ο πετρούσεφ, στον οποίον δημιουργείς ακριβώς την ίδια συνθήκη για την οποία έφυγε, δηλαδή τον κάνεις αναπληρωματικό καθαρά στο 4 και του βάζεις δύο σέντερ μπροστά του και μάλιστα 2 παίχτες που ο ένας είναι καθαρό 5άρι, ο αλλος είναι 5άρι που όμως έχει φοβερό επιθετικό πακέτο, σουτάρει απ'έξω, παίζει δυνατά, έχει ποστ απ, δηλαδή μπορεί να κάνει τα πάντα ίσως καλύτερα από τον Πετρούσεφ. Το ρόστερ αυτό είναι για εμένα προβληματικό. Μπορεί να κάνω λάθος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο